AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 07-07-2010, 01:36   #1
Kullanıcı Adı
Feride
Standart "Başbakan özür dilerse görüşürüm"
MHP lideri Devlet Bahçeli, Başbakan ile görüşme konusunu bir dizi şarta bağladı. Buna göre, iktidarın terörle mücadelede fikirlerinden yararlanması, açılımda yanıldığını, terörü azdırdığını, şehadetlere neden olduğunu ve Türk milli kimliğine bağlılığını açıklaması halinde Başbakan ile görüşecek.

Daha önce Başbakan ile görüşme konusunda tüm kapıları kapatan Bahçeli, bu kez ise bir dizi şart öne sürdü. Bahçeli, bu şartları şöyle sıraladı: "Ancak her şeye rağmen dökülen şehit kanıdır, çekilen milletimizin acısıdır. Kuşkusuz ki, biz, bize karşı yapılanları bir kenara not ettik ve yeri gelince açacağız. Bundan kurtuluş yoktur. Buradan huzurunuzda hükümete çağrıda bulunuyorum; terörle ve bölücülükle mücadelede bizim fikirlerimizden yararlanmak isteyenlere kapılarımızı aralamaya hazır olduğumuzu da açıklıyorum. Eğer, Başbakan Erdoğan, açılımda yanıldım, çatışmayı derinleştirdim, terörü azdırdım, şehadetlere neden oldum diyorsa görüşmeye hazırım. Yine Türk milli kimliğine bağlılığını açıklıyorsa, milletimizi 36'ya bölmekten vazgeçiyorsa, ABD'yi dinlemeyeceğini, her saldırının ardından Vaşington'a sığınmayacağını, Barzani'ye haddini bildireceğini, yabancı başkentlere kulağını tıkayacağını ve Kandil'e gidip terörü teslim alacağını söylüyorsa teklifini kabul ederiz. Geçmişte hatalar yaptığını belirterek, şehide kelle, katile sayın demekten pişmanlık duyduğunu, Mehmetçiğin yan gelip yatmadığına siperde bizzat şahit olduğunu itiraf ediyorsa; yıkıma alet ettiği akademinin mensubu polislerimizden, ağır hakaretlere maruz kalan askerlerimizden, etnik tahriklerle çatışma kıvamına getirdiği milletimizden özür de diliyorsa, bizim için hiçbir engel kalmamıştır. Bunları kendisinden duyduğumuz anda elimizi uzatırız."

Bahçeli, Başbakan'ın mevcut tavrını sürdürmesi halinde ise kendisi ile görüşmeyeceğini söyledi. Bahçeli, "Yok eğer, Başbakan daha önce denediği gibi; bir yandan yıkım yolunda kararlılık mesajlarına devam ederken, partimizi de sürece ortak etme arayışlarını sürdürecekse, bir yandan teröre karşı olduğunu söyleyip öte yandan teröristle siyasal pazarlıklar yapmaya devam edecekse kendisi ile görüşmeyiz.

Cihan

Bu zırvalar devam ediyor da, ben bir kısmını aldım.

Uzlaşmaya gönlü olmayanın takındığı tutum olarak görmek lazım heralde Devlet Bahçeli'nin bu garip şartlarını..

Konu Feride tarafından (07-07-2010 Saat 01:40 ) değiştirilmiştir..
Feride isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 07-07-2010, 01:44   #2
Kullanıcı Adı
BuRaK ReiS
Bugün Meclis TV de canlı seyrettim Sayın Bahçeliyi.Oldu olacak elinide öpsün.Heralde Sayın Bahçeli karşısındakinin Recep Tayyip ERDOĞAN değilde Kemal KILIÇDAROĞLU olduğunu unutuyor.
(Bu arada biliyorum tatile en çok hakeden de en çok ihtiyacı olan sensin ama artık gel başbakanım seni çok özledim.)
BuRaK ReiS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2010, 01:57   #3
Kullanıcı Adı
EZEL
...... lan adammı oldun .
EZEL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2010, 04:42   #4
Kullanıcı Adı
Cihannur
Devlet Bahçeli, yalanlarla ve dolanlarla Recep Tayyip Erdoğan'a iftiralarda bulunmuşsunuz. Siz öncelikle Türk Milleti'ne, Alparslan Türkeş'ten milliyetçi bir siyasi parti olarak devraldığınız MHP'yi faşist bir siyasi parti haline getirmenizin hesabını veriniz. MHP'yi çeke çeke götürüp faşizm bataklığına batırıp perişan ettiniz. 40 yıllık milliyetçi parti MHP'yi faşist parti yaptınız. Yazıklar olsun size Devlet Bahçeli!
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2010, 20:18   #5
Kullanıcı Adı
redyellow
Son dönemlerde çok itici bir tavır sergiliyor bahçeli.
redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-07-2010, 20:24   #6
Kullanıcı Adı
Terennüm
bir insanın seviyesini kullandığ kelimelerden ve cümlelerden çok rahat anlarız..seviyesini bir kez daha anlamış olduk...
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-08-2010, 01:40   #7
Kullanıcı Adı
ALmi´
Allah'ım akıl fikir ver.
ALmi´ isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)