AK Gençliğin Buluşma Noktası
Radyo & Televizyon, Sinema Sinema, vizyon filmleri, diziler ,oyuncular,Tiyatro, yeni oyunlar, tiyatro değerlendirmeleri.

Stil
Seçenekler

Alt 03-31-2008, 14:33   #1
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart Banka İşi - The Bank Job

Tür : Gerilim
Gösterim Tarihi : 21 Mart 2008
Yönetmen : Roger Donaldson
Senaryo : Ian La Frenais , Dick Clement
Görüntü Yönetmeni : Michael Coulter
Müzik : J. Peter Robinson
Yapım : 2008, İngiltere

Oyuncular

Jason Statham (Terry) , Saffron Burrows (Martine) , Stephen Campbell Moore (Kevin) , Daniel Mays (Dave) , James Faulkner (Guy Singer)

Konusu

Film, 35 seneden daha fazla bir süre önce Londra’da meydana gelen olağandışı gerçek bir olaydan, cesur ve çözülememiş bir soygundan esinlenilmiştir. Bu heyecan dolu gerilim filmi, entrika, skandal ve tehlikenin içiçe geçtiği bir bileşim olup, yapımcıları tarafından “cinayet, seks ve yolsuzluğun inanılmaz söylenmemiş hikayesi” diye tanımlanmaktadır.

Eylül 1971’de, hırsızlar Londra’daki Baker Street’te bulunan bir bankanın kasasına tünel kazarak girdiler ve milyonlarca Sterlin değerinde nakit para ve mücevherin bulunduğu kasaları yağmaladılar. Çalınanların hiçbiri bulunamadı. Kimse tutuklanmadı. Soygun sadece birkaç gün manşetlerde kaldı ve sonra Birleşik Krallık hükümetinin basına "D Uyarısı" yaparak susturmasıyla ortadan kalktı.

Bu film, o kutularda neyin saklı olduğunu ortaya çıkarıyor. Hikaye, kraliyet ailesiyle bağlantıları olan cinayet, yolsuzluk ve seks skandalını kapsıyor. Bu, olaya karışan en masum kişilerin hırsızlar olduğu bir hikaye.

Fragman: http://www.youtube.com/watch?v=LWrOPbI4Ffg

Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 03-31-2008, 14:36   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Filmi izlemedim,filmi izleyenlerin yorumlarına baktım.Kimisi güzel demiş,kimisi güzel ama çekici değiş demiş,kimisi beyenmemiş.Orta dereceli film sanırım.

Ama işin içinde Jason Statham varsa izlenir :-*
Filmin CD'sinin çıkmasını bekliyorum.
Alt 04-01-2008, 14:32   #3
Kullanıcı Adı
faruk_09
Bu film izlenir işte bi çıksın cd ve dvd sini alıcam kesin hemde.... :D
faruk_09 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-01-2008, 14:34   #4
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Fragmanı güzel gibi gözüküyor ama fragmanalra güvenmemek lazım.
Bir yandan olumsuz yorumlar filmi izlememn gerektiğini uyandırıyor,diğer yandan Jason Statham gibi oyuncunun olması filmi çekici hale getiriyor ama kesin alır izlerim :D
Alt 04-01-2008, 14:41   #5
Kullanıcı Adı
faruk_09
Josan Stataham olduktan sonra her film izlenir...
Alt 04-01-2008, 14:49   #6
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Star Wars fiminin yapımcısının Josan Stataham olduğunu duydum doğru mu acaba ?
Nedendir bilmem Star Wars filmi bana hep itici gelmiştir ve hiç izlemedim.
Aşırı abartılı olduğu için olabilir.
Alt 04-01-2008, 15:03   #7
Kullanıcı Adı
faruk_09
Bence josan statham la star wars çok alakasız... Yanlış bilgi olmalı ama araştıracağım...

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)