fatih kısaparmak balon baskılı balon Ya AK PARTI olmasaydi?? - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ya AK PARTI olmasaydi??

mavera,
08-24-2007, 16:03
Bilmiyorum bu anket ne kadar etik kacar arkadaslar ancak siyasi egilimi ölcmek acisindan bence iyi olur diye düsünüyorum..
eger anket sakincali görülürse görevli arkadaslar müdahale edebilir...

Mu-Alim
08-24-2007, 16:04
Hocam vallahi benim oyumu hak edebilecek tek bir parti ve isim yok yukarıda..Suç işlerdim,oy kullanmazdım!

mavera,
08-24-2007, 16:05
ilk ben cevaplayayim su anda ki konjektürde AK PARTI nin alternatifi kesinlikle yoktur..ancak AK PARTI ye oy verememe durumunda olsaydim adaya göre oy verirdim, o adayin ilime getirecegi yarara göre oy verirdim tabiki aday ne kadar iyi olursa olsun ilkelerime ters bir partideyse kesinlikle oy vermezdim..
yani ben bagimsizlar diyorum..

Mu-Alim
08-24-2007, 16:06
İlk sen cevaplayamadın hocam :)

mavera,
08-24-2007, 16:06
Hocam vallahi benim oyumu hak edebilecek tek bir parti ve isim yok yukarıda..Suç işlerdim,oy kullanmazdım!

orasi öyle kardes bende bakiyorum..inan partileri teker teker irdeledip birine oy vermek icin neden aradim inan bulamiyorum..insan ister istemez su soruyu soruyor kendine ya AK PARTI olmasaydi?

mavera,
08-24-2007, 16:07
İlk sen cevaplayamadın hocam :)

bagimsiz olarak isim vereyim..mesela muhsin yazicioglu benim secim bölgemden bagimsiz olursa oyumu verebilirim ;)..yada benim bölgemde sevilen birisi aday olursa neden olmasin...;)

merve
08-24-2007, 16:08
mhp ye verirdim yada kimseye vermezdim ;)

Fahrenheit
08-24-2007, 16:08
Saadete vermezdim....... Mhpyede bahçeliden dolayı vermezdim .... BBP veya bağımsız olabilirdi..bağımsız olarakda sadece Turhan Çömez e verirdim....

bennur
08-24-2007, 16:09
Bağımsıza verirdim çünkü alternatifi olduğunu düşünmüyorum.bağımsız ismi bilmiyorum hangisi olurdu ama alnı AK olana verirdim

mavera,
08-24-2007, 16:09

nedenide yazarsak egilimleri ölcmek acisindan cok faydali olur diye düsünüyorum...;)

Ak_Kelebek
08-24-2007, 16:10
ya ak parti olmasaydı.......çok şükür var ...bende suç işler vermezdim..inanmadığım bişeyin arkasından gitmem asla...

mavera,
08-24-2007, 16:11
arkadaslar yeni bir madde daha ekledim ;D..yogunluk o yönde cünkü ;)

Mu-Alim
08-24-2007, 16:11
Evet bağımsızlar düşünülebilir zaten ancak ama bu dönemde aday olan hiçbir bağımsızın da benim oyumu hak ettiğini düşünmüyorum..Ama bağımsızlardan arardım oy vereceğim insanı.

Mu-Alim
08-24-2007, 16:12
arkadaslar yeni bir madde daha ekledim ;D..yogunluk o yönde cünkü ;)

Ha..Şimdi oldu hocam..Ben de kullandım oyumu yeni seçenekten yana;)

Ak_aracak
08-24-2007, 16:14
Düşünmek bile istemiyorum.Ama sandığa giderdim ve büyük ihtimalle bbp derdim heralde

merve
08-24-2007, 16:15

nedenide yazarsak egilimleri ölcmek acisindan cok faydali olur diye düsünüyorum...;)

chp nin iktidar olmasını istemem mhp ye veririm en azından mecliste 2 parti olsun;) yada kimseye vermem o anki ruh halime bağlı ;)

mavera,
08-24-2007, 16:48
basbakanimizin dedigi gibi o zaman hic birsey ak partiyle beraber eskisi gibi olmuyor ;)

Seyda
08-24-2007, 16:50
Allah korusun

Mu-Alim
08-24-2007, 16:50
Aşka söylenen "seninle yeniden doğdum...sen yokken hayatımda,yaşamıyormuşum ben,iyi ki varsın sevgili!" durum yani hocam ;)

mavera,
08-24-2007, 16:52
Allah korusun

siklarda yok böyle birsey ;D ;D

ahmetfaruk
08-24-2007, 17:07
ak parti olmasa ölürdüm bee hiç oy kullanmazdım

3. abdulhamit
08-24-2007, 17:11
büyük ihtimalle saadet olurdu zaten akp olmasaydı b.arınç lar, a.güller de saadet te olurdu. nede olsa başbakanımız orda ( m.görüş) yetişti

dildade
08-24-2007, 17:25
secim zamanı bu kadar çirkeflikler olmasaydı sp
ama olduğu için bbp ye verirdim

oguzdesouza
08-24-2007, 18:31
ben ANAP'a verirdim Çünkü AKPARTİ olmasaydı büyük ihtimalle mecliste olacaklardı.

EnSaR
08-24-2007, 20:03
BBP ;)

kobbal
08-24-2007, 20:13
DP ESKİ ADIYLA DOĞRU YOL PARTİSİ
NEME LAZIM GEÇMİŞİMİZİ UNUTMADIK

Benide_Kapatın
08-24-2007, 20:21
BBP..Muhsin Bey iyi bir kadro kursaydı kesinlikle verirdim ama zor...

DP.. Mehmet Ağar olmasaydı kadrosu iyiydi verebilirdim.. ama Ağardan dolayı bence şaibeli...

MHP.. Kadrosu ve ocaklar yozlaştığı için kesinlikle oy vermezdim...

SP.. İslamiyet'i siyasi bir dava görerek küçülten insanlar bulunduğu için ve zarar verdikleri için kesinlikle vermezdim..

CHP = nefret

kobbal
08-24-2007, 20:24
NEDEN SEN DAVANDAN KİŞİLER İÇİN VAZGEÇİYORSAN BOŞUNA SİYASET YAPIYORSUN
MEHMET AĞAR YADA DEVLET BAHÇELİYİ SEVMİYORSAN ÇALIŞIP FAYDALI OLMAN LAZIM
BAK ERDOĞAN'A

Benide_Kapatın
08-24-2007, 20:28
Benim davam neymiş ???

kobbal
08-24-2007, 20:29
DAVANI BİLMİYORMUSUN

Benide_Kapatın
08-24-2007, 20:31
HAyır davamdan vazgeçtiğimi sen söyledin ya ondan dedim Neymiş vazgeçtiğim davam ???

kobbal
08-24-2007, 20:32
YANLIŞ ANLAMIŞSIN SEN DAVAN UĞRUNA KİŞİLERE BAĞLANMA

Benide_Kapatın
08-24-2007, 20:38
Öncelikle Allah ve Resulullahın davasına bağlıyız
sonra
Ak davaya gönül vermişiz... Başka dava tanımıyorum açıkçası...

Ama soruda Ak parti olmasaydı hangi partiye oy verirdiniz diyor.. Düşüncelerim bunlar.. Onların davasında olmadım.. İlk oyumuda AK Partiye verdim zaten.. Yanlış anladın sanırım ;)

kobbal
08-24-2007, 20:39
Öncelikle Allah ve Resulullahın davasına bağlıyız

BUNU KARIŞTIRMASAK DAHA İYİ OLUR

Benide_Kapatın
08-24-2007, 20:42
karıştırmadım ayırdım zaten...

R.T.E.
08-24-2007, 20:59
MHP... eğer akparti üyesi olmasaydım bu parlementoda MİLLİYETÇİ bir akıma ihtiyaç olduğunu düşünerek bu seçimde bilem atabilirdim(akparti garantiydi zaten ya ;D )

aktürkiye
08-24-2007, 23:16
Allah korusun düşünmesi bile kötü ama eğer ak parti olmasaydı(çok şükür var) kimseye oy vermezdim ya da muhsin yazıcıoğluna verirsdim

çilik
08-25-2007, 01:26
ben ikinci dinini bilen parti olduğu için mhp ye verirdim devlet bahçeliye rağmen..

Onlybullet34
08-25-2007, 01:30
Liderini sevmeme rağmen Mhpye verirdim ...

AkSa- 34
08-25-2007, 01:52
tek alternatif BBP olurdu.

parabol
08-25-2007, 02:35
mhp ye son donemde yatıklarından dolayı ve bahcelıden dolayı asla vermezdım...demokrat partıye verırdım mehmet agar ıcın belkı son donemde hataları oldu ama anladı sonunda oda yaptıklarının yanlıslıgını

mesudum47
08-25-2007, 02:37
ak parti olmasaydı herkesin bunlar milli görüş ün devamıdır demesine rağmen bu kadar oy gene de saadete gitmezdi...

sadece akparti olmamış olurdu...

ve yerine de bir koalisyon olurdu şimdilik...

pRoff
08-25-2007, 02:46
LDP ;)

zagor1
08-25-2007, 05:02
Bence bu mantıksız bir soru.Var olduğuna göre bu sorunun cevabı şimdi verilemez.Çünkü memleklette neler değişiyor neler.

