ALmi´
06-15-2011, 17:45
Demek ki neymiş?...
Halkın yarısı gerçekten AK Partili’ymiş!...
Demek ki neymiş?...
Erdoğan; ‘Yeter artık.. Ben bu işten sıkıldım, siyaseti bırakıyorum..’ diyene kadar, ondan kurtuluş yokmuş!..
Demek ki neymiş?...
Babıâli zırtapozlarının sürekli dillendirdikleri ‘mağduriyet edebiyatı yaparak buralara geldiler..’ iddiası koskoca bir palavraymış...
Demek ki neymiş?...
Yandaş olan yanlızca biz değilmişiz, vatandaş da yandaşmış!...
Demek ki neymiş?...
‘Kim ne veriyorsa 5 fazlasını veriyorum.., herkese para, sıfır yoksulluk, süper bolluk..vs,’ tarzında 1970 model siyaset bir halta yaramıyormuş...
Demek ki neymiş?...
Halk istikrar istiyormuş...
Demek ki neymiş?...
‘Solcular CHP’ye, sağcılar MHP’ye, Kürtçüler BDP’ye.. Olmadı hepiniz birbirinize.., ama ne olursa olsun AK Parti dışındaki herhangi bir partiye oy verin..’ tadında ‘kutsal seçim ittifakı’ yapmak çok sakıncalıymış!..
Demek ki neymiş?...
Bir yandan darbe sanıklarını aday gösterip, diğer yandan ‘‘Yeni’yim, Gandi’yim, sıfır kilometreyim, özgürlükçüyüm, demokratım’ martavalını yutturmak mümkün değilmiş...
Demek ki neymiş?...
‘CHP yandaşı medya bu halkı artık kandıramıyormuş...
Demek ki neymiş?...
Ne kadar parlatırsan parlat, teneke tenekeymiş...
Demek ki neymiş?...
Dişlerini sökeceğin rakibin, dişine göre olmalıymış... Daha çok ekmek yemek gerekirmiş...
Demek ki neymiş?...
Demirel devr-i siyaseti çoktan bitmiş... O kadar çark eden siyasetçiye vatandaş itibar etmezmiş...
Demek ki neymiş?...
Kasetle bu kadar oluyormuş!...
Demek ki neymiş?...
Yüzde 26 oy almışlarmış... Bütün bunlara rağmen bazıları hala Gandi’ye kurtarıcı gözüyle bakıp oy verdiğine göre, çok kızdığımız Yılmaz Özdil ve Bekir Coşkun’dan özür dilemek gerekirmiş!...
Demek ki !!!...
Seçim sonuçları vatana millete hayırlı olsunmuş...
Halkın yarısı gerçekten AK Partili’ymiş!...
Demek ki neymiş?...
Erdoğan; ‘Yeter artık.. Ben bu işten sıkıldım, siyaseti bırakıyorum..’ diyene kadar, ondan kurtuluş yokmuş!..
Demek ki neymiş?...
Babıâli zırtapozlarının sürekli dillendirdikleri ‘mağduriyet edebiyatı yaparak buralara geldiler..’ iddiası koskoca bir palavraymış...
Demek ki neymiş?...
Yandaş olan yanlızca biz değilmişiz, vatandaş da yandaşmış!...
Demek ki neymiş?...
‘Kim ne veriyorsa 5 fazlasını veriyorum.., herkese para, sıfır yoksulluk, süper bolluk..vs,’ tarzında 1970 model siyaset bir halta yaramıyormuş...
Demek ki neymiş?...
Halk istikrar istiyormuş...
Demek ki neymiş?...
‘Solcular CHP’ye, sağcılar MHP’ye, Kürtçüler BDP’ye.. Olmadı hepiniz birbirinize.., ama ne olursa olsun AK Parti dışındaki herhangi bir partiye oy verin..’ tadında ‘kutsal seçim ittifakı’ yapmak çok sakıncalıymış!..
Demek ki neymiş?...
Bir yandan darbe sanıklarını aday gösterip, diğer yandan ‘‘Yeni’yim, Gandi’yim, sıfır kilometreyim, özgürlükçüyüm, demokratım’ martavalını yutturmak mümkün değilmiş...
Demek ki neymiş?...
‘CHP yandaşı medya bu halkı artık kandıramıyormuş...
Demek ki neymiş?...
Ne kadar parlatırsan parlat, teneke tenekeymiş...
Demek ki neymiş?...
Dişlerini sökeceğin rakibin, dişine göre olmalıymış... Daha çok ekmek yemek gerekirmiş...
Demek ki neymiş?...
Demirel devr-i siyaseti çoktan bitmiş... O kadar çark eden siyasetçiye vatandaş itibar etmezmiş...
Demek ki neymiş?...
Kasetle bu kadar oluyormuş!...
Demek ki neymiş?...
Yüzde 26 oy almışlarmış... Bütün bunlara rağmen bazıları hala Gandi’ye kurtarıcı gözüyle bakıp oy verdiğine göre, çok kızdığımız Yılmaz Özdil ve Bekir Coşkun’dan özür dilemek gerekirmiş!...
Demek ki !!!...
Seçim sonuçları vatana millete hayırlı olsunmuş...