AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 02-20-2011, 16:55   #1
Kullanıcı Adı
M.Atilla
Lightbulb Başbakan: Kılıçdaroğlu denizi gördü
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da alışveriş merkezi açılış töreninde konuşuyor. Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nu 'Van'da deniz gördüm' sözleriyle eleştirerek 'kılavuzunuz böyle olursa ne olur' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da alışveriş merkezi açılış töreninde konuşuyor.

Başbakan'ın konuşmasından satır başları şöyle:

Türkiye'yi güvenle istikrar ile yolumuza devam edeceğiz. Cumhuriyetimizin 100 . yılında dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri olacağız. İstihdam yaratarak geleceği yakalayacağız.

Türkiye büyürken birileri ciddi anlamda sıkıntı duyuyor. eskiden mutlu ve küçük bir azınlık kazanıyor millet ise izliyordu, siyasi krizlerin ve ekonomik krizlerin faturası millete kesliyorsu işte biz bu kısır döngüyü kırsık. kazanacaksalk hep beraber kazanacağız. Türkiye kaynaşacaksa 74 milyon ile kazanacak. Ama bakıyorsunuz ki milletin kazanmasından rahatsız olan var. İşte mutlu azınlık eğemenliğin elinden gittiğini gördüğü için huzursuz oluyor.

Birileri Türkiyenin hukuk devleti olmasını çekemiyorlar.

Ana muhalefetin Genel Başkanı çıkıyor aile sigortası ile ilgili olarak en az 600 lira vereceğiz an fazla 1200 lira vereceği< diyor. Yani bu aritmetikte bilmiyor matematikte bilmiyor. Yani biliyorsunuz kaynak benim diyor soralım nedir bu kaynak. İşte bu gün Van'da konuşma yapıyor o da çok ilginç. Diyorki, çocukluğumda ilk defa Van'da vapura bindim diyor. Diyorum ki Van Gölü ne zaman deniz oldu. İşte klavuzunuz böyle olursa gerisi ne olur.

Demokrasilerde söz de kararda sizindir. Ben her zaman, ''Millet götürür millet getirir'' dedim.

Türkiye'yi Mısır'a Tunus'a benzettiler.

Şurada 112 gün sonra sandık milletin önüne gelecek millet yine hür iradesi ile kararını verecek. Korkudan bahsedenlere söylüyorum bakın sandık orada 12 Haziran'da eğer demokrasiye inanıyorsanız ve millete güveniyorsanız sandık orada, eğer millet size inanıyorsa gereğini yapar. Partim eğer ikinci parti olursa genel Başkanlığı bırakır anadolu yollarına düşerim. Bunu gönülden söylüyorum.

Eğer partiniz ikinci parti olursa sizde Genel Başkanlığı bırakacakmısınız. Bunlar koltuğu bırakamazlar çünkü bunlar koltuktan güç alıyorlar. Liderlik koltuğa güç katmakla olur koltuktan güç almak ile olmaz. Koltuklarını terk edemeyenler hangi yüzle korku imparatorluğundan bahsediyorlar. 3 tane muhalefet partisi yanına yandaş medya guruplarınıda alarak harekete geçiyorlar.

23.5 milyar dolar MHP, DSP, Anap IMF'ye borçlanmışlardı biz öyle aldık şimdi ise 5.5 milyar dolar borcumuz var. Onlar borç yaptı biz temizliyoruz. Merkez Bankası'nın döviz rezervi 82 milyar dolar. Onlar boşalttı biz dolduruyoruz.

Biz yapılan yatırımları ve yardımları şöyle açıklıyoruz, at denize balık bilmez ise Halik bilir.

Vatandaş artık istediği hastaneye gidiyor, ilacını sıra beklemeden alıyor. Olimpiyat stadının yanına dev bir şehir hastanesi kuracağız. Buna benzer İstanbul'un Anadolu yakasına'da dev bir hastane kuracağız. Aynı şekilde Ankara, İzmir gibi büyük şehirlerede şehir hastaneleri kuracağız.

Haber7

M.Atilla isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 02-20-2011, 17:22   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Van gölünüde deniz yaptı ya ne diyim ben daha...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2011, 17:28   #3
Kullanıcı Adı
.:Ay_Yıldız:.
Bu adama hiç bir yorum yapamıyorum artık,mantığım almıyor
.:Ay_Yıldız:. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2011, 17:32   #4
Kullanıcı Adı
ALmi´
Zeka abidesi (!)
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-20-2011, 17:33   #5
Kullanıcı Adı
serdary
Ve hala bu adamın arkasından gidenler var? Yazık
Alt 02-20-2011, 17:33   #6
Kullanıcı Adı
merve
Bende Van a gidip deniz görmek isterim, ilginç
merve isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-21-2011, 01:27   #7
Kullanıcı Adı
ZÜMRA
Film adı:denizi gördüm Oyuncuları:kemal kılıçdaroğlu ve yandaşları :Seneryo:zavallımı zavallı zeka yoksunu bir adamın dramı anlatılıyor bu filmde .Olay van'da geçmektedir .Van gölünün aslında deniz olduğunu insalar kanıtlamak için verdiği mücadele anlatılıyor bu filmde ..Soluksuz izleyeceğiniz bir baş yapıt ..Yakında sinemalarda..
ZÜMRA isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-21-2011, 01:32   #8
Kullanıcı Adı
İntifada
bu denyolar okyanus ötesi diye acaba istanbul dışındaki seçmenemi sesleniyor...
van gölünü deniz yapan marmarayıda okyanus yapar...

şimdi kıllandım hee
Alt 02-21-2011, 02:14   #9
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Birisi silah versin kafama sıkıcam yaşamak istemiyorum

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)