fatih kısaparmak balon baskılı balon Yaşıyorsam Allaha şükürler olsun - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yaşıyorsam Allaha şükürler olsun

DadaşAkp
04-22-2009, 16:09
sevenler yalan sölemesini bilir bir defalığına ama bin kerede aldatmış olur sevdiğini

kuş uctuğu yerde rüzgar olur sevdiğim bir kızda ucupta gelse yanıma kanatlanıp beraber ucsak birlikte

Aşkım diyordum sevgilim diyordum beni bende soğutturdun sebebi seniseviyorum diyipte ayrılmayı tercih ettin

Denizde dalgalar bulunur biz dalgamızı denizde aramadık arayanları karşısında dalga gibi estik dadaş gibi

Hayal sanma seviyorsun yalan uydurma kendini kandırıyorsun seviyorsan bir adım at Rabbin yardımcın olsun

Kaşık tutmasını bilmem diyenler bugün kalem tutanlar memurlardır

Entel serseri aşıktan ancak züppe olunur delikanlı Aşıktan ROMAN bulunur

Bileğime ismini yazdım diyenler kalbine ismine yazandan daha mühim olcak

Siyasi bir oluşum bir kaderdir ya kazanırsın ya kaybedersin sevdiklerini kaybetmeyenler bugün hep iktidardır :evet:

Kimini kurt sevdası kimi güvercin kimi özgürlük işareti sevdasıdır dünyayı andınlatan elektirik ile ampul olursa karanlıkları kim aydınlatır :evet:

İyiliğinden vazgecme saf temiz olanlar kalplerinden bir umut ışığı gezdiğini bilsinler

pişmanım sevdiğime pişmanım aşkıma pişmanım hatalarıma tertemiz bir gelecek senin ellerinde ne duruyorsun sil baştan 5 vakit namazına başla duanı et ALLAH aşkıyla

Ölüm ALLAHIN verdiği yetkidir sen öldürsende o insan ölmez canı alan Allah verende Allah benim canımı alabilirsin kötü insan

Yaşıyorsam Allaha şükürler olsun

DadaşAkp
05-12-2009, 12:00
Delikanlılık Ne Racon Kesmek,
Ne Adam öLdürmek
Ne de Haraç Yemektir
Delikanlılık Akşam oLunca
Evine Ekmek Götürmektir

DadaşAkp
05-12-2009, 12:01
karanlık aydınlık
Gökyüzünde mavisi yerdeki cennet toprağın bu vatan yürekli sevenlerin sesidir

Esen rüzgar olsun kırılan taş olsun bileği bükülmeyen DADAS olsun

Her evde bulunur karanlıkları aydınlatır benim evim karanlık diyenler aydınlığın simgesi ampuldur

Cennetin yüzünde var sözünden bal damlar bu memleket sayın Başkabanım Recep Tayip Erdoğanla yükselir ufuklara

DadaşAkp
05-12-2009, 12:01
Saygı göstermek kalbindedir vatana millete hayırlı olsun saygı göstermeyen bir başbakana kendisinden şüppe ederim şerefli olan kendisine şerefsiz dedirtmesin benden kendisine TEK TÜRKİYE TEK MİLLET

DadaşAkp
05-12-2009, 12:02
sözüm bittiği yerdeyim
Adalet yerini bulacak şerefli insanlarımız vatanımızı başbabakanlarımızla birlikte yürüyecek Allahın izniyle

Karanlık Güclerin mekanı olun bir avuç insancık milyonlarca insanlarımız aydınlık ak yüreklerle dolacak Türkiyemiz

Partimiz akp ti ne düşman ne hırcın tek düşüncemiz milleti millet yapan ALLAH yolunda yürüyen millettir

Anlayın artık soldan adam cıkmıyor anlayan artık zihniyetler değişmeli anlayan artık sağ solu olmaz Türkiyenin anlayan artık Osmanlı Ruhu yüreği kalbi dimdik ayakta Osmanlı padişahı osmanlı tokadı enselerinde ısınıyor sizlerin AK genclik

DadaşAkp
05-12-2009, 12:03
ADAM OLAYDIN VAATLERİ YERİNE GETİREYDİN İKTİDAR OLAYDIN SEN DE %52 GÖREYDİN
ADAM OLAYDIN VAATLERİ YERİNE GETİREYDİN İKTİDAR OLAYDIN SEN DE %52 GÖREYDİN

Yüzdelik hesaplar yapmıyoruz kücük defterleri acmıyoruz klasorle gezmiyoruz leotop tan bakıpta başbakan ne sölemiş diye takıp etmiyoruz güvenmesek oyumuzu ne diye akpytiye verelimli ki:güzel:

Kurt sofrası kurup karanlıkta kalmadık çakal olupta arka sokaklarda bulunmak doğru adres akgenclerle bulunduk

DadaşAkp
05-12-2009, 12:03
sözlü sözsüz
hayal kurun hayal kurmaya devam iktidar olmaya az kaldı ruyalarınızı süsleyebilir iktidar olmak ne zaman tarih zaman belirsiz

dünyaya geldi bir bebek yaşı oldu 15 babasına sorar babacım tükiyede hangi parti dürüst akp hangisi dürüst değil akp kıskananlardır

Turbana dil uzattılar dillerine dolandılar turbanı siyaset yapıp oy almaya calıştılar yarın bugun de kazma kurek alıp kendilerine mezar acarlar kimsesiz kalırlar

Kriz var derler secim yaklaşınca kriz olur hep kriz yok derler secim bitince memleketi soymaya giderler bir avuc zavallı lılar

DadaşAkp
05-12-2009, 12:05
Hatalarım olabilir kalpleri kırabilirim özürdilemesinide bilirim neyse hatam beni yargılayın