Orijinalini görmek için tıklayınız : TÜRKİYE YE BAŞBAKAN OLMAK ZİNDANLARDAN GEÇER....
Muhabbet-eri
03-19-2008, 12:31
HERŞEY TÜRKİYE İÇİN....
bu ükede başbakan olmak basittir her lisemezunu başbakan olur ama seven ve sevilen gönüllerin başbakanı olamaz bilirim adnan menderesi bilrim turgut özalı ve yine bilirim RECEP TAYYİP ERDOĞANı. İnsan gönlü İSTANBUL surları gibidir zor feth edilir onuda başaran RECEP TAYYİP ERDOĞAN (nacizane) 4 lüğüm
.Seninle ışık buldu karanlık ümitler
.Kalplerde saklı kalan engeller seninle birlikte kalktı
.Başbakanım bilirsinizki mısıra sultan olmak zindandan geçer iftiralardan geçer
.Yakupu ağlatan kenanmıdır yoksa yusufmudur
.Eyy gönüllerin YUSUFU unutmaki her zindan medreseyi yusfiyedir
.EYYY GÖNÜLLERİN BAŞBAKANI DUALARIMIZ SENİNLE...
.ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
NE DERSİNİZ YANLIŞMI AMA??
RDönmezs
03-19-2008, 12:38
Haklısın arkadaşım herkes başbakan olamaz..
olanlarda ya asılır yada öldürülür yada hapise atılır ama yılmazlar pes etmezler başa gelir hesap sorarlar rabbim yardım etsin bizlere..
Muhabbet-eri
03-19-2008, 12:51
düzeltme yapıyorum 6 oklar da ve güvercinin kanatlarını gördük hizmetleri bırakın TÜRKİYEYİ ANKARA sınırları dışına bile çıkamadı işbank sadece onların hesabına çalıstı türk dil kurumu geliri onlara kaldı koltukları eskidi müdürleri eski ama onlar hala ordalar ve başbakan olmaya çalısıyorlar işte liderin farkı burda belli oluyor
yolun açık olsun başbakanım
ömer sinmez
03-21-2008, 14:43
+doğru be gardaş,benim bizim başbakanımız ne çileler çekiyor bizim için. biz yıkılmayız biz tayipçiyiz
eski dost
03-21-2008, 15:16
Zindanlardan geçip başbakan olduğu doğrudur.
Ama ben raslasaydım başbakana şöyle sorardım.
Acaba senin zindana girdiğin gerekçeleri terketmek, yani haklı ideallerini terkedip "seni sen yapan" bütün değerleri terkedip siyaset yapmak ne kadar etik ve ne kadar doğru?
Zindanlardan geçip başbakan olduğu doğrudur.
Ama ben raslasaydım başbakana şöyle sorardım.
Acaba senin zindana girdiğin gerekçeleri terketmek, yani haklı ideallerini terkedip "seni sen yapan" bütün değerleri terkedip siyaset yapmak ne kadar etik ve ne kadar doğru?
Ayni basbakanin partisine bugün ayni gerekceyle dava aciliyor, lütfen haricten gazel okumayalim!..
eski dost
03-21-2008, 15:22
Hariçten gazel okumadımki.
Bizzat başbakanın n üzeri bilmem kaç kere dediği "ben değiştim" sözlerinden ve bu sözleri haklı çıkartıp herkese ıspatlayan icraatlarını bildiğim için bu soruyu sormak istedim.
Hariçten gazel okumadımki.
Bizzat başbakanın n üzeri bilmem kaç kere dediği "ben değiştim" sözlerinden ve bu sözleri haklı çıkartıp herkese ıspatlayan icraatlarını bildiğim için bu soruyu sormak istedim.
Bana degismeyen birsey söyler misin, fikirlerde kendini degistirmek evrensel normlara ayak uydurmak zorundadir bana burada sakin hak birdir, degismez edebiyati yapma evet hak her zaman haktir ama birde zamanin gercekleri vardir o halde bir kere isirildigimiz yerden, ikinci kez isirilmamaliyiz..
eski dost
03-21-2008, 15:29
Yanlış anladın galiba.
Ben niye değişti diye sormadım. Zaten kendi değişimi kendini ilgilendirir.
Benim merak ettiğim, onu zindana sokan "ideali" terkettikten sonra o mirasla, tekrar siyasete çıkıp fakat ona tamamen zıt yönde ilerlemesi.
Ve bunu ne kadar etik bulduğudur.
Yanlış anladın galiba.
Ben niye değişti diye sormadım. Zaten kendi değişimi kendini ilgilendirir.
Benim merak ettiğim, onu zindana sokan "ideali" terkettikten sonra o mirasla, tekrar siyasete çıkıp fakat ona tamamen zıt yönde ilerlemesi.
Ve bunu ne kadar etik bulduğudur.
Basbakan o mirasi hic bir zaman sahiplenmedi, o mirasin mirascisini gösterdi ondan hak talep etmedigini söyledi ama halk mirasin gercek sahibini samimi bulmadi, inandirici bulmadi ve tavrini erdogandan yana koyduysa bunda erdoganin sucu nedir, ama size göre suclu bir cuval kömüre, bir ceyrek altina oyunu satan halk degil mi, yarin utanmadan o halktanda oy isteyeksiniz ama neyse....
eski dost
03-21-2008, 15:40
Bugün sahiplenmediği bellide, zindana girmeden önce o "idealin" yılmaz bekçisi olduğunu defalarca söyledi ve bizde işittik kulaklarımızla.
Halkın Tayyip Erdoğan yana tavır koymasında bile bir fikir vardır. Acaba halk neden Tayyip Erdoğan demiştir?
Onu bu ideali yüklenecek kişi olarak algılamamışmıdır? Bu algılamanın temeli de milli manevi değerler değilmidir?
Ve Tayyip Erdoğanın defalarca itiraf ettiği ve gerçekleştirdiği değişimin mihenk noktasıda bu değilmidir? Elbette öyledir.
eski dost
03-21-2008, 16:06
Değişime direnenlerin değişmeden asimile olması düşünce çöplüğüne cevirir toplumu, cağın ve idrakin belleklere yansıdığı normları yakalamakta kopukluk yaşayanların yaşam ile gelen gelişmenin önünde durmaya çalışması ,hareket halinde aksiyon ile donatılmış ruhsuz maddeyi bile sıkıntıya sokabilir ,önçelikle temel kaidelere oturmuş ve yapıt haline gelen hasletlerimize sahip cıkarak ,değişmesi gerekenlere yakın duran düşünceleri kaykan zemine teslim etmek var olmanın ve hissettirlmenin sanat dilidir sevgilerimle
Dediklerin cümle bozukluklarından dolayı anlaşılmaz halde.
Fakat sanıyorum değişime direnmeyi yanlış gördüğünü söylüyorsun. Konumuz o değil, yalnız cümlelerindeki bozukluk içersinde farkettiğim "değişim kaçınılmazdır" sözüne katılmıyorum. Hele ki içersinde insanın kendine özgü en temel değerleri ve inancımızın bize emrettiği en hassas değerler varsa.
politikaci
03-21-2008, 16:07
paylaşım için çok teşekkürler emeğine sağlık
Bugün sahiplenmediği bellide, zindana girmeden önce o "idealin" yılmaz bekçisi olduğunu defalarca söyledi ve bizde işittik kulaklarımızla.
Halkın Tayyip Erdoğan yana tavır koymasında bile bir fikir vardır. Acaba halk neden Tayyip Erdoğan demiştir?
Onu bu ideali yüklenecek kişi olarak algılamamışmıdır? Bu algılamanın temeli de milli manevi değerler değilmidir?
Ve Tayyip Erdoğanın defalarca itiraf ettiği ve gerçekleştirdiği değişimin mihenk noktasıda bu değilmidir? Elbette öyledir.
Seninki kendil cal, kendin öyle olmus eger halk dindarligi kriter olarak alsaydi saadetin ellerinden tutardi evet halk kendi degerlerine sahip cikacak birini istedi ama bunu catisma ortami yapan birini degil, bunu siyasi rant olarak kullanan birini degil, cözümden cok cözümsüzlügü öneren birini degil..
bilmem anlatabildim mi ;)
tayyipleyiz
03-21-2008, 16:28
Siyaset kulvarı değişikliğe uğrama yolunda olmasa idi, vay haline bu ülkenin demememiz içten bile değildi hani. Bu değişime ayak uyduramayan siyasetçilerin de halk tarafından tasfiyesine şahit olmadık mı? Halk bir döneme imza atmış! nice siyasileri sildi. Halk artık farklı bir yönetim, farklı bir siyasi hareket bekliyordu. Bu yeniliğe imzayı da en iyi şekilde son seçimlerde attı. Yükselen merkezde durabilen, ötekileştirmeyen bu hareketi müteveccih olmayan bir ruh ancak kucaklayıcı değil ve çağ dışı diye niteleyebilir. Kulvar kayması ideallerin belkide yeni bir reforma uğramasıdır. Ama bu idealler daha büyük mefkurelere de hadef olabilir. Sevgilerimle...
eski dost
03-21-2008, 16:30
Seninki kendil cal, kendin öyle olmus eger halk dindarligi kriter olarak alsaydi saadetin ellerinden tutardi evet halk kendi degerlerine sahip cikacak birini istedi ama bunu catisma ortami yapan birini degil, bunu siyasi rant olarak kullanan birini degil, cözümden cok cözümsüzlügü öneren birini degil..
Sanıyorum size anlatılan masalda bu olsa gerek. Yani çözümsüzlüğü değil çözümü seçtik masalı...
Fakat halkın seçim kriteri konusunda bir noktada haklısın. Nedenmi? Ben arada sırada AKPlilerle konuşurken onlara "Türk topraklarından kalkıp Irakı bombalayan Amerikan uçaklarını ve onlara izin veren AKP hükümetini hatırlatırım. Onlarda bir güzel "oh oluyor!" der. Yada ne bileyim, AKPnin çıkardığı ve milli değerleri dejenere eden AB uyum yasalarını hatırlatırım. "Olabilir bunlar normal!" derler.
O nedenle önce ahlak ve maneviyat demediği aslında dedirtilmediği bir gerçektir bu halkın. Fakat sadece bir unutmadır bu. Hatırlayınca gerçek kimliğini özüne dönecektir bu büyük millet.
Muhabbet-eri
03-21-2008, 16:30
sevgili arkadaşım amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek değil ben 7 yaşından itibaren siyasetin içindeyim refah döneminden AK PARTİ ye kadar ben erbakan hoca kurbanıyım imamhatipler arka bahçemiz dedi imam hatipler giremedi askeriyede bizim adamlarımız var dedi nurcu abiler işsiz kaldı
kimse inandığı değer verdiği haklardan vaz geçmez ama herşeyin bir mantıklı yolu vardır...
belki vereceğim örneğin konusuyla bir anlamı varmı bilmem ama şunu demek isterim
eskiler ulaşımda deveyi kullanırmışlar sen şimdi deveyi ankara da istanbul da bine bilirmisin imkanı yok ozaman çağa ayak uyduran ve avrupadaki eski kimlğimizi geri getiren insana hakaret bari sözleri söylemek için ağzımıza alırken bir kez daha düşünmemiz lazım
Sanıyorum size anlatılan masalda bu olsa gerek. Yani çözümsüzlüğü değil çözümü seçtik masalı...
Fakat halkın seçim kriteri konusunda bir noktada haklısın. Nedenmi? Ben arada sırada AKPlilerle konuşurken onlara "Türk topraklarından kalkıp Irakı bombalayan Amerikan uçaklarını ve onlara izin veren AKP hükümetini hatırlatırım. Onlarda bir güzel "oh oluyor!" der. Yada ne bileyim, AKPnin çıkardığı ve milli değerleri dejenere eden AB uyum yasalarını hatırlatırım. "Olabilir bunlar normal!" derler.
O nedenle önce ahlak ve maneviyat demediği aslında dedirtilmediği bir gerçektir bu halkın. Fakat sadece bir unutmadır bu. Hatırlayınca gerçek kimliğini özüne dönecektir bu büyük millet.
O halk seni ciddiye almadigindan, samimi bulmadigindan, gercekci bulmadigindan basindan savuyorda sen farkinda degilsin kardes ;)..
Artik sunu farkederin agzinizla kus tutsaniz bu halka yaranamazsiniz cünkü siz samimiyet sinavindan kaldiniz o yüzden böyle populist söylemlerle ancak kendini avutabilirsin..
Kimin ne oldugunu, olmadigini herkes cok iyi biliyor, kimin gizli ajandasi var onuda sen söyleyiver 8)
Muhabbet-eri
03-21-2008, 16:37
daha siz partinir adını doğru düzgün yazamıyorsunuz hatırlatayım partimizin adı
AK PARTİ
YANİ (ADALET VE KALKINMA PARTİSİ) Lisanslı ve tescilli ismidir
Bilgilerinize
Muhabbet-eri
03-21-2008, 16:43
2001 yılını unutma her gece 12 den sonra zam fiyatları açıklanırdı
resmi kuran kursları bile kapatılıyordu
arkadasım daha recai kutanın ihaleye fesat karıştırmasını unutmadık günlüğü 10 dolardan bu hesabı kim soracak
eski dost
03-21-2008, 17:29
sevgili arkadaşım amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek değil ben 7 yaşından itibaren siyasetin içindeyim refah döneminden AK PARTİ ye kadar ben erbakan hoca kurbanıyım imamhatipler arka bahçemiz dedi imam hatipler giremedi askeriyede bizim adamlarımız var dedi nurcu abiler işsiz kaldı
kimse inandığı değer verdiği haklardan vaz geçmez ama herşeyin bir mantıklı yolu vardır...
belki vereceğim örneğin konusuyla bir anlamı varmı bilmem ama şunu demek isterim
eskiler ulaşımda deveyi kullanırmışlar sen şimdi deveyi ankara da istanbul da bine bilirmisin imkanı yok ozaman çağa ayak uyduran ve avrupadaki eski kimlğimizi geri getiren insana hakaret bari sözleri söylemek için ağzımıza alırken bir kez daha düşünmemiz lazım
Sen hala eski Milli Görüş partilerinin bu sözler yüzünden kapatıldığını savunadur, gerçek tam tersinde ilerliyor. En çok şaşırdığım şudur: Birisi Erbakanla ilgili bir şeymi söyleyecek, onunla alakası olmayan sözler sarfetmeye başlar. Senin yukarda dediğin gibi. Bunların kartel uyfurması olduğunu herkes bilir. Fakat Refah Partisinin neden kapatıldığını öğrenmek istiyorsan en azından Şevket Kazanın Refah Gerçeği kitabını al oku.
Diğer yandan bugün AKP ile ilgili kapatma davasındaki iddiaları sen okumadın sanırım. Şimdi senin mantığına göre Tayyip Erdoğanda yanlış yapmış. Çünkü parti hakkında bir sürü suçlama var.
Sen kimliğini AB uğruna verilen tavizlerde arayamazsın arkadaş!
AB uğruna vermedik taviz bırakmamacasına kanun çıkaramazsın.
AB başbakakanları başbakanın sırtını sıvazlayıp istedikleri kanunları çıkartması, dik duruş değil, raydan çıkmadır.
Bu ülkenin tek siyaseti, tek onurlu duruşu Yeniden Büyük Türkiye ve Yeni Bir Dünya idealinden geçer. Yani kurulu D-8i çalıştırmaktan ve sömürü ülkelerinin karşısına çıkarmaktan geçer. Bütün dünyanın beklediği büyük Türkiyeden geçer.
İşte onurlu ve şahsiyetli duruş budur.
eski dost
03-21-2008, 17:34
2001 yılını unutma her gece 12 den sonra zam fiyatları açıklanırdı
resmi kuran kursları bile kapatılıyordu
arkadasım daha recai kutanın ihaleye fesat karıştırmasını unutmadık günlüğü 10 dolardan bu hesabı kim soracak
Recai Kutan ihaleye fesat karıştırmış! :D
Kusura bakma yaptığın şaka pek komik değildi ama gene güleyim bari.
Bak şeker kardeşim. Recai Kutanın enerji bakanlığında yaptığı faydalar o kadar büyüktürki enerji yolsuzluklarının olmadığı tek dönem belkide onun dönemidir. Bu konuda açılmış hiçbir dava olmamıştır. Hadi bunları bilmeyebilirsin. Recep Tayyip Erdoğanın başbakan olduğu ilk günlerde DSİ ile ilgili bir büyük organizasyonda Recai Kutana verilen üstün hizmet plaketinidemi bilmiyorsun. Onun başarılarını bu AKP hükümeti bile tescillemiş.
Ekonomik göstergelerle ilgili sana resmi rakamları da veririm. Bugünkü AKP hükümetine dair.
Fakat ana makro göstergelerde Ecevit dönemini bile aratan rakamları gördüğünde dudakların uçuklar.
tayyipleyiz
03-21-2008, 17:42
"İşte onurlu ve şahsiyetli duruş budur.""
Bu cümlen bile kendin gibi düşünmeyen, senin olduğun kulvarda olmayanları ötekileştiren, basit gören bir zihniyet ifadesi... Senin misyonunda çok tanıdığım var ama onlar da senin gibi düşünmüyorlar inan...Bu pencere sana bişey katmaz, bakış açını arttır ki , başkalarını da kabullenmeyi, hoş görmeyi başarabilesin... sevgilerimle...
eski dost
03-21-2008, 17:49
Bu cümlen bile kendin gibi düşünmeyen, senin olduğun kulvarda olmayanları ötekileştiren, basit gören bir zihniyet ifadesi... Senin misyonunda çok tanıdığım var ama onlar da senin gibi düşünmüyorlar inan...Bu pencere sana bişey katmaz, bakış açını arttır ki , başkalarını da kabullenmeyi, hoş görmeyi başarabilesin... sevgilerimle...
Bu cümle bir gerçektir. Türkiye gerçeğinin resmidir.
Aynı zamanda değişimden önce Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Bülent Arınçın kendinin kilitlediği ve o uğurda mücadelesini verdiği gerçektir.
Bu başkasını ötekileştirmek değil, ötekileşmeye yani kimlikten kopmaya çaredir. Bunu terkettiğimiz anda yani onurlu ve şahsiyetli duruşu kendi özünde değil, başkasının bize ait olmayanın değerlerinde aradığımızda ötekileşmenin içine düşeriz.
Akıncı44
03-21-2008, 17:53
Onurlu ve şahsıyyetlı duruş nasıl oluyorda insana bırseyler katmıyor..?Bıraz acar mısın..?
eski dost
03-21-2008, 17:56
Aynı zamanda değişimden önce Recep Tayyip Erdoğan, Abdullah Gül ve Bülent Arınçın kendinin kilitlediği ve o uğurda mücadelesini verdiği gerçektir.
Bu başkasını ötekileştirmek değil, ötekileşmeye yani kimlikten kopmaya çaredir. Bunu terkettiğimiz anda yani onurlu ve şahsiyetli duruşu kendi özünde değil, başkasının bize ait olmayanın değerlerinde aradığımızda ötekileşmenin içine düşeriz.
güzel kardeşim hoş görmediğiniz yazımı tekrar sizinle paylaşma hatasına düşüyorum ama rica etsem dikkatli bir şekilde bir daha okursanız sevinirim teşekkürler
Değişime direnenlerin değişmeden asimile olması düşünce çöplüğüne cevirir toplumu, cağın ve idrakin belleklere yansıdığı normları yakalamakta kopukluk yaşayanların yaşam ile gelen gelişmenin önünde durmaya çalışması ,hareket halinde aksiyon ile donatılmış ruhsuz maddeyi bile sıkıntıya sokabilir ,önçelikle temel kaidelere oturmuş ve yapıt haline gelen hasletlerimize sahip cıkarak ,değişmesi gerekenlere yakın duran düşünceleri kaykan zemine teslim etmek var olmanın ve hissettirlmenin sanat dilidir sevgilerimle
Yazını hoş görmedim demedimki. Sadece bahsettiğin değişimin bence bize uygun bir rotasyon olmadığını söyledim.
tayyipleyiz
03-21-2008, 17:59
Bu cümle tektipleştirmektir bana göre.Kendi kimliğinden olmayanları da aşağılamaktır. Bizim misyonumuz da senin ki kadar onurlu ama biz seni dışlamıyoruz, yaradandan ötürü seviyoruz, misyonunu evrensel kriiterlere göre yenilemessen sen dışlanırsın, uani kendi kendini tecrit altına alırsın. "Bize ait olmayan" tabirin senin görüşündür. Ben senin gibi düşünmeyeblirim belki ama bu beni ne serefsiz nede onursuz kılar.
Yunusun dediği gibi "Koyun Kurt İle gezerdi Fikir Başka Başk olmasa."..
Muhabbet-eri
03-21-2008, 18:01
anladığım kadarıyla arkadaşımızın derdi başka törpülenmiş duyguları var haralde çok bastırılmış
lütfen at gözlüğünü çıkaralım dünya sadece bizim etrafımızda dönmüyor
sana bu konuda uzmanlık alanımolan bir psikiyatriciği önere bilirim. Dalında uzman kusura bakma ama bu konuda yardımcı olabilrim.
tayyipleyiz
03-21-2008, 18:05
Onurlu ve şahsıyyetlı duruş nasıl oluyorda insana bırseyler katmıyor..?Bıraz acar mısın..?
Onu sözün sahibine sor sevgili kardeşim...:)
Akıncı44
03-21-2008, 18:10
Onurlu durusu bır pencere gibi gorup eski dosta sana birsey katmaz dıyen sen degıl mısın..?
tayyipleyiz
03-21-2008, 18:14
Onurlu durusu bır pencere gibi gorup eski dosta sana birsey katmaz dıyen sen degıl mısın..?
Öylemi demişim bir daha oku bakalım, kelimelerle oynama bütünlüğü kavra...:)
Muhabbet-eri
03-21-2008, 18:22
kelimeleri tam anlıyalım
mesela yaşar nuride kitaplarında yazıyor namaz kılmayın diye ayetler var ama o ayetin aslı içkiliyken, namazsızken namaz kılmayın işte kelimelerin yenmesi veya sadece bir cümleye adepte olunca insanlar kendi kalitelerini düşürüyorlar
onun için dikkatlice okuyalım
bilgilerinize sevgili kardeşlerim
Akıncı44
03-21-2008, 18:23
Öylemi demişim bir daha oku bakalım, kelimelerle oynama bütünlüğü kavra...:)
Sözleriniz aynı sekılde burda yazıyor dıger düşüncelere saygı her zaman olacak ancak zorlugu hıssedınce söylemleri degıstırıp kendı benlıgınden ödün verilmeyecek...Zaten bu zamana kadar o kadar cok hosgörü sergıledınz ki bi baktınız 40 yıllık cızgınden sapmıssın...Olur nede olsa devır degıstı...
Bu arada cok mutavazınz...Sözleriniz hakıkaten cok büyük...
eski dost
03-21-2008, 18:26
anladığım kadarıyla arkadaşımızın derdi başka törpülenmiş duyguları var haralde çok bastırılmış
lütfen at gözlüğünü çıkaralım dünya sadece bizim etrafımızda dönmüyor
sana bu konuda uzmanlık alanımolan bir psikiyatriciği önere bilirim. Dalında uzman kusura bakma ama bu konuda yardımcı olabilrim.
Bildiğin iyi bir psikolog yok sanırım.
Çünkü olsaydı sana faydası olurdu :D
Muhabbet-eri
03-21-2008, 18:44
benim bastırılmamış duygularım yok bir şeyleri aklamak için suçlamayla değilde fikir sunarak sonuç sunarak yaklaşmak lazım
zaten partimizin kapatılma nedenide başörtülü ablalarımızın şeref sancağını açmamasıdır. Ama bu insanlar saadet te dursaydılar aynı hareketleri yapsaydılar milli görüş olurdu dimi
zaten benim zoruma giden bu tür iftiraları saldırıları yapan bir kardeşim yani filistindeki el hamas ve el fetih gibi chp yapsa bu kadar zoruma gitmez olsun
böyle olacakki AK lar ortaya çıksın herşey zıtlığıyla bilinir
nediyeyim ben sana
ben sana psikolog demedim psikiyatri dr. önerdim ilaçlı tedavi uygulayacak. onların ilaçlarıda yeşil veya kırmızı reçeteyle verilir. Zaten psikiyatri dr. olsa ne yazar tedavi yanıt vermedikten sonra
Akıncı44
03-21-2008, 19:03
benim bastırılmamış duygularım yok bir şeyleri aklamak için suçlamayla değilde fikir sunarak sonuç sunarak yaklaşmak lazım
zaten partimizin kapatılma nedenide başörtülü ablalarımızın şeref sancağını açmamasıdır. Ama bu insanlar saadet te dursaydılar aynı hareketleri yapsaydılar milli görüş olurdu dimi
zaten benim zoruma giden bu tür iftiraları saldırıları yapan bir kardeşim yani filistindeki el hamas ve el fetih gibi chp yapsa bu kadar zoruma gitmez olsun
böyle olacakki AK lar ortaya çıksın herşey zıtlığıyla bilinir
nediyeyim ben sana
ben sana psikolog demedim psikiyatri dr. önerdim ilaçlı tedavi uygulayacak. onların ilaçlarıda yeşil veya kırmızı reçeteyle verilir. Zaten psikiyatri dr. olsa ne yazar tedavi yanıt vermedikten sonra
Veyl olsun Milli Gorusu sadece Basörtüsü olarak gorenlere...Ya Hakıkaten Milli Gorusu Anlayabılseydık su an belki Ak forum diye birsey olmayacaktı...İşte yanlıslar burda baslıyor...
mucahid yıldız
03-21-2008, 19:09
Milli Görüş bir Baskadır bence bu olusum hiç tutmadı.Çünkü hakkı deil batılı temsil edior.ABD usaklığı ile bir yere gelinmez biz doğruları anlamadık daha geçmişimizi unuttuk vesselam bizde yok olmaya mahkumuz.Allah ıslah etsin bizi
Muhabbet-eri
03-21-2008, 19:52
bakış açısı dedimya bakış açısı
senin bardağı nasıl ve nerden gördüğün önemli olan senin kalbindeki karayı AK edememki zorla
demekki olay psikiyatriyide geçmiş durum vahim
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN. İstersen gel bir dua edelim de ülkemiz daha güzel bir hale gelsin ne dersin...
Milli Görüş bir Baskadır bence bu olusum hiç tutmadı.Çünkü hakkı deil batılı temsil edior.ABD usaklığı ile bir yere gelinmez biz doğruları anlamadık daha geçmişimizi unuttuk vesselam bizde yok olmaya mahkumuz.Allah ıslah etsin bizi
Siz kimsiniz, biz kimiz..sen neye göre haksin, biz neye göre batiliz kisaca sen kimsin?
Muhabbet-eri
03-21-2008, 20:18
konumuz türkiye
amacımız hizmet
bizler milletin lideri değil hizmetkarıyız kapımız halka açıktır vatandaşlarımız bütün yollarla bize ulaşabilirler
basbakanımızın bir sözü var eger partimin kapatılması ülkemin milletimin yararına olacaksa hemen kapatilsin
bilmem bu kelimeler sana birseyler hatırlatıyormu
eğer bir projen fikrin varsa söle
... gibi vurkac yapma
Akıncı44
03-21-2008, 20:47
Siz kimsiniz, biz kimiz..sen neye göre haksin, biz neye göre batiliz kisaca sen kimsin?
size anlatıgınız dilden anlatalım o zaman....
Hazret-İ Yusuf’un Babası, Hazret-İ yakup’a gönderdiği gömlektir
• Hazret-İ İbrahim’i Nemrut’un ateşinde koruyan gömlektir
• Hazret-İ Davut’un kendi eli ile diktiği ve zalim calut’u yendiği gün giydiği gömlektir.
• Alparslan’ın Malazgirt’te ölürsem bana kefen edin dediği gömlektir.
• Hocası Akşemsettin’in hediyesi. Fatih’in İstanbul’u Feth ettiği gün giydiği gömlektir,
• Erbakan Hocamızın çare var konferansında ekmek arabasının ardından koşan yalın ayaklı çocuğun dramının anlatırken gözyaşları ile ıslattığı gömlektir,
• Milli Görüş gömleği, giyenin çıkarmadığı, çıkardık diyenin ise hiç giymediği gömlektir…
• Hazret-İ Davut’un kendi eli ile diktiği ve zalim calut’u yendiği gün giydiği gömlektir.
• Hocası Akşemsettin’in hediyesi. Fatih’in İstanbul’u Feth ettiği gün giydiği gömlektir,
• Erbakan Hocamızın çare var konferansında ekmek arabasının ardından koşan yalın ayaklı çocuğun dramının anlatırken gözyaşları ile ıslattığı gömlektir,
• Milli Görüş gömleği, giyenin çıkarmadığı, çıkardık diyenin ise hiç giymediği gömlektir…
Kusura bakma ama kimse fatih sultan mehmeti, alparslani,hz davudu, hz ibrahimi artik esamesi okunmayan bir davayla karsilastiramaz, halk nezdinde itibari yerle bir olmus davayi sen nasil olurda onlarin devami gösterirsin, iftira, karalama, yalanin kol gezdigi bir davayi nasil hak dava diye bize yutturmaya calisrsin..
Öyle gömlegi giymektense, ciplak dolasmayi tercih ederim..siz kimsiniz ey mezalimler, nereden kendinizde bu yetkiyi buluyorsunuz, hak dava sizin gibilerin eline kaldiysa isimiz var..
Sanal alemde sövelyelik yapan hak dava savunuculari, secim zamani düsmaninin düsmani dostumdur diyen inanc ehilleri, benden olmayan batildir diyerek bütün cemaat, tarikat ve siyasilere önüne geleni söyleyen bu davanin benim atalarimla hic bir alakasi yoktur ve olmayacaktirda!..
Akıncı44
03-21-2008, 22:47
Kusura bakma ama kimse fatih sultan mehmeti, alparslani,hz davudu, hz ibrahimi artik esamesi okunmayan bir davayla karsilastiramaz, halk nezdinde itibari yerle bir olmus davayi sen nasil olurda onlarin devami gösterirsin, iftira, karalama, yalanin kol gezdigi bir davayi nasil hak dava diye bize yutturmaya calisrsin..
Öyle gömlegi giymektense, ciplak dolasmayi tercih ederim..siz kimsiniz ey mezalimler, nereden kendinizde bu yetkiyi buluyorsunuz, hak dava sizin gibilerin eline kaldiysa isimiz var..
Sanal alemde sövelyelik yapan hak dava savunuculari, secim zamani düsmaninin düsmani dostumdur diyen inanc ehilleri, benden olmayan batildir diyerek bütün cemaat, tarikat ve siyasilere önüne geleni söyleyen bu davanin benim atalarimla hic bir alakasi yoktur ve olmayacaktirda!..
Kardesım sana birsey yutturdugum yok...Bir sizin yaptıklarınıza bakın birde bizim en basıtınden 54. hükümetin baskakanı Sayın Prof.Dr.Necmettın ERBAKAN zamanındaki filistine bakın kac olay olmus birde akp hukumetının zamanındakılerı...incilikten ırak'a 5000 sorti gerceklestıren benım hukumetım degıldı dıkkatını cekerım...Orda fazla uzak degıl 1 Milyon musluman kardesımın ölmesıne sebebıyyet veren benım hukumetım degıldı...Ama benım içim rahat etmez seni cıplak dolastırmaya onun için dua edecegım...
Demekki zamaninda israil, erbakan hocadan korkuyordu o yüzden filistine saldirmiyordu..Allah askina bu yazdiklariniza kendiniz inaniyor musunuz?..
Ne diyeyim Rabbim herkesin ne oldugunu biliyor o yüzden diyorum ki görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
Muhabbet-eri
03-22-2008, 12:08
doğru gömlek ama yıkanması gereken gömlek
ve yine birsey anladım bu ülke senin gibilerin eline ve dilene düşdü ya vay ülkenin haline
sen işine bak. ülke eminellerde ülkenin %47 si güvenmiş ve tek başına çıkarmış. yoksa milletidemi beyenmiyorsun
doğru bu ülkeye başbakan olmak kolay ama gönüllerin başbakanı olmak zor. bunu birkez daha anladım
Akıncı44
03-22-2008, 13:06
Demekki zamaninda israil, erbakan hocadan korkuyordu o yüzden filistine saldirmiyordu..Allah askina bu yazdiklariniza kendiniz inaniyor musunuz?..
Ne diyeyim Rabbim herkesin ne oldugunu biliyor o yüzden diyorum ki görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler..
Biliyor kardesm O herseyi Biliyor...Ben bu söylediklerimi sana bizzat ispat edersem güvenilir bir kaynak göstererek o zaman ruhi haliyen ne olacak cok merak edıyorum...Türkiye çok farklı bir ülke bunu hala anlayamamıssın ve bu ülkenin basında erbakan gibi bir lider olunca dahada farklılasıp islam dünyasına önderlik yapabilecek bir konuma geliyor onun için kardesm kalpler Allahın elinde biz bir vesile olalım istiyoruz ve hakikatleri en kısa zamanda görmeyi Rabbim nasip etsin...
Akıncı44
03-22-2008, 13:13
doğru gömlek ama yıkanması gereken gömlek
ve yine birsey anladım bu ülke senin gibilerin eline ve dilene düşdü ya vay ülkenin haline
sen işine bak. ülke eminellerde ülkenin %47 si güvenmiş ve tek başına çıkarmış. yoksa milletidemi beyenmiyorsun
doğru bu ülkeye başbakan olmak kolay ama gönüllerin başbakanı olmak zor. bunu birkez daha anladım
Bundan önceki hain bakanlar ülkemi 2 torba kömüre muhtac etti sonuc ortada %47...Hocam sn.erdagana cok güzel
ögretmis ama ahh hocam ahh tahmin edememıs işte davasından dönecegini...Ama sunu hiçbir zaman unutma bir seyın coklugu o
davanın hak olup olmadıgını ıspatlamaz...Örnek dünyada 6 milyar insan toplulugu var ve bunun 1.5 milyarı müslüman 4.5 kafir...Hak
olan nedir İslamiyet bu sadece küçük bir örnekti...Ama bu örnegin üzerinde kelime oyunu yapmayın anlatmak istedigim cok olan
herzaman dogru degıldır anlatmak ıstedıgım budur wesseam
Muhabbet-eri
03-22-2008, 13:18
YAPMA ARKADASIM BUNA SEN İNANIYORMUSUN YA KALKAR BİRİ KENDİNİ MEHDİ İLAN EDER YA KALKAR BİRİ KENDİNİ PEYGAMBER İLAN EDER BU ÜLKE HEPSİNİ GÖRDÜ TANIDI YAŞADI HALA NEYİ ANLATMAYA ÇALISYORSUN NEYİ ISPATLAMAYA CALISYORSUN ELİNİZDE FIRSATMI YOKTU VARDI YAPSAYDINIZ
LÜTFEN NEYİN PEŞİNDESİN NE YAPMAYA ÇALISYORSUN NEYİ ISPATLAMAYA ÇALISYORSUN
SANA DİYORUM VARSA BİR FİKRİN SUN ONUD YAPMIYORSUN SADECE KELİME ÜRETİYORSUN...
:D ;D :D :)
eski dost
03-22-2008, 13:20
Öncelikle şunu bilmek zorundasın. Allah her devirde hak davayı sırtlayacak insanlar görevlendirmiştir. Bunlar Peygamber efendimizin (SAV) ifadesiyle kınayanın kınamasından, sayılarının az olmasından, binbir türlü zorluklar başetmekten yılmazlar. Kıyamet sabahına kadar hak ve batılın mücadelesi sürecek bir yanda batıl olacak, diğer yanda ona karşı duruş sergileyenler olacak. Şimdi bu noktadan sonra denkleme gerekenleri koyalım. Milli Görüş diyorki, sömürüye karşıyız. Heleki bir müslümanın bir zalim tarafından tarumar edilmesi, işgal edilmesine kökten karşıyız. O nedenle Irak, Filistin ve diğer müslüman ülkelere yapılan işgallere karşı D-8i kurar onlara karşı Hakkı üstün tutarız. Şimdi Sultan Fatih diyorki, hakkın hakim olduğu bir dünya için ilk günden son güne kadar batılla mücadele vardır. Alparslanda aynını demiştir. Sultan Abdülhamidde aynını demiştir. Milli Görüşün söyledikleri de bunların aynısıdır.
Birileri kalkıp Milli Görüşçü olduğunu söyleyerek, Milli Görüşle bağdaşmayan sözler edebilir. Bu Milli Görüşü bağlarmı? Elbette hayır! Bu konuda gerçek duruşu görmek için Milli Görüş için yani bu ülkenin yeniden büyük Türkiye olması için mücadele veren insanların söylemlerine bakmak gereklidir. Mesela Liderimizi ne diyor, genel başkan yardımcılaırmız ne diyor, yöneticilerimiz ne diyor, ona bakmalı. Yoksa burda bir Milli Görüş düşmanı çıkar, ben Milli Görüşçüyüm deyip, Milli Görüşe yakışmayan laflar sarfedince bu Milli Görüşe ait olmaz. Eğer böyle bir duruma inanıyorsan bu senin saflığın ona bişey diyemem.
Ve şunuda özellikle vurgulamak istiyoırum. Bu gömleği giymek, öyle herkesin harcı değildir. Bu gömlek; sadakat, sabır, umut ve zafer gömleğidir. Bu hasletleri barındırmayan yada bu bedelleri ödemeyen hiçkimse bu gömleği giyemez. Giyse bile Allah bu kişilerden, haketmedikleri için onu alır. Zaten almıştır.
