![]() |
#1 |
![]() CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesi, genel seçimlerin 4 yılda bir yapılması gibi maddeleri kapsayan Anayasa değişikliği paketi için oy kullanmadı.
22 Temmuz seçimlerinde memleketi Antalya'ya gelerek Antalya Lisesi'nde oy kullanan Baykal, günler öncesinden halka yaptığı 'sandık başına gitmeyin' çağrısının gereğini yaparak referandum için oy kullanmaya gelmedi. Bu arada Antalyalılar yağmurlu bir havada oy kullanma işlemini gerçekleştiriyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren oy kullanacağı okullara gelen vatandaşlar, görevlilerin hazırlıkları tamamlamasının ardından oylarını kullanmaya başladı. CİHAN
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() kullanmasını beklemiyoduk zaten o şimdiden kendini sonuçlar açıklandığında alıcağı yenilgiye hazırlıyodur
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() üzülüyorum baykala doğrusu yıllardır siyasetin içinde hala akıllıca kararlar veremiyor. sonuçlardan sonra ne yapacağını merakla bekliyorum...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ne hali varsa görsünn yaaa çokta tınnn.........
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | ||
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() her vatandaşın oy kullanmasını önerirdim oy kullanmamak ne demek ya sandığa gitmemek ne demek ya gidin boş oy atık ikisini işaretleyin hayır diyin istemiyorsanız sandığa gitmek diye birşey olabilir mi ya ama ne kadar sandığa gitmeyin vatandaşlık görevinizi yapmayın densede %70 katılımın %69 u evet dedi %31 i hayır oy kullananlara teşekkürler sandığa gitmeyenleri kınıyorum. Hayır a ya da evet e oy vermenize siz karar vereceksiniz oraya karışmıyorum ama sandığa gitmeyenlere tepkiliyim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() demokratik bi ülkede demokratik bir seçim demokratik bir partinin başkanı
bütün bunlara karşı oy kullanmıyor demokrasiden haberi yok sanırım.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() şşşt nan baykıl bu ülkede demokrasi var sen demokrasi nedir biliyonmu gel öretelim bak insanlar oy kullanıyo sende bı denesene ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |