Orijinalini görmek için tıklayınız : Yeni Dönemde Bizi En Çok Ne Zorlar???
maviinsan
08-16-2007, 19:17
evet Yeni Dönemde Bizi En Çok Ne Zorlar???
Sanırım dünya da ki ekonomi piyasalarında ki olumsuz gelişmelerin ülkemize yansımaları bizi zorlar gibi ama bunu da Allah'ın izniyle hükümetimiz aşar ;)
Benide_Kapatın
08-16-2007, 19:30
Atalet....(rehavet)
ve
Terör
biolojist
08-16-2007, 19:33
Atalet....(rehavet)
ve
Terör
terör olayının zorlayacağına katılıyorum bende
Onlybullet34
08-17-2007, 15:30
yolumuz açık gözüküyor bir rüzgar aldık ilerliyoruz...
oguzdesouza
08-18-2007, 14:48
İŞSİZLİK VE TERÖR Bİ DE SU
BİZİ EN ÇOK DTP ZORLAR?? ASLINDA BAŞBAKANIMIZIN BU KONUDA NET TAVRI NE OLACAK FIKRIM YOK AMA ASIL ŞIMDI KONU GUNDEME GELINCE YAŞANACAK..AMA UMARIM ESKIDEN, ESKI PARTILER BUNLARI YAPMITI BENDE ŞIMDI BIRŞEY YAPAMAM DEMEZ.
BU SIVIL ANAYASA REFERANDUMU GIBI, OCALAN ICIN DE BİR REFERANDUM YAPIP İDAM EDİLSİN Mİ EDİLMESİN Mİ DİYE YAPSALAR DA, O ZAMAN TÜM DÜNYA GÖRSEYDİ ÇIKAN SONUÇLARI VE TÜM HALKIN OYUYLA İDAM EDİLSE :D
Küresel ısınma
Terör
Ekonomi
subcomandante
08-19-2007, 19:12
Edremit'te gerginlik
Edremit'te de AKP'li Uğur ile kız kardeşinin jandarmayla tartışması gerginlik yarattı.
Uğur'un kız kardeşi Ahsen Uğur, perşembe günü otomobiliyle Altınoluk'un İskele Mahallesi'ne gelerek otomobilini resmi araçlar için ayrılan jandarma noktasının önündeki belediyeye ait otoparka park etmek istedi.
Ancak nöbet tutan asker, izin vermedi. Ahsen Uğur, dün bu defa ağabeyi Edip Uğur'la gelerek otomobilini aynı yere park etmek istedi. Ancak jandarmanın engellemesi üzerine tartışma çıktı.
Bu sırada AKP Balıkesir Milletvekili Uğur, iddiaya göre "Hangi o.. çocuğu benim kız kardeşime küfreden" dedi ve araçtan inerek jandarma noktasına girip masayı yumrukladı.
'Dersinizi verdik'
Vatandaşlar, 'Askere böyle davranamazsınız' diyerek tepki gösterdi.
Milletvekili Uğur'un, "Siz de işbirlikçisiniz. Biz sizin dersinizi 22 Temmuz'da verdik. Hâlâ anlayamadınız mı?" dediği öne sürüldü.
Kalabalık, 'Siz asker düşmanısınız' diye bağırarak jandarma noktasına doğru yürümeye başladı. Jandarma, halkı olay yerinden uzaklaştırdı.
AKP Balıkesir Milletvekili Edip Uğur, "Milletvekillerinin dokunulmazlığı var. Beni kim gözaltına alacakmış? Yok öyle şey. Kimseye hakaret etmedim" dedi.
aha böleleri zorlar...
ya galiba türban sorunu çünkü hep bunu tartışıyoruz arkadaşlarla....
Ak_Kelebek
08-21-2007, 21:10
chp ve terör
Ak_aracak
08-21-2007, 21:10
İnşallah yanılırım fakat mhp ile dtplilerin diyalogları
AKmetalci
08-22-2007, 00:23
kendımız.kendımızle mucadele ederız.hırs ve kıbır yaparsak iş biter
Sukût-u_Hayal
08-22-2007, 03:12
türban sorunu zorlayacak gibi duruyor malesef...
Aklıma ilk gelen şey "su" oldu çünkü yağmur yağmasa biz ak partililerden bilecek kadar densiz kişiler var :(
vBulletin v3.8.4, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.