Orijinalini görmek için tıklayınız : Yarın Büyük GÜN
oguzdesouza
07-18-2008, 19:28
Yarın 101 yıllık efsanenin bayramı... Yarın Dünya Fenerbahçeliler Günü! Bu anlamlı güne yakışır bir kutlama hazırlığı yapan Fenerbahçe yönetimi şimdiden hazırlıklara başladı...
http://www.antu.com/images2007/upload/upload/2007haber/logolar/fbtv_logo%20[sD2nrQu4].jpg?0.2228436
Yarın bütün dünyadaki Fenerbahçelilerce kutlanacak Dünya Fenerbahçeliler Günü için Fenerbahçe Tv de hazırlıklara başladı. Fenerbahçe TV, yarın saat 18:00`den itibaren 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Gününün en coşkulu yaşanacağı yer olan Bağdat Caddesi`nden canlı yayın yapacak.
19.07`ye Özel Duvar Kağıdı
Yarın bütün dünyadaki Fenerbahçelilerce kutlanacak "19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü" anısına antu harika bir duvar kağıdı hazırladı.
İndirmek için tıklayınız ===> http://forum.antu.com/upload/0000505/7622WfqXB47k-1907.1650x1050.jpg
politikaci
07-18-2008, 19:30
izmirde fenerli yok :D en azından kafamızı dinleriz burda yarın
oguzdesouza
07-18-2008, 19:41
Sen öle san...
İzmir bizim kalemiz ;D
politikaci
07-18-2008, 19:41
Sen öle san...
İzmir bizim kalemiz ;D
:D :D aynı chp li konuşması gibi oldu :D :D veya sanırım biz o kaleye 5 tane attık :D
oguzdesouza
07-18-2008, 19:44
Sen öle san...
İzmir bizim kalemiz ;D
:D :D aynı chp li konuşması gibi oldu :D :D veya sanırım biz o kaleye 5 tane attık :D
Bir an kendimi CHP'li sandım.. :'( :'(
Yok biz 6'yı daha çok severiz 8)
politikaci
07-18-2008, 19:45
Sen öle san...
İzmir bizim kalemiz ;D
Bir an kendimi CHP'li sandım.. :'( :'(
Yok biz 6'yı daha çok severiz 8)
benimi kırcan düz hesap 7 diyelim :D :D
vay chp li vay :D
oguzdesouza
07-18-2008, 19:49
:)
FOREVER DENİZ BAYKAL :-*
RDönmezs
07-18-2008, 20:00
Fenerbahçem yaşlanıyor bee :)
Üç mevsim
07-18-2008, 20:20
Türkiye Cumhuriyeti Toprakları Üzerinde Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunun Kutlanmadığı ve Dolayısıyla Doğum Gününün de Kutlanmayacağı Tek İl Trabzon'da biz de rahatız :-X
Tek il :-* Herkese nasip olmaz, olmamış da zaten :D...
Şimdi bir daha düşünelim, Türkiye'de Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun kutlanmadığı tek il :-*
politikaci
07-18-2008, 20:26
Türkiye Cumhuriyeti Toprakları Üzerinde Fenerbahçe'nin Şampiyonluğunun Kutlanmadığı ve Dolayısıyla Doğum Gününün de Kutlanmayacağı Tek İl Trabzon'da biz de rahatız :-X
Şimdi bir daha düşünelim, Türkiye'de Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun kutlanmadığı tek il :-*
nasıl oluyor o :o :o bizim tanıdık orta oturuyor vede fb lii
Ömer_Furkan
07-18-2008, 20:33
şimdi tüm fenerbahceliler birbine hediyemi alcakk :D anneler günü sevgililer günü gibi bişey mi bu :D :D
Üç mevsim
07-18-2008, 22:43
O kadar ruhsuz her yerde çıkar. Burda FB'li yok demedim. Burası Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun kutlanmadığı tek şehir ve öyle kalacak dedim.
oguzdesouza
07-18-2008, 23:23
Geçen sene Başkan Kadıköy'ü Rio'yu çevirmişti...
Bakalım bu sene nasıl bi rezillik düşündüler :-X
politikaci
07-18-2008, 23:25
Geçen sene Başkan Kadıköy'ü Rio'yu çevirmişti...
Bakalım bu sene nasıl bi rezillik düşündüler :-X
evet sanırım o gün kandil günüydü.. dayım fenerli bunu söyleyince ona o dedi napalım kandili ileri alsınlar anneminde midesi kalktı ve feneri bıraktı ve şimdi en büyük düşmanı
RDönmezs
07-18-2008, 23:25
O kadar ruhsuz her yerde çıkar. Burda FB'li yok demedim. Burası Fenerbahçe'nin şampiyonluğunun kutlanmadığı tek şehir ve öyle kalacak dedim.
Hehe ;)
umarım yarın güzel bir gün olur
politikaci
07-18-2008, 23:32
inşallah .. temennim yine o sambacı kadınları getirtip oynatmaz..çünkü öyle bir kulübe Allah pek bir başarı verdirtmez
inşAllah .. temennim yine o sambacı kadınları getirtip oynatmaz..çünkü öyle bir kulübe Allah pek bir başarı verdirtmez
sana bi soru sen neden fenerbahçeyi çekemiyorsun :D
politikaci
07-18-2008, 23:33
inşAllah .. temennim yine o sambacı kadınları getirtip oynatmaz..çünkü öyle bir kulübe Allah pek bir başarı verdirtmez
çekememekmi..lütfen inşallah dedik işte neyse bundan sonra inşallah oynatır dicem ne yapsak yaranamıyoruz
çekememekmi..lütfen inşAllah dedik işte neyse bundan sonra inşAllah oynatır dicem ne yapsak yaranamıyoruz
ya ben o lafının üzerine demedim ki genel olarak dedim temennin için saol rabbim herşeyin hayırlısını versin
politikaci
07-18-2008, 23:35
çekememekmi..lütfen inşAllah dedik işte neyse bundan sonra inşAllah oynatır dicem ne yapsak yaranamıyoruz
ya ben o lafının üzerine demedim ki genel olarak dedim temennin için saol rabbim herşeyin hayırlısını versin
alıntı yyaparak söylediğin için öyle sanmma normal yani..her neyse . en büyük hatam zaten gelipte buraya yorum yapmak.sevgilerimle ..
alıntı yyaparak söylediğin için öyle sanmma normal yani..her neyse . en büyük hatam zaten gelipte buraya yorum yapmak.sevgilerimle ..
ya neden kızıyorsun ama seni kırdıysam özürdiliyorum sadece düşüncelerimi söyledim
politikaci
07-18-2008, 23:38
bende düşüncelerini öğrendiğim için mutluyum. :-* :-*
bende düşüncelerini öğrendiğim için mutluyum. :-* :-*
ya çiğdem lütfen ama sen fenere gıcık oluyorsun ya biraz üstüne gideyim dedim hemen darıldın
oguzdesouza
07-18-2008, 23:42
Hoop noluo bakem burdaa >:(
Hatice artistlik taslama kız >:( Abla sen de alttan al biraz >:(
Ben masumum ::)
Hoop noluo bakem burdaa >:(
Hatice artistlik taslama kız >:( Abla sen de alttan al biraz >:(
Ben masumum ::)
olur ablam sen iste yeterki :D
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.