AKmetalci
08-25-2007, 05:03
boş atmazdım hıleye ıhtımalıne karsılık hepsıne basardım.kadroya bakıyorum.. cacık olmaz bu kadrodan

mavera,
08-25-2007, 15:16
Bence bu mantıksız bir soru.Var olduğuna göre bu sorunun cevabı şimdi verilemez.Çünkü memleklette neler değişiyor neler.

evet haklisin soru su anda bir anlam ifade etmiyor olabilir..soruyu iyi irdelersek buradaki amac ak parti disindaki egilimler nelerdir...
yani ak parti ye oy verme durumunuz olmasaydi kendinize en yakin gördügünüz parti hangisidir..
kardes anket manteletisini bilmiyorsun anlasilan anketler var olan birsey kadar olasalilik üzerinede düzenlenirler..mesela daha dün bir anket yapildi "bu pazar secim olsa" diye sence bu pazar secim olma ihtimali var mi eee yok gibi birsey o zaman nedir istenilen halkin nabzini, egilimlerini ölcmek..
tabiki anketler yanilticidir ancak son secimlerde anket konusunda ne kadar dogru tutturanlar oldugunuda gördük o yüzden gözardir etmemek gerekir ;)..
birde memlekette cok degisiyor evet bizde su andaki duruma göre sorduk yarin durum degisirse, egilimde degisir ;)

sümeyye
08-25-2007, 22:16
Ak Parti olduğu sürece hep Ak Parti'ye verirdim, eğer Allah korusun o olmasaydı BBP'ye verirdim...

vuslat_19
08-25-2007, 22:26
akp olmasaydı oy kullanmazdım

s.e.n.a
08-25-2007, 22:47
mhpye asla vermezdim bahceliden dolayı..

bbpye verebilirdim veya bağımsız adaya..

mavera,
08-25-2007, 22:53
bbp yi zamaninda osman bölükbasi vardi ona benzetiyorum..siyasi olarak degil tercih olarak..su anlamda yani..sevilen bir parti ben dahil herkes sempatiyle baktigini söylüyor ama oy vermeye gelince durumlar degisiyor..
bu olay ak parti olmadan öncede böyleydi..sayin yazicioglu her secim sonrasi halk bizi nadasa birakti derdi..bence sayin yaziciogluyla ak partinin yollari bir yerde kesisecek...
ben gencligimde 5 ismin ileride bir araya nasil gelecegini düsünürdüm simdi bakiyorum hepsi dagildi kimi siyaseti birakti, kimi cumhurbaskani oldu..
kimmiydi bu 6 isim...Receb Tayyib Erdogan, Bülent Arinc, Abdullah Gül, Abdullatif Sener ve Muhsin Yazicioglu ;)

cabentüsell
08-26-2007, 02:30
şükür akp var gerçi ben daha oy kullanamıyorum ama neyse soruya döneyim bbp olurdu muhsin yazıcıoğlunu severim ki amcamda bbpde bişey

manifesto
08-26-2007, 02:58
Aman iyiki AK PARTİMİZ var
Demeyin böyle kötü şeyler

AMA Bende Muhsin derdim

AK Partinin-AK Partilerin olmadığı bir Türkiyeyi düşünemiyorum

kardelen007
08-27-2007, 01:13
ya bbp olurdu ya da bağmsz aday.....şartlara göre hepsinede vereblirdm... ;)

hayrettingumus
08-27-2007, 01:43
O vakit baba ocağı Hocamızın Yanına giderdik tabi Hocam Kabul Buyurursa.

Saadetten başka gidecek yerimiz mi var dostlar? Muhterem ERBAKAN Hocamızdan ALLAH Razı Olsun.

ALLAH Selamet versin Ona. Sn. Başbakanımız gibi birini Bu millete ve bizlere kazandırdığı için...

zagor1
08-27-2007, 01:55
Mutlaka bir yer olurdu herhalde.özal döneminden beri olanları hatırlayın.Birinin yerini birisi dolduruyor sonuçta

pont
08-27-2007, 05:54
geçersiz oy kullanırdım.bikaç partiye basardım mührü.çünkü biliyorsunuz ki boş oylardan yararlanan kurnazlar çıkıyor

mavera,
08-27-2007, 15:35
O vakit baba ocağı Hocamızın Yanına giderdik tabi Hocam Kabul Buyurursa.

Saadetten başka gidecek yerimiz mi var dostlar? Muhterem ERBAKAN Hocamızdan ALLAH Razı Olsun.

ALLAH Selamet versin Ona. Sn. Başbakanımız gibi birini Bu millete ve bizlere kazandırdığı için...

kardes sen saadete gideceksin ve kabul buyurmayacaklar..onlar yoldan geceni üye yapiyorlar o yönden süphen olmasin..
zaten sayin kutanin hesabi öyle degilmiydi bizim 1,5 milyon üyemiz var bu yüzde 5 yapiyor bunlarin esleri, cocuklarida verdi mi eder sana yüzde 10 8)..ama alinan oy ortada ;).

suskun_prenses
08-27-2007, 15:39
boş oy atardıım :D

kobbal
08-27-2007, 15:43
tabi ki şimdi ak partiyi seçtim eğer ki ak parti olmasaydı vizyon ve misyonu bana uyan başka bir partinin
teşkilatında yer alırdım

SAHILL35
10-13-2007, 08:00
akparti yoksa tabiiki saadet oda yoksa bbp...

kobbal
10-13-2007, 15:14
zaten akp seçtik kovdular pişmanım girdiğime kovulduk ama yinede kanımıza işledi bırakamıyoruz

saadet

HAKK_DAVA
10-14-2007, 02:04

Kullanılan kelimeler saygı çerçevesinde olmalı her zaman... Peygamber Efendimiz (s.a.v)'e sövenlere Efendimiz (s.a.v) tebessüm ederdi. Bizde Ümmet-i Muhammed olduğumuza göre sünneti yerine getirmeliyiz...

mavera
10-14-2007, 16:55

Kullanılan kelimeler saygı çerçevesinde olmalı her zaman... Peygamber Efendimiz (s.a.v)'e sövenlere Efendimiz (s.a.v) tebessüm ederdi. Bizde Ümmet-i Muhammed olduğumuza göre sünneti yerine getirmeliyiz...

aynisi erbakan ve ahalisi icinde gecerli mi?? onlarin secim öncesinde partimize atmis oldugu iftira ve karalamar ne oluyor kardes?? ;)

HAKK_DAVA
10-14-2007, 16:58

aynisi erbakan ve ahalisi icinde gecerli mi?? onlarin secim öncesinde partimize atmis oldugu iftira ve karalamar ne oluyor kardes?? ;)

Hocamız söylediklerinin hepsini ispatlamıştır. İspatlamadığı tek kelime söylememiştir. Eğer böyle bir söz sarf ederse haklısınız... Selametle...

mavera
10-14-2007, 17:15

Hocamız söylediklerinin hepsini ispatlamıştır. İspatlamadığı tek kelime söylememiştir. Eğer böyle bir söz sarf ederse haklısınız... Selametle...

hoca neyi ispatlamis?? eger ispatlamis olsaydi milletin oyunun zekatini degil ta kendisini hocaya verirdi?ß
hoca ak partiyi yikmak icin gecmiste ona küfredenlerin kanallarina bile cikarak, ak partide ne koparirsam kardir mantigi yürüttü ama halk hocanin bu konuda ne kadar samimi oldugunu secimde gösterdi ;)
buyrun bu linkte yazilanlari iyi okuyunuz partimiz hakkinda hakarete varan ithamlarda bulunan birini burada savunma geregi duymayin.."savunan adam" kendini savunabilir ben bir kere hocanin yanlis anlasilmisim ben öyle birsey söylemek istememistim diye aciklama yaptigini hatirlamiyorum..;)
buyrun hocanin secim öncesi partimize yapmis oldugu ithamlardan bazilari!..
http://www.akpartiforum.com/index.php?topic=11441.0

GÜLseven
10-14-2007, 18:22

KATILIYORUM ARKADAŞIMA... ;)

kayısıkentli44
10-15-2007, 13:19
geçersiz oy kullanırdım.bikaç partiye basardım mührü.çünkü biliyorsunuz ki boş oylardan yararlanan kurnazlar çıkıyor

aynen bende aynısını yapardım ;D ;D

Ak_Kelebek
10-15-2007, 13:20
oy kullanmazdııımm ;)

airbus
10-15-2007, 13:37
vatandaş olarak oy kullanmamak bence çok önemli bir görevi yerine getirmemek anlamına geliyor.

ak parti olmasaydı en uygun partiye oy verebilirdim

kobbal
10-15-2007, 17:01
oy kullanmazdııımm ;)

oy kullanmamak kendini sıfatsız yerine koymuş oluyosun ak parti 5 sene önce yoktu 5 senede olmayabilir
yanlış anlama ama sana oy kullanam hakkı veriliyor adam yerine koyuluyosun ak partiyi seven kaç kişi var oy veren herkes rte nin haline acıdığı için oy verdi davasını visyon mizyon unu bilen kaç kişi varki ak partili gördüğüm herkes ak parti ak parti imzasına nick ine ak yazıyo ama ak parti için ne yapmışlar onu söylesinler bana ben geçen sene ak parti için 2 kamyon dayak yedim ülkücülerden okulda birinci sene 17 tane dersten kaldım ama sizin ak partili vekilleriniz biz ak partiyi saadet e çeviricez siz kızlarla çok haşir neşir oluyosunuz diye ihraç ettiler ama davam için hiçbirşeyden vazgeçmem

mavera
10-15-2007, 17:25
oy kullanmazdııımm ;)

oy kullanmamak kendini sıfatsız yerine koymuş oluyosun ak parti 5 sene önce yoktu 5 senede olmayabilir
yanlış anlama ama sana oy kullanam hakkı veriliyor adam yerine koyuluyosun ak partiyi seven kaç kişi var oy veren herkes rte nin haline acıdığı için oy verdi davasını visyon mizyon unu bilen kaç kişi varki ak partili gördüğüm herkes ak parti ak parti imzasına nick ine ak yazıyo ama ak parti için ne yapmışlar onu söylesinler bana ben geçen sene ak parti için 2 kamyon dayak yedim ülkücülerden okulda birinci sene 17 tane dersten kaldım ama sizin ak partili vekilleriniz biz ak partiyi saadet e çeviricez siz kızlarla çok haşir neşir oluyosunuz diye ihraç ettiler ama davam için hiçbirşeyden vazgeçmem

bu söylemi asla kabul edemem..birincisi basbakanimiz acinacak bir insan degildir, ikincisi ona oy verenlerin cogunlugu ona acidigindan degil, isin ehli oldugundan dolayi oy vermistir..
senin ak partililigini tartismiyoruz burada o halde sende milletin ak partililigini sorgulayamazsin..evet takim tutar gibi parti tutmaya karsiyim ama ak partiye o verenleri böyle malum cevreler gibi kücümsemek kimsenin haddine degildir!

kobbal
10-15-2007, 17:30
sen ne kadar zamandır siyaset yapıyorsun siyasetin anlamı nedir biliyomusun

bana ak partiyi cani gönülden destekleyen oturduğun mahalleden 20 kişi bulsana

deki gece saat 3:50 de bayrak asılacak yardım edermisiniz

neyse ak parti 5 sene önce yoktu 5 sene sonrada olmayabilir güzel arkadaşım

kobbal
10-15-2007, 17:31
başbakana acıyorum demedim ben makamında çok çay içtim çok yemek yedim

yaptığı çalışmalar ettiği yardımlara laf etmiyorum

yanlış anlama

mavera
10-15-2007, 17:38
sen ne kadar zamandır siyaset yapıyorsun siyasetin anlamı nedir biliyomusun

bana ak partiyi cani gönülden destekleyen oturduğun mahalleden 20 kişi bulsana

deki gece saat 3:50 de bayrak asılacak yardım edermisiniz

neyse ak parti 5 sene önce yoktu 5 sene sonrada olmayabilir güzel arkadaşım

öncelikle burada birbirimize üstünlük yarisina girmeyelim..benim siyasetten ne anladigimi yada siyasetle ne kadar alakadar oldugumu burada yazma geregi duymuyorum!..
ben seninle su yönde ayni görüsteyim körü körüne bir partiye baglanmak yanlis..sonucta o partiler gidicidir yarinin neler getirecegini bilemeyiz..
demokrat partide, anavatan da su anda tarihin tozlu sayfalarina dogru yol aliyor..ben basbakanimizi kücümser aciklamana takildim,ona oy verenlerin onu aciyarak oy verdigi söylemine takildim..
yoksa öyle parti tutar gibi takim tutmaya bende karsiyim..benim partim ne yaparsa dogrudur mantigini bende yanlis buluyorum..
birde basbakanin makaminda cok yemek yemenle, cok cay icmenle bu konunun alakasi nedir orada yemek yemek, cay icmek önemli degil o kisinin neler yapmak istedigini,neler yaptigini idrak etmek önemlidir ;)

kobbal
10-15-2007, 17:42
sayın recep tayip erdoğan kimdir ne yapmış kjiminle hangi ülkede muhatabları var madem seviyorsun
ben acıdım haline (sen öp beni seccadem) kelimesine o kadar ağladım ki

anatolia
10-15-2007, 17:45
ben mhp ye basardım ama şu anki mhp ye değil

mavera
10-15-2007, 17:46
sayın recep tayip erdoğan kimdir ne yapmış kjiminle hangi ülkede muhatabları var madem seviyorsun
ben acıdım haline (sen öp beni seccadem) kelimesine o kadar ağladım ki

bizler yaradilani, yaradandan dolayi seven insanlariz..basbakmizada ayri bir muhabbetimiz var, bizler icin gecesini, gündüzüne katmis o insana sevgimizi bari cok görmeyelim!..
kimse sana onu sev demiyor ama saygi gösterme nezaketinde bulunabilirsin..burada konu basbakanim neler yaptigi yada yapamadigi degil o yüzden konuyu carpitmaya gerek yok ;)

kobbal
10-15-2007, 17:50
banane recep tayip erdoğandan ben davasının bana uyduğu için ak partideydim şimdi davası değiştiği için
benim kız arkadaşım partiye yanımda giremiyosa o iş bitmiştir

mavera
10-15-2007, 17:57
banane recep tayip erdoğandan ben davasının bana uyduğu için ak partideydim şimdi davası değiştiği için
benim kız arkadaşım partiye yanımda giremiyosa o iş bitmiştir

burada böyle populist söylemlerle istersen koca bir davayi kücümsemeyelim..birincisi erdoganin davasi hic bir zaman degismedi, degisen senin cikarlarin, o yüzden ipe un sermeye calisiyorsun..
seni kiz arkadasinla partiye almayanin yaptigi nezaketsizligi koca bir davaya maletmek kücük düsünenlerin isidir, o halde burada mesajimi silen mod yüzünden bende ak partiye sirt döneyim ne kadar etik kacar?
biraz elle tutulur siyaset yapalim..böyle günübirlik, rüzgara göre yön degistiren siyaset tarzi acikcasi bana bir cikarcilik gibi geliyor..
bir kez daha altini ciziyorum takim tutar gibi, parti tutmaya karsiyim ama böyle sudan sebeblerle koca bir camiayi töhmet altinda birakmaya kimsenin haddi yok!

CAGLAR
10-15-2007, 22:56
PAYLASIM ICINTESEKURLER

Onlybullet34
10-15-2007, 23:12
Ak parti Olmasaydı sorusunun cevabı için Avatarıma bakmak yeterli.

mavera
10-16-2007, 00:57
PAYLASIM ICINTESEKURLER

yorum icin tesekkürler 8)..
bende benim yoruma tesekkür beklerim, böylece mesaj sayilarimiz artar gider ;)

sumeyra_tonkal
10-16-2007, 01:04
CANIM PARTİM OLMASAYDI SP VERİRDİM YİNE İYİ KÖTÜ BENİ O TEMSİL EDERDİ.

Onlybullet34
10-16-2007, 20:38
PAYLASIM ICINTESEKURLER

yorum icin tesekkürler 8)..
bende benim yoruma tesekkür beklerim, böylece mesaj sayilarimiz artar gider ;)

paylaşım için teşekkürler... ;)

CeVHeR
10-16-2007, 23:58
Ben de BBP ye verirdim. Muhsin Yazıcıoğlu' nun meclisteki en değerli şahsiyetlerden biri olduğunu düşünüyorum.AK Part çatısı altında Başbakanımı Recep Tayyip Erdoğan' la beraber kolkola bu millete çok yararlı olabilirlerdi ama pek olabilecek bir ihtimal değil tabi bu. Bide bu CHP ye oy verecek arkadaşlar kim. Çok merak ettim.

nuh
10-17-2007, 00:15
ailem kime verirse ona

ibrahim44
10-17-2007, 00:16
Oy kullanmazdım

akzeinebu
10-17-2007, 00:20
bence oyların boşa atılması yadaa geçersiz kullanılması hiç doğruu değildir vatandaşlık görevini yapmıyorsun demektir ne kadar çok oy kullanmayan arkadaş var ben doğru bulmuyorum sp verirdim oyumu bizim atmadığımız her oy birilerinin işine yarardı çünkü!!!

Ağa
10-17-2007, 00:22
bence oyların boşa atılması yadaa geçersiz kullanılması hiç doğruu değildir vatandaşlık görevini yapmıyorsun demektir ne kadar çok oy kullanmayan arkadaş var ben doğru bulmuyorum sp verirdim oyumu bizim atmadığımız her oy birilerinin işine yarardı çünkü!!!

Haklısın...

ibrahim44
10-17-2007, 00:28
Başımıza Sayın Başbakanımız gibi karizmatik,güvenilir,sevecen,cana yakın,baba yiğit......birisi gelmicekse kim takar vatandaşlık görevini

mavera
10-17-2007, 00:59
Başımıza Sayın Başbakanımız gibi karizmatik,güvenilir,sevecen,cana yakın,baba yiğit......birisi gelmicekse kim takar vatandaşlık görevini

kusura bakma ama yukarida saydiklarinin hic biri oy vermek icin bir kriter olamaz..bizler karizmaya, sevecenlige degil icraate oy veriyoruz..
oy verme kriterlerimizi lütfen biraz daha mantikli yapalim..yok karizmaya oy vereceksek getirelim türkiyenin en karizmatik kisisini basbakan yapalim ;)..
yukaridakiler kendi basina oy verme sebebim asla degildir..ben icraate, ülkeme neler kazandirdigina bakarim..

aşk-ı ilahi
10-17-2007, 01:05
ben ikinci dinini bilen parti olduğu için mhp ye verirdim devlet bahçeliye rağmen..

:D :D :D :D

mavera
10-17-2007, 01:09

:D :D :D :D

evet samanizmi mhp liler iyi bilir 8)..

ibrahim44
10-17-2007, 01:11

kusura bakma ama yukarida saydiklarinin hic biri oy vermek icin bir kriter olamaz..bizler karizmaya, sevecenlige degil icraate oy veriyoruz..
oy verme kriterlerimizi lütfen biraz daha mantikli yapalim..yok karizmaya oy vereceksek getirelim türkiyenin en karizmatik kisisini basbakan yapalim ;)..
yukaridakiler kendi basina oy verme sebebim asla degildir..ben icraate, ülkeme neler kazandirdigina bakarim..

icraatı hatırlatmamın gereği varmı kardeş hepimiz nasıl çalıştıklarını biliyoruz sen merak etme demekki bişey ler yapmışki benim bu kadar sevgimi kazanmış ;)

aşk-ı ilahi
10-17-2007, 01:14
akparti vardı..ve ben oyumu saadete verdim..ama bundan sonraki seçimlerde bakacaz...akp olmasaydı....bizim aile hep akp ye verdi...her halde onlarda saadete verirdi....

kayısıkentli44
10-17-2007, 01:18

ben olsam sp ye hiç vermezdimmmmmmmmm...işim olmaz onlarla..gider cem uzana verirdim daha iyidi beeee......
kafama yatsaydı BBP olurdu belki... ;)

aşk-ı ilahi
10-17-2007, 01:21

ben olsam sp ye hiç vermezdimmmmmmmmm...işim olmaz onlarla..gider cem uzana verirdim daha iyidi beeee......

cem uzana verecek kadar mı nefret...ya bu hoca ne yaptı böyle ya...insanlar saadete vermektense solculara vermeği düşünüyorlar...acilen kan degişikliği şart...eldekilerde kaçacak....

kayısıkentli44
10-17-2007, 01:23

cem uzana verecek kadar mı nefret...ya bu hoca ne yaptı böyle ya...insanlar saadete vermektense solculara vermeği düşünüyorlar...acilen kan degişikliği şart...eldekilerde kaçacak....

cem daha ii sallıyooooo...... ;) ;)
artık hoca emekli olmalııı.....85 ten sonra siyaset yapılmaz....
bence 70 yaş sınır olmalıııııııı.. ;) ;)

aşk-ı ilahi
10-17-2007, 01:26

cem daha ii sallıyooooo...... ;) ;)
artık hoca emekli olmalııı.....85 ten sonra siyaset yapılmaz....
bence 70 yaş sınır olmalıııııııı.. ;) ;)

kesinlikle ...cem iyi sallıyo..bencede hoca emekli olmalı...70 bile çok fazla galiba ya...65 veya 60 artık sıkılıyorum ...ama hocayı seviyorum ..daha fazla yıpranmasını istemiyorum..

kayısıkentli44
10-17-2007, 01:29
Alıntı sahibi: feyk 1905 üzerinde

kesinlikle ...cem iyi sallıyo..bencede hoca emekli olmalı...70 bile çok fazla galiba ya...65 veya 60 artık sıkılıyorum ...ama hocayı seviyorum ..daha fazla yıpranmasını istemiyorum..

yaaa sevioz die bırakmayacakmı.....artık kullanıolar hocayı.....
birde olmasaydı deniooo...şimdi var mı var.....
konuşmaya gerenk yok... ;)

aşk-ı ilahi
10-17-2007, 01:32

şunu belirteyim..ben hocanın bırakmasını isteyenlerdenim...şu bir gerçekki...kutanıda sevmeyenlerdenim...saadetin bir proğramı oldumu hoca varsa seve seve gidiyorum...ama keşke bir on yıl önce bıraksaydı..herkes onu sevgiyle hatırlasaydı..hoca bırakmış olsaydı belkide ..daha fazla bir güç olurdu....

kayısıkentli44
10-17-2007, 01:36

şunu belirteyim..ben hocanın bırakmasını isteyenlerdenim...şu bir gerçekki...kutanıda sevmeyenlerdenim...saadetin bir proğramı oldumu hoca varsa seve seve gidiyorum...ama keşke bir on yıl önce bıraksaydı..herkes onu sevgiyle hatırlasaydı..hoca bırakmış olsaydı belkide ..daha fazla bir güç olurdu....

ewet ama işte koltuk sevdası böyle yapıoooo ;)
makam mevki sevdan olursa hiç birzaman bırakamazsın...ölünce ancak işte......

akzeinebu
10-17-2007, 11:54
hocamızın emekliye ayrılması gerektiği doğru ama dedim yaa oy kullanmamaktan iyidir cem uzana oy verenler bencee düşüncesizlik etmiş olurlar çok saçma ;D spde olmazda bbp tabiki

berat_52
01-02-2008, 23:21
AK PARTİ OLMASAYDI AK KADRONUN GELDİĞİ YER YANİ MİLLİ GÖRÜŞE VERİRDİM OYUMU.

ATmaCA53
01-03-2008, 17:52
BBP( Büyük birlik partisine) oyumu verirdim, bu adamın kişilik yapısını beğeniyorum çok dürüst insan, genelde hükümetimize, cumhurbaşkanımıza destek çıktığı bile olmuştur bu yüzden oyumu o partiye vermek isterdim, bide şöyle bir yorumda bulunmak istiyorum genelde mustafa sarıgülde hükümeti ve cumhurbaşkanlığına destek çıkanlar arasındadır bunu demek istiyorum mustafa sarıgül çok yardımsever ve iş yapan bir siyasetçi adamıdır diye düşünüyorum, mustafa saırgülü çok beğeniyorum chp başına geçmesini istemiyorum eğer ak partiden bir destek gelirse sarıgüle neden olmazsın ak parti daha da güçlenebilir... ;D ;)

romakudüs
01-04-2008, 09:45
saadet partisi olurdu

Kırık_Çocuk
01-04-2008, 12:23
Diyaneti kaldırma sözü veren EMEP e verirdim

kobbal
01-04-2008, 13:10
bu konuya nereden bakarsak 10 cevap yazmıştım ama dikkat ettimde her mesajım farklı farklı partilerden yana şimdi anlıyorum ak partinin ne oldugunu ve ne kadar bağımlı bir parti olduğunu

allah inşşallah başımızdakileri ve baştakileri doğru yoldan çıkarmaz

Enfal
02-12-2008, 20:52
Ak parti olmasaydı onun yerine bizden başka bir parti olurdu ve o zaman da bazılarımız ya o olmasaydı ne yapardık derlerdi.Bu iş böyle.İşte biz de o zaman o partiye oy verirdik.O partinin adını taşıyan forumda birleşirdik.

aksavaşçı
02-12-2008, 20:57
oy kullanmazdım yada boş kullanırdım

genç osmanlı
02-13-2008, 03:37
chp'ye kesinlikle vermezdim...
saadete de vermem...

heralde mhp'ye verirdim...

ama allaha şükür ki AK PARTİ var...

Gölge
02-13-2008, 03:42
MHP,SP veya BBP bunlardan biri olurdu herhalde bazıları suç işlerdim oy kullanmazdım demiş ama hayır meydanı çapulculara bırakacak halimiz yok bu vatan hiçbir zaman sahipsiz değildir ...

fatos_erd
02-14-2008, 18:52
Ben bağımsızlara verirdim çünkü Muhsin Yazıcıoğlu aralarından en iyisi..

RDönmezs
03-18-2008, 18:04
BBP verirdim muhsin abiyi seviyorum :D

Üç mevsim
03-20-2008, 13:40
Tabi ki Saadet Partisi'ne verirdim. Muhsin Başkan'ı hepimizi seviyoruz da, sevgi karın doyurmuyor.

politikaci
03-20-2008, 13:47
ben mhp ye verirdim

Akmehmet_Akif
05-07-2008, 19:28
ak parti olmasaydı başbakanımız bağamsız olup oy verirdikona

Neşe
05-07-2008, 20:18
iyki de var ama olmasaydı sadet partisine verirdim....

Hüdaverdi
05-07-2008, 20:20
22 temmuzda ak parti ssadet aası gittim geldim,mitinglere inat ak partiye verdim :-*
ak parti olmasaydı saadet derdim 'pek güvenim olmasada'.

isimsiz
05-07-2008, 20:25
22 temmuzda ak parti ssadet aası gittim geldim,mitinglere inat ak partiye verdim :-*
ak parti olmasaydı saadet derdim 'pek güvenim olmasada'.

hangi yönüne güvenmediğinizi öğrenebilir miyim. yanlış anlamayım tartışma ortamı oluşturmak için sormadım gerçekten merak ettiğim için sordum :-*

ATmaCA53
05-07-2008, 21:18
ankete bakıyorum shp diyenlerin sayısı çok valahi hakkaten burdaki ankette bbp, saadet ve mhp daha çok oy çıkması gerekirken shp çıkıyor neyse oy kullananlara saygımız sonsuzdur..

Demokrat
05-07-2008, 21:27
ankete bakıyorum shp diyenlerin sayısı çok valahi hakkaten burdaki ankette bbp, saadet ve mhp daha çok oy çıkması gerekirken shp çıkıyor neyse oy kullananlara saygımız sonsuzdur..

o shp degil, sp yani saadet ;)

eddie
05-08-2008, 01:59
saadete verirdim heralde ama kötünün iyisi diye düşünerek.. boş kullanmazdım kesinlikle

Beritan
05-08-2008, 02:01
olsun yada olmasın......sonuna kadar saadet

Eşref
05-08-2008, 03:30
Saadet'e verirdim. Oy kullanmazsak Chp'nin ekmeğine yağ sürmüş oluruz.

ATmaCA53
05-08-2008, 13:38

o shp degil, sp yani saadet ;)

vallahi kusura bakmayın yaşlandık işte yaş 24 :D :D :D gözlerimiz görmez oldu...

saygılar...

akmerter
05-08-2008, 21:10
BU SİTEDE FARKLI DUSUNCELER VAR DEMİ AKP OLSUN OLMASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİNE VERECEGİM

EpiVaTeS
05-08-2008, 21:12
Davama uyan parti hangisiyse ona oy verirdim herhalde yada hiç birine vermezdim

By_ÇAKIR
05-08-2008, 21:20
BU SİTEDE FARKLI DUSUNCELER VAR DEMİ AKP OLSUN OLMASIN CUMHURİYET HALK PARTİSİNE VERECEGİM

Zaten CHP'li kardeşlerimizin genel özelliği budur. Bizim Ak Parti olarak düşüncelere saygımız vardır. Ve hiç bir zaman kargaşaya sebebiyet vermemişizdir fakat CHP'li arkadaşlarımdan örnek vermek istiyorum :

Tutku-"Aykan sen bu hükümet Türkiye'yi o kadar kalkındırdı. Ve kalkındırıyor. Dünya'nın en iyi ekonomisine sahip olsak, acayip şekilde kalkınsak ( Bu yolda ilerlemeye çalışıyoruz engelleniyor... ) Ak Parti'ye destek verirmisin."

Aykan-"Hayır vermem... Ak Parti şöyle böyle..."

Ve ben belgelendirmemi yaparım arkadaş susar. Genellikle böyledir. Ama yinede arkadaşımız ne derse desin biz tüm halkı temsil ediyoruz. Ve kapımızın onada açık olduğunu buradan bu mesaj atan arkadaşada bildiriyorum zaten kapımız açık ki aramıza gelip mesaj atma samimiyetinde bulunmuşlar.

İyi günler...

akmerter
05-08-2008, 21:23

Zaten CHP'li kardeşlerimizin genel özelliği budur. Bizim Ak Parti olarak düşüncelere saygımız vardır. Ve hiç bir zaman kargaşaya sebebiyet vermemişizdir fakat CHP'li arkadaşlarımdan örnek vermek istiyorum :

Tutku-"Aykan sen bu hükümet Türkiye'yi o kadar kalkındırdı. Ve kalkındırıyor. Dünya'nın en iyi ekonomisine sahip olsak, acayip şekilde kalkınsak ( Bu yolda ilerlemeye çalışıyoruz engelleniyor... ) Ak Parti'ye destek verirmisin."

Aykan-"Hayır vermem... Ak Parti şöyle böyle..."

Ve ben belgelendirmemi yaparım arkadaş susar. Genellikle böyledir. Ama yinede arkadaşımız ne derse desin biz tüm halkı temsil ediyoruz. Ve kapımızın onada açık olduğunu buradan bu mesaj atan arkadaşada bildiriyorum zaten kapımız açık ki aramıza gelip mesaj atma samimiyetinde bulunmuşlar.

İyi günler...

YUKARIDAKİ KİSİLER HERKES BAGLAMAZ AK PARTİDE FARKLI DUSUNCELERE YER VARDIR BUDA BEN DUSUNCE OZGURLUGUMDUR SAYGILARIMLA

vuslata özlem
05-08-2008, 21:50
olmasaydı saadet ama şükürki var :-*

Bostancı
05-08-2008, 22:03
Olsa'da olmasada saadet :-*

vuslata özlem
05-08-2008, 22:04

işte birtane daha kardeşimle aynı fikirden biri
ak değilse neden burdasınız?

Demokrat
05-08-2008, 22:23

hayrola yine küfür edip banlanacak misin ;)

akmerter
05-08-2008, 22:32

anlamıyorun ne kastediliyor burda

Demokrat
05-08-2008, 22:34

anlamıyorun ne kastediliyor burda

anlayisin kitsa yapacak birseyimiz yok!..biz senide, derdinide anliyoruz burada cok uzun durmayacagini sende biliyorsun ;)
simdilik buyur devam et ama ayagini denk al ilk yanlisinda daha önce defalarca oldugu gibi hakettigin cezayi göreceksin ;)

isimsiz
05-08-2008, 22:35

bende saadetliyim neden olmayalım siyasi görüşümüz farklı diye aynı ortamda bulunup paylaşım yada fikir alışverişi yapamıyıcağız mı? siz saadetli diye kardeşinizle aynı çatı altında durmuyor musunuz? biz herşeyden önce müminiz ve fikir alışverişi için burdayız. SAYGILARIMLA.... :-*

Demokrat
05-08-2008, 22:37
Saadetli arkadaslarin burada olmasindan memnuniyet duyuyorum tabiki buranin Ak parti forum oldugunun farkina varip, insanlari provoke etmeden kendi görüsünü savunan saadetli arkadaslari kastediyorum ;)

isimsiz
05-08-2008, 22:39
Saadetli arkadaslarin burada olmasindan memnuniyet duyuyorum tabiki buranin Ak parti forum oldugunun farkina varip, insanlari provoke etmeden kendi görüsünü savunan saadetli arkadaslari kastediyorum ;)

inşALLAH bu tanımın içine bende giriyorumdur :D

Demokrat
05-08-2008, 22:40

girseniz cekinmeden söylerim :)..söyledigim arkadaslar haftada bir nick yenilemek zorunda kalan arkadaslar ;)

isimsiz
05-08-2008, 22:45

girseniz cekinmeden söylerim :)..söyledigim arkadaslar haftada bir nick yenilemek zorunda kalan arkadaslar ;)

ama inanın bana ben bu forumuda forumdakileride seviyorum.samimiyetle söyleyebilirimki bu forumdakilerede akplilerede hiç bir zaman kin beslemedim. Annemle babamın akpli olmasından olsa gerek :-*

Demokrat
05-08-2008, 22:50
Ya öylede olmali..mesela acik konusayim benim en son oy verecegim parti saadettir ama esim, kayinpederim, kayincom iyi bir milli görüscüdür ve hepsiyle cok iyi anlasiyorum, milli görüs camiisinin cemaatiyim ve milli görüs teskilatinda degisik görevler yaptim..
Ancak buradaki milli görüs siyasi partiden cok bir cemaat tarzinda oldugu icin bana uyuyor ancak Türkiyede siyaset isin icine gelince isler karisiyor ve siyasi anlayislarini benimsemiyorum ama yinede takdir ettigim cok yönleri var..
Gecenlerde genel baskan yardimcisi ömer vehbi hatipoglu buradaydi bir cay sohbeti yaptik cok samimi bir ortam vardi, herseyi konustuk, cekinmeden her sorumu sordum ve samimi cevaplar aldim ama fikri yapimda yinede hic bir degisim olmadi ;)
Mesela dayim sp bayrampasa ilce baskanidir onlada siyasi anlamda ters düserim ama benim üstümde cok emegi vardir, fikirlerini hep takdir ederim..
Yani ayri siyasi görüslerde olmamiz, konusmayacagimiz, anlasmayacagimiz anlamina gelmez ki..
Ancak siyasi olarakda dogru bildigimi asla esirgemem ;)

isimsiz
05-08-2008, 22:55
Ya öylede olmali..mesela acik konusayim benim en son oy verecegim parti saadettir ama esim, kayinpederim, kayincom iyi bir milli görüscüdür ve hepsiyle cok iyi anlasiyorum, milli görüs camiisinin cemaatiyim ve milli görüs teskilatinda degisik görevler yaptim..
Ancak buradaki milli görüs siyasi partiden cok bir cemaat tarzinda oldugu icin bana uyuyor ancak Türkiyede siyaset isin icine gelince isler karisiyor ve siyasi anlayislarini benimsemiyorum ama yinede takdir ettigim cok yönleri var..
Gecenlerde genel baskan yardimcisi ömer vehbi hatipoglu buradaydi bir cay sohbeti yaptik cok samimi bir ortam vardi, herseyi konustuk, cekinmeden her sorumu sordum ve samimi cevaplar aldim ama fikri yapimda yinede hic bir degisim olmadi ;)
Mesela dayim sp bayrampasa ilce baskanidir onlada siyasi anlamda ters düserim ama benim üstümde cok emegi vardir, fikirlerini hep takdir ederim..
Yani ayri siyasi görüslerde olmamiz, konusmayacagimiz, anlasmayacagimiz anlamina gelmez ki..
Ancak siyasi olarakda dogru bildigimi asla esirgemem ;)

işte siz milli görüşü çok iyi tanımışsınız ben bu forumdaki başka bir arkadaşada anlattım. milli görüş sadece saadete oy vermek yada siyasi bir görüş değildir. saadete oy vermek sadece milli görüşün siyasi yanıdır. buda milli görüşün bir kısmıdır ama hepsi değildir. milli görüş bir oluşumdur büyük israil projesine karşılık islamı güçlendirmek isteyen bir projedir. önce ahlak ve maneviyatı savunmaktır. neyse şimdi propaganda yapmayayım :D

Demokrat
05-08-2008, 23:01
ben zaten milli görüsle, saadeti ayri tutuyorum evet saadet partisi milli görüsün bir partisidir ama milli görüs tamamen bir siyasi parti degildir..
Milli görüs avrupada ki müslümanlarin bilinclenmesine vesile olmustur, milli görüs diyanetin esamesi okunurken avrupada camiiler acarak buradaki müslümanlarin ihtiyaclarini karsilamistir, milli görüs gurbet elde cocuklarimizi gönül rahatligiyla yollayabilecegimiz islami kurumlar tahsis etmistir, milli görüs Kuran ziyafetleri ve benzeri programlarla insanlari manevi anlamda doyurmustur..
Rabbim onlardan binlerce kez Razi olsun, bende elimden geldigince maddi, manevi o teskilatlara yardimci olmaya calisiyor, aldigim bayragi gelecek nesillere aktarmaya calisiyorum..
Buradaki milli görüs teskilatlarinda benim gibi ak partili olan binlerce insan vardir siyaset bizim icin ikinci plandadir bizim icin önemli olan ilk etapta buradaki müslümanlara hizmettir..
Evet bu sözleri bu forumda saadetli arkadaslara en fazla muhalefet eden ben diyorum hemde gönülden ve samimi sekilde ilk defada demedim, bir cok kez dile getirdim, yine dile getiririm ;)...
buda propaganda oldu ama neyse :)

isimsiz
05-08-2008, 23:19
Ahmet abi yoksa sen milli görüş casusumusun akpli gibi görünüp yavaş yavaş uzun vadede herkezi saadetli yapmayı mı planlıyorsun? bu arada saadetlilerle tartışıp yönetimin gözüne girmeyi ve açık vermemeyimi amaçlıyorsun? ititraf et :D (şaka tabi)

By_ÇAKIR
05-09-2008, 07:46

Burada sadece Ak Partili yok ki. CHP liler bile gün gün tarıyor bu forumu :) :D

Beritan
05-09-2008, 13:42

Burada sadece Ak Partili yok ki. CHP liler bile gün gün tarıyor bu forumu :) :D

ya ablam beni sinir etmek için yazmış öyle.. :)

akmerter
05-09-2008, 17:50
her zaman her yerde ATATURKUN PARTİSİ CUMHURİYET HALK PARTİSİ VEREGİM inadına sol

oturanboğa
05-09-2008, 17:51
ben zaten milli görüsle, saadeti ayri tutuyorum evet saadet partisi milli görüsün bir partisidir ama milli görüs tamamen bir siyasi parti degildir..
Milli görüs avrupada ki müslümanlarin bilinclenmesine vesile olmustur, milli görüs diyanetin esamesi okunurken avrupada camiiler acarak buradaki müslümanlarin ihtiyaclarini karsilamistir, milli görüs gurbet elde cocuklarimizi gönül rahatligiyla yollayabilecegimiz islami kurumlar tahsis etmistir, milli görüs Kuran ziyafetleri ve benzeri programlarla insanlari manevi anlamda doyurmustur..
Rabbim onlardan binlerce kez Razi olsun, bende elimden geldigince maddi, manevi o teskilatlara yardimci olmaya calisiyor, aldigim bayragi gelecek nesillere aktarmaya calisiyorum..
Buradaki milli görüs teskilatlarinda benim gibi ak partili olan binlerce insan vardir siyaset bizim icin ikinci plandadir bizim icin önemli olan ilk etapta buradaki müslümanlara hizmettir..
Evet bu sözleri bu forumda saadetli arkadaslara en fazla muhalefet eden ben diyorum hemde gönülden ve samimi sekilde ilk defada demedim, bir cok kez dile getirdim, yine dile getiririm ;)...
buda propaganda oldu ama neyse :)

çok güzel açıklamışsınız milli görüşü...bayıldım

AsiLGirdap
05-09-2008, 18:10
inadına cehennem diyenler var aramızda... birde dtp ye 1 tane oy çıkmış hayret... aramızda ajanlar var dikkat...

Ak parti olmasaydı saadet partimiz vardı...

Delikanlı adamın alnındanda öperim...

Demokrat
05-09-2008, 20:00
akmerter propaganda yapmadan yazmasini ögrenene kadar mesajlarin silinecektir ;)

isimsiz
05-09-2008, 20:01
inadına cehennem diyenler var aramızda... birde dtp ye 1 tane oy çıkmış hayret... aramızda ajanlar var dikkat...

Ak parti olmasaydı saadet partimiz vardı...

