AK Gençliğin Buluşma Noktası
Galatasaray (GS) AK Parti Forum Galatasaraylılar !


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 11-20-2012, 18:37   #1
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Arrow Aslan için büyük gün geldi!

Aslan için büyük gün geldi!


UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde Manchester United ile Türk Telekom Arena'da karşılşacak olan Galatasaray'da nefesler tutuldu. 21.45'te başlayacak olan mücadeleyi İspanyol hakem Carlos Velasco Carballo yönetecek.

ASLAN 242. KEZ DEVLER SAHNESİNDE

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu beşinci haftasındaki Manchester United maçıyla birlikte Avrupa kupalarında 242. kez sahne alacak. İlk olarak 1956-1957 sezonunda Avrupa arenasına çıkan takımımız, UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 22 kez katıldı. Bu iki organizasyondaki 137 maçta 49 galibiyet, 34 beraberlik, 54 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 178 kez havalandırırken kalesinde 195 gol gördü.

UNITED İLE 6. KEZ...

Galatasaray, Manchester United ile daha önce dört kez karşılaştı. 1993-1994 sezonu UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda rakibini 3-3 ve 0-0'lık skorlarla geçen sarı-kırmızılılar, 1994-1995 sezonundaki grup aşamasında Kırmızı Şeytanlar ile eşleşti. İstanbul'daki karşılaşmadan gol sesi çıkmadı. Old Trafford ise kazanan 4-0 ile Manchester United oldu. İki takım, yaklaşık 18 sene sonra Eylül 2012'de bir kez daha karşılaştı. İngiltere'deki maç, Michael Carrick'in attığı tek golün ardından Manchester United üstünlüğüyle sona erdi.

ASLAN TAM KADRO HAZIR!

Türk Telekom Arena'da Manchester United ile kritik bir maça çıkacak olan Galatasaray'da sakat ve cezalı futbolcunun bulunmaması teknik direktör Fatih Terim'in yüzünü güldürüyor. Futbolculardan sadece Aydın Yılmaz'ın gribal enfeksiyonu bulunurken, onun da görev verilmesi halinde sahada olacağı teknik direktör Fatih Terim tarafından basın toplantısında açıklandı. Sakatlığı düzelen Johan Elmander de hocasının görev vermesi durumunda sahada olacak.

ÜÇÜNCÜ KEZ 4 MAÇTA 4 PUAN

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki ilk maçında Manchester United'a Old Trafford'da 1-0 mağlup olan Galatasaray, daha sonra Ali Sami Yen Spor Kompleksi'nde art arda iki kez sahaya çıktı. Portekiz temsilcisi Sporting de Clube Braga'ya 2-0 yenilen sarı-kırmızılılar, üçüncü haftada CFR Cluj ile 1-1 berabere kaldı. İlk galibiyet ise Romanya deplasmanındaki 3-1'lik skorun ardından geldi. Burak Yılmaz'ın üç golüyle sahadan galibiyetle ayrılan Galatasaray, daha önce 10 ayrı sezonda yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde iki kez (2001-2002 sezonu, ikinci tur ve 2002-2003 sezonu) beşinci maç haftasına dört puanla girmişti.

CİMBOM 50 DİYOR!

Galatasaray, Manchester United karşılaşmasından üç puanla ayrılması durumunda UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde kulüp tarihinin 50. galibiyetini almış olacak. Galatasaray, UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası ve UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla İsviçre ekiplerine karşı galibiyet aldı. Organizasyon tarihi boyunca 20 farklı ülke temsilcisi önünde toplam 49 defa galibiyete ulaşan sarı-kırmızılılar; İrlanda, Fransa, İspanya ve İtalya temsilcilerini ise dörder kez yenmeyi başardı. Galatasaray, İngiltere takımlarına karşı tek galibiyetini 2006-2007 sezonunda Liverpool'u 3-2 yenerek kazanmıştı.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera
Eboue
Riera
Semih
Dany
Selçuk
Melo
Hamit
Amrabat
Burak
Umut

MANCHESTER UNITED

Lindegaard
Buttner
Wootton
P.Jones
Rafael
Fletcher
Anderson
Welbeck
Cleverley
Powell
Hernandez

SAAT: 21.45
STAT: TT Arena
HAKEM: Carlos Velasco Carballo
YAYIN: Star TV

BURAK YILMAZ TARİHE GEÇTİ

Galatasaray'ın UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu dördüncü maç haftasında CFR Cluj'u 3-1 yendiği karşılaşmada sarı-kırmızılıların tüm gollerini atan Burak Yılmaz, kulüp tarihine geçti. Galatasaray'a sezon başında katılan Süper Lig'in son gol kralı, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu'ndaki üçüncü maçta CFR Cluj filelerini havalandırarak bu sezon takımının grup aşamasındaki ilk golünü atmıştı. Burak Yılmaz, deplasmandaki mücadelede ise üç defa sonuca giderek gol sayısını dörde çıkardı. Ayrıca Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki (grup aşamasından itibaren) 78 maçlık tarihinde bir maçta üç gol atan ilk oyuncu oldu.

TÜM ZAMANLARIN EN İYİSİ UNITED!

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 1992-1993 sezonundan itibaren gelişen süreçte birçok farklı rekorun altına imzasını atan Manchester United, tüm zamanlar değerlendirmeye alınarak oluşturulan puan tablosunun zirvesinde yer alıyor. Tamamında Sir Alex Ferguson'ın görev yaptığı 186 karşılaşmada 102 galibiyet alan “Kırmızı Şeytanlar”, bu alanda Real Madrid (101 galibiyet) ve Barcelona'nın (100 galibiyet) önünde birinci sırada konumlanıyor.

MANCHESTER'DA EKSİKLER ÇOK


Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray ile karşılaşacak olan Manchester United'da menajer Sir Alex Ferguson İstanbul kafilesini açıkladı. Manchester United'ın kadrosunda Rooney, Van Persie, Evra, Luis Valencia, Evans, De Gea, Ferdinand, Paul Scholes, Ryan Giggs ve Kagawa (sakat), Vidic (sakat), Nani (sakat) gibi isimler yer almadı.
Manchest United'ın kadrosunda yer alan isimler şu şekilde; "Sam Johnstone, Anders Lindegaard; Rafael, Alexander Buttner, Phil Jones, Tom Thorpe, Marnick Vermijl, Scott Wootton; Michael Carrick, Davide Petrucci, Larnell Cole, Tom Cleverley, Darren Fletcher, Anderson, Nick Powell, Ashley Young, Ryan Tunnicliffe; Javier Hernandez, Joshua King, Danny Welbeck, Federico Macheda"

ŞEYTANLAR REKOR PEŞİNDE

UEFA Şampiyonlar Ligi tarihinin en başarılı takımı olan Manchester United, daha önce 17 sezonda yer aldığı turnuvada 12 kez grubunu lider tamamladı. Ancak bu sezonlardan hiçbirinde altı maç sonunda 18 puana ulaşamadı. 2012-2013 sezonunda H Grubu'ndaki ilk dört maçını kazanarak 12 puana çıkan İngiltere temsilcisi, Galatasaray (İstanbul) ve CFR Cluj (Old Trafford) maçlarını kazanması halinde kulüp tarihi için bir ilki gerçekleştirerek bu başarıyı daha önce yakalayan AC Milan, Paris Saint-Germain, FC Spartak Moskova, FC Barcelona ve Real Madrid CF takımlarının arasında kendisine bir yer edinmiş olacak.

"TECRÜBE OLACAK"

Salı gecesi Galatasaray ile karşılaşacak Manchester United'ta teknik direktörü Alex Ferguson ve futbolculardan Darren Fletcher maç öncesi basın toplantısı düzenledi. Ferguson, "Genç oyuncuların bu tarz maçlara alışması gerekiyor. Onlar için bu kadar büyük kalabalığın önüne çıkmak büyük tecrübe olacaktır. Türk seyircisinin fanatizmine 1993'ten beri alıştık. Türk seyircisinin coşkusu bence güzel ve büyüleyici." ifadelerini kullandı.


SPORX

 

Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 11-20-2012, 18:42   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
GALATASARAY'IN 11'İ
Muslera, Eboue, Dany, Semih, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Burak, Elmander

