Orijinalini görmek için tıklayınız : UEFA:GALATASARAY ZİRVEYE GERİ DÖNDÜ..
politikaci
05-12-2008, 18:07
Aslan UEFA'ya manşet oldu
Aslan UEFA'ya manşet oldu
UEFA, Cimbom'un şampiyonluğunu, "Galatasaray zirveye geri döndü" başlığıyla duyurdu. Resmi sitesindeki haberde, sarı-kırmızılı takımın, 3 yıl içinde ikinci kez lig şampiyonu olduğu belirtilirken, Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray'a 1 puanın bile yeteceği hatırlatıldı.
politikaci
05-12-2008, 18:09
ben uefayı anlayamıyorum her gs de bir haberi manşetine taşıyor ki galatasaray son yıllarda avrupada başarı sağlayamıyor. baksanıza galatasaray türkiyede zirveye geri döndü demiş..hala tanınıyoruz demek ne mutlu bizee .. şampiyon galatasaray BİZİ SEVİYORLAR :) :)
OLMAMIZ GEREKN YERDEYİZ :-*
Kahretsin.Gene en büyüğüz. :P Gerçi en büyük her zaman biziz. :-X
nası bi akıllarına kazımışlarsa adımızı unutamıyorlar...
yakında sanada çok ukala yazıyosun derler :-X
biz hep büyüğüz dimi ama ;D
Ak_Kelebek
05-13-2008, 14:46
Olay budur..! Bize laf atan Fbliler nerde acabaaa :-X :D :D :D
yakında sanada çok ukala yazıyosun derler :-X
biz hep büyüğüz dimi ama ;D
kih kih.. ;D
politikaci
05-13-2008, 14:54
ya cidden bu uefa nın galatasaraya sempatisi var hatta bu sene uefada oynarken gs ye 2 uefa kupası göstermişler. ama elendiğimizde 1ini kaldırmışlar :D
yasinarslanpay
05-13-2008, 15:50
Gelecek yıl zirveye uzaktan bakacaksınız. ZİRVENİN TEK SAHİBİ FENERBAHÇE OLACAK
politikaci
05-13-2008, 15:52
bu haber geçen günün ... anlasana avrupa kupası olmadan hayal size büyüklük
yasinarslanpay
05-13-2008, 15:54
Yavv boşversene ençok taraftar bizde Gayrı Avrupada duydu adımızı ingiltre Fransa italya ispanya ligleri dışında çeyrek finale yükselen ender takımlardan
politikaci
05-13-2008, 15:57
Yavv boşversene ençok taraftar bizde Gayrı Avrupada duydu adımızı ingiltre Fransa italya ispanya ligleri dışında çeyrek finale yükselen ender takımlardan
1.en çok taraftar galatasarayda uydurma
2.galatasaray 4kez çeyrek finale 1 kezde yarı finale çıktı
yasinarslanpay
05-13-2008, 16:00
Tamam en çok taraftarı siz neye göre yazıyorsunuz hiç bilemem en az 30 Milyon Fenerli vardır.
İkincisi siz çıkmadınız demedim başarılarınızıda gölgelemedim ama her yaptığınız işide bu kadar büyütmeyin sizin mizaçınız böyle ama büyütmeyin
politikaci
05-13-2008, 16:01
Tamam en çok taraftarı siz neye göre yazıyorsunuz hiç bilemem en az 30 Milyon Fenerli vardır.
İkincisi siz çıkmadınız demedim başarılarınızıda gölgelemedim ama her yaptığınız işide bu kadar büyütmeyin sizin mizaçınız böyle ama büyütmeyin
sen nerden biliyorsun fnerbahçeli taraftarın olduğunu.. ozaman neden anketlerde hem gs çoğunlukta ama her ankette ben hiç febe ç.oğunlukta görmedim uydurma bence gs ile febenin eşit hemen hemen
yasinarslanpay
05-13-2008, 16:04
Fenerliler gariban insanlar tutan taraftar gerçekten halk öyle zengin çogunluğu değil bir balıkçı bir kahveci bir bakkal bakıyorum hep bunlar Fenerli yavv birak internet anketlerine bakmayı sokağa çık adım adım sor bak bakalım kim çıkar işte işte ozaman konuşalım .
politikaci
05-13-2008, 16:06
Fenerliler gariban insanlar tutan taraftar gerçekten halk öyle zengin çogunluğu değil bir balıkçı bir kahveci bir bakkal bakıyorum hep bunlar Fenerli yavv birak internet anketlerine bakmayı sokağa çık adım adım sor bak bakalım kim çıkar işte işte ozaman konuşalım .
ya tmm fazlalığı geçtim. mesela trabzonsporun çok taraftarı yok ama onlar trabzonsporlu...ayrıca çokluğun ne önemi var taraftar birbirini dövcekmi? önemli olan başarıdır taraftar değil . şıu çokmuş bu çokmuş görende sokak kavgas sancak..
yasinarslanpay
05-13-2008, 16:42
Olurmu be dostum yanlış düşünüyorsun Anadolu takımları az taraftardan kırılıyor. Bir takım için bugün bir para taraftar şarttır. Bu tartışma 10 yıldır sürüyor ..Kimin taraftarı çok ve biliniyorki Fenerbahçe'nin çok.
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.