![]() |
#1 |
![]() ![]() Avrupa Fatihi Portekiz'i fethetti !.. Benfica karşılaşmasında sahada müthiş bir Galatasaray vardı !.. Kaleci De Sanchis'den Lincoln'e, Arda'dan Ümit Karan'a, sarı-kırmızılı futbolcuların hepsi Benfica'ya adeta futbol dersi verdi !.. Galatasaray baştan sona kadar oyunu kendi hakimiyetinde tuttu. Özellikle orta sahada Ayhan, Lincoln ve Arda üçlüsü müthiş organizasyonlar gerçekleştiririlerken, sarı-kırmızlılara galibiyeti getiren golleri 52. dakikada Emre Aşık ve 69. dakikada Ümit Karan kaydetti. Aslan bu sonuçla üst üste ikinci galibiyetine imza attı ve puanını 6 yaptı. BENFİCA: 0 GALATASARAY: 2 STAT: Luz Stadı HAKEM: Martin Atkinson BENFICA: Quim, Pereira, Luisao, Sidnei, Riberio, Di Maria, Katsouranis, Yebda (Dk. 65 Martins), Reyes (Dk 57 Aimar), Suazo, Nuno Gomes (Dk. 61 Cardoza) TEKNİK DİREKTÖR: Quique Sanchez Flores GALATASARAY:De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan, Arda, Meira, Ayhan, Lincoln, Baros (Dk. 81 , Ümit Karan (Dk 89 Yaser) TEKNİK DİREKTÖR: Micheal Skibbe GOLLER: Emre Dk. 52, Dk. 69 Ümit (Galatasaray) SARI KARTLAR: Servet, Ayhan (Galatasaray) Pereira (Benfica) ligtv.com.tr
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() müthişşşttiii.....
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() bekle..kadıköy....geliyo..asıl avrupa fatihi....:yehoo:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Harika bir oyun çıkardılar,umarım şımarmazlar,yoksa kadıköyde yeniliriz :S
Şımarmıcaklarından eminim,bu oyun gibi bir oyun çıkarırsak fenere fark atarız ;) fenerin Benfikadan daha kötü oynadığını düşünürsek gerisi kolay ![]() |
|
![]() |
![]() |
#6 |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Buda birilerine kapak olsun..
![]() Tebrik ederim bütün Galatasaray'lı arkadaşları.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() mükemmel bir maçt...teşekkürler cimbom...güzel bir gurur taşattın
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() dün akşam galatasarayı izlerken büyük keyif aldım. henüz 3 dakika dolmadan 2 net gol pozisyona girerek maçı kazanacakları sinyalini verdiler. çok güzel top çevirdiler. oldukça rahattılar.
artık hangi futbolcu oynamazsa galatasaray için sorun olmuyor. daha önce arda sakattı, etkilenmediler. lincoln oynamadı sorun çıkmadı. şimdi de kewell, nonda mehmet topal gibi yıldızlardan yoksun olmalarına rağmen bu üç futbolcunun da boşluğu hissedilmedi. bu da galatasarayın kadro olarak artık oturduğunu, büyük takım olma yolunda önemli mesafe katettiklerini gösteriyor. bu pazar günü galatasaray karşısında işimiz hiçte kolay olmayacak. Tüm Galatasaraylıları tebrik ediyorum. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Çok iyiydik ben açıkçası diyordum, 6 kasımda 6 tane yemeyelim..inanamadım şahsen maç bitti ben hala donup kaldım..Avrupa basınıda tıpkı 2000 yılındaki manşetlere benzercesine manşetler atmış..
Bekle bzii kadıköy önce ligde sonra uefada o kalenin yıkılması ve o bayrağı 2 kez daha dikmek istiyoruz ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|