fatih kısaparmak balon baskılı balon Veda gülümsemesi - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Veda gülümsemesi

loneliness
08-24-2007, 22:57
Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda bir araya gelen Sezer ve Erdoğan'ın uzun zaman sonra sergilediği samimiyet dikkat çekti.

http://www.milliyet.com.tr/2007/08/24/resim/2110manset5.jpg
Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Hava Kuvvetleri Komutanlığı devir teslim töreninde sergiledikleri gülümsemeli görüntüler siyasi kulislerde ilginç bulundu. Törende Sezer ve eşi, Erdoğan'ın yanına oturdu.
Daha üç ay önce, 19 Mayıs törenlerinde kameralara yansıyan asık suratlı görüntüleri hatırlayanlar, bu kareler karşısında yorumlarda bulunuyor ve "Üç ay önce Sezer, Erdoğan'a ne kadar sert bakıyordu, bu fotoğraflar hala hafızalarda, ama şimdi de bu yeni gülümsemeli görüntüler çıktı" diyorlar.
Bu gülümsemeleri "ikilinin birbirinden kurtulması" olarak yorumlayan da oldu, "ikisi de artık özgür, istediklerine kavuştular. Sezer istediği gibi sessiz ve törensiz bir şekilde köşesine çekilecek, Erdoğan da Gül'ü cumhurbaşkanı seçtirecek. Yani ikisi de rahatladı" diyen de.

Kaynak: RADİKAL...

aktürkiye
08-24-2007, 23:07
ee yani kurtulduk artık ayrıca seçildiği günün ertesinde 101 pare top atışı ve ışıklandırma olacak çok güzel ya:D

oguzdesouza
08-25-2007, 00:44
Varıp da başbakanımızın üzülecek hali yok ya Sezer'den kurtuluo tabii gülecek ;D ;D

Onlybullet34
08-25-2007, 00:46
Hadi bizde gülelim... :D :D :D

sedef
08-25-2007, 00:53
başbakanımız yanındayken ilk defa sezeri gülerken görüyorum
şaşırdım

Sukût-u_Hayal
08-25-2007, 03:51
şaşırdım

bende ya kesin bi hata oldu yada başka birine gülümsüyordu...

selahattin_ay
08-25-2007, 03:54
şaşırdım

bende ya kesin bi hata oldu yada başka birine gülümsüyordu...

evet belki de ama hataya gerek yok arkadaslar
veto baskanindan kurtuluyoruz o yeter

Sukût-u_Hayal
08-25-2007, 03:56
evet ya o adam gidiyor ya artık başka bişey istemem onun suratsız yüzünü görmicez bir daha :D

maviinsan
08-26-2007, 00:17
son gülen iyi güler ;D ;D ;D

cabentüsell
08-26-2007, 02:03
niyese gülesim var ::) :D :D ;D ;D ;D

AKmetalci
08-26-2007, 03:23
her ıkısıde bır bırınden kurtulduguna guluyordur heralde heuhehueuh

loneliness
08-26-2007, 16:42
ee yani kurtulduk artık ayrıca seçildiği günün ertesinde 101 pare top atışı ve ışıklandırma olacak çok güzel ya:D

Kimden kurtuluşun sevinci bu anlamadım,hırsızlıkmı yaptı,devleti mi böldü,rejim düşmanlığı mı yaptı ne yapmış Sezer.Dürüst seviyeli tutarlı bir Cumhurbaşkanlığı yapmıştır.

hiç güleceğim yoktu ne güzel yazmış arkadaş dürüst seviyeli tutarlı cumhurbaşkanı..
senin dünyandan haberin yok galiba....

3 kasım 2002 den önce resepsiyonlara türbanlı eşler davet edilirdi.. 3 kasım 2002 den sonra ne değiştide türbanlılar köşke davet edilmiyor.. bu mu tutarlılık. bumu dürüstlük....