Orijinalini görmek için tıklayınız : Voleybol Severler
Ben hemen hemen 4-5 yıldır aralarla da olsa voleybol oynuyorum.
Şu anda lise okul takımımda oynuyorum.
Sağoslun küçükken Konya da Vakıfbank İ.Ö.O Ömer Hocamız sayesinde başladım.
Şu anda tuttuğum takım Meram Belediye Spor :-*
Çok güçlü olmasalarda gönlümün 1 numaraları nedense.
Başka voleybol oynayan takip eden arkadaşlarımız var mı?
suskun_prenses
04-27-2008, 13:30
ya amatör olarak bi clubte oynuyorm ama öle takip etmiyorum fazla
ama güzel bi şe oynamak ;)
politikaci
04-27-2008, 13:32
bende amatör beden derslerinde oynuyorum..ama takımın yıldızıyım :D
kucukken bende oynamistim amator olarak, baska bir cok sporda yaptim ama ayaklarimdan ellerime kollarima tutun her yerimi kirdim maffettim :D artik ise yaramaz hale geldim :)
ama cok seviyorum sporu, benim en buyuk ilgi alanim sayilir
ya amatör olarak bi clubte oynuyorm ama öle takip etmiyorum fazla
ama güzel bi şe oynamak ;)
:-\ :-\Klüpte oynamak hiç de küçümsenecek birşey değil.
bende amatör beden derslerinde oynuyorum..ama takımın yıldızıyım :D
Benim tam tersi yeterince iyiyim ama takımımız Denizli birincisi bu nedenle 1. yedek olarak oynadım bazı maçlarda oynadım anlayacapın.
Sukut-u Hayal
04-28-2008, 21:00
Volleybol benim de en sevdigim spor oynamak icin yoksa izlemek icin futbolu tercih ederim.
Beden dersinde oynuyoruz arasira..
Bir de çok eğlenceli futbol gibi koş koş değil.
Kafayıda kullanmak gerekiyor bazı yerlerde...
serefgur
03-30-2009, 23:18
arkadaşlar ben de voleybola bayılırım 6 yıldır filan oynuyorum şu anda okul takımımın kaptanlığını yapıyorum bayılıyorum ya ama eczacıbaşı zentiva yenildi ya:( bu beni .ok üzdü artık 3. olmaya bakacağız:(:(:(
serefgur
03-30-2009, 23:18
Eczacıbaşı Zantiva İtalya Perugia’da oynanan Indesit Şampiyonlar ligi dörtlü finalinde dördüncü oldu. Finalin ilk günün de Dinamo Moscow takımına 3-0 yenilen Eczacıbaşı Zentiva final şansını kaybederken, ikinci gün Perugia takımına da 3-1 yenilerek dördüncü oldu. Eczacıbaşı Zentiva’nın Cumartesi gün oynanan Dinamo Moscow maçını alması halinde Final maçında takımızı desteklemek için TVF tarafından 150 kişilik uçak kaldırılması planlanmıştı.:(:(:(
politikaci
03-30-2009, 23:21
arkadaşlar ben de voleybola bayılırım 6 yıldır filan oynuyorum şu anda okul takımımın kaptanlığını yapıyorum bayılıyorum ya ama eczacıbaşı zentiva yenildi ya:( bu beni .ok üzdü artık 3. olmaya bakacağız:(:(:(
Hoşgeldin :)
Bizim ilkokulda beden derslerinde oynardık ama bu yıl liseye geçtik,hoca sene başından beri tüm kızlara step yaptırıyor.midem bulandı artık :(
serefgur
03-31-2009, 00:40
Hoşgeldin :)
Bizim ilkokulda beden derslerinde oynardık ama bu yıl liseye geçtik,hoca sene başından beri tüm kızlara step yaptırıyor.midem bulandı artık :(
acıdım sana ya:(
teşekkür ederim bu arada hoşbulduk:)
Lisede sınıf voleybol takımındaydım:)
serefgur
04-26-2009, 00:02
aarkadaşlar bir smaç fotolarım var görmeliiniz ilk fırsatta paylaşıcam:D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.