Orijinalini görmek için tıklayınız : Vagner Love F.Bahçe'de iddiası
tozkaldiran
05-17-2008, 11:36
Bu iddiayı Rusya'nın ünlü gazetesi Sovsport ortaya attı. Gazetenin haberine göre, F.Bahçe ile CSKA Moskova, Vagner Love konusunda ön protokol bile yaptı.
Resmi imzanın önümüzdeki günlerde atılacağını duyuran gazete, "Vagner Love artık Türkiye'de forma giyecek" diye kesin bir ifade kullandı. CSKA Moskova ile 2011 yılına kadar sözleşmesi olan Brezilyalı yıldız için F.Bahçe'nin ne kadar para ödeyeceği açıklanmadı. Müthiş bir top tekniğine sahip olan 24 yaşındaki Love'ü teknik direktör Zico çok istiyordu.
Fotomaç
Ne farkeder, Yinede biz sampiyonuz
Akmehmet_Akif
05-17-2008, 16:48
love idda deyil resmi açıklama bile yapacakmış galiba fenerbahçe bende ZamaNDA okudum
politikaci
05-17-2008, 18:00
hayırlısı olsun ne diyelim
oguzdesouza
05-17-2008, 18:08
yalan haberlere devam :-X
yasinarslanpay
05-17-2008, 18:20
Daha fol yok yumurta yok onu için görüşme aşamasındalar
Akmehmet_Akif
05-17-2008, 18:23
fener kaç habari yalanladıda aldı adamı
RDönmezs
05-18-2008, 01:07
Yahu kim yapıor bu haberleri nasıl uyduruyorlar yuhhh
Akmehmet_Akif
05-18-2008, 01:09
inşallah bari bu doğrudur
Sukût-u_Hayal
05-18-2008, 01:09
Yönetim yalanladı mı eğer yalanladıysa transfer kesin doğrudur ;) ... Vagner Love severim saçları mavi olan futbolcu değil mi o ... :-\ :-X
Akmehmet_Akif
05-18-2008, 01:11
Yönetim yalanladı mı eğer yalanladıysa transfer kesin doğrudur ;) ... Vagner Love severim saçları mavi olan futbolcu değil mi o ... :-\ :-X
evet yönetim tümer gelirken 1 gün önce yalanladı sonra geldi dedi yönetim
Sukût-u_Hayal
05-18-2008, 01:13
Roberto Carlos'u da kaç kez yalanladılar ama geldi ... :-X
özgürtutsak
05-18-2008, 01:17
gelmeden inanmam.
Akmehmet_Akif
05-18-2008, 19:44
Roberto Carlos'u da kaç kez yalanladılar ama geldi ... :-X
roberto carlos olayında zaten onlar annaştıklarında adamın fenerrumda formaları satıldı.Kaç kere yalanladı Aziz yıldırım azından bir yıldız çıkarsa mutlaka alır ama kendi
bile dedi biryıldız mutlaka fenere etireceğiz dünya feneri konuşucak dedi.Kim acaba
Sukût-u_Hayal
05-18-2008, 19:46
Vagner Love işte !!! ;)
shevchenko ismi de çok sık geçiyor o yalanlandı :D
Bu arada fenerin transferleri beni niye bu kadar ilgilendirdi acaba bana neyse ... :-X
Cimbom kimi alıcak acaba ... :-\
politikaci
05-18-2008, 19:49
gelsin gelsin hem galatasaray taraftarınıda yakından tanımış olur ali samiyenin atmosferini filan ..avrupada anlatıcak anısı olsun
Akmehmet_Akif
05-18-2008, 20:03
gelsin gelsin hem galatasaray taraftarınıda yakından tanımış olur ali samiyenin atmosferini filan ..avrupada anlatıcak anısı olsun
hadi ordan ali samiye saraçoğlunun yanında bücür kalır taraftarıylada stadıylada saraçoğlunda uefa finali oynanacak
politikaci
05-18-2008, 20:06
ya akmehmet başlama 2 sene sonraki stadımızı bilmiyon sanki avrupanın en iyi 4 stadı arasına gircek .üstü açılır kapanır ... tabi siz hayatınızda öyle stad görmediğiniz için bilmiyorsunuz
Akmehmet_Akif
05-18-2008, 20:07
ya akmehmet başlama 2 sene sonraki stadımızı bilmiyon sanki avrupanın en iyi 4 stadı arasına gircek .üstü açılır kapanır ... tabi siz hayatınızda öyle stad görmediğiniz için bilmiyorsunuz
sizden iyi biliyoruz bizim sitadımız 60.bin olacak üstü hem açılacak hem kapanacak hem bizim sitadımızın olduğu yer sizinkinden daha iyi
Kırık_Çocuk
05-18-2008, 20:08
6 aydır wagner love gündemde var zaten.Gelene kadar beklemek en doğrusu.Bence tam isabet..
kezman-Love
david-mtopuz
maldonado-m.topal
Bu kadroyu kimse tutamaz...
politikaci
05-18-2008, 20:08
olduğu yere bakma konnforuna bak hangi stad avrupanın en iyi 4 stadı arasına giriyor ona bak.. artık o dediğinizi 2050 yılında yaparsınız
Akmehmet_Akif
05-18-2008, 20:09
interler seviller chelsiler bizim sıtadımız ı beyendi sizin sıtadınız çöplük gibi
politikaci
05-18-2008, 20:10
onlaarın beğenmesiyle olmuyor stad seçicilerin beğenmesiyle oluyor şuanki stadımız iyi değil ama yeni yapılan stada bir bak
Kırık_Çocuk
05-18-2008, 20:11
xTartışmayın
Uefa yetkilillerince Uefa standartlarında gösterilen tek stad Şükrü Saraçoğlu...
Bunu tartışmanın bi anlamı yok yetkili mercii böyle diyor...
Akmehmet_Akif
05-18-2008, 20:12
xTartışmayın
Uefa yetkilillerince Uefa standartlarında gösterilen tek stad Şükrü Saraçoğlu...
Bunu tartışmanın bi anlamı yok yetkili mercii böyle diyor...
bu sözün üzerine sadece
vesselam diyorum.
politikaci
05-18-2008, 20:13
ya neyden bahsediyon sen metal .. ben yeni staddan bahsediyorum AÇ BAK İSTERSEN AVRUPANIN EN İYİ 4 STADI ARASINA HANGİ STAD GİRCEKMİŞ ..
Akmehmet_Akif
05-18-2008, 20:14
ya neyden bahsediyon sen metal .. ben yeni staddan bahsediyorum AÇ BAK İSTERSEN AVRUPANIN EN İYİ 4 STADI ARASINA HANGİ STAD GİRCEKMİŞ ..
biraz terbiyeli ol abin yaşında adam :)
Sukût-u_Hayal
05-18-2008, 20:14
interler seviller chelsiler bizim sıtadımız ı beyendi sizin sıtadınız çöplük gibi
Önemli olan stadın güzelliği değil o stad da neler yaşandığı .... :-*
Ali Sami Yen şu anda Uefa kriterlerine uymuyor olabilir ama Şampiyonlar ligi ön eleme maçlarına kadar uygun hale getirilicek.. Ve en önemlisi 2 sene sonra Aslantepe'deyiz o zaman stad görün siz.... :-X
politikaci
05-18-2008, 20:15
ne terbiyesi küfürmü ettimde terbiyeli ol diyon
Akmehmet_Akif
05-18-2008, 20:17
ne terbiyesi küfürmü ettimde terbiyeli ol diyon
neden bahsedin metal biraz kibar olsan diyorum sadece küfürmü terbiyesizlik
politikaci
05-18-2008, 20:18
allahım yarabbim neyden bahsediyon demek terbiyesizlimi .? ?
Akmehmet_Akif
05-18-2008, 20:20
allahım yarabbim neyden bahsediyon demek terbiyesizlimi .? ?
biraz bakarsan annarsın
vesselam
politikaci
05-18-2008, 20:22
ordaki neyden bahsediyorsun sözü . ali samiyenden ve şükrü saraçoğlundanmı anlamında ben seyrantepeden bahsediyorum dedim ... biraz daha dikkatli okumanıo temelli ederim
Kırık_Çocuk
05-18-2008, 20:32
Ben şuanı söylüyorum kızma kardeşim
Şu an bu ben soylemiyorum uefa yetkilileri diyor.Ama yeni stad hakkında bi bilgim yok umarım daha iyisi olur..
politikaci
05-18-2008, 20:35
Şu an bu ben soylemiyorum uefa yetkilileri diyor.Ama yeni stad hakkında bi bilgim yok umarım daha iyisi olur..
bnde yeni stadtn bahsediyorum diyorumki türkiyenin en iyi stadı ünvanınıza 2 yıl kaldı...
tüm fenerbahçeli kardeşlerim kabul ediyor seyrantepenin türkiyenin en iyi stadı olduğğunu...
avrupanın en iyi 4 stadı olduğunu biz demiyoruz avrupa diyor
Kırık_Çocuk
05-18-2008, 20:40
bnde yeni stadtn bahsediyorum diyorumki türkiyenin en iyi stadı ünvanınıza 2 yıl kaldı...
tüm fenerbahçeli kardeşlerim kabul ediyor seyrantepenin türkiyenin en iyi stadı olduğğunu...
avrupanın en iyi 4 stadı olduğunu biz demiyoruz avrupa diyor
Hımm haklı olabilirsin ama daha temeli atılmadı sanırım
Kimse kötülüğünü istemiyor elbette olsun... 23bin lik stad Türkiyenin enbüyük 2 takımından birine yakışmıyordu zaten..
politikaci
05-18-2008, 20:42
onun için yapıyorlar o stadı 23 bin çok az ama o halde biliyorsun avrupanın en iyi atmosferine sahip 4.stadı seçildi..
Ali Sami Yen Stadı'nın yerine, yapılan anlaşma gereği Seyrantepe'ye 49 yıllığına Galatasaray'a kiralanan bir stat yapılacaktır. Stadyumun ismi yine "Ali Sami Yen" olacaktır. Stadyum tamamlandığında çatısı açılıp-kapanabilir 52.000 kişilik kapasitesiyle, Avrupa'nın en modern 4 futbol tesisinden biri olacaktır. Galatasaray'ın futbol karşılaşmalarını 2009-10 sezonunda itibaren burada yapacağı öngörülmektedir. Stadyumdan yıllık en az 35 Milyon USD gelir beklenmektedir. Stadyumun yapımını TOKİ üstlenmiştir. İhaleyi 24 Eylül 2007 günü Eren Talu-Alke Ortak Girişim Grubu almıştır. Temel atma töreni 13 Aralık 2007 de olmuştur. Stadın 2009 yılının Eylül ayında Galatasaray a teslim edilmesi beklenmektedir.
Kırık_Çocuk
05-18-2008, 20:47
teşekkürler bilgilendirme için.umarım vaktinde biter :)
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.