fatih kısaparmak balon baskılı balon Ziraat Türkiye Kupasında Dev Kapışma...|Fenerbahçe 3-0 Bursaspor| - AK Parti |AKParti Forum |AK Gençlik |Recep Tayyip Erdoğan |AKPARTİ Gençlik Forumu|

PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Ziraat Türkiye Kupasında Dev Kapışma...|Fenerbahçe 3-0 Bursaspor|


ishakyilmaz
02-04-2010, 19:36
http://www.olay.com.tr/sayfalar/Mansetler/MasetResimleri/resim_1265270915.jpg (http://www.olay.com.tr/Sayfa.php?Git=Haber&id=32627)

GÖÇEK YÖNETİYOR
Bu sezon hem ligde hem de kupada elde ettiği başarılı sonuçlarla Bursa kentinin yüzünü güldüren Bursaspor, bugün Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe’nin konuğu oluyor. Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 20.00’de başlayacak zorlu karşılaşmayı İstanbul bölgesi FIFA hakemi Hüseyin Göçek yönetecek. Göçek’in yardımcıları Serkan Gençerler ve İsmail Şencan. Maçın 4. hakemi ise Süleyman Abay.
NEDEN OLMASIN?
Yeşil beyazlı takım hakem Göçek’in yönettiği en son maçta, 17 Mayıs 2009’da Trabzon deplasmanında rakibine uzatma saniyelerinde yediği golle 1-0 mağlup olmuştu. Göçek, Fenerbahçe’nin ise bu sezon Kadıköy’de Kasımpaşa’ya 3-1 kaybettiği lig maçını yönetti. İsa Bağcı’nın dışında eksiği bulunmayan Bursaspor, güçlü rakibini mağlup edip, 11 Şubat Perşembe günü 20.30’da Bursa’da yapılacak rövaş maçı öncesinde avantaj sağlamak istiyor. EV sahibi Fenerbahçe’de sakatlığı süren Daniel Güiza dışında eksik yok.
20.00 TRT 1/CANL

OLAY

hipermuhafazakar
02-04-2010, 20:05
Siz bu maçta kimi tutuyorsunuz İshak bey :)

ishakyilmaz
02-04-2010, 20:11
Tabikide yeşil Bursamızı...

ishakyilmaz
02-04-2010, 22:17
Kadıköy'de kupa gecesi - CANLI

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe ile Bursaspor karşılaşıyor. Şükrü Saracoğlu Stadı'nda saat 20:00'de başlayacak mücadelede hakem Hüseyin Göçek düdük çalacak. http://www.habervaktim.com/resim/resim106808_2.jpghttp://www.habervaktim.com/hvreklam/kumtel-soba1.gif (http://www.cumapazarlama.com.tr/catinfo.asp?cid=475)BURSASPOR AVANTAJ PEŞİNDE

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Fenerbahçe gibi zorlu bir ekiple eşleşen Bursaspor, kupada ve ligdeki başarılı görüntüsünü devam ettirmek amacında. Büyük takımlara karşı oynadığı futbolla dikkat çeken Yeşil Timsahlar; İstanbul'dan avantajlı bir skorla dönmenin planlarını yapıyor.

MUHTEMEL 11'LER

FENERBAHÇE

Volkan Babacan
Gökhan Gönül
Lugano
Bilica
Andre Santos
Cristian
Emre
Mehmet Topuz
Uğur Boral
Alex
Semih

BURSASPOR

Ivankov
Ali Tandoğan
İbrahim
Zapotochny
Mustafa
Bekir
Hüseyin
Ivan Ergic
Ozan
Volkan Şen
Sercan

KUPADA EZELİ RAKİPLERİNE ELENİYOR

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupasında son 5 kupada hep ezeli rakipleri Galatasaray ve Beşiktaş'a elenerek veda etti.

Fenerbahçe 2004-05 sezonunda finalde Galatasaray'a 5-1 yenilip kupayı kaybetmiş, 2005-06 sezonunda Beşiktaş'a finalde 3-2 ile yenilip kupaya veda etmiş, 2006-07 sezonunda yarı finalde Beşiktaş'a 0-1 ve 1-1 ile 2007-08 sezonunda Galatasaray'a çeyrek finalde 0-0 ve 1-2 ile elenirken, geçen sezonda finalde Beşiktaş'a 4-2 kaybetti. Fenerbahçe son 5 sezonda çeyrek finalde sadece 1 kez elendi.

İntifada
02-05-2010, 01:27
Fenerbahçe yarı finalde artık

merve
02-05-2010, 02:00
Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe kendi sahasında Bursaspor'u 3-0 mağlup etti.

Bursaspor karşısında tempolu bir ilk yarı oynayan Fenerbahçe Andre Santos, Lugano ve Semih’le farkı buldu. Sarı-lacivertliler gelecek haftaki rövanş için ciddi bir avantaj sağladı.

FENERBAHÇE: 3 BURSASPOR: 0

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Hüseyin Göçek, Serkan Gençerler, İsmail Şencan
Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Dos Santos, Özer, Cristian, Emre, Uğur, Alex, Semih
Bursaspor: Ivankov, Zapotocny, Kirita, Mustafa Keçeli, Bekir Ozan, Ömer, Turgay, Ozan, Ergic, Ali, Sercan

Üç mevsim
02-05-2010, 03:58
Son ana kadar Bursa'nın 1 gol atacağını ümidediyordum ama artık bu iş bitti. Finali de Trabzonspor - Bursaspor olarak görüyordum eh artık Fenerbahçe'yle oynarrız..

El Emin
02-05-2010, 11:56
Durmadan her atağa çıktığında müthiş futbolculuğunu konuşturduğu için
Acayip derecede foullere maruz kaldı.
Özer Hurmacı'yı ayakta alkışlıyorum..
Ankara maçlarını ondan ötürü seyir ederdim..
Hep alınmasını istedim çok güzel futbol oynuyor...
Gencimiz de basın şişirmesi felan yok..:) Orjinaldir...

ishakyilmaz
02-05-2010, 17:29
http://kralspor.ensonhaber.com/images/news/22287.jpg (http://kralspor.ensonhaber.com/ziraat-turkiye-kupasi/45380/fenerbahce-bursaspor-canli-yayin.html)


Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Fenerbahçe, bu sezon ligdeki başarı sonuçlarıyla dikkat çeken Bursaspor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 3-0 yenerek, yıllardır özlemini duyduğu Türkiye Kupası'nda yarı final için büyük avantaj yakaladı.
NÖBETÇİ DEĞİL ESAS SEMİH
Güiza'nın sakatlığından dolayı ilk 11'de mücadeleye başlayan Semih Şentürk, ortaya koyduğu futbol ve attığı golle takımının kazanmasında önemli katkıda bulundu. Daum'un genellikle maçlara yedek soyundurduğu milli futbolcu, gecenin başarılı isimlerindendi.
SERCAN VE UĞUR SAKATLANDI
Bursaspor'un gol yollarındaki en önemli futbolcusu olan Sercan Yıldırım, müsabakanın 28. dakikasında sakatlanarak oyundan çıktı. Ertuğrul Sağlam, Sercan'ın yerine Volkan Şen'i sahaya sürdü. F.Behçe'de ise sahada kaldığı süre içerisinde iyi bir performans sergileyen Uğur sakatlanırken, Uğur'un yerine Vederson oyuna dahil oldu.
6. dakikada sağdan ceza alanına giren Sercan'ın yerden ortasında, ceza alanından çıkarken sol kanatta topu kontrol eden Ozan, meşin yuvarlağı Bekir Ozan'a çıkardı. Bu futbolcunun ceza alanı dışından vuruşunda, top kaleci Volkan Demirel'de kaldı.
10. dakikada Alex'in kafayla ceza alanına gönderdiği topa Semih'ten önce Ömer zamanında müdahale ederek, meşin yuvarlağı taca gönderdi.
17. dakikada Emre'nin pasıyla ceza yayı üzerinde topla buluşan Semih, meşin yuvarlağı ceza alanı sol çaprazındaki Alex'e çıkardı. Brezilyalı futbolcunun bekletmeden vuruşunda, top üstten az farkla auta gitti.
21. dakikada soldan şık bir hareketle Kirita'yı geçerek ceza alanı içinde sol çaprazda kaleciyle karşı karşıya kalan Dos Santos'un vuruşunda, kaleci Ivankov topu kontrol etti.
22. dakikada Alex'in ceza alanı dışından kullandığı serbest vuruşta, yan direkten dönen topu iyi takip eden Dos Santos, altı pas çizgisi önünde düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-0
25. dakikada Lugano'nun pasıyla ceza alanının sol çaprazında topla buluşan Semih'in vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Ivankov'dan döndü. Dönen topu Lugano, ceza alanı içinde gelişine bir vuruşla filelere göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0
27. dakikada orta sahadan aldığı topla ceza alanına kadar giden Sercan, Cristian'ı geçerek kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ayağından açınca, kalesinden çıkan Volkan Demirel, tehlikeyi uzaklaştırdı.
37. dakikada Gökhan Gönül'ün sağdan ortasında, ceza alanı içinde arka direkte Vederson kafayı vurdu, top kaleci Ivankov'da kaldı.
40. dakikada Özer'in ceza alanına aşırttığı topa Alex ile birlikte yükselen Mustafa Keçeli'nin kafa vuruşunda, top ceza alanı içinde Semih'in önüne düştü. Golcü futbolcu, kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara göndererek, farkı üçe çıkardı: 3-0
42. dakikada Gökhan Gönül'ün sağdan ortasında, ceza alanı içinde Alex kötü bir vuruş yapınca top kaleye paralel gitti. Sol kanatta topu kontrol eden Vederson'un ortasında, bu kez savunma, topu kornere attı.
Karşılaşmanın ilk yarısı 3-0 Fenerbahçe'nin üstünlüğüyle sona erdi.

ALmi´
02-05-2010, 17:37
Bursasporu kim yenerse mutlu olurum, tebrik ederim o takımı..Aferin Fener.. :)

ishakyilmaz
02-05-2010, 17:41
Fener oldukça ezici bir oyun sergiledi.FB nin sağı solu belli olmamaya başladı.Bi bakıyorsunuz dökülüyor,bi bakıyorsunuz rakibine top oynatmıyor.Bursa açısından dahası Ertuğrul sağlam açısından üzüldüm lakin iyi oynayan kazandı.Bursa turu oldukça zora soktu,fb garantiledi gibi.Yinede Bursada ki maç muhteşem olacak.

redyellow
02-05-2010, 19:02
Ya bu fenere ne olmuş böyle, devre arasından sonra deli gibiler yahu:)

Hiç hoşuma gitmedi bunlar, nerde eski fener, ne güzel yeniliyordu bir ara:)

ben o eski fenerimi istiyorummmmmmmmmmmmm:)

El Emin
02-05-2010, 19:12
Ya bu fenere ne olmuş böyle, devre arasından sonra deli gibiler yahu:)

Hiç hoşuma gitmedi bunlar, nerde eski fener, ne güzel yeniliyordu bir ara:)

ben o eski fenerimi istiyorummmmmmmmmmmmm:)

:w::w::w::w:
Espiri felan bir yana bende çok şaşırdım..
Döneme güzel girdi.

redyellow
02-05-2010, 19:16
:w::w::w::w:
Espiri felan bir yana bende çok şaşırdım..
Döneme güzel girdi.

Hiç hoşuma gitmiyor:) keşke eski fener gelse:)


(İmzan (bize gerici diyorlar......) çok hoşuma gitti, kutluyorum)

El Emin
02-05-2010, 19:21
Yenimi fark ettiniz abim..:)

hipermuhafazakar
02-05-2010, 19:21
Daum bayağ iyi bir hale getirmiş gözüküyor feneri.

redyellow
02-05-2010, 19:26
Yenimi fark ettiniz abim..:)

İmzanı diyorsan evet, gerçekten yeni farkettim, ihtiyarlık fena bi şey demek ki yahu:) bunadım mı ne yaptım yaf:)




BİZE GERİCİ DİYORLAR.EVET BİZ GERİCİYİZ AMA ÖNÜMÜZDEKİLERE ÇÜŞ DEMEK İÇİN GERİDEYİZ N.F.K

Tuğrul Paşa
02-05-2010, 19:29
Ya bu fenere ne olmuş böyle, devre arasından sonra deli gibiler yahu:)

Hiç hoşuma gitmedi bunlar, nerde eski fener, ne güzel yeniliyordu bir ara:)

ben o eski fenerimi istiyorummmmmmmmmmmmm:)

Barcelona'nın Türkiye şubesi olmuş Fener:)
Şaka bir yana da şu Fb''nin patates tarlası tadındaki sahasının zemini de biraz iyi olsa daha güzel maç olurdu.

Bu arada (söylemek gibi olmasın) ben de Fenerbahçeliyim:)

redyellow
02-05-2010, 19:32
Barcelona'nın Türkiye şubesi olmuş Fener:)
Şaka bir yana da şu Fb''nin patates tarlası tadındaki sahasının zemini de biraz iyi olsa daha güzel maç olurdu.

Bu arada (söylemek gibi olmasın) ben de Fenerbahçeliyim:)

Öbür forumdan fenerli olduğnu hatırlıyorum gibi:)

keşke olmasan,senin gibi birisine Galatasaraylı olmak yakışırdı:)

Aha şimdi bana kızacaklar:)

Tuğrul Paşa
02-05-2010, 19:42
Öbür forumdan fenerli olduğnu hatırlıyorum gibi:)

keşke olmasan,senin gibi birisine Galatasaraylı olmak yakışırdı:)

Aha şimdi bana kızacaklar:)

Yok yok kimse kızmaz :) Sn Redyellow.

İşe biraz espri katarsak (belki güleceksiniz ama olsun yine de yazacağım) benim FB'yi tercih etmem GalataSaray'ın da biraz tarihiyle ilgili:)

Her ikisinin de tarihini inceledim;FB halkın takımı, GS ise mülkiyelilerin takımı olarak gözükmekte...
Eee bende halkın tarafını tuttuğum için, biraz da o tercih sebebi olabilir:)
Ama GS'nın da tarihi başarısı nedeniyle tebrik etmek gerek.

Şimdi bu yazdıklarım tabi yalnız benim tercih nedenim,başka renklere de anti patimizin olmadığını cümle alem bilir:)
Ama birde başka bir gerçek var ki;biz FB'lilerin moral ve neşe kaynağınında GS olduğunu da bütün alem bilir:)

El Emin
02-05-2010, 19:46
Daum bayağ iyi bir hale getirmiş gözüküyor feneri.
Daum 70. DAK. inadını bırakırsa genel olarak iyi bir hoca.


İmzanı diyorsan evet, gerçekten yeni farkettim, ihtiyarlık fena bi şey demek ki yahu:) bunadım mı ne yaptım yaf:)

Geçmiş olsun...:ağla:Bende yaşlanınca böyle olmam inşaALLAH:hihi2::hihi2:
Bu arada imzamı direk kendi imzanıza geçirmişsiniz Telif hakları bana saklı..
Hemen tazminat davası açıyorum.:hihi2:

BİZE GERİCİ DİYORLAR.EVET BİZ GERİCİYİZ AMA ÖNÜMÜZDEKİLERE ÇÜŞ DEMEK İÇİN GERİDEYİZ N.F.K

Öbür forumdan fenerli olduğnu hatırlıyorum gibi:)

keşke olmasan,senin gibi birisine Galatasaraylı olmak yakışırdı:)

Aha şimdi bana kızacaklar:)

Lütfen....:evet::gül:

redyellow
02-05-2010, 20:02
Yok yok kimse kızmaz :) Sn Redyellow.

İşe biraz espri katarsak (belki güleceksiniz ama olsun yine de yazacağım) benim FB'yi tercih etmem GalataSaray'ın da biraz tarihiyle ilgili:)

Her ikisinin de tarihini inceledim;FB halkın takımı, GS ise mülkiyelilerin takımı olarak gözükmekte...
Eee bende halkın tarafını tuttuğum için, biraz da o tercih sebebi olabilir:)
Ama GS'nın da tarihi başarısı nedeniyle tebrik etmek gerek.

Şimdi bu yazdıklarım tabi yalnız benim tercih nedenim,başka renklere de anti patimizin olmadığını cümle alem bilir:)
Ama birde başka bir gerçek var ki;biz FB'lilerin moral ve neşe kaynağınında GS olduğunu da bütün alem bilir:)

Bu fb halkın takımı lafı da hep söylenir...

Sürekli en zengin kulüp fenerrrr denir.

Biz istediğimizi alırızzzzzzzzzzzz denir.

Trilyonlarımız varrrrrrrrrrrrr denir.

Sürekli zenginlikten, paralarının çokluğundan bahsederler,övünürler.

Denir mi denmez mi?

Hayır denmez diyorsanız tamam bunu diyene sözüm yoktur, ama deniyor ise (ki deniyor):

Yahu bu fener hangi halkın takımı oluyor?

Bu nasıl halk takımı olmak yahu?

Sevgili tuğrulpaşa, bence sen yanlış incelemişsin tarihi veya YALAN SÖYLEYEN TARİH UTANSIN:)

(aha acaip bir tartışma konusu daha çıktı ortaya:))

Tuğrul Paşa
02-05-2010, 22:31
Bu fb halkın takımı lafı da hep söylenir...

Sürekli en zengin kulüp fenerrrr denir.

Biz istediğimizi alırızzzzzzzzzzzz denir.

Trilyonlarımız varrrrrrrrrrrrr denir.

Sürekli zenginlikten, paralarının çokluğundan bahsederler,övünürler.

Denir mi denmez mi?

Hayır denmez diyorsanız tamam bunu diyene sözüm yoktur, ama deniyor ise (ki deniyor):

Yahu bu fener hangi halkın takımı oluyor?

Bu nasıl halk takımı olmak yahu?

Sevgili tuğrulpaşa, bence sen yanlış incelemişsin tarihi veya YALAN SÖYLEYEN TARİH UTANSIN:)

(aha acaip bir tartışma konusu daha çıktı ortaya:))

Sayın Redyellow;

Tarih yalan söylüyorsa benim ne suçum var:)

Ayrıca kuruluşunda bayağı bir garibanmış bu bizim Fener.Sonradan zengin olmuşuz yani anlayacağınız:)
Ama ne kadar nakit gelir olarak zengin olsa da Fenerbahçe, sizin Galatasaray'ın mülklerinin 3'te 1'i kadar etmez aktifleri...:)
Bu da ayrı bir gerçek...

Tartışma'maya hoşgeldiniz:gül:

redyellow
02-06-2010, 01:32
Sayın Redyellow;

Tarih yalan söylüyorsa benim ne suçum var:)

Ayrıca kuruluşunda bayağı bir garibanmış bu bizim Fener.Sonradan zengin olmuşuz yani anlayacağınız:)
Ama ne kadar nakit gelir olarak zengin olsa da Fenerbahçe, sizin Galatasaray'ın mülklerinin 3'te 1'i kadar etmez aktifleri...:)
Bu da ayrı bir gerçek...

Tartışma'maya hoşgeldiniz:gül:

Bunu yazan biri fenerli olamaz:)

Gerçek fenerli, biz zenginiz, istediğimizi alırız, en zengin biziz, en çok para bizdeeeeeee diyendir:)

Sen biraz GS'liye benziyon, ya da zaman zaman da olsa (mesela avrupa maçlarında vs) GS'ye sempati duydugun olmuş gibi:)

Tuğrul Paşa
02-06-2010, 22:40
Bunu yazan biri fenerli olamaz:)

Gerçek fenerli, biz zenginiz, istediğimizi alırız, en zengin biziz, en çok para bizdeeeeeee diyendir:)

Sen biraz GS'liye benziyon, ya da zaman zaman da olsa (mesela avrupa maçlarında vs) GS'ye sempati duydugun olmuş gibi:)

Bendeniz ,hayatın tüm olaylarına Realist bir açıdan baktığımdan bunları da görmemek bana yakışmaz :)

Milli duygulardan ötürü GS'yı avrupa başarısından dolayı Fenerbahçe'den bile ileri savunduğum olmuştur.
Ee biz FB'lilerin de o (avrupa başarısı) konusun da biraz ezikliği var gibi ???
Ama her şeye rağmen ben FB'liyim :güzel:
Asıl şimdi tartışma başlayacak gibi gözüküyor :gül: