![]() |
#1 |
![]() Aslan´ın genç ön liberosu Mehmet Topal, Fransız yıldız Patrick Vieira´nın yolundan gittiğini söyledi.
Oyun anlayışımız aynı’ Çanakkale Dardanelspor’dan transfer edildikten sonra Cim Bom’da forma şansı bulmakta zorlanan, ancak Linderoth’un sakatlanmasıyla, ikinci sezonunda yıldızı parlayan Mehmet Topal, Galatasaray TV’ye samimi açıklamalar yaptı. Küçüklüğünden beri Patrick Vieira ve Zinedine Zidane’a hayranlık duyduğunu belirten Topal, “Özellikle Vieira ile oyun anlayışımız aynı ve uzun bacaklarım nedeniyle ona benzetiliyorum. Bu da hoşuma gidiyor” diye konuştu. ‘Son damlasına kadar...’ Vıeıra gibi bir futbolcu olmak istediğini ve onu örnek aldığını da sözlerine ekleyen Mehmet Topal, şöyle devam etti: “Avrupa’nın en büyük kulüplerinden birinde forma giyiyorum. EURO 2008 de ayrıca bir vitrin. Ben de görev alıp, iyi performans ortaya koyarsam diğer Avrupa devlerinin dikkatini çekebilirim. Avrupa’da oynamak istiyorum. Ama bana 10 yıl daha burada kalmam söylenirse, terimin son damlasına kadar savaşa devam ederim.” fanatik
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|