Siz burada ne anlatirsaniz anlatin bu saatten sonra zerre kadar fayda etmez..Siz degil, sizin genel baskaniniz secim öncesi demedigini birakmadi sonuc nedir halk oylarinin zekatini verdi..
Sizin anlamdiginiz nokta sizi kimse samimi bulmuyor, size kimse inanmiyor o yüzdende ne yazarsaniz yazin inandiriciliginiz yok..
Kiminiz Erbakan hocayi mehdi ilan eder, kiminiz halife, kiminiz islam ülkelerinin lideri, kiminiz dünya lideri ama daha kendi kücük azinliginin bile lideri olamamstir..
Siz buraya gelip akli sira Hak davayi anlattiginizi saniyorsunuz ama size olan birazcik sevgimizide alip getiriyorsunuz cünkü siz sizden baskasini tanimayan, ayrilikci, tutucu bir yapiya sahipsiniz..
Sadece kendinizi hak gören, kendinizi müjdelenmis nesil gören, sanli tarihimizin mirasina sahip cikan kücük bir azinliksiniz ama sizi bunu idrak etmemek icin cirpinip duruyorsunuz...
Bu halk eger sizi samimi bulsaydi degil iki torba kömüre dünyalari verselerdi sizin arkanizdan giderdi, lideri bile emanetci olan, saltanatin hüküm sürdügü bir yapiyla siz günden güne erir, böyle populist söylemlerle ancak kendinizi avutabilirsiniz..
Yaldizli kelimeler, duygu sömürüsü bu saatten sonra hic bir fayda etmez cünkü ayinesi istir kisinin, lafina bakilmaz.
Burada bize yok erbakan zamaninda israil erbakandan korktugu icin filistine saldirmiyor derseniz komik duruma düser, inandiriciliginizi kaybeder, ciddiye alinmazsiniz..
Siz ancak kendi kücük dünyanizdan olaylara bakiyor, herkesi kendi kalibiniza sokmaya calisiyorsunuz ancak bunun basarili olmadigi asikardir..
Buraya gelip biz teblig yapiyoruz diyerek akli sira bizi batil olarak göstermeye calismaniz resmen ve aleni sekilde bir inanc sorgulayiciligi yapmaktir..
Haddinizi asarak insanlari belli kaliplara sokmak, insanlar hakkinda suizanda bulunmak sizin en temel desturunuzdur..
Evet size karsi doluyum, size karsi antipatiliyim, agzinizla kus tutsaniz sizi anlamayacagim, size göre cehennemligim, size göre batilim ama lütfen beni, bizi rahat birakin, artik gerceklerle yüzlesin ve düsün yakamizdan!...
Gösterdigimiz hosgörüyü artniyetli kullanmaya devam ederseniz malesef bu tartismalar cok uzun sürmeyecektir..
Selametle..
tayyipleyiz
03-22-2008, 13:46
D-8 Milli görüşe de atfedilemez o zaman... İlham kaynağı başka olmuştur. Milli görüşü yakından tanıyoruz. Sayın Başbakan bunun ilerisine giderek global bir yaklaşımla dünayaya talip olma ve bunu ülke menfaati adına kullanma yolunda. Ama milli görüşün Türkiyede siyaset yapma şansı kalmamıştır bana göre. halk artık anlayış ve kavrayış farkı olan, orta ve uzun vadede politikalar ve öngörüler üretebilen, yerinde adımlar atabilen siyasi oluşumu özler duruma gelmişti. Ak Parti de aldığı her tabandan oy ile bu şablona uyduğunu kanıtladı. Bu siyasi oluşumu artık bir pencereden, dar bir pencereden değerlendirmek de yanlış olur sanki. Topluma mal olmuş, her kesimden insanı tabanında barındırmış, ideolojik olmaktan çok haktan ve değerlerden yana tavır koymuş, öncü bir siyasi oluşumdur.
"Türkiye kazanacaksa biz kaybetmeye hazırız" tavrı, misyonu olan bir anlayışı dar zihinlerin tariflerine de hapsetmek, davanın büyüklüğüne haksızlık olur.
Sevgilerimle...
Akıncı44
03-22-2008, 13:48
YAPMA ARKADASIM BUNA SEN İNANIYORMUSUN YA KALKAR BİRİ KENDİNİ MEHDİ İLAN EDER YA KALKAR BİRİ KENDİNİ PEYGAMBER İLAN EDER BU ÜLKE HEPSİNİ GÖRDÜ TANIDI YAŞADI HALA NEYİ ANLATMAYA ÇALISYORSUN NEYİ ISPATLAMAYA CALISYORSUN ELİNİZDE FIRSATMI YOKTU VARDI YAPSAYDINIZ
Zaten siyasetide bu şekilde yapıyorsunuz ciddiyyetsiz ve teslim olmus bir sekilde...Fikirler ve düşünceler ortada 11 ayda
yapılması gerekenlerin en iyisi yapıldı zaten ama siz naaptınız kartel medyanızla ekonomının iyiye gittini soyleyıp milleti kandırmaya devam
inş durmak yok degıl mı?Sonra vatandasıma ananı al da git demeler babalar gibi satarım demeler dıyebılır degıl mı ne de olsa
kasımpasalı..Sadece sunları gorenlerın hala nasıl bu hükümeti destekledıgını anlamakta zorlanıyorum...Hani dedin ya neyi ıspatlamaya
calısıyorsun dıye zaten hersey ortada.
Zaten siyasetide bu şekilde yapıyorsunuz ciddiyyetsiz ve teslim olmus bir sekilde...Fikirler ve düşünceler ortada 11 ayda
yapılması gerekenlerin en iyisi yapıldı zaten ama siz naaptınız kartel medyanızla ekonomının iyiye gittini soyleyıp milleti kandırmaya devam
inş durmak yok degıl mı?Sonra vatandasıma ananı al da git demeler babalar gibi satarım demeler dıyebılır degıl mı ne de olsa
kasımpasalı..Sadece sunları gorenlerın hala nasıl bu hükümeti destekledıgını anlamakta zorlanıyorum...Hani dedin ya neyi ıspatlamaya
bizi anlamaiyorsan bize birseyler anlatmak icinde yirtinma kardesim..biz sizin anlatmak istediklerinizi ciddiye almiyoruz bunu anlayabildin mi!..
Bizim at gözlüklerimiz yok, biz körü körüne birseylerin pesinden gitmiyoruz, biz ideolojik saplantilar icinde degiliz..Burada neyi ispat etmeye calisiyorsunuz, görmüyor musunuz her yaptiginiz hareket geri tepiyor, ciddiyetsizlesiyorsunuz, prestij kaybediyorsunuz, eriyorsunuz, siliniyorsunuz..
Ama inatla hala daha ayni argümanlari sunuyor, ayni seyleri nakarat gibi tekrarliyorsunuz, bir yol tutturmus gidiyorsunuz buyrun gidin ama gelip bizim mahallemizde fikir özgürlügü adi altinda benim partime, baskanima, üyelerime kimse hakaret, karalama ve iftira atamaz sizin o gercek diye söylediklerinizi biz cok iyi biliyoruz o yüzden lütfen kendinizi yormayiniz!..
eski dost
03-22-2008, 13:56
Ben zaten bu açıklamaları sen anlayasın diye yazmadım.
Anlayamayacağını zaten defalarca gösterdin.
Erbakan Hoca, seçim döneminde ne dediyse şuandada aynını diyoruz.
Ekonomiden dışpolitikaya, siyasetin her noktasında yapılan yanlışlıkları anlattı anlatmaya devam ediyor.
Bu Milli Görüşün mecburi görevidir. Hüküm sahibiyse doğru işleri yapar, yok böyle bir konumda değilse varsa yanlışları ifade eder.
Fakat işin ilginç yönü de var. Erbakan Hoca 22 temmuz öncesi pek çok panel, konferans ve mitingte Türkiyenin sorunlarını anlattı, açıkladı.
Bunları bütün AKP yöneticileri dinledi, işitti. Fakat hiçbiri çıkıp bu denenler yanlış demedi. Sükut ikrardandır gereği, kabul ettiler.
Bu yanlışları, sadece Milli Görüş değil, AKP içinde üst kadrolarda bulunmuş pek çok kişide dedi sonraki süreçte. Onlarda yalanlanmadı.
Gerçeklere ne kadar duygu sömürüsü yapıyorsunuz! etiketi vurursanız vurun! Gerçek gerçektir. Değiştiremezseniz. Ne kadar değişirseniz değişin, onlar değişmezler. Siz bizi kötülüyorsunuz diye de, bu gerçekleri açıklamaktan asla vazgeçmeyiz. Dinlersiniz, öğüt alırsınız yada kale almazsınız bu tamamen sizle alakalıdır. Fakat bizim bu millet için, insanlık için görev bilincimiz olduğu sürece bir yandan size nasihat edeceğiz, öte yandan Yeniden Büyük Türkiye için ve dolayısıyla adalet ve huzur dolu bir dünya için mücadeleye devam edeceğiz.
Allah, Kurani Kerimde "nice az toplulukların sabır ve sadakatle yürümeleri sonucu, onları sürekli zafere ulaştırmasını" çok yerde buyurmuştur. İşte bizi ayakta tutan, siyonizme karşı ve dünyayı fesat yuvasına çeviren zalimliklere karşı bize güç veren tek kaynak budur. Siyonizm, bizim üzerimizde son 10 yıl boyunca en dehşetli ve en korkunç planlarını uyguluyor. Ama sonuna geldi. Yapabileceği birşey kalmadı. Bu saatten sonra hiçbir hükmü yok. Ve inşallah, bu yaptıklarını ona misliyle ödetip, hakettiğine kavuşacak.
Muhabbet-eri
03-22-2008, 13:59
HAAA SİZ ŞİMDİ KENDİNİZİ MÜCAHİD Mİ İLAN EDİYORSUNUZ HAA
GÜLÜYORUM
YA BIRAKIN BU UCUZ ROMAN KAHRAMANLIĞINI
Sen kimsin Diyanet isleri baskani?, Ulema? sen kimsin ki fetva verme konumunda görüyorsun kendini, sen kimsin ki beni sorgulama konumunda görüyorsun kendini, sen kimsin ki kendini hak, beni batil görüyorsun..
Siz kendiniz calin, kendiniz oynayin düsturunu edinmissiniz daha elindeki kücük azinliga sahip cikamayanlarin ne haddine ülke yönetmek, ne haddine ögüt vermek, ne haddine is ögretmek..
Sen kimsin bu isin ehlimisin madem ehliydin bu halk seni niye kenara atti, yoksa iki kömüre seni, fikirlerini sattimi bu halk..
Siz sunu anlamak istemiyorsunuz agzinizla kus tutsaniz ciddiye alinmiyorsunuz cünkü sizinki elestiriden cok kuyruk acisinin vermis oldugu cirpinislar olarak algilaniyor, boynuzun kulagi gecmesinin vermis oldugu eziklik olarak algilaniyor..
öyle bir durum aldiki olay daha dün küfrettiklerinizin kanalina cikip ak partiye salvolar salliyorsunuz, ak partide ne koparirsak kardir diyerek ayak oyunlari yapiyrosunuz, milli, manevi duygulari ön plana cikararak insanlari provoke etmeye calisiyorsunuz..
Bizim size ses cikarmamamiz sizin dediklerimizi kabul etmememizden dolayi degildri edebtendir, üstüme camur sicramasin diyedir, ciddiye almayisamizdandir, azda olsa kalan saygimizdandir ama siz bizim bu güzelliklerimizi uysal koyunluga yorarsaniz gereken cevabida alirsiniz..
Onun icin burada ne yazsaniz bizim icin kifayetsiz kaliyor, tebliginizi kendi icinizde yapinizki icinizdeki cürük yumurtalar temizlensin!..
selametle..
eski dost
03-22-2008, 14:03
GÜLÜYORUM
Bunu istersen sende yapabilirsin.
Haksızlık gördüğünde elinle, dilinle oda olmazsa kalbinle karşı koy.
Ve inan ucuz kahramanlık değil, büyük bir kahramanlıktır. Ondan öte Allah'ın emridir.
GÜLÜYORUM
Ve inan ucuz kahramanlık değil, büyük bir kahramanlıktır. Ondan öte Allah'ın emridir.
O dediğinizi biz zaten yapıyoruz. Sizde sözde değilde özde haksızlığa karşı gelmeyi deneseniz ?
GÜLÜYORUM
O kadar mücahidsen böyle pc baslarinda harcanma git siyonist israile haddini bildir..elin mi yetmiyor, dilin mi yetmiyor hani erbakan hocadan korkuyorlar ya acaba simdi korkmuyorlar mi yoksa erbakan hoca iktidarda olmayinca bir hic mi, o zaman odnan tirsmiyorlar mi?
eski dost
03-22-2008, 14:15
GÜLÜYORUM
O kadar mücahidsen böyle pc baslarinda harcanma git siyonist israile haddini bildir..elin mi yetmiyor, dilin mi yetmiyor hani erbakan hocadan korkuyorlar ya acaba simdi korkmuyorlar mi yoksa erbakan hoca iktidarda olmayinca bir hic mi, o zaman odnan tirsmiyorlar mi?
Allah, alemleri yaratmıştır. İnsanı da o alemlere efendi kılmıştır. Fakat bir şartla. Hangi konumda olsun, yani nerde bulunuyorsa bulunsun, Allah'ın emrilerine ve onun kurallarına uyması şartıyla. İşte sanal ortamda böyledir. Acaba bu ortam olmasaydı burda varlık gösteren insanlar nasıl yanlışlarından arınacak ve doğruları nasıl paylaşacaklardı.
Siyonist israil ve ABD'ye had bildirmek, hüküm sahibi olmaktan geçer. Ama biz bunu yaptık. Refahyol döneminde kurduğumuz ve 1945te Yaltada dünyayı paylaşan küresel güçlere "yeni bir dünya kuracağız, sizi hizaya getireceğiz" dedik. Bunu yaptıkta. 1 milyar müslüman toplumu, 8 büyük İslam devleti etrafında bir araya getirip startı verdik. O dönem, bütün dünyada olduğu gibi Filistindede baskının ve zulmün en az olduğu dönemdir. Diğer İSlam ülkelerinde de böyleydi. İnşallah bunu bıraktığımız yerden gene yapacağız. Bu milletle yapacağız.
Akıncı44
03-22-2008, 14:15
bizi anlamaiyorsan bize birseyler anlatmak icinde yirtinma kardesim..biz sizin anlatmak istediklerinizi ciddiye almiyoruz bunu anlayabildin mi!..
Bizim at gözlüklerimiz yok, biz körü körüne birseylerin pesinden gitmiyoruz, biz ideolojik saplantilar icinde degiliz..Burada neyi ispat etmeye calisiyorsunuz, görmüyor musunuz her yaptiginiz hareket geri tepiyor, ciddiyetsizlesiyorsunuz, prestij kaybediyorsunuz, eriyorsunuz, siliniyorsunuz..
Ama inatla hala daha ayni argümanlari sunuyor, ayni seyleri nakarat gibi tekrarliyorsunuz, bir yol tutturmus gidiyorsunuz buyrun gidin ama gelip bizim mahallemizde fikir özgürlügü adi altinda benim partime, baskanima, üyelerime kimse hakaret, karalama ve iftira atamaz sizin o gercek diye söylediklerinizi biz cok iyi biliyoruz o yüzden lütfen kendinizi yormayiniz!..
Selam olsun bu kutlu yolda gidenlere...Ama Milli Gorusu ideolojık bir saplantı olarak gösterirseniz..Orda size bir dur demek
zorunda kalırım sen benim bu söylediklerimi karalama gibi göreceksin çünki objektıf degılsın halbuki bunlar birer gercektir...Suanda yazın
hakaretlerle dolu ki sen her goruse saygı duydugunu söyleyip yalanın en katmerlısını söyleyip kendini küçük duruma düşürüyorsun...Size
sunulanlar bir nakarat degıl acık bir sekılde dıle getırılebılen bırseydır ki en kolay bir sekılde anlasılabılsın dıye...
Benim görüslere saygim var, elestirilere saygim var hazimsizliga, kuyruk acisina, iftiraya, hakarete, yalana, kibire saygim yok demek ki senin mesajlarin bunlardan birinin icine giriyorki benim tarafimdan ciddiye alinmiyor bak ciddiye alinmiyor diyorum yani saygida duyuyorum yoksa seni adam yerine koyup niye cevap verelim ki degil mi kardes ;)..
Siz varin dogruyu söylediginizi idda edin, varin bildiginiz yolda devam edin ama yolumuza tas koymaya kalkarsaniz su anda oldugu gibi gereken cevap itanayla verilir bundan zerre kadar süphen olmasin..
eski dost
03-22-2008, 14:27
Benim görüslere saygim var, elestirilere saygim var hazimsizliga, kuyruk acisina, iftiraya, hakarete, yalana, kibire saygim yok demek ki senin mesajlarin bunlardan birinin icine giriyorki benim tarafimdan ciddiye alinmiyor bak ciddiye alinmiyor diyorum yani saygida duyuyorum yoksa seni adam yerine koyup niye cevap verelim ki degil mi kardes ;)..
Siz varin dogruyu söylediginizi idda edin, varin bildiginiz yolda devam edin ama yolumuza tas koymaya kalkarsaniz su anda oldugu gibi gereken cevap itanayla verilir bundan zerre kadar süphen olmasin..
:)
Hazımsızlık, kuyruk acısı...
Sanıyorum bizi farklı bir görüşten zannettin sen.
Defalarca söyledim. Bu gibi tabirler yada iteleyici kelimelerle sürekli muhatap oluyoruz zaten. Eğer bunlara takılıp kalsaydık bunca şeyi yazamazdık değilmi?
Seni tarafından ciddiye alınıp alınmaması da çok önemli değil. Sen almazsan birileri alacaktır elbet. Yada hiç kimse bile almasa sorun değil. Önemli olan denilebilmesidir.
Sizin yolunuz eğer bu milletin yeniden dünyaya nizam verecek yolda ilerlemesi için gerekli planların yapılması için yapılacak çalışmalarsa, sizden çok biz buna destek oluruz. Yok bu milleti rayından ve ana olundan çıkarmak için dahili ve harici odaklarla bilerek yada bilmeyerek birlik olursanız, işte o zaman yolunuzda taş değil kaya oluruz. Bu milletin başka mecralara ve yanlışlara gitmemesi için dün olduğu gibi bugünde yarında mücadele ederiz.
Akıncı44
03-22-2008, 14:29
[b]Cevapların sadece kendını asagı derecelerı dusurmekten yana oluyor sadece bunu bil...Bizim amacımız yolunuza tas koymak degıl sizi ucuruma giden yoldan iteleyerekte olsa saadetli ve refahlı bır yola sokmak çünki bizim içimiz el vermıyor bu tip yanlıslara bu benım senın ve daha nıcelerının ülkesi artık ucuruma giden yolun son donemecındesınz hocamın soyledıgı gıbı dövecek dizimiz kalmayacak dövecek dizimiz...Bi taraf olmayan bertaraf olur nerede oldugunuzu bilmeniz için bunlar sizde bir tokat niteligi uyandırması gerekır ama yüzünüz o kadar kalın ki alt tarafa işlemiyor...Osmanlı 700 yıl yasadı ama bu tip hükümetler geldıkce ülke bir karanlıga dogru suruklenmekte ve sadece sizin yaptıgınız günü kurtarma cabasından baska birsey degıl....
Defalarca söyledim. Bu gibi tabirler yada iteleyici kelimelerle sürekli muhatap oluyoruz zaten. Eğer bunlara takılıp kalsaydık bunca şeyi yazamazdık değilmi?
Seni tarafından ciddiye alınıp alınmaması da çok önemli değil. Sen almazsan birileri alacaktır elbet. Yada hiç kimse bile almasa sorun değil. Önemli olan denilebilmesidir.
Sizin yolunuz eğer bu milletin yeniden dünyaya nizam verecek yolda ilerlemesi için gerekli planların yapılması için yapılacak çalışmalarsa, sizden çok biz buna destek oluruz. Yok bu milleti rayından ve ana olundan çıkarmak için dahili ve harici odaklarla bilerek yada bilmeyerek birlik olursanız, işte o zaman yolunuzda taş değil kaya oluruz. Bu milletin başka mecralara ve yanlışlara gitmemesi için dün olduğu gibi bugünde yarında mücadele ederiz.
Ama ben sorularima cevap alamiyroum, hep ayni nakarati söylüyorsunuz ben diyorum ki size bu hakki kim veriyor, sen kimsin, necisin, beni sorgulama hakkini nereden buluyorsun?
Bak ne güzel ciddiye alinmadigini anlamaya basladin, bazi seyleri anlaman zaman aliyor farkindayim ama anlamadigin bir nokta ise sizin uyarilariniz ciddiye alinmadigidir..
Yalan söyleyen kavalci misali dogruda söyleseniz, bozuk saat gibi günde iki kere dogruyuda söyleseniz istisnalarin kaideyi bozmayacagi kurali geregi dogrularinizda arada kayniyor..
Siz buyrun size göre Hak olan davayi anlatin ama onu anlatirken bana, degerlerime laf atmaya calisirsan su anda oldugu gibi cevabini alirsin, haddini asarsan gereken hic cekinmeden yapilir..
Cünkü beni, degerlerimi, inanclarimi sorgulama hakkina sahip olmayan bir kesimin yapmis oldugu elestirileri dikkate almak gibi vahim bir hatanin icinde bulunmam..
Kendilerini sanki müjdelenmis altin nesil olarak gören sizler, kendi kücük dünyanizdan olaylara baktiginiz icin olaylari kavramiyor, degisen dünyayi hala daha 40 yil önceki siyasi söylem ve eylemlerle yönetmeye calisiyorsunuz..
Buyrun yolunuza devam edin ama benden size kücük bir öneri siz önce icinizdeki cürük yumurtalari temizleyin malum Allah göstermesin ama Erbakan sonrasini hic ama hic hayirli görmüyorum ;)
Ama inatla hala daha ayni argümanlari sunuyor, ayni seyleri nakarat gibi tekrarliyorsunuz, bir yol tutturmus gidiyorsunuz buyrun gidin ama gelip bizim mahallemizde fikir özgürlügü adi altinda benim partime, baskanima, üyelerime kimse hakaret, karalama ve iftira atamaz sizin o gercek diye söylediklerinizi biz cok iyi biliyoruz o yüzden lütfen kendinizi yormayinin
sevgili kardeşim eğer biz siliniyo olsaydık şu anda hala ayakta duruyo olmazdık bu körü körüne peşinden gidiyosunuz dediğiniz yola bir gün herkes gelicektir eğer bu yolda at gözlüğü taktığımız kabul ediliyosa biz o at gözlüklerini daha fazla takmaya devam edicez siz gibiler her ne kadar bişeyleri anlamıyo olsalarda bir gün herkes anlıyacak eğer işin doğrusu abd ye boyun eğmekse her adımını abd ye göre atmaksa sizin doğru yol dediğiniz buysa bizde vatanımızı bölmeye çalışan müslümanlığı inkar eden vatanımıza her türlü zararı vermeye çalışan insafsızlara vericek tavizimizde eğicek boynumuzda yok buda sizlere biraz düşünme payı olsun artık
[b]Cevapların sadece kendını asagı derecelerı dusurmekten yana oluyor sadece bunu bil...Bizim amacımız yolunuza tas koymak degıl sizi ucuruma giden yoldan iteleyerekte olsa saadetli ve refahlı bır yola sokmak çünki bizim içimiz el vermıyor bu tip yanlıslara bu benım senın ve daha nıcelerının ülkesi artık ucuruma giden yolun son donemecındesınz hocamın soyledıgı gıbı dövecek dizimiz kalmayacak dövecek dizimiz...Bi taraf olmayan bertaraf olur nerede oldugunuzu bilmeniz için bunlar sizde bir tokat niteligi uyandırması gerekır ama yüzünüz o kadar kalın ki alt tarafa işlemiyor...Osmanlı 700 yıl yasadı ama bu tip hükümetler geldıkce ülke bir karanlıga dogru suruklenmekte ve sadece sizin yaptıgınız günü kurtarma cabasından baska birsey degıl....
Bak hala daha akil hocaligi yapiyorsun sen o güzel aklini, fikrini kendine saklaki sana cok lazim olacak..benim cevaplarim senin yazilarinin yansimasidir, yazdiklarinin hakettigi karsiliktir, sizin en iyi anladiginiz dildir..
Cünkü sizin gibilere gösterdigimiz hosgörü yüzünden en yorgan kaldi, ne astar, gösterdigimiz hosgörü karsisinda hep ayni hikayeler, ayni ithamlar, ayni argümanlar, ayni söylemler..
Sizi anlayamadigimizi herhalde anlamakta zorlaniyorsunuz..sizi analamak istemedigimizi bilmek isinize gelmiyorki kendinizi uyarici bir mevki olarak görüyor hala daha fetva veriyor bazen bizi batil yapiyor, bazen vatan haini ilan ediyor bazen cehennemin en dibine yolluyorsunuz..
Bizde diyoruzki sizin boyunuzu asan bu islere hic bulasmayin cünkü battikca batiyor, eridikce eriyor, azda olan itibarinizi yerle bir ediyorsunuz..
Buyrun mücahid kardeslerim cihadiniza devam edin, tebliginize devam edin ;)
Kırık_Çocuk
03-22-2008, 14:40
Diğer kızgın boğa gelsin toro oğlum haydi toro..
Ama inatla hala daha ayni argümanlari sunuyor, ayni seyleri nakarat gibi tekrarliyorsunuz, bir yol tutturmus gidiyorsunuz buyrun gidin ama gelip bizim mahallemizde fikir özgürlügü adi altinda benim partime, baskanima, üyelerime kimse hakaret, karalama ve iftira atamaz sizin o gercek diye söylediklerinizi biz cok iyi biliyoruz o yüzden lütfen kendinizi yormayinin
sevgili kardeşim eğer biz siliniyo olsaydık şu anda hala ayakta duruyo olmazdık bu körü körüne peşinden gidiyosunuz dediğiniz yola bir gün herkes gelicektir eğer bu yolda at gözlüğü taktığımız kabul ediliyosa biz o at gözlüklerini daha fazla takmaya devam edicez siz gibiler her ne kadar bişeyleri anlamıyo olsalarda bir gün herkes anlıyacak eğer işin doğrusu abd ye boyun eğmekse her adımını abd ye göre atmaksa sizin doğru yol dediğiniz buysa bizde vatanımızı bölmeye çalışan müslümanlığı inkar eden vatanımıza her türlü zararı vermeye çalışan insafsızlara vericek tavizimizde eğicek boynumuzda yok buda sizlere biraz düşünme payı olsun artık
Evet Mücahid arkadaslarimiz son hizla cihada devam ediyor o degilde suraya bakiyorumda saadete oy veren kadar insan var burada 8)..
Burada maval okumak yerine, burada hikaye anlatmak yerine gercekleri konusalim, realiteyi konusalim, Türkiyenin gerceklerini konusalim evet kahrolsun emperyalizm diye bagiralim ama öyle iskembeyi kübradan atmayalim, olmayacak duaya amin demeyelim..
Bizde isteriz abd ye, israile rest cekmeyi, bizde isteriz din kardesimizin cihadina katilmayi ama bu ülkenin sorumluluklari, bu ülkenin mesuliyeti, bu ülkenin gercekleri, bu ülkenin icteki ve distaki düsmanlari, bu ülkemin sistemi gibi argümanlari nasil gözardi edebiliriz ki!..
Siz ayakta durdugunuz saniyorsunuz eger ayakta durmak emanetci bir lider esliginde tabela partisi olmakta, eger ayakta durmak ne koparirsak kardir diyerek dün küfrettiginle bugün isbirligi yapmaksa, eger ayakta durmak kendin cal, kendin oynamaksa ben yerle bir olmayi tercih ederim!..
Üstad bunlarin cümlesi gelse ne yazar..ezberlemisler ayni seyleri yazip yazip duruyorlar ;)
Akıncı44
03-22-2008, 14:45
Ama ben sorularima cevap alamiyroum, hep ayni nakarati söylüyorsunuz ben diyorum ki size bu hakki kim veriyor, sen kimsin, necisin, beni sorgulama hakkini nereden buluyorsun?
Bak ne güzel ciddiye alinmadigini anlamaya basladin, bazi seyleri anlaman zaman aliyor farkindayim ama anlamadigin bir nokta ise sizin uyarilariniz ciddiye alinmadigidir..
Yalan söyleyen kavalci misali dogruda söyleseniz, bozuk saat gibi günde iki kere dogruyuda söyleseniz istisnalarin kaideyi bozmayacagi kurali geregi dogrularinizda arada kayniyor..
Siz buyrun size göre Hak olan davayi anlatin ama onu anlatirken bana, degerlerime laf atmaya calisirsan su anda oldugu gibi cevabini alirsin, haddini asarsan gereken hic cekinmeden yapilir..
Cünkü beni, degerlerimi, inanclarimi sorgulama hakkina sahip olmayan bir kesimin yapmis oldugu elestirileri dikkate almak gibi vahim bir hatanin icinde bulunmam..
Kendilerini sanki müjdelenmis altin nesil olarak gören sizler, kendi kücük dünyanizdan olaylara baktiginiz icin olaylari kavramiyor, degisen dünyayi hala daha 40 yil önceki siyasi söylem ve eylemlerle yönetmeye calisiyorsunuz..
Buyrun yolunuza devam edin ama benden size kücük bir öneri siz önce icinizdeki cürük yumurtalari temizleyin malum Allah göstermesin ama Erbakan sonrasini hic ama hic hayirli görmüyorum ;)
Milli Görüs senın aklının alamayacagı kadar genıs bır kavram oldugu için belki bi ihtimal zamanla belki genişlerde alabılır inş...Bu kutlu davanın bi neferıyız hamdolsun ve biz inanıyoruz ki size birsey anlatmaya calıstıgımız halde sevap kazanıyoruz...Hanginiz su hadisi uygulamaya calısıyor ''batıdaki bir müslümanın ayagına diken batsa dogudaki o acıyı hisseder''Amma nerde bizim pasaların koltukları cok rahat gidip lanetlenmıs kavımle anlasma masalarına oturun siz İlk kez Müslüman bir meclise katliamın babası olan ehud olmerdi cagırıp alkıslayan zıhnıyetsın ki sen kimin sonunu hayırlı gormuyorsun ve buna nasıl karar verıyorsun...
Kırık_Çocuk
03-22-2008, 14:45
Üstad bunlarin cümlesi gelse ne yazar..ezberlemisler ayni seyleri yazip yazip duruyorlar ;)
Bunlarla uğraşmak sabır ister.Biliyorum ki o sabır yalnızca sende var.Bir o sıkıyor bir diğeri..
Kolay gelsin..:)
Akıncı44
03-22-2008, 14:47
Cevap verebıldıgını gaflette bulunan zavallı ınsan...Cok küçük düşüruyorsun kendını coook bizde seni tezleri olan bir insancık zannetmıstık....
Muhabbet-eri
03-22-2008, 14:49
hocam ben şuna şahid oldum seçim zamanında inanınki saadet partili sandık başkanları bile saadete oy atmamış kendim gördüm ve duydum
işte bunların kendi davalarına böyle sahip çıkıyorlar ilk önce kendi adamlarınıza milli görüşü anllatın
demekki papaz aynı pilavı yemiyormuş dimi...
Milli Görüs senın aklının alamayacagı kadar genıs bır kavram oldugu için belki bi ihtimal zamanla belki genişlerde alabılır inş...Bu kutlu davanın bi neferıyız hamdolsun ve biz inanıyoruz ki size birsey anlatmaya calıstıgımız halde sevap kazanıyoruz...Hanginiz su hadisi uygulamaya calısıyor ''batıdaki bir müslümanın ayagına diken batsa dogudaki o acıyı hisseder''Amma nerde bizim pasaların koltukları cok rahat gidip lanetlenmıs kavımle anlasma masalarına oturun siz İlk kez Müslüman bir meclise katliamın babası olan ehud olmerdi cagırıp alkıslayan zıhnıyetsın ki sen kimin sonunu hayırlı gormuyorsun ve buna nasıl karar verıyorsun...
Milli görüsü anlatmayi sevap sayan bir zihniyetle neyi tartisiyoruz ki!..size göre siz cihad yapiyorsunuz hemde müslüman kardesinize buyrun devam edin gazaniz mübarek olsun!..
Ben milli görüsü anlamak istemiyorum anlamak istiyor olsaydim su anda burada olmazdim o yüzden kendini hic yorma senin burada yazacagin bir kac deli sacmasiylada kimse milli görüsü anlayamacaktir bundan emin ol..
Anlamak isteyen anlar, arastirir, bilgilenir ama burada gelip reklam yapmaniz her zaman ters tepmistir, tepecektirde!..
Daha siyaseti anlayacak, idrak edemeyecek kadar siyasi bilgiden yoksunsun israil basbakaninin neden davet edildigini, amacinin ne oldugunu ancak sizin gibi inanc sömürüsü yapanlar carpitabilirdi..
Siz herseyi siyasi ranta döküp buradan ne koparirsak kardir diyen siyasi akbabalarsiniz ama malesef bu stratejiniz her defasinda ters tepiyor ve bumerang gibi sizin basiniza musallat oluyor..
buyrun siz anlatmaya devam edin ;)
Kırık_Çocuk
03-22-2008, 14:51
Nedir bu sendeki hınç..?
NEdir bu Fikrinin üstünlüğünü kabul ettirme çabası..Bu egoizmin sebebi nedir?
Senin fikrin nedir aslanım Alıntılarla konuşup gözlerimi yormayın.Bana özetle ne istediğini söyle ne istiyorsun ne bekliyorsun ?
Buraya yüzlerce Milli görüşçü geldi hepsiyle tek tek uğraşmak zorunda değil hiçbir üyemiz.Kimisi ben AKP liyim diye sokulur,kimisi çamur atar kaçar..Kimisi kendini Peygamber sanar tebliğe geldim der sanki burası dinsiz yuvası..
Amaç ne,neye ulaşmak istiyorsanız açıkça söyleyin..
Cevap verebıldıgını gaflette bulunan zavallı ınsan...Cok küçük düşüruyorsun kendını coook bizde seni tezleri olan bir insancık zannetmıstık....
Ne o simdi her zaman yaptiginiz isime basvuruyorsunuz..hakarete, hani biz kardestik, hani beni düsünüyordun cuvaldizi sana batinca nasilda hiddetlendin, nasilda kapardin, nasilda kivirmaya basladin ;)..
Sizin gibiler dini dillerinden dolamazlar ama öyle bir an gelirki karsidakine öyle bir laflar edilirki "yok artik" denilir...;)
Bu arada sen ne tez sürdünde biz cürütme geregi duyduk ey güzel insan ;)
Muhabbet-eri
03-22-2008, 14:57
1983 yılında kurulan Refah Partisi ile fiilî siyasete geri dönen Recep Tayyip Erdoğan, 1984 yılında Refah Partisi Beyoğlu İlçe Başkanı, 1985 yılında ise Refah Partisi İstanbul İl Başkanı ve Refah Partisi MKYK üyesi oldu. İstanbul İl Başkanlığı görevi sırasında diğer siyasi partiler için de model olan yeni bir örgütsel yapı geliştiren Erdoğan, bu dönemde özellikle kadınların ve gençlerin siyasete katılımını artırmaya yönelik çalışmalar yaptı; siyasetin tabana yayılarak geniş halk kitleleri tarafından benimsenip itibar görmesi yolunda önemli adımlar attı. Bu yapılanma, mensubu bulunduğu Refah Partisi'ne 1989 Beyoğlu yerel seçimlerinde büyük bir başarı kazandırırken, yurt genelinde de parti çalışmaları için örnek teşkil etti.
BU SANA BİRŞEYİ HATIRLATTIMI...
HANİ ESKİLERDEN DİYORDUNYA ÖDÜL FALAN
Ne o simdi her zaman yaptiginiz isime basvuruyorsunuz..hakarete, hani biz kardestik, hani beni düsünüyordun cuvaldizi sana batinca nasilda hiddetlendin, nasilda kapardin, nasilda kivirmaya basladin ;)..
Sizin gibiler dini dillerinden dolamazlar ama öyle bir an gelirki karsidakine öyle bir laflar edilirki "yok artik" denilir...;)
senin tezinden bahsediyodu akıncı kardeşim ama sen yazıları bile okumuyosunki anlaya bilesin bazı şeyleri, biz hiç birşeyi kıvırmayız hak ve adalet yolunda gider gereken yerde gerekeni yapıp gerektiği gibi konuşuruz ve ne mutluki bizler sen ve sen gibi düşünceye sahip insanlarla mücadele edip lafımızı sonuna kadar söylemesinide biliriz ve en önemlisi en sonunda bizi anlamalarını sağlarız sen gibileri hatta daha fenalarını çok gördük bizler hepsi şimdi tek bir şeyi savunuyo ve savunmayada devam edicekler ve bizler bir yürek olarak bir beyin olarak bütünleşmemize ve gerçekleri sunmaya devam edicez allah herkese hidayet versin versinki doğru yolu anlasınlar
Muhabbet-eri
03-22-2008, 15:01
Recep Tayyip Erdoğan, 12 Aralık 1997'de Siirt'te halka hitaben yaptığı konuşma sırasında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere tavsiye edilen ve bir devlet kuruluşu tarafından yayınlanan bir kitapta yer alan bir şiiri okuduğu için hapis cezasına mahkum edildi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine son verildi.
