AK Gençliğin Buluşma Noktası
Diğer Partiler Diğer Partiler ile ilgili propaganda ve reklam dışındaki bütün paylaşımlarımızı burada yapıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 08-25-2012, 17:03   #1
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Thumbs up BBP: İdam geri gelsin

BBP yaptıkları basın açıklamasında, teröristler için idamın geri getirilmesini ve terör destekçisi milletvekilleri için dokunulmazlığın kaldırılmasını istedi.



Fomara Meydanı'nda düzenlenen 'Teröre Lanet' basın açıklamasında, Meclis'te teröre destek verip, teröristlerle kucaklaşan milletvekilleri konusuna dikkat çekildi. Vekillerin dokunulmazlıklarının kaldırılması gerektiği
kaydedilen açıklamada, idamın da geri getirilmesi istendi. Ağızlarını siyah bantla kapatıp, siyah pankart taşıyan partililer, artık konuşmanın zamanının geçtiğine dikkat çekti. İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından yapılan basın açıklaması ile terörün milli politikalar ile bitirilebileceği vurgulandı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, yaptığı basın açıklamasında, “Gün geçmiyor ki şehit haberi almayalım. Gazeteler başlıklarını o günkü şehit haberini atmadan, bir önceki şehidimin kanı kurumadan, şehidimin naaşı memleketine gitmeden, toprağa koyulmadan yeni bir şehit haberi gelmesin. Bir ay içinde sivil ve asker olmak üzere yaklaşık 32 şehit verildi. Siyasi konuşmalar ise hep aynı şeyler. ‘Bıçak kemiğe dayandı', 'Zalimler bedelini ödeyecekler', 'Halk galeyana gelip provoke eylemlere kapılmasın’ gibi açıklamalar tepkileri yok etmekten öteye gitmemektedir.” dedi.
“Liderlerin söylediği ‘kemiğine bıçak dayandı mı’ bilmem ama bu halkın kemiğini bıçak deldi geçti, sabırlar doldu taştı.” diyen BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, “Şimdi de diyorsunuz ki ‘zalimler bedelini ödeyecekler.’ Zalimler bedel ödemez, zalim olana bedel ödettirilir.” ifadesini kullandı.
Artık konuşma zamanının gelip geçtiğini ve artık eylem zamanı olduğunun altını çizen Ömer Ünsal, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer birazcık yüreğiniz sızlıyor ise derhal Meclis'i toplayıp Meclis'te teröre destek verenlerin dokunulmazlıklarını kaldırın. İdamı geri getirin. Eğer bunu yaparsanız samimiyetinizi ortaya koyacağınız gibi, şehit ve gazi ailelerini de bir nebze de olsa rahatlatmış olursunuz.”
BBP Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, sözlerini şöyle tamamladı: “BBP olarak genel merkezimiz başta olmak üzere tüm 81 il ve ilçe teşkilatlarımızla Alperen gençliğimiz arkanızda olacağımızı deklare ediyoruz. Aksi takdirde en yakın zamanda deri koltuklu Meclisimizin kapısına dayanacağımızı ifade etmek istiyoruz.” Basın açıklaması şehitler için okunan Fatiha ile noktalandı.

Haberdar

 

Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-15-2012, 19:48   #2
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart


BBP'nin 'idam referandumu' sonuçlandı



Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) ülke genelinde 29 ilde aynı anda yaptığı idam cezasının geriye getirilmesiyle ilgili referandum faaliyeti sona erdi.


Balıkesir'de çarşı merkezine kurulan sandık noter tarafından açıldı. Yapılan sayımda idam cezası için sonuç yüzde 99.99 "EVET" çıktı. Sandıkta kullanılan toplam oylardan 1 tanesi ise, "HAYIR" oyu çıktı.

BBP İl Başkanlığı tarafından Balıkesir'de çarşı merkezine kurulan referandum standında sabah saatlerinden itibaren oy kullanılmaya başlandı. Büyük Birlik Partililerin anonslarla duyurup çağrı yaptığı imza kampanyası ile birlikte idam cezasının geriye getirilmesi için hazırlanan oy pusulaları vatandaşlara anlatıldı. Kampanyaya imza atan vatandaşlar ayrıca idam cezasının geriye getirilmesi için de "EVET" yazılı pusulaların üzerine de isim ve soy adlarını yazıp imzaladıktan sonra sandığa attı. Oy kullanan yüzlerce kişi terörle mücadele kapsamında en köklü çözümün teröristler için idam cezasının uygulanması, ayrıca terör örgütü PKK'nın meclisteki temsilcisi olarak nitelendirdikleri BDP'li milletvekillerinin dokunulmazlıklarının da kaldırılarak yargılanmaları olduğunu söyledi. Rastgele yapılan referandum oylamasıyla ilgili işlemi saat 18.00'de bitiren BBP İl Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri sandıktan çıkacak sonucu notere tespit ettirdi. Balıkesir 2. Noterinden Fikret Kap'ın açtığı sandıktaki oylar üzerinde isim ve soy isim ile imza olacak şekilde tet tek tasnif edilerek sayıldı. Sayımın sonunda sandıkta toplam 1826 oy pusulası olduğu tespit edildi. Hepsi geçerli sayılan oylardan 1825 tanesi, "EVET" pusulası çıkarken 1 tane de, "HAYIR" oyu çıktı. BBP İl Başkanı Zekai Çakır, doğaçlama olarak yapılan referanduma vatandaşların ilgisinin son derece iyi olduğunu, katılım gösterip destek olan