Delikanlı adamın alnındanda öperim...
NE DEMK İSTİYORSUN AKPLİ OLUP VATNI SATACGIMA CHP SONSUZA DEK İNADINA SOL

chpli olur vatanı elegeçirir sonrada halkı sömürürüz diyorsunuz yani. :-X

isimsiz
05-09-2008, 20:32
COK KOMİKSİNİZ BURDA BEN SİYASİ PARTİNİN REKLAMI YAPMIYORUN AKP DEGİLİM HAYATIMDA HİC BİSEYDEN BU KADAR NEFERT ETMEDİM BEN CHPLİYİM SOLCUYUM KATI KEMALİSTİM İNADINA SOL

bende akpli değilim :-* asıl komik olan sizsiniz kimse size zorla gel akforuma üye ol demedi yada kimse size akp ye oy verinde demedi. yada kimse sizi niye akp ye oy vermedinde demedi? tabi chpye oy vermek bu senin en doğal hakkın solcu olmakta davanı çok sevmekte en doğal hakkın ama komik olan bir kerede değil bir çok kere bunu feryat etmeniz hadi onuda es geçtim nefretinizi kusmanız. ben akpli değilim ama burdaki insanlara nefret duymuyorum. sizede duymuyorum çünkü onlarda sizde öncelikle insansınız siyasi görüşünüz ne olursa olsun. YARADILANI SEVERİZ YARADANDAR ÖTÜRÜ. kin nefret hırs gibi duygular hiçbir zaman karşısındakine zarar vermez insanın kendine zarar verir.SAYGILARIMLA.... :-*

sertkaya
05-09-2008, 20:44
helal olsun dogru yazmışsın
+1

isimsiz
05-10-2008, 22:31
COK KOMİKSİNİZ BURDA BEN SİYASİ PARTİNİN REKLAMI YAPMIYORUN AKP DEGİLİM HAYATIMDA HİC BİSEYDEN BU KADAR NEFERT ETMEDİM BEN CHPLİYİM SOLCUYUM KATI KEMALİSTİM İNADINA SOL

bende akpli değilim :-* asıl komik olan sizsiniz kimse size zorla gel akforuma üye ol demedi yada kimse size akp ye oy verinde demedi. yada kimse sizi niye akp ye oy vermedinde demedi? tabi chpye oy vermek bu senin en doğal hakkın solcu olmakta davanı çok sevmekte en doğal hakkın ama komik olan bir kerede değil bir çok kere bunu feryat etmeniz hadi onuda es geçtim nefretinizi kusmanız. ben akpli değilim ama burdaki insanlara nefret duymuyorum. sizede duymuyorum çünkü onlarda sizde öncelikle insansınız siyasi görüşünüz ne olursa olsun. YARADILANI SEVERİZ YARADANDAR ÖTÜRÜ. kin nefret hırs gibi duygular hiçbir zaman karşısındakine zarar vermez insanın kendine zarar verir.SAYGILARIMLA.... :-*
BİZ NEFRET DOKMUYORUZ BURDA EN İYİ SİYASET YAPAN KİM SORUSUNA DENİZ BAYKAL DEDİGİM İCİN İKİ KERE SİLİNDİ SİZE GORUSLERİNİZ İCİN BURDAYIM AMA ASLA BENİMSEMİYORUM BEN KATI KEMALİST SOLCU BİNSANIM SİZİN NE KADAR DEMOKRAT OLDUGUNUZ GORUYUORUM DUSUNCEM YUZUNDEN 2 KERE MESAJIM SİLİNDİ

bende bu Konuda akp liderlerinden başka kişilere en iyi siyasetci dediğim mesajlarım var ama benimkiler silinmedi neden acaba? sakın uslup meselesi olmasın :-X

isimsiz
05-10-2008, 22:37

BİZ NEFRET DOKMUYORUZ BURDA EN İYİ SİYASET YAPAN KİM SORUSUNA DENİZ BAYKAL DEDİGİM İCİN İKİ KERE SİLİNDİ SİZE GORUSLERİNİZ İCİN BURDAYIM AMA ASLA BENİMSEMİYORUM BEN KATI KEMALİST SOLCU BİNSANIM SİZİN NE KADAR DEMOKRAT OLDUGUNUZ GORUYUORUM DUSUNCEM YUZUNDEN 2 KERE MESAJIM SİLİNDİ

bende bu Konuda akp liderlerinden başka kişilere en iyi siyasetci dediğim mesajlarım var ama benimkiler silinmedi neden acaba? sakın uslup meselesi olmasın :-X
oyle bisey yok yonetimin kemaliste solcuya deniz byakl alerjisi var siz kim dediniz ona baglı

yönetimi savuncak değilim ama sitede Kemalist59 diye bir abimiz var oda çok değerli bir abimiz ve şimdiye kadar uyarı bile almadı. bende kendisine saygı duyuyorum neden saygı duyuyorum çünkü kendi görüşünü yani kemalizmi savunurken çok saygılı hatta sitedeki birçok kişi tarafından seviliyor. sizi kırmak istemem ama daha yumuşak bir uslupla inanın bana kendi düşüncelerinizi daha iyi savunursunuz ve daha etkili olursunuz. SAYGILARIMLA.... :-*

Eşref
05-10-2008, 22:54
(+++Ben Muhammed müslüman ümmetindenim.Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmistir.Hayatimi Mustafa Kemal dinsizligi ile savasa adayacagima
Türkiye'yi bir din ve seriat devleti haline getirmek icin mücadele edecegime,Kemal pasa zamaninda cikarilan dinsiz kanunlarin tatbikini önleyecegime,
kisa zamanda ümmet esasina dayanan,seriat devletinin kurulmasi icin calisacagima dinim,Allahim ve bütün mukaddesatim üzerine yemin ve kasem ederim.++++
Recep Tayyip Erdogan)

Sayın Erdoğan'ın Müslüman olması mı yanlış? Türkiye'de dini yozlaştırmaya çalışan guruplar yok mu? Bu guruplar Mustafa Kemal ve Laikliği dinsizliğin bir sembolü olarak kullanmıyorlar mı? Şeriat demişsin. Şeriat'in anlamını biliyor musun? Ümmetçilik için tüm müslümanların bir olması gerekiyor. Böyle bir birlik seni niye rahatsız ediyor? Avrupa birliği de seni rahatsız ediyor mu?

Eşref
05-10-2008, 23:43
(+++Ben Muhammed müslüman ümmetindenim.Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmistir.Hayatimi Mustafa Kemal dinsizligi ile savasa adayacagima
Türkiye'yi bir din ve seriat devleti haline getirmek icin mücadele edecegime,Kemal pasa zamaninda cikarilan dinsiz kanunlarin tatbikini önleyecegime,
kisa zamanda ümmet esasina dayanan,seriat devletinin kurulmasi icin calisacagima dinim,Allahim ve bütün mukaddesatim üzerine yemin ve kasem ederim.++++
Recep Tayyip Erdogan)

Sayın Erdoğan'ın Müslüman olması mı yanlış? Türkiye'de dini yozlaştırmaya çalışan guruplar yok mu? Bu guruplar Mustafa Kemal ve Laikliği dinsizliğin bir sembolü olarak kullanmıyorlar mı? Şeriat demişsin. Şeriat'in anlamını biliyor musun? Ümmetçilik için tüm müslümanların bir olması gerekiyor. Böyle bir birlik seni niye rahatsız ediyor? Avrupa birliği de seni rahatsız ediyor mu?
sin yozlastırn geri kaplılar o başka siz kemlizm dinsizlikmi diyorsun KEÖL PAŞA HEPİMİZİ UMMETCİLİK ANLAYINDAN KURTARDI SİZE MİLLET OLMAYI OGRETİ ATATURK UMMETCİLİGE KARSIDIR

Atatürk'ü seviyorsan, Atatürkçüysen önce diline sahip çıkarsın.

eddie
05-10-2008, 23:49
Atatürk ümmetçiliğe karşı olduğu için ilk meclis açılırken dualarla açıldı değil mi.. bırak ya..

ENGİNEER
05-10-2008, 23:50
Aslında MHP yada SAADET diyebilirdim ama iki partide bozulduğu ve başka amaçlara hizmet etmeye başadığı için BBP dedim...

Gerçekten BBP hakettiği ilgiyi görmüyor aslında...

eddie
05-10-2008, 23:56
Atatürk ümmetçiliğe karşı olduğu için ilk meclis açılırken dualarla açıldı değil mi.. bırak ya..
MUSTAFA KEMAL PAŞA DİNSİZ BİRİ DEGİLDİ SİZ OYLE DİYORSUNUZ DUA EDMEZMİ UMETCİLİKLE NE İLGİSİ VAR ONCE BAŞBAKANIZIN SOZUNE BAK KEMALİZM DİNSİZLİK GİBİ GOSTERİYOR BEN KARI BİR KEMALİSTİM BUNUNLADA GURUR DUYUYORUM

duy eksik kalma.. ümmetçilik ne demek öğren ondan sonra ağız dalaşı yap burda.. kemalist falan olabilseniz de çemkirmeye hakkınız olsa..

cartman
05-11-2008, 10:42
bbp

ethemkara1
05-11-2008, 12:21
ŞU AN NE DESEM BOŞ OLUR YAŞADIĞIMIZ DURUMA GÖRE OY KULLANIRDIM MUTLAKA KULLANIRDIM .AMA SOL PARTİLERE ZIRNIK OYUM GEÇMEZ ÇOCUKLARIMA BİLE GEREKLİ AŞIYI ŞİMDİDEN YAPIYORUM SÜLALEDE BİLE SOLA OY ŞİMDİYE KADAR GÖRÜLMEMİŞTİR İNŞALLAH BUNDAN SONRADA OLMAZ

Demokrat
05-11-2008, 15:01
Gereksiz mesajlar silinmistir(akmerter adli sahsiyetin) ve bundan sonrada silinecektir, bizdeki demokrasi bu kadar sizin gibi pravakatörlere daha fazla demokrasi yok, isinize gelirse 8)

akmerter
05-11-2008, 23:45
Gereksiz mesajlar silinmistir(akmerter adli sahsiyetin) ve bundan sonrada silinecektir, bizdeki demokrasi bu kadar sizin gibi pravakatörlere daha fazla demokrasi yok, isinize gelirse 8)
bide sen alah cok seviyorsun solculardan daha muslumansın demokrasiye bi sor insan haklarını yemkmi ama sen anlamsan bu arda akp 3.500 kisi istifa etti bi bak bunlardamı yalan soyluyor

Demokrat
05-11-2008, 23:47
bide sen alah cok seviyorsun solculardan daha muslumansın demokrasiye bi sor insan haklarını yemkmi ama sen anlamsan bu arda akp 3.500 kisi istifa etti bi bak bunlardamı yalan soyluyor

demek ak partiden 3500 kisi istifa etti desene o zaman biz bittik, mahvolduk,cöktük, yok olduk 8)...Birde size ilkokulda türkce dersi vermediler mi malum ne anlatmak istediginizi bu türkceyle beceremiyorsunuz..
Ya türkceniz kit yada kapasiteniz bu kadar :)..
Bizdeki demokrasi adamina göre sizin gibilerede anlayacaginiz dil olan darbe, fasizm gibi olgularla yaklasiyoruz 8)

akmerter
05-11-2008, 23:52

demek ak partiden 3500 kisi istifa etti desene o zaman biz bittik, mahvolduk,cöktük, yok olduk 8)...Birde size ilkokulda türkce dersi vermediler mi malum ne anlatmak istediginizi bu türkceyle beceremiyorsunuz..
Ya türkceniz kit yada kapasiteniz bu kadar :)..
Bizdeki demokrasi adamina göre sizin gibilerede anlayacaginiz dil olan darbe, fasizm gibi olgularla yaklasiyoruz 8)
siz bitmediniz siyasi haberler bolumune koydum o istifa edenlen gerizekalımı gorecez akp korun sizn alaıhın size bunları yapınmı diyor o

Demokrat
05-11-2008, 23:55
Yok cehaletiniz gitmis desem oda esseklik gibi baki kalmis baksaniza ne yazdiginizi anlamak icin kelimeleri teker teker analiz ediyoruz..
Diyorum ki gecti borun pazari, sürelim seni nigdeye :)..

EpiVaTeS
05-11-2008, 23:57
siz bitmediniz siyasi haberler bolumune koydum o istifa edenlen gerizekalımı gorecez akp korun sizn alaıhın size bunları yapınmı diyor o

ne anlatmaya çalışıtığını kendin anladıysan bi ara bize de anlat senin gibilerle uğraşmaya bayılıyor sonuçta natomermer natokafasını ha sana söylemisim ha duvara bi fark yok

akmerter
05-11-2008, 23:58

ne anlatmaya çalışıtığını kendin anladıysan bi ara bize de anlat senin gibilerle uğraşmaya bayılıyor sonuçta natomermer natokafasını ha sana söylemisim ha duvara bi fark yok
anlatayıp kahrolsun faşizm kahrolsun tayip sizin allahın yolsuzluklara ne diyor parcalınıyorsunuz darısı diger ilein başına

EpiVaTeS
05-12-2008, 00:00

anlatayıp kahrolsun faşizm kahrolsun tayip sizin allahın yolsuzluklara ne diyor parcalınıyorsunuz darısı diger ilein başına

ulan dallama sen faşistin ne demek olduğunu bi öğren gel ondan sonra bana edebiyat parçala

Demokrat
05-12-2008, 00:01

oldu güzelim, görürsem söylerim :)..siz artik paranoyak oldunuz daha dogrusu tayyibnoyak oldunuz basiniza tas yagsa tayyibten bileceksiniz cünkü sizin ümügünüzü sikiyor, cünkü sizin gibi zibidilere haddini bildiriyor, cünkü sizin gibi rantcilarin ipliklerini ortaya cikariyor 8)

akmerter
05-12-2008, 00:04

ulan dallama sen faşistin ne demek olduğunu bi öğren gel ondan sonra bana edebiyat parçala

faşizm ne oldugunu biliyoruz sizin gibi gei kapalı sagdaki yobazlara tapanlara deniniyor ama siz uyanmasnız durmak yok uyumaya devam ataturk dusmanları uyuyun

Hıfz-ı lisan
05-12-2008, 00:05
Kalıplaşmış sözlerden vazgeçemiyenlerdensiniz sanırım..yobaz,islam devleti başka var mı ? :)

Demokrat
05-12-2008, 00:06

faşizm ne oldugunu biliyoruz sizin gibi gei kapalı sagdaki yobazlara tapanlara deniniyor ama siz uyanmasnız

Sen uyanda bizi bosver...sizler azinliksiniz, sizler bu ülkenin gercekleriyle örtüsmüyorsunuz, sizler türkiyenin yüz karasisiniz, sizler sandikta ezilen sözde elitlersiniz, sizler fasizmi iliklerine sindirmis kisilersiniz..
Sizler türküz diye gecinip Türkce yazamayan asalaklarsiniz!

tayyipleyiz
05-12-2008, 00:06
Kalıplaşmış sözlerden vazgeçemiyenlerdensiniz sanırım..yobaz,islam devleti başka var mı ? :)

Yeniliğe kapalı olanlardan yani ... Hani kendi tabiri ile "yobaz "... :-X

EpiVaTeS
05-12-2008, 00:08

faşizm ne oldugunu biliyoruz sizin gibi gei kapalı sagdaki yobazlara tapanlara deniniyor ama siz uyanmasnız durmak yok uyumaya devam ataturk dusmanları uyuyun

bir insan hem batı yanlısı hem abd uşağı hemde şeriatçı nasıl olur lan dalkavuk gelipte bana siyaset yapma
geri zekalı bir daha yobaz dersen o adresini ipten bulur ondan sonra yapacağımı bilirim
yada uğraştırma ver ev mahalle adresini hemen binip gelem o kafanı bi kıram...

akmerter
05-12-2008, 00:10
gorecez sizle fazla yorulmuyacam birbirinizi yiyin

Demokrat
05-12-2008, 00:11
alemdar yavas yavas aciliyorsun :)

Demokrat

he yiyoruz birbirimizi :) biz sizin gibi yamyammiyiz ki insan eti yiyelim :)

EpiVaTeS

senmi düşürecen birbirimize bizi ???
ha bu arada ip adresini aldım haberin olsun
sonra karşına çıkınca özür felan dilemeye kalkma
vururum seni kafamı bozma dallama
defol git çöplüğüne
dallama seni..

Hıfz-ı lisan
05-12-2008, 00:16
o yorulma değilde kendinizi cevap verecek güçte bulamadığınızdan olabilir ..sanırım :)

EpiVaTeS
05-12-2008, 00:16
atıldı.... :-X

Demokrat
05-12-2008, 00:17

senmi düşürecen birbirimize bizi ???
ha bu arada ip adresini aldım haberin olsun
sonra karşına çıkınca özür felan dilemeye kalkma
vururum seni kafamı bozma dallama
defol git çöplüğüne
dallama seni..

harikasin ya ;D ;D..
daha yeni baslamistik hemen ucuverdi 8)

EpiVaTeS
05-12-2008, 00:19
iyi stres attım yahu
ahmedim arada bir lazım ama böyle bi dene yedekte tutmamız lazım aslında...

Liberal_Demokrat
05-13-2008, 12:51
AKP olsa da olmasa da, Türkiye'nin sorunlarına çare olacak tek parti LDP'dir. Liberal Demokrat Parti, düşünce ve inanç özgürlüğünden yana. LDP, serbest piyasa ekonomisini gerçek anlamda savunan tek parti. LDP, Batı yanlısı bir partidir. Biz ABD ve AB ile yakın ilişkilerin sürdürülmesinden yanayız.

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 15:02
Bu arada seçimlerde az kalsın AKP ye oy veriyordum. O kadar eleştirmeme rağmen az kalsın oyum AKP ye gidiyordu. Oy verme anında bana birden iyi gözüktü. Aslında gerçek neden, AKP o kadar fazla reklam yapmıştı ki, ben bile etkilenmiştim. Zaten reklamlardan çok etkilenirim. Neyseki son anda oy vermedim.

EpiVaTeS
05-14-2008, 15:15
AKP olsa da olmasa da, Türkiye'nin sorunlarına çare olacak tek parti LDP'dir. Liberal Demokrat Parti, düşünce ve inanç özgürlüğünden yana. LDP, serbest piyasa ekonomisini gerçek anlamda savunan tek parti. LDP, Batı yanlısı bir partidir. Biz ABD ve AB ile yakın ilişkilerin sürdürülmesinden yanayız.

tamam arakdaşım Ldp propangandası yapma
burda sizin partinize oy verecek arkadaş yok

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 15:17

tamam arakdaşım Ldp propangandası yapma
burda sizin partinize oy verecek arkadaş yok

Belli olmaz. Belki yarın belki yarından da yakındır LDP ye oy vermek.

EpiVaTeS
05-14-2008, 15:18
hiç zannetmiyorum yüz oyum olsa ldp bir tane bile vermem...
kızma darılma yanlışda anlama
ben açıksözlüyüm

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 15:19
ben açıksözlüyüm

Neden vermezsin? Geçerli bir nedenin vardır umarım?

politikaci
05-14-2008, 15:20
bende asla vermem

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 15:21
bende asla vermem

Neden?

EpiVaTeS
05-14-2008, 15:21
ben açıksözlüyüm

Neden vermezsin? Geçerli bir nedenin vardır umarım?

davama ve ideolojime uygun değil kusura bakma benim için geçerli sebep budur...

oturanboğa
05-14-2008, 15:25

aaa bak çok etkilenidim bir dahaki seçimlerde kesin ldpye vercem oyumu :P :P bu ne yaa...ak partinin sitesinde ldp proragandası yapıyo adam

EpiVaTeS
05-14-2008, 15:27
ben söyledim baştan Ldp propagandası yapma kimse kolay kolay oy vermez dedim
ama şimdi tartışma çıkarmak istemiyorum...

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 15:28

aaa bak çok etkilenidim bir dahaki seçimlerde kesin ldpye vercem oyumu :P :P bu ne yaa...ak partinin sitesinde ldp proragandası yapıyo adam

LDP propangadası yapmakla alakası yok. AK Parti olmasa diyor anket. Bakarsan görürsün.

Hani bir laf var ya: Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak diye.(Bu arada ben FB liyim)

Ben de diyorum ki: Bir gün herkes LDP'li olacak.

oturanboğa
05-14-2008, 15:30

LDP propangadası yapmakla alakası yok. AK Parti olmasa diyor anket. Bakarsan görürsün.

Hani bir laf var ya: Bir gün herkes Fenerbahçeli olacak diye.(Bu arada ben FB liyim)

bizde de bir laf vardır...fenerlilerin hatrı kalmasın bir gün herkes fenerli olsun geri kalan 364 gün herkes cimbomlu diye...

EpiVaTeS
05-14-2008, 15:30
bizde Fblilerin sloganına karşılık o gün hiç gelmeyecek diyoruz
o zaman diyorum ki O günü bekle dur bütün partileri kapatsanızda yinede size oy vermem ...

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 15:32
o zaman diyorum ki O günü bekle dur bütün partileri kapatsanızda yinede size oy vermem ...

Biz bir yolunu bulur seni partiye dahil ederiz. Sabırlıyız biz.

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 15:34

bizde de bir laf vardır...fenerlilerin hatrı kalmasın bir gün herkes fenerli olsun geri kalan 364 gün herkes cimbomlu diye...

tam tersini tercih ederim.

politikaci
05-14-2008, 15:34
bende asla vermem

Neden?
akparti dururken öyle partilre vericek oyum olmaz . hem canım istemiyor :-*

oturanboğa
05-14-2008, 15:35

bizde insanlar partilere dahil edilmez...partilere kendi istekeleriyle dahil olur...ne kadar da özgürlükçüymüşsünüz

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 15:39

bizde insanlar partilere dahil edilmez...partilere kendi istekeleriyle dahil olur...ne kadar da özgürlükçüymüşsünüz

ne yani biz insanları satın mı alıyoruz. partimizi anlatırız, beğenirse gelir partiye dahil ederiz. dahil ederiz derken üyelik kaydını yaparız demek istedim.

evet çok özgürlükçüyüz. bizde özgürlükler sınırsızdır. AKP'den daha özgürlükçü olduğumuz kesin. 301. maddede AKP gibi makyaj düşünmüyoruz. Biz 301, 318 ve benzeri faşist maddeleri tamamen kaldırmayı düşünüyoruz.

hem AKP bizim gibi eşcinsellerin, azınlıkların haklarını savunuyor mu? tabii ki hayır.

oturanboğa
05-14-2008, 15:41

ne yani biz insanları satın mı alıyoruz. partimizi anlatırız, beğenirse gelir partiye dahil ederiz. dahil ederiz derken üyelik kaydını yaparız demek istedim.

evet çok özgürlükçüyüz. bizde özgürlükler sınırsızdır. AKP'den daha özgürlükçü olduğumuz kesin. 301. maddede AKP gibi makyaj düşünmüyoruz. Biz 301, 318 ve benzeri faşist maddeleri tamamen kaldırmayı düşünüyoruz.

hem AKP bizim gibi eşcinsellerin, azınlıkların haklarını savunuyor mu? tabii ki hayır.

sizin özgürlükten anladığınız herkesin istediği gibi yaşamasıysa evet biz özgürlükçü değiliz...toplum olarak yaşamanın da bazı kuralları vardır...özgürlükler bu kurallar çerçevesinde çizilmelidir.....sen istediğin gibi herkese hakaret et,,çarpık ilişkilerini çok güzel bir şeymiş gibi millete göstere göstere yaşa..sizin özgürlük anlayışınız bu...ahlak nolcak,,,insan hakları nolcak

politikaci
05-14-2008, 15:43
konu midemi bulandırmaya başladı . >:(

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 15:47

sizin özgürlükten anladığınız herkesin istediği gibi yaşamasıysa evet biz özgürlükçü değiliz...toplum olarak yaşamanın da bazı kuralları vardır...özgürlükler bu kurallar çerçevesinde çizilmelidir.....sen istediğin gibi herkese hakaret et,,çarpık ilişkilerini çok güzel bir şeymiş gibi millete göstere göstere yaşa..sizin özgürlük anlayışınız bu...ahlak nolcak,,,insan hakları nolcak

Bireyin ne kadar ahlaklı yaşayıp yaşamayacağına biz karar veremeyiz. Bu konuda özgürdür. Elimizde ahlakmetre yok. İnsanların özgürlükleri kısıtlamak çok yanlış geliyor bana. Bırakınız insanlar istediği gibi yaşasın.

Bakınız Neyzen Tevfik ne güzel söylüyor:

Rakı ,şarap içiyosam sana ne.

Yoksa sana bir zararım içerim

İkimizde gelsek kıldan köprüye

Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.

özgürtutsak
05-14-2008, 15:49
ak parti 301 in bir kaç yerini değiştirdi türkiye karıştı.arkadaşlar tamamen kaldıracaklar.nasıl olacak çok merak ediyorum

oturanboğa
05-14-2008, 15:50

Bireyin ne kadar ahlaklı yaşayıp yaşamayacağına biz karar veremeyiz. Bu konuda özgürdür. Elimizde ahlakmetre yok. İnsanların özgürlükleri kısıtlamak çok yanlış geliyor bana. Bırakınız insanlar istediği gibi yaşasın.

tamam banane..ama sen onu benim çoluğumun çocuğumun önünde sanki çok faydalı çok güzel bir şeymiş gibi yaparsan beni ilgilendirir tabii ki....senin belki yok ama bizim bir dinimiz var....ona göre yaşamak ve çocuklarımızı ona göre yetiştirmek istiyoruz...insanların inançları olmasa da dünyada kabul görmüş ahlak kuralları var...insanaların normalleri var...sen bu anormalliği bana çok iyi bi halt yiyomuş gibi gösterirsen ben buna karışırım..

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 15:55

tamam banane..ama sen onu benim çoluğumun çocuğumun önünde sanki çok faydalı çok güzel bir şeymiş gibi yaparsan beni ilgilendirir tabii ki....senin belki yok ama bizim bir dinimiz var....ona göre yaşamak ve çocuklarımızı ona göre yetiştirmek istiyoruz...insanların inançları olmasa da dünyada kabul görmüş ahlak kuralları var...insanaların normalleri var...sen bu anormalliği bana çok iyi bi halt yiyomuş gibi gösterirsen ben buna karışırım..

Ne alaka ya. Ben dinsiz değilim. Ama her rahat yaşayan dinsizse vay halimize. Din konusuna pek girmeyi düşünmüyorum artık. Konu farklı noktalara gidiyor.

Herkes istediği gibi yaşar. Geçen Başbakan, gazetelerin magazin sayfalarına laf atıyordu. Çıplaklık falan dedi. Bakın bizim kuracağımız liberal iktidarda kimseye çıplak falan demiyeceğiz. Herkes birbirine baskı yapmadan yaşayacak. Hepimizin birbirimize tahammülü olması gerekir. Birbirimize tahammül ettiğimiz ölçüde medenileşiriz.

politikaci
05-14-2008, 15:57
sizin birşey içip içmediğiniz bizi ilgilendirmez... amma reklamcısınız ha önce partinizi sonra içmeyi reklam ediyorsunuz lafım kalmadı artık...burdaki akpartili hiç bir insanında bu ucuz yorumlara kanıcağınıda sanmıyorum çünkü akpartililer genelde zeki olurlar

oturanboğa
05-14-2008, 15:59

Ne alaka ya. Ben dinsiz değilim. Ama her rahat yaşayan dinsizse vay halimize. Din konusuna pek girmeyi düşünmüyorum artık. Konu farklı noktalara gidiyor.

Herkes istediği gibi yaşar. Geçen Başbakan, gazetelerin magazin sayfalarına laf atıyordu. Çıplaklık falan dedi. Bakın bizim kuracağımız liberal iktidarda kimseye çıplak falan demiyeceğiz. Herkes birbirine baskı yapmadan yaşayacak. Hepimizin birbirimize tahammülü olması gerekir. Birbirimize tahammül ettiğimiz ölçüde medenileşiriz.

herkes özgürce soyunacak yani sizin iktidarınızda...ben de çocuğumun bunları görmesini istemiyorum....biz zaten çıplaklara yeterince tahammül ediyoruz(onlar bizim örtümüze tahammül etmese de biz onlara ediyoruz)

dini kuralları hiçe sayıp helali haram haramı helal kılan insanlar dindar olmuyolar....Allahın ayetini inkar edenler kafirdir...sen de özgürlük adı altında tam da bunu yapıyosun

EpiVaTeS
05-14-2008, 17:29
sana yolunu söyleyeyim liberal
yol şu kesinlikle beni kandıramazsın
dünyada bi tek liberal demokratlar kalsa yemin ediyorum boş oy atarım genede vermem size...
sen daha beni tanımamışsın

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 17:31
sana yolunu söyleyeyim liberal
yol şu kesinlikle beni kandıramazsın
dünyada bi tek liberal demokratlar kalsa yemin ediyorum boş oy atarım genede vermem size...
sen daha beni tanımamışsın

Ya tamam oy verme. Bize oy vermek zorunda değilsin ki. Kendin parti kurar kendine verirsin artık.

Demokrat
05-14-2008, 17:34
Liberal her konuyu tartisma ortamina cevirmek gibi bir kabiliyetin var anlasilan ;)

EpiVaTeS
05-14-2008, 17:38
yok niyeti varsa tartışırız
zaten stresliyim atarız sters...

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 17:40
Liberal her konuyu tartisma ortamina cevirmek gibi bir kabiliyetin var anlasilan ;)

Forum niçin var? Tartışmak için değil mi? Forumda herkes aynı düşünmek zorunda mı?

EpiVaTeS
05-14-2008, 17:41

Forum niçin var? Tartışmak için değil mi? Forumda herkes aynı düşünmek zorunda mı?

tamam da bizim tartışmalarımıza dayanabilecekmisin sorun o....
bak böyle altan alır gibi durduğumuza çetin ceviz sayılırız...

Liberal_Demokrat
05-14-2008, 17:51

En sert tartışmadan bile ustalıkla başarılı olurum. Buyrun meydan sizin. Tartışmaktan korkmam. Tartışarak doğru yolu bulacağız.

EpiVaTeS
05-14-2008, 17:53
ahmedim nerdesin
bi de liberallerle tartışalım en azından diğerleri gibi saçmalamıyorlar....
gel hele...

Demokrat
05-14-2008, 17:54

Buyur tartisalim ama seninki tartismadan cikip hakarete variyor..iste ona yokum ;) tartismaninda adabi vardir!...

murat kurt
05-14-2008, 18:03

En sert tartışmadan bile ustalıkla başarılı olurum. Buyrun meydan sizin. Tartışmaktan korkmam. Tartışarak doğru yolu bulacağız.

ooooooo çekindik ama şimdi: )

EpiVaTeS
05-14-2008, 18:06
baştan söyleyeyim hakaret olursa şuting olursun ona göre
sana Cehapelilere davrandığımız gibi davranmayız..
merak etme..

ofli
05-20-2008, 22:34
Saadet çok fanatik bir politika sürdürüyor.O yüzden merkeze en yakın Demokrat Parti bence.

TUYEM
05-20-2008, 22:38
Kesinlikle saadete verirdim..Aslında oyumu kullanırken elim kaymadıda değill.. Ama Bu saatten sonraa maalesef ki Değişmiyecek :'(

çilik
05-20-2008, 22:53
bazı arkadaşlar benim bu düşünceme belki katılmayacaklar ama ben akpartimiz olmasaydı mhpli olmazdım ama oyumu onlara verirdim.çünkü ne demişler kötünün en az kötü olanına gitcekmişsin ;)