![]() |
#1 |
![]() ![]() Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siirt'te bağdaş kurarak oturduğu fotoğraflara Facebook'tan övgü yağdı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Siirt'te Aktaş Köyü'nü ziyaretinde konuk olduğu evde bağdaş kurarak oturduğu bu fotoğraflar facebook'ta günün fotoğrafı oldu. Başbakan Erdoğan'ın fotoğrafını yorumlayanlar arasındaki yabancılar ise dikkat çekti. Haftanın ilk gününde Türkiye'nin gündemine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın dün gerçekleştirdiği Siirt ziyaretinde çektirdiği fotoğraflar damgasını vurdu. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaşılan fotoğrafı binlerce kişi beğenirken, onlarca kişiden gelen yorumlarda Başbakan'a övgüler hakimdi. Aralarında yabancılarında bulunduğu ingilizce mesajların yanında, bazıları muhalefet liderlerine yüklendi, bazıları ise başbakanı facebook aracılığıyla evine davet etti. İnternethaber
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Normal bişey aslında .Niye oturmasınki.?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() oha oturan bir başbakan :|
|
|
![]() |
![]() |
#5 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Siz bir İngiliz Başbakanından bahsetmiyosunuz.
Türkiye Başbakanından bahsediyosunuz. Bu millet köylülerle kazanıldı. Kökü köylü olan bir devletin Başbakan'ı tabikide köylüler gibi oturacaktır. Koltukta mı oturuluyodu köyler de? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() İyi de ben yergi olarak söylemedim ki..Tabi ki oturacak,zaten taraftarı olmasam da doğru birşey yapmış ona atıfen yazdım o mesajı."Şimdiye kadar kaç kişi o şekilde oturmuş ki tebrikler" mesajını vermek istemedim ama sanırım kıvrımlarımız farklı algıladı meseleyi.Hemen klasik köylü milletin efendisidir muhabbetini de açtınız tebrik ederim,farkındayım benim de ailemin kökü öyle olduğundan yemeği de yerde yeriz.
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() @ fatmaS
liseli detected cevap vermene gerek kalmadı ablacım |
|
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |