![]() |
#1 |
![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() :D Çok tatlı ağlıyor yah..
Da işte böyle küçükken bize sadece öldüğüne ağlanılacak kişi olarak tanıtılan bir Atatürk var karşımızda.. Neyine niye neden ağladığımızı da hiç bilmiyoruz... Çok şükür ağladığımızda yok da işte,, neyse.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() daha bu yaşta akılları atatürk le doldurulmuş bir gençlik yetişiyor yazık bence... ALLAH bilir tek bir kez bile dini bişey öğretilmemiştir bu kıza çok ama çok yazık... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
videoyu izleyemiyorum ama degerli kardeşim yaptığıın yorum biraz saygıısıızca olmuşş.. Ulu önder olmasaydı türkiye bu halde mi olacaktıı.. en azıından rize ruslara kalacaktıı.. bekli de sen rus kökenli bi arkadaşşıımıız olacaktıın.. tarihin değğer verdiğği ö yüce dehaya saygııda bulunman gerekiyor.. biraz daha milliyetçilik.. hitlerin yaptııklarıınıı bilmeyen yok ama bu kadar sey yapan hitlere bile hiç bir alman kötü gözle bakmaz.. yaptıığğıın şşükürsüzlük gibi oldu kardeşşim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() bu çocuk herhangi bir dini olay üzerine gözyaşlarını akıtsaydı, öyle zannediyorum ki çocuğun kafasının karanlık düşüncelerle doldurulup, ağlatıldığı haberleri manşet olurdu.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ulu önder için ağladı diye bazı forum üyeleri uygunsuz yorumlar atıyor. ayrıca bu videonun komik videoların içinde bulunması da sakıncalı.. Saygı Lütfen Ataya saygı..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
bende aynen bunları söyleyecektim feride kardeş + ![]() dini için bişey yapanlara irticacı demesinler o zaman... ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() meçhul ve feride kardeşlerime katılıyorum.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |