![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar ak parti sizce yerel seçimlerde izmiri alabilirmi yoksa yine chp mi alır...
![]() ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Çok büyük bir süpriz olmazsa şayet izmir Ak partimizin olacaktır inşALLAH.Buna kalbimle inandığım için söylüyorum.Yoksa büyük laf etmem.Ama neden ve nasıl alır sorularının cevapları tartışılır?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() hakkımızdan hayırlısı olsun inşaallah...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Güzel kardeşim gönlümüzde ve yüreğimizde yatan elbetteki İzmir'in alınması...biraz zor olsada olmaz diye birşey yoktur...daha öncede CHP'nin kalesi dedikleri yerleri aldık..son zamanlarda CHP belediyesinin özelliklede içme suyu ile ilgili yaşattığı sorunlar dahilinde halk çok sıkıntı çekmiştir..İzmirde yaşayan halkın sabit fikirden sıyrılıp hizmet eksenli oylarını kullanacağı ümidi içerisindeyiz..
Güzel kardeşim dünden bugüne tavrınızdaki değişim yorumlarınıza yansımış...hadi hayırlısı ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() kardeşim boşuna kalpler kırılıyor görüşlerimiz farklıda olsa bizler kardeşiz müslümanız elhamdülillah bu siteden ayrılırken güzel bir şekilde ayrılmayı düşündüm kardeş....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Eğer izmir halkı arsenikli su içmeyi istemiyorlar ise:D Ozaman Mecbur akp yi secicekler..!Nerde hizmer orda oylar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() İzmirde yaşıyorum gönül ister burdanda 1.parti olarak çıkalım ama(Şeboy aday olsa yine şansımız vardı bir nebze) ancak daha şimdiden şehri chp bayraklarıyla donatmaya başladılar,çok istesekte bu seçimde zor zaten yerele göre genelde daha şanslıyız.Çünkü yerelde mhp dsp hepsi chp ye veriyor burda.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() allahın izni ile alırız burasını da siz sğlam durun akgençlik yeter ki bir kişi bilee oolsak o şehir bizim için kurtarılmış bölge dir
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() bbu arada seboy başkan önce şu mahkeme işii halletsin çok doğru bi karar verildi taha başkan ile. yoksa halk içerideki adamın neyini seçeceğız diyecekti...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() inşaALLAH izmirlilerde bizden yana olucak
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |