fatih kısaparmak balon baskılı balon Ve GALATASARAY beklenen transferi gerçekleştirdi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ve GALATASARAY beklenen transferi gerçekleştirdi

politikaci
07-31-2008, 17:14
Galatasaray'da beklenen transfer

Uzun bir süredir kaleci arayışında olan Galatasaray, beklenen transferi sonunda gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı takımın
kalesi yeni sezonda bakın kime emanet:

Uzun bir süredir kaleci arayışında olan Galatasaray, beklenen transferi sonunda gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı takım Sevilla'da oynayan İtalyan kaleci De Sanctis'i 1 yıllığına kiraladı.HABER 7

http://www.galatasaray.org/images/haberler/2/B_1591_1602044b.jpg

YavuzSultanSelim
07-31-2008, 17:20
Anlaşılan denemek için getirmişler hayırlısı

politikaci
07-31-2008, 17:21
Ohh be.. bi golcüyle bize rakip olacak takım kalmazz !!

eddie
07-31-2008, 17:26
ya biz niye kaleci alıyoruz.. aykut hep yedek olmaya mahkum mu? gül gibi kalecimiz var bizim.. bi skibbenin nazına transfer yapıyoruz yahu..

politikaci
07-31-2008, 17:27
ihtiyaç vardı bence.. aykutla orkunla şampiyonlar ligi yürümez... topa çıkamayan iki kaleci..

YavuzSultanSelim
07-31-2008, 17:28
ya biz niye kaleci alıyoruz.. aykut hep yedek olmaya mahkum mu? gül gibi kalecimiz var bizim.. bi skibbenin nazına transfer yapıyoruz yahu..

Burda bas bas bağırıyorum Aykut çok iyi kaleci diye...

eddie
07-31-2008, 17:31
ihtiyaç vardı bence.. aykutla orkunla şampiyonlar ligi yürümez... topa çıkamayan iki kaleci..
doğru dürüst maç mı yaptırıyorlar adama oynayamaz tabi.. azıcık güvenseler bence şampiyonlar liginde de çok güzel oynardı.. neyse ya.. hayırlı olsun ama aykuta şans verilmiyor olması bence hoş değil.. (niye bu kadar kızdım acaba bana noluyosa :D )

politikaci
07-31-2008, 17:33
doğru dürüst maç mı yaptırıyorlar adama oynayamaz tabi.. azıcık güvenseler bence şampiyonlar liginde de çok güzel oynardı.. neyse ya.. hayırlı olsun ama aykuta şans verilmiyor olması bence hoş değil.. (niye bu kadar kızdım acaba bana noluyosa :D )
Aykut ligde ikinci yarı oynadı çok.. ama hataları çok fazla topa çııkmada çok hatalı balına kaç kez kurtulduk...
kızabilirsin zaten herkes bana kızıyor :)

YavuzSultanSelim
07-31-2008, 17:34
Aykut ligde ikinci yarı oynadı çok.. ama hataları çok fazla topa çııkmada çok hatalı balına kaç kez kurtulduk...

Çünkü haksızsın :D

politikaci
07-31-2008, 17:35

her konuda kızıyorlar.. farklı düşüncelere açık olalım lütfen. Haksız olmadığım bana göre değil

YavuzSultanSelim
07-31-2008, 17:36

her konuda kızıyorlar.. farklı düşüncelere açık olalım lütfen. Haksız olmadığım bana göre değil

tamam açık olalım :-X

oturanboğa
07-31-2008, 19:24
ben beklemiyodum bu transferi

Gölge
07-31-2008, 20:03
Çok gerekli bir transfer değildi ama yine de hayırlı olsun diyelim bakalım camiaya ....

YavuzSultanSelim
07-31-2008, 21:30
Çok gerekli bir transfer değildi ama yine de hayırlı olsun diyelim bakalım camiaya ....

Aynı fikirdeyim :-*

Sukût-u_Hayal
07-31-2008, 21:41
1 yıllığına kiralık ?

Aykut ve Orkun'dan daha iyi bir kaleci değil ....Özellikle Aykut'a yazık olucak, herşeye rağmen hayırlı olsun umarım faydalı olur.... :-\

YavuzSultanSelim
07-31-2008, 21:41
1 yıllığına kiralık ?

Aykut ve Orkun'dan daha iyi bir kaleci değil ....Özellikle Aykut'a yazık olucak, herşeye rağmen hayırlı olsun umarım faydalı olur.... :-\

Seninle doğuştan aynı fikirdeyim :D

Sukût-u_Hayal
07-31-2008, 21:42
1 yıllığına kiralık ?

Seninle doğuştan aynı fikirdeyim :D

:D :D :D

Aynı fikirde olmasan şaşardım ... ;D

YavuzSultanSelim
07-31-2008, 21:45
Bende ??? ::)

politikaci
07-31-2008, 21:49
Osman abi.. imzan yakıyor hee cezanın sözleri :D ben bi aygöz sen bi taysın bırakın ulen ses yankılansın ben gerçek ama sen yalansın ben mıchael sam sende jackson :D süper şarkı.. yeri değil ama :D

ermeni rum komşumda çoktur ama aramızda hiç bi problem yoktur politikada savaş ola bile geçinip gideriz bize gör ehava hoştur. bizde akıl var bizim gibi düşünen çok bizi bölmek isteyen var bizi bölebilecek olan yok bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız..... :D

YavuzSultanSelim
07-31-2008, 21:52
Osman abi.. imzan yakıyor hee cezanın sözleri :D ben bi aygöz sen bi taysın bırakın ulen ses yankılansın ben gerçek ama sen yalansın ben mıchael sam sende jackson :D süper şarkı.. yeri değil ama :D

ermeni rum komşumda çoktur ama aramızda hiç bi problem yoktur politikada savaş ola bile geçinip gideriz bize gör ehava hoştur. bizde akıl var bizim gibi düşünen çok bizi bölmek isteyen var bizi bölebilecek olan yok bizi gömmek isteyen varsa bu imkansız..... :D

tabi poli ne sandın ben cezadan anlıyorum bu görüşleri :-X :D

politikaci
07-31-2008, 21:53
:D hehe ezbere bildiğim bi rap görünce hemen nasıl gözüme takıldı...ilk başta bakıyorum söze diyom nerden bu sözz sonradan çaktım ;D

YavuzSultanSelim
07-31-2008, 21:54
:D hehe ezbere bildiğim bi rap görünce hemen nasıl gözüme takıldı...ilk başta bakıyorum söze diyom nerden bu sözz sonradan çaktım ;D

Süper söz dimi 8)

politikaci
07-31-2008, 21:55

Süper söz dimi 8)
evet süper..sende arasından cımbızla resmen almışsın sözü :)

YavuzSultanSelim
07-31-2008, 22:00

Süper söz dimi 8)
evet süper..sende arasından cımbızla resmen almışsın sözü :)

Bütün şarkılarını bilirim ezbere :D

politikaci
07-31-2008, 22:08
vayy sende sagocu değil cezacısın benim gibi..benim ezberlediklerim saymakla bitmez..okadar çok dinliyorumki ister istemz ezber oluyor 8)

politikaci
07-31-2008, 23:26
http://www.uefa.com/competitions/ucl/news/kind=1/newsid=736076.html

EpiVaTeS
08-01-2008, 13:30
˙·٠٠•● Aykut ve Orkunun önünde Tecrübeli bir kaleciye ihtiyacımız vardı hadi ligde Aykutla devam ederiz de ya Başarılı olmak istediğimiz Avrupada bence yerinde bir transfer˙·٠٠•●••٠·˙

politikaci
08-01-2008, 13:37
˙·٠٠•● Aykut ve Orkunun önünde Tecrübeli bir kaleciye ihtiyacımız vardı hadi ligde Aykutla devam ederiz de ya Başarılı olmak istediğimiz Avrupada bence yerinde bir transfer˙·٠٠•●••٠·˙
oh be sonunda benimle aynı düşüncede birisi çıktı :) .. herkes kızıyorda transfere