![]() |
#1 |
![]() ![]() Başarılı oyuncu için 12 milyon euro bedel biçen Aslan, Ahmet Bulut'a transfer için yetki verdiBİR BİR GÖNDERİYOR Keita'yı satan, Elano'ya kulüp arayan Galatasaray, Arda Turan'ı da satış listesine koydu. Radyospor.com'un haberine göre yıldız futbolcuya 12 milyon euro fiyat biçilirken, menajeri Ahmet Bulut'a Arda'nın transferi gerçekleştirmesi için tam yetki verildiği ifade edildi. TEMASLAR BAŞLADI Bulut'un İngiltere'de başta Liverpool olmak üzere Totenham ve birkaç İngiliz kulübüyle görüştüğü bildirildi. Bu arada Galatasaray'ın bu kararı Arda'ya da iletildiği ve genç yıldızın, "Yönetim transferim konusunda neyi uygun görürse yerine getiririm" dediği bildirildi. tümspor
![]() Konu Ak_Kelebek tarafından (07-21-2010 Saat 11:28 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() bu ne çirkin bir başlık, mal mı Arda Turan
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bence yanlış bir karar bu ardanın en az bir sezon daha galatasaray da oynaması gerekir. Umarım yetkililer iyi düşünmüşlerdir.
Başlıktan bende rahatsız oldum ve değiştirdim ertuğrul kardeşim bilgine. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bu kadar abartacak birşey yok... Başlıktan rahatsız oldum deseydiniz değiştirilir ki zaten Ak_Kelebek ablamız değiştirmiş... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Bu sene baya bir sıçrama yapacağı söyleniyor ardanın ama ben tam emin değilim sağı solu belli olmuyor... Bence kalması güzel olur ama olmazsa olmaz bir oyuncu değil... Ne demek abla ben o yönden bakmamıştım başlığa iyi olmuş... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Eyvallah kardeşim
![]() Olmazsa olmaz diye bişey yok tabi ki bizim alt yapımızda ne mükemmel oyuncularımız var gün geçmiyor ki yıldız futbolcu patlaması yaşıyoruz ![]() ![]() (gönlüm kalmasından yana) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Aslında çok yenekli oyuncu ama çabuk şimarıyor ve performansı çok dengesiz....
Dediğiniz çok doğru bizim alt yapımız barcanınkiyle bile yarışacak çapta... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Bizim çocuklar yetenekliyse suç bizde değil napalım şanslı ve BÜYÜK bir TAKIMIZ biz !
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() 12 milyon azdır, bu fiyata arda satılırsa yazık olur.
Adı sanı duyulmamış ne olduğu belil olmayan adamlara bile 5 milyon ödeniyorken arda kalitesindeki birisine 12 milyon çok az diye düşünüyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|