fatih kısaparmak balon baskılı balon Voleybol Severler - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Voleybol Severler

hope20
04-27-2008, 11:16
Ben hemen hemen 4-5 yıldır aralarla da olsa voleybol oynuyorum.
Şu anda lise okul takımımda oynuyorum.
Sağoslun küçükken Konya da Vakıfbank İ.Ö.O Ömer Hocamız sayesinde başladım.
Şu anda tuttuğum takım Meram Belediye Spor :-*
Çok güçlü olmasalarda gönlümün 1 numaraları nedense.
Başka voleybol oynayan takip eden arkadaşlarımız var mı?

suskun_prenses
04-27-2008, 13:30
ya amatör olarak bi clubte oynuyorm ama öle takip etmiyorum fazla
ama güzel bi şe oynamak ;)

politikaci
04-27-2008, 13:32
bende amatör beden derslerinde oynuyorum..ama takımın yıldızıyım :D

Kafes
04-27-2008, 14:30
kucukken bende oynamistim amator olarak, baska bir cok sporda yaptim ama ayaklarimdan ellerime kollarima tutun her yerimi kirdim maffettim :D artik ise yaramaz hale geldim :)

ama cok seviyorum sporu, benim en buyuk ilgi alanim sayilir

hope20
04-28-2008, 19:05
ya amatör olarak bi clubte oynuyorm ama öle takip etmiyorum fazla
ama güzel bi şe oynamak ;)

:-\ :-\Klüpte oynamak hiç de küçümsenecek birşey değil.

hope20
04-28-2008, 19:06
bende amatör beden derslerinde oynuyorum..ama takımın yıldızıyım :D

Benim tam tersi yeterince iyiyim ama takımımız Denizli birincisi bu nedenle 1. yedek olarak oynadım bazı maçlarda oynadım anlayacapın.

Sukut-u Hayal
04-28-2008, 21:00
Volleybol benim de en sevdigim spor oynamak icin yoksa izlemek icin futbolu tercih ederim.
Beden dersinde oynuyoruz arasira..

hope20
04-29-2008, 14:33
Bir de çok eğlenceli futbol gibi koş koş değil.
Kafayıda kullanmak gerekiyor bazı yerlerde...

serefgur
03-30-2009, 23:18
arkadaşlar ben de voleybola bayılırım 6 yıldır filan oynuyorum şu anda okul takımımın kaptanlığını yapıyorum bayılıyorum ya ama eczacıbaşı zentiva yenildi ya:( bu beni .ok üzdü artık 3. olmaya bakacağız:(:(:(

serefgur
03-30-2009, 23:18
Eczacıbaşı Zantiva İtalya Perugia’da oynanan Indesit Şampiyonlar ligi dörtlü finalinde dördüncü oldu. Finalin ilk günün de Dinamo Moscow takımına 3-0 yenilen Eczacıbaşı Zentiva final şansını kaybederken, ikinci gün Perugia takımına da 3-1 yenilerek dördüncü oldu. Eczacıbaşı Zentiva’nın Cumartesi gün oynanan Dinamo Moscow maçını alması halinde Final maçında takımızı desteklemek için TVF tarafından 150 kişilik uçak kaldırılması planlanmıştı.:(:(:(

politikaci
03-30-2009, 23:21
arkadaşlar ben de voleybola bayılırım 6 yıldır filan oynuyorum şu anda okul takımımın kaptanlığını yapıyorum bayılıyorum ya ama eczacıbaşı zentiva yenildi ya:( bu beni .ok üzdü artık 3. olmaya bakacağız:(:(:(

Hoşgeldin :)

Bizim ilkokulda beden derslerinde oynardık ama bu yıl liseye geçtik,hoca sene başından beri tüm kızlara step yaptırıyor.midem bulandı artık :(

serefgur
03-31-2009, 00:40
Hoşgeldin :)

Bizim ilkokulda beden derslerinde oynardık ama bu yıl liseye geçtik,hoca sene başından beri tüm kızlara step yaptırıyor.midem bulandı artık :(

acıdım sana ya:(
teşekkür ederim bu arada hoşbulduk:)

LeyaL
03-31-2009, 18:32
Lisede sınıf voleybol takımındaydım:)

serefgur
04-26-2009, 00:02
aarkadaşlar bir smaç fotolarım var görmeliiniz ilk fırsatta paylaşıcam:D