HEPİMİZ BİLİYORUZKİ BAŞBAKANIMIZIN SEVGİSİ İSTANBUL İL TEŞKİLATINDA FAZLASIYLA ARTMAYA BAŞLADIĞINI VE ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN ERBAKAN HOCANIN TÜRLÜ TÜRLÜ OYUNLARA BAŞVURDUĞUNU
ASLINI İNKAR ETME GEÇMİŞİNE DÖNDE BİR BAK AMA ARŞİVİN SAĞLAM OLSUN
senin tezinden bahsediyodu akıncı kardeşim ama sen yazıları bile okumuyosunki anlaya bilesin bazı şeyleri, biz hiç birşeyi kıvırmayız hak ve adalet yolunda gider gereken yerde gerekeni yapıp gerektiği gibi konuşuruz ve ne mutluki bizler sen ve sen gibi düşünceye sahip insanlarla mücadele edip lafımızı sonuna kadar söylemesinide biliriz ve en önemlisi en sonunda bizi anlamalarını sağlarız sen gibileri hatta daha fenalarını çok gördük bizler hepsi şimdi tek bir şeyi savunuyo ve savunmayada devam edicekler ve bizler bir yürek olarak bir beyin olarak bütünleşmemize ve gerçekleri sunmaya devam edicez allah herkese hidayet versin versinki doğru yolu anlasınlar
Hayrola size göre hidayet sahibi degilmiyim? tabiki sp ye oy vermedim ya ben hidayete ermedim ben nasil 25 kere hacca gitmis birine oy vermek dururken, tayyib gibi davadan dönen birine oy veririm?
demek benim gibileri cok gördün ve yola getirdiniz? bu yaziylami, bu basit cümlelermi, bu ici bos argümanlarla mi, bu kendinizin bile inanmdiginiz söylemlerle mi? belki ilkokula yeni baslamis birini biraz zorlarsiniz iyi bir milli görüs neferi yapabilirisiniz..
Daha kendi teskilatina sahip cikamayan, kendi üyeleri baska partiye oy veren sizler neyden bahsediyrosunuz, hangi masali anlatiyorsunuz, kimi kandiriyorsunuz ben size erbakan hocadan güzel bir sözle cevap vermek isterim "hadi oradan, hadi oradan"..
Tez diye yillardir ayni seyleri sunan sizler bir arpa boyu yol almazken aksine her gecen gün geri giderken bize ne anlatmaya calisyiorsunuz..
Buyrun beni milli görüscü yapin ama önce siz görüsünüzü iyi bilinki burada hep ayni seyleri tekrarlamayin aman ne farkederki google ne ise yariyor, yaz milli görüs ne demek oldugu ciksin 8)
[quote=dadas2534 ]
Recep Tayyip Erdoğan, 12 Aralık 1997'de Siirt'te halka hitaben yaptığı konuşma sırasında, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğretmenlere tavsiye edilen ve bir devlet kuruluşu tarafından yayınlanan bir kitapta yer alan bir şiiri okuduğu için hapis cezasına mahkum edildi ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine son verildi.
HEPİMİZ BİLİYORUZKİ BAŞBAKANIMIZIN SEVGİSİ İSTANBUL İL TEŞKİLATINDA FAZLASIYLA ARTMAYA BAŞLADIĞINI VE ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN ERBAKAN HOCANIN TÜRLÜ TÜRLÜ OYUNLARA BAŞVURDUĞUNU
ASLINI İNKAR ETME GEÇMİŞİNE DÖNDE BİR BAK AMA ARŞİVİN SAĞLAM OLSUN
[/qsevgili kardeşim bizlerin arşivi emin ol sizinkinden çok daha fazla ve belgelerle ispatlarla dolu tayyip erdoğanın ceza evine girmesi o şiir herşeyin ne olduğunu neler için yapıldığını düşüncelerin ne doğrultuda sürüklendiğini biliyoruz bence siz elinizde olan gerçek sandığınız o arşivlere çok fazla güvenmeyin geniş çaplı araştırma arkadaşlar geniş çaplı araştırma lütfeeeeennnnnn :D
Hayrola size göre hidayet sahibi degilmiyim? tabiki sp ye oy vermedim ya ben hidayete ermedim ben nasil 25 kere hacca gitmis birine oy vermek dururken, tayyib gibi davadan dönen birine oy veririm?
demek benim gibileri cok gördün ve yola getirdiniz? bu yaziylami, bu basit cümlelermi, bu ici bos argümanlarla mi, bu kendinizin bile inanmdiginiz söylemlerle mi? belki ilkokula yeni baslamis birini biraz zorlarsiniz iyi bir milli görüs neferi yapabilirisiniz..
Daha kendi teskilatina sahip cikamayan, kendi üyeleri baska partiye oy veren sizler neyden bahsediyrosunuz, hangi masali anlatiyorsunuz, kimi kandiriyorsunuz ben size erbakan hocadan güzel bir sözle cevap vermek isterim "hadi oradan, hadi oradan"..
Tez diye yillardir ayni seyleri sunan sizler bir arpa boyu yol almazken aksine her gecen gün geri giderken bize ne anlatmaya calisyiorsunuz..
Buyrun beni milli görüscü yapin ama önce siz görüsünüzü iyi bilinki burada hep ayni seyleri tekrarlamayin aman ne farkederki google ne ise yariyor, yaz milli görüs ne demek oldugu ciksin 8)
[/quote]
sen gibilerin gözünde yol almamış gözüküyoruz biz belki seçimi kazanmadık ama çok büyük bir zafer kazandık bir chp lideri baykal bile kuran-ı kerimin ayetlerini araştırmaya başladı açıp okudu merak etti bu biizm gittiğimiz yolun ne kadar doğru olduğunun göstergesidir varsın sen ve sen gibi düşünceye sahip olanlar anlamasın daha büyük bir topluluk anlıyacaktır en azından milletimizi sömürmüyoruz doğruları konuşuyoruz çıkıpta enflasyon bu kadar deyip aslını saklamıyoruz işsizlik bu kadar deyip aslını saklamıyoruz sen neyden bahsediyosun güzel kardeşim insanlar artık lanet etmeye başladı şunu unutma bu saatten sonra bizi boşver chp yi başa getirriler sizi getirmezler tüm herşeyi halk görmeye başladı artık herşeyi ;)
Ne oldu simdi niye kiviriyorsun hani beni milli görüscü yapacaktin, hani benden daha beterlerini yapmistin simdi bir anda senin gibiler olmasin diyerek niye kaciyorsun, hani senin dava inancin, hani senin sabrin?...
demek baykal sizin sayenizde Kuran okumaya basladi bende diyorum baykal hocayi basimiza kim musallat etti hic acip okumasa daha iyiydi hic degilse sacmalayip zihinleri bulandirmazdi..
Herseyten kendinize pay cikariyorsunuz ya helal olsun yakinda abd yide aslinda biz kesfettikde emperyalist abd elimizden aldi dersiniz...
bu arada cebine bak bakalim o paradaki sifirlar ne alemde ;)
Muhabbet-eri
03-22-2008, 15:23
ah be hocam be ah be sabah dan itibaren yazıyorsunuz ama hala orta da birşey yok
ha pardon mücahidmiydi isim
ya bu mücahid kimliği nerde bulunur yoksa sp lokalindemi var sadece tüh gördünmü mücahid olamadım ben şimdi nasıl şehit olucam dava ne olucak
Muhabbet-eri
03-22-2008, 15:36
kendim bir engelliyim ve bana sağlanan imkanlardan bir kaçtanesi gerçi buda seni ilgilendirmezki senin derdin milli görüş alda buda benim görüşüm
AK PARTi iktidarı ihtiyaç sahibi özürlülerin istekleri halinde evlerinde veya özel bakım merkezlerinde bakılmaları sistemini hayata geçirdi. Bu kapsamda evlerinde bakılmaları halinde 403 YTL, özel bakım merkezlerinde bakılmaları halinde ise 806 YTL ödeniyor.Bu rakamlar, 1 Temmuz 2007 tarihinden sonra, asgari ücretteki artışa paralel olarak 403’ten 419’a 806’dan 833’e yükselecektir.
Muhabbet-eri
03-22-2008, 15:38
AK PARTi iktidarında özel eğitime ihtiyacı olan özürlülerimizin eğitimine yönelik giderlerin 388 YTL’ ye kadar olan kısmı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından karşılanmaya başlandı.Bu hizmetten faydalanan özürlü sayısı 125 bini aştı. AK PARTİ iktidarında özel eğitime gereksinim duyan çocuklarımızın okullara ücretsiz erişimi uygulaması başlatıldı.
2005–2006 eğitim öğretim yılında 16 bin 171, 2006–2007 eğitim öğretim yılında ise 27 bin öğrencimizin okullara ücretsiz erişimi sağlandı
ama lütfen okuyun
Muhabbet-eri
03-22-2008, 15:39
ENGELSiZ YAŞAM
EVLERi
Özürlülerimize ev ortamında bakım hizmeti sunulması amacıyla, Engelsiz Yaşam Merkezi Projesi geliştirildi. Bu proje dâhilinde inşa edilen merkezlerdeki her bir yaşam evinde en fazla 12 özürlüye bakım hizmetleri sunulacak. Ülke genelinde 2 bin 16 özürlüye bakım hizmetinin sunulacağı 20 engelsiz yaşam merkezi bünyesinde 168 yaşam evinin inşaatı devam ediyor.
yetermi icraata bakar bu işler lafa değil icraat sun bana
Ne oldu simdi niye kiviriyorsun hani beni milli görüscü yapacaktin, hani benden daha beterlerini yapmistin simdi bir anda senin gibiler olmasin diyerek niye kaciyorsun, hani senin dava inancin, hani senin sabrin?...
demek baykal sizin sayenizde Kuran okumaya basladi bende diyorum baykal hocayi basimiza kim musallat etti hic acip okumasa daha iyiydi hic degilse sacmalayip zihinleri bulandirmazdi..
Herseyten kendinize pay cikariyorsunuz ya helal olsun yakinda abd yide aslinda biz kesfettikde emperyalist abd elimizden aldi dersiniz...
önemli olan kuranı eline alıp bişeylere bakamsıdır ona bakarsanız nice insanlar göya herşeyi biliyo dini bilgileri çok iyi fakat kuranın ayetlerinden haberleri yok benim kimseyi milli görüşçü yapma gibi bi derdim yok biz anlatırız isteyen gelir isteyen gider kimse üstünde baskı kurmayız ne milli görüşü savunana farklı şekilde yaklaşırız nede savunmayana kin güderiz ama sizler bizlerin siz gibileri hemen milli görüşçü yapma yolunda olduğumuzu sanıyosunuz ama malesef yanılıyosunuz milli görüşçü olmak her baba yiğidin harcı değildir emek ister beyin yürek birliği ister gönül bağı ister buda biz milli görüşçülerde yeterince var ve davamızı en güzel şekilde sürdürüyoruz sürdürmeyede devam edicez bu laflarınla bizi alt etmeye çalışıcağını sanıyosun ama iniştesin arkadaşım inişteeeee
önemli olan kuranı eline alıp bişeylere bakamsıdır ona bakarsanız nice insanlar göya herşeyi biliyo dini bilgileri çok iyi fakat kuranın ayetlerinden haberleri yok benim kimseyi milli görüşçü yapma gibi bi derdim yok biz anlatırız isteyen gelir isteyen gider kimse üstünde baskı kurmayız ne milli görüşü savunana farklı şekilde yaklaşırız nede savunmayana kin güderiz ama sizler bizlerin siz gibileri hemen milli görüşçü yapma yolunda olduğumuzu sanıyosunuz ama malesef yanılıyosunuz milli görüşçü olmak her baba yiğidin harcı değildir emek ister beyin yürek birliği ister gönül bağı ister buda biz milli görüşçülerde yeterince var ve davamızı en güzel şekilde sürdürüyoruz sürdürmeyede devam edicez bu laflarınla bizi alt etmeye çalışıcağını sanıyosun ama iniştesin arkadaşım inişteeeee
Kardes yasin kac sormasi ayip yok cok basit yaziyorsunda o yüzden sana zahmet sen gitte sizin aga babaniz gelsin!..yazilariniz birbiriyle celisiyor yukarida senin gibileri cok gördük daha sorna milli görüscü oldu diyorsun simdi ise öyle bir derdimiz yok diyorsun bende sana "bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu"..
Birilerinin Kuran-i Kerimi iyi bilmeleri hic birsey ifade etmez, okumalarida ifade etmez onu anlamadiktan sonra hafiz olsan ne yazar..Aziz Nesin, Salman Rüsdi Kuran bihaberlermiydi..
Onlar Kuran-i Kerimi kendile göre okuyup yorumluyorlar senden bununla övünüyorsun o zaman yasar nuri öztürk ve zekeriya beyazlada övün onlarda ilahiyat profu!..
Her cikisin bir inisi, her inisinden bir cikisi vardir..demek ki zirve yapmisizki simdi iniyoruz, bizim öyle dünyalik mevkilerle, makamlarla isimiz yok, bizim birileri gibi 90 yasina kadarda koltuk sevdamiz yok, bizim kücük olsun bizim olsun ben gidince oglum baskan olsun diye bir gayemizde yok...
Velhasil kelam sen bana ne desen bos, bir kulagimdan giriyor digerinden cikiyor, bilmem anlatabildim mi 8)
eski dost
03-22-2008, 16:11
"De ki: Hak geldi batıl yokoldu. Zaten batıl yokolucudur."
Bugün Milli Görüşü siyasi akbabalık ve oy avcılığıyla suçlayanlar, daha doğrusu seçmenine ve partililerine Milli Görüşle ilgili yalan-yanlış ve kasıtlı ithamlarda bulunanlar, Milli Görüşün AKPnin yanlışlarıyla ilgili ifadelerine tek kelime dahi cevap veremeyenler, elbet bir gün nasılki bulundukları makamları dolduruyorlarsa Allah'ın dilemesiyle asıllarına döneceklerdir.
Bu son dönüşten sonra ellerinde kalacak olan da, Amerikan askerleri için yaptıkları dua, 1 mart tezkeresi ve Amerikan askerlerinin Türkiyeden Iraka saldırması için verdikleri canhıraş mücadele, AB uyum yasaları adı altında Türkiyemizi düşürdükleri zayıf pozisyon, homoseksüellere bile tanıdıkları dernek kurma hakkı, zinanın suç kapsamında çıkartılması, Türkiyenin belli başlı havaaalanı ve limanlarını tek kalemde ABD emrine vermeleri, IRaktaki müslümanları bombalamak üzere Türkiyeden kalkan ABD uçaklarına veridkleri izin, ne kadar milli kurum varsa satılması, Türk piyasalarının yabancıların eline geçmesi, her hafta ödenen 1 milyar dolardan fazla borç faizi, medeniyetimiz batı medeniyetine yenik düşmüştür sözü, masonların bile desteklediği bir parti olmaları kalacaktır.
Şunu iyice belleyiniz. Milli Görüş varolduğu sürece, ne siyonistler nede onlarla bilerek yada bilmeyerek işbirliğine giren onlardan ödül üstüne ödül alan işbirlikçi takımı amacına ulaşamayacaktır.
Muhabbet-eri
03-22-2008, 16:13
derdin savaşmaksa al eline silah çık dağlara
BUDA MEHMET AKİF HOCAN KAPAK OLSUN
Zulmü Alkışlayamam
Zulmü alkışlayamam, zalimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdadıma saldırdımı,hatta boğarım!...
-Boğamazsın ki!
-Hiçolmazsa yanımdan kovarım.
Üçbuçuk soysuzun ardından zağarlık yapamam;
Hele hak namına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir, aşığım istiklale;
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lale!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördümmü yanar ta ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...
İrticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu?
Mehmet Akif Ersoy
Kardes yasin kac sormasi ayip yok cok basit yaziyorsunda o yüzden sana zahmet sen gitte sizin aga babaniz gelsin!..yazilariniz birbiriyle celisiyor yukarida senin gibileri cok gördük daha sorna milli görüscü oldu diyorsun simdi ise öyle bir derdimiz yok diyorsun bende sana "bu ne perhiz, bu ne lahana tursusu"..
Birilerinin Kuran-i Kerimi iyi bilmeleri hic birsey ifade etmez, okumalarida ifade etmez onu anlamadiktan sonra hafiz olsan ne yazar..Aziz Nesin, Salman Rüsdi Kuran bihaberlermiydi..
Onlar Kuran-i Kerimi kendile göre okuyup yorumluyorlar senden bununla övünüyorsun o zaman yasar nuri öztürk ve zekeriya beyazlada övün onlarda ilahiyat profu!..
Her cikisin bir inisi, her inisinden bir cikisi vardir..demek ki zirve yapmisizki simdi iniyoruz, bizim öyle dünyalik mevkilerle, makamlarla isimiz yok, bizim birileri gibi 90 yasina kadarda koltuk sevdamiz yok, bizim kücük olsun bizim olsun ben gidince oglum baskan olsun diye bir gayemizde yok...
Velhasil kelam sen bana ne desen bos, bir kulagimdan giriyor digerinden cikiyor, bilmem anlatabildim mi 8)
çok güzel anlattın ama yazılarda çelişki yok yazdıklarına verilen cevaplar var sen bu güç algılama yeteğinle hiç bir şey anlıyamazsın ancak karşındaki istemediğin bir görüşü böyle yerden yere vurmaya çalışırsın ancak benimde sen gibilere şöyle bir lafım olur
KÖR CEHALET CİRKEFLEŞTİRİR İNSANI!
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR...
HER LAFA VERECEK BİR CEVABIM VAR...
LAKİN BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE,
BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE... 8)
O zaman ne diyelim Milli Görüsü Allah basimizdan eksik etmesine baksaniza ne mübarek davadir bu...bu Mücahid kardeslerimizin cihadlarina bakarmisiniz be güzel kardesim bu mücadeleyi simdi israile karsi gösterseydin cökmüstü be siyonizm!..
Siz ne koparirsak kardir zihniyetine kilif uydurmaya devam edin, bu millet sizin niyetinizide, amelinizide biliyor o yüzden bos yere kendinizi yormayin derim..
Ayni sözler, ayni söylemler bozuk saat bile günde iki kere dogruyu gösterir ama bunlar daha birinci sefer dogru yapabileceklerini kanitlamadilar..
Siz önce rüsdünüz tamamlayin ondan sonra burada birilerine laf atmaya calisin, korkum o ki simdi bunlar bana bu söylemlerden sonra özelde ve genelde hakaret ve küfür edeceklerdir cünkü cogu kez basimiza geldigi icin simdi yogurdu üfleyerek yiyoruz 8)
çok güzel anlattın ama yazılarda çelişki yok yazdıklarına verilen cevaplar var sen bu güç algılama yeteğinle hiç bir şey anlıyamazsın ancak karşındaki istemediğin bir görüşü böyle yerden yere vurmaya çalışırsın ancak benimde sen gibilere şöyle bir lafım olur
KÖR CEHALET CİRKEFLEŞTİRİR İNSANI!
SUSKUNLUĞUM ASALETİMDENDİR...
HER LAFA VERECEK BİR CEVABIM VAR...
LAKİN BİR LAFA BAKARIM LAFMI DİYE,
BİRDE SÖYLEYENE BAKARIM ADAM MI DİYE... 8)
hayrola cevap veremeyince siirlerlemi haddimi bildiremye calistin..benden beterlerine rastlayan sizler neden beni kaybedilmis olarak güroyrsunuz yok burada karsilikli siirlerle atisacaksak ben yokum malum asikligim veya sairligim yok kaldiki öyle kopyala yapistir yapmak gibi kolayada kacmam..
Varsa konusacaklarin buyur konus örnek alsinlar yoksa sükut eylede adam sansinlar!..
Muhabbet-eri
03-22-2008, 16:22
ARKADASLAR SP İL TESKİLATINA MAİL ATINDA BURDA HEYCANLI BIR TARTISMA VAR SIZE DESTEK MUCAHID EKIP YOLLASINLAR
AMAN DIKKAT ETSINLERDE KENDI KAZDIKLARI KUYULARA DUSMESINLER
NOT: REKLAMIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ
BİR GÜN HERKES (AKPARTİ)Lİ OLUCAK
O zaman ne diyelim Milli Görüsü Allah basimizdan eksik etmesine baksaniza ne mübarek davadir bu...bu Mücahid kardeslerimizin cihadlarina bakarmisiniz be güzel kardesim bu mücadeleyi simdi israile karsi gösterseydin cökmüstü be siyonizm!..
Siz ne koparirsak kardir zihniyetine kilif uydurmaya devam edin, bu millet sizin niyetinizide, amelinizide biliyor o yüzden bos yere kendinizi yormayin derim..
Ayni sözler, ayni söylemler bozuk saat bile günde iki kere dogruyu gösterir ama bunlar daha birinci sefer dogru yapabileceklerini kanitlamadilar..
Siz önce rüsdünüz tamamlayin ondan sonra burada birilerine laf atmaya calisin, korkum o ki simdi bunlar bana bu söylemlerden sonra özelde ve genelde hakaret ve küfür edeceklerdir cünkü cogu kez basimiza geldigi icin simdi yogurdu üfleyerek yiyoruz 8)
biz görüşümüzü savunduğumuz gibi insnalığıda savunuruz insana yakışan muamaleyi gösteririz kimseye küfür etmeyiz ancak hak edene hak ettiği şekilde cavabını veririz buda anlayanaaaaa
buda sana kapak olsun güzel kardeşim ;)
eski dost
03-22-2008, 16:26
Burada Milli Görüşe ileri geri konuşan arkadaşlar. Bakın şunu açıkça söylemek lazım.
Milli Görüşün AKP ile yada eskiden Milli Görüşçü olup sonradan gömlek çıkaran yeni dünya görüşünü benimsemiş kişilerle bir husumeti yoktur.
Milli Görüşün karşısındaki güç bu dünyayı sömürmek isteyen siyonizm mikrobudur.
Mücadele ona dönüktür. Bütün amacımızda ona karşı olmaktır.
Yoksa siz burdan ne kadar deseniz "oy avcılığı yapıyorsunuz, yok bizi engellemeye çalışıyorsunuz vs" garip ithamlar çok fazla ilgilendirmiyor bizi.
O nedenle slogan tarzı konuşmaları bir kenara bırakın. Bu ne size bir fayda sağlar ne bize.
Üstelik bunları okuyanlar AKPliler böylemiydi pozisyonuna gelirler. Bu da sizin için sakıncalı olur.
biz görüşümüzü savunduğumuz gibi insnalığıda savunuruz insana yakışan muamaleyi gösteririz kimseye küfür etmeyiz ancak hak edene hak ettiği şekilde cavabını veririz buda anlayanaaaaa
buda sana kapak olsun güzel kardeşim ;)
Hayrola celik, comak mi oynuyoruz ne kapagi takiyorsun yoksa ezikligin vermis oldugu hisle akli sira kendinimi tatmin ediyorsun 8)..herhalde bana özelden küfreden,burada hakaretten banlanan milli görüs neferleride gömlek cikaranlardan..
Siz neyi savundugunuzu kendinizde bilmiyorsunuz bu arada sormustum ama cevap gelmedi kardes sanirim cocuksun, yasin cok ufak sen bir zahmet aga babani cagirsana baksana görüs belirtmeyi, kapak takmakla esdeger gören basit insanlarla tartisiyoruz 8)..
Hadi bana bir kapak daha tak bakalim kardes sanirim cola firmasinda calisiyorsun ;D ;D asil kapagi halk size 22 temmuzda taktiki hala daha altindan kalkamadiniz :D :D
Burada Milli Görüşe ileri geri konuşan arkadaşlar. Bakın şunu açıkça söylemek lazım.
Milli Görüşün AKP ile yada eskiden Milli Görüşçü olup sonradan gömlek çıkaran yeni dünya görüşünü benimsemiş kişilerle bir husumeti yoktur.
Milli Görüşün karşısındaki güç bu dünyayı sömürmek isteyen siyonizm mikrobudur.
Mücadele ona dönüktür. Bütün amacımızda ona karşı olmaktır.
Yoksa siz burdan ne kadar deseniz "oy avcılığı yapıyorsunuz, yok bizi engellemeye çalışıyorsunuz vs" garip ithamlar çok fazla ilgilendirmiyor bizi.
O nedenle slogan tarzı konuşmaları bir kenara bırakın. Bu ne size bir fayda sağlar ne bize.
Üstelik bunları okuyanlar AKPliler böylemiydi pozisyonuna gelirler. Bu da sizin için sakıncalı olur.
Vaybe hemende siyasi analiz yapti..derdiniz siyonizmle ise gidin onlarla sorununuzu halledin ne isiniz var ak parti forumda, neden burada saga sola saldiriyorsunuz, neden buraya gelip pravakatörlük yapiyorsunuz..
Bu arada bu halkki sizin lideriniz erbakana inanmadi, size hic inanmaz o yüzden sen tatli canini sikma güzel kardesim 8)..
Bu arada sen diyorsunki bizim derdimiz siyonizmle baksana diger milli görüscü bana kapak takmaya calisiyor bunu nasil izah edeceksin?
Konu tarafimca cok uzadigi ve amacindan saptirildigi icin kilitlenmistir..;) lütfen tartismalarimizi diger konularda seviyeli bicimde yapalim gereksiz, hakaret iceren, hamaset kokan mesajlara izin verilmeyecektir..
bilgilerinize 8)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.