ntvspor
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2012, 18:49   #3
Kullanıcı Adı
Armağan
Standart
Fanatik Fenerliyim ama bu maç Galatasaraylıyım.
Armağan isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2012, 19:08   #4
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
İnşallah güzel bir skor olur...
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2012, 22:20   #5
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
33' Dakika : Galatasaray atağında Selçuk ceza sahası içinde havadan pas vermek istedi ama savunmaya çarpan top uzaklaştı sonrasında Hamit topla buluştu şut açısı aradı ama savunma son anda müdahele ederek topu uzaklaştırdı.
32' Dakika : Galatasaray'da Selçuk İnan sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
31' Dakika : Galatasaray atağında Riera sol kanattan topla ilerlemek istedi ama taç çizgisi yanında yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
30' Dakika : Galatasaray atağında Amrabat sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
28' Dakika : Galatasaray atağında Amrabat sol kanattan ceza sahası içine girdi ama savunma araya girerek topu kazandı.
26' Dakika : H Grubundaki diğer karşılaşmada 28. dakika oynanıyor ve CFR Cluj Braga karşısında 2-1 önde.
25' Dakika : Manchester United atağında Powell ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Muslera'ya kadar geldi.
24' Dakika : Manchester United atağında Tom Cleverley ceza sahası içine yerden oynadı ama top kaleci Muslera'da kaldı.
22' Dakika : Galatasaray'da Selçuk İnan sol kanattan serbest vuruş kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, Burak Yılmaz yükseldi kafayı vurdu ama top üstten auta çıktı.
21' Dakika : Manchester United'da Rafael rakibi Amrabat'a yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
20' Dakika : Galatasaray atağında Burak Yılmaz sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
19' Dakika : Galatasaray'da Selçuk sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma Burak'tan önce topu uzaklaştırdı.
18' Dakika : Galatasaray atağında Amrabat ceza sahası içinde kaleye şut denedi ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
16' Dakika : Manchester United atağında Anderson ceza sahası içine pas vermek istedi ama savunma topu uzaklaştırdı.
15' Dakika : Manchester United atağında Büttner sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama Semih topu uzaklaştırdı.
14' Dakika : Manchester United atağında Wellbeck ceza sahası içine uzun oynadı ama top doğrudan auta çıktı.
12' Dakika : Galatasaray'da Amrabat ofsayt pozisyonunda kaldı.
11' Dakika : Manchester United atağında Powell ceza sahası içine uzun oynadı ama top kaleci Muslera'da kaldı.
10' Dakika : Galatasaray atağında Amrabat ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top yandan auta çıktı.
9' Dakika : Galatasaray'da Semih Kaya rakibine yaptığı müdahele sonucunda Sarı Kart gördü.
7' Dakika : Manchester United atağında Wellbeck sol kanattan ceza sahası içine yerden oynadı ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
6' Dakika : Manchester United atağında Wellbeck orta alanda topla ilerlemek istedi ama savunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
4' Dakika : Galatasaray atağında Burak Yılmaz ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Lindegaard'da kaldı.
3' Dakika : Manchester United atağında Powell orta alandan topu ileriye göndermek istedi ama Melo'nun müdahelesi ile yerde kalınca hakem serbest vuruş kararı verdi.
2' Dakika : Manchester United atağında Tom Cleverley ceza sahası önünden kaleye sert vurdu ama top kaleci Muslera'da kaldı.
1' Dakika : Karşılaşma Galatasaray'dan Elmander'in vuruşuyla başlıyor.
0' Dakika : Manchester United, Şampiyonlar Ligi gruplarında hiç 6 maçta 6 galibiyet almadı. Gruplarda en yüksek puan rekoru 2007-2008 sezonunda 16 puandı.
0' Dakika : Manchester United bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında 4 maçını da kazanan tek takım oldu.
0' Dakika : 1993-94 sezonunda Old Trafford'ta 3-3 berabere kalan Galatasaray sahasında rakibiyle 0-0 berabere kalıp büyük bir başarıya imza atmıştı.
0' Dakika : Galatasaray'ı 1-0, Cluj'u 2-1, Braga'yı 3-2 ve 3-1 yenen Manchester United 12 puanla gruptan çıkmayı garantiledi.
0' Dakika : Galatasaray'ın yer aldığı Şampiyonlar Ligi H grubunda Manchester United oynadığı 4 maçı da kazandı.
0' Dakika : Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi H grubunda attığı 4 golü de Burak Yılmaz kaydetti.
0' Dakika : Galatasaray Avrupa kupalarında Manchester United ile 5 kez karşılaştı. Oynanan 5 maçta 3 beraberlik alan Galatasaray 2 kez kaybetti.
0' Dakika : Karşılaşmayı İspanya Futbol Federasyonundan Carlos Velasco Carballo yönetecek. Yardımcılıklarını ise Roberto Alonso ve Juan Carlos Yuste Jiménez yapacak. 4. hakem ise Roberto Díaz Pérez del Palomar.
0' Dakika : Manchester United ise karşılaşmaya kalede Lindegaard, savunmada; Rafael, Jones,Carrick, Büttner orta alanda; Cleverley, Anderson, Fletcher, Welbeck forvette ise Powell ve Hernandez 11'i ile sahaya çıkacak.
0' Dakika : Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Eboue, Dany, Semih, Riera orta sahada; Hamit Altıntop, Selçuk İnan, Melo, Amrabat forvette ise Elmander ve Burak Yılmaz 11'i ile sahaya çıkacak.
0' Dakika : UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu 5. maçında temsilcimiz Galatasaray Türk Telekom Arena Stadında İngiltere temsilcisi Manchester United ile karşı karşıya geliyor.
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2012, 22:31   #6
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
45' Dakika : Hakem Carlos Velasco Carballo ilk yarıyı bitiren düdüğü çalıyor. İlk yarı 0-0 Beraberlikle sona eriyor.
45' Dakika : 4. Hakem Roberto Díaz Pérez Del Palomar ilk yarının sonuna 1 dakika eklendiğini gösteren tabelayı kaldırdı.
45' Dakika : Galatasaray atağında Riera sol kanattan çizgiye indi, yerden pasını verdi ama savunma topu uzaklaştırdı.
44' Dakika : Galatasaray atağında Riera sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
42' Dakika : Manchester United gole çok yaklaştı. Anderson sol kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı, arka direkte Powell yükseldi kafayı vurdu ama top direkten geri geldi.
40' Dakika : Manchester United atağında Powell ceza sahası içine arapasını vermek istedi ama saunma araya girerek topu uzaklaştırdı.
38' Dakika : Manchester United atağında Powell ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
37' Dakika : H Grubundaki diğer karşılaşmada 38. dakika oynanıyor ve CFR Cluj Braga karşısında 3-1 önde.
35' Dakika : Manchester United'da Anderson sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama kaleci Muslera çıkarak topu kornere gönderdi.
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2012, 22:52   #7
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
goooooool
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2012, 22:54   #8
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
53' Dakika : GOOOOOLLLLL!!!!! Galatasaray Burak Yılmaz'ın attığı gol ile 1-0 öne geçiyor.
51' Dakika : Manchester United atağında Powell ceza sahası önünde kaleye şut denedi ama savunma topu uzaklaştırdı.
49' Dakika : Galatasaray atağında Riera ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Lindegaard'da kaldı.
47' Dakika : Manchester United atağında Büttner sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
46' Dakika : Manchester United hakem Carlos Velasco Carballo'nun düdüğüyle ikinci yarıya başlıyor.Her iki takımda ilk yarıdaki kadrolarını koruyarak maça başladı.
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2012, 23:00   #9
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart




Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-20-2012, 23:12   #10
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
71' Dakika : Galatasaray'da Selçuk İnan tedavisi için saha dışına alındı ve maç devam ediyor.
69' Dakika : Galatasaray'da Selçuk İnan bu dakikalarda sakatlandı ve tedavisi için maça ara verildi.
67' Dakika : H Grubundaki diğer karşılaşmada 68. dakika oynanıyor ve CFR Cluj Braga karşısında 3-1 önde.
65' Dakika : Galatasaray atağında Eboue sağ kanattan çizgiye indi, yerden ortasını yaptı ama savunma topu uzaklaştırdı.
64' Dakika : Galatasaray atağında Selçuk İnan ceza sahası dışından kaleye şut denedi ama savunma topu uzaklaştırdı.
63' Dakika : Galatasaray'da Oyuncu Değişikliği; Çıkan oyuncu 9 numarayla Elmander, Giren oyuncu 50 numarayla Engin Baytar
62' Dakika : Manchester United'da Anderson sağ kanattan korner kullandı, ceza sahası içine ortasını yaptı ama savunmada Melo topu kornere gönderdi.
61' Dakika : Galatasaray atağında Eboue sağ çaprazdan kaleye sert vurdu ama top savunmaya çarparak kornere çıktı.
60' Dakika : Galatasaray'da Engin Baytar oyuna girmek için hazırlanıyor.
59' Dakika : Manchester United atağında Anderson ceza sahası dışından kaleye sert vurdu ama top kaleci Muslera'da kaldı.
58' Dakika : Manchester United atağında Hernandez topla kaleye şut denedi ama savunma topu uzaklaştırdı.
57' Dakika : Manchester United atağında Powell topla ceza sahası içine girmek istedi ama savunma topu uzaklaştırdı.
55' Dakika : Galatasaray'da Burak Yılmaz Şampiyonlar Ligi'nde 5. golüne ulaştı.
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım