AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 06-28-2014, 19:08   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart Bayrağımızı İndirmeye Çalışan Bir Şahıs Vurularak Etkisiz Hâle Getirildi
Bayrağı indirmeye çalışan hain vuruldu

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki bayrağı indirmeye çalışan bir kişi, polis tarafından vuruldu.

Hastaneye kaldırılan şahıs, tedavi altına alındı. Edinilen bilgilere göre olay öğle saatlerinde Küçükköy'de yaşandı. Ali Ocgun isimli şahıs, önce Küçükköy Özel Asya Hastanesi'ne gelerek burada asılı Türk bayrağını indirdi.

POLİS TARAFINDAN ENGELLENDİ

Ardından Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gelen zanlı, bu kez de buradaki burada asılı bayrakları hedef aldı.

Asılı bayraklardan ilkini indiren zanlı, ikincisini indirmek isterken polis tarafından engellendi.

BIÇAK ÇEKEREK POLİSİ TEHDİT ETTİ

Polisi bıçak çekerek tehdit eden zanlı, ikinci bayrağı indirmek için direğe tırmanmaya çalışırken bacağından vurularak etkisiz hâle getirildi.

Zanlı Ali Ocgun, ambulansla Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

BAYRAK PROVAKASYONU DEVAM EDİYOR

Daha önce Diyarbakır'ın Lice İlçesi'nde benzer bir olay yaşanmış ve büyük tepkilere sebep olmuştu. Bayrak indirme provakasyonu farklı şehirlerde yaşanmaya devam ediyor. Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde meydana gelen olay sadece bunlardan biri.

Haber 7 28.06.2014

Konu Cihannur tarafından (07-12-2014 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir..
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-28-2014, 19:12   #2
Kullanıcı Adı
Cihannur
Polisimizi tebrik ederiz.

Konu Cihannur tarafından (07-12-2014 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir..
Alt 06-28-2014, 22:04   #3
Kullanıcı Adı
Cihannur
Vali Mutlu'dan provokatörü vuran polise tebrik

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışan kişiyi vuran polisi kutladı.

Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü önündeki Türk bayrağını indirmeye çalışan bir kişi, polis tarafından bacağından vurularak etkisiz hâle getirildi.

Mutlu, olaya ilişkin sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

GÖREVLİ PERSONELİMİZİ KUTLUYORUM

"Özel bir hastaneninin bayrağını indirip sonra Goziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün bayrağını indirmek isteyen kişi ayağından vurulup yakalandı. Mübarek günde hala provokasyon peşinde koşan ve şanlı bayrağımıza uzanan kirli eli şiddetle kınıyor, görevli personelimizi kutluyorum."

Kaynak

En Son Haber 28.06.2014
Alt 06-29-2014, 02:26   #4
Kullanıcı Adı
Ali34
Ellerine sağlık.
Bunlar Çözüm Süreci'ni sabote etmek için yapılan provokasyonlar ben öyle düşünüyorum...
Ali34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)