![]() |
#1 |
![]() CHP Genel Başkanı Deniz Baykal, Merkez Yönetim Kurulu toplantısı için geldiği Diyarbakır'da gittiği her yerde protesto edildi.
CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın Peygamber Efendimiz (S.A.V) ile ilgili sözlerini kınayan Diyarbakırlılar, çeşitli sloganlarla Baykal'ı eleştirdi. Baykal ve Sav, toplantının yapıldığı Klas Otel'den çıkarken de vatandaşların protestolarına maruz kaldı. Vatandaşlar, Baykal ve Sav'ın içinde bulunduğu otobüsü yumurta ve domates yağmuruna tutarak tepkilerini dile getirdi. CİHAN ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bu 2. filmi TV'de izledim,1. film geçen sene çevrilmişti.
Oranın halkı gerçektende baykalı hiç sevmiyor,tepkilerini açık seçik ortaya koyuyorlar,elleri öpülesi insanlara saygımı sunarım :-* Baykal da pişmiş kelle gibi sırıtıyordu :D Eeee alışkın bu tür protestolara,beklediği şeydi zaten. 3.Film seneye yine aynı yörede çekilecekmiş diye duydum :D |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() :D :D :D :D şeytan taşlama gibi . :D :D benim içinde bir yumurta atsaydınız ama baykal o yumurtaları yemiştir zaten o göbek nerden geldi sanıyorsunuz :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Diyarbakır'a girebilmiş mi ki? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() :D :D :D yazık ya yumurtalara :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Yumurtaları bişiripte atsalardı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Helal sana Diyarbakır.
utanmazlar sizi birde oturmuş Kuran-ı Kerim dinliyorlar. Bir vatandaş şöyle söyledi bu da çok iyi idi. Baykal neden bu kadar korkuyorsun Hz. Muhammed' den. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Merak ediyorum,Kur'an-ı Kerim dinlemeden önce abdest almışlar mı ?
Eminim almamışlardır,sürekli otobüsteler,ardından H.zİbrahim'in yaşadığı (doğduğu artık hangisi ise) yere gittiler,kaşla göz arası o curcunada abdest alacak değiller heralde :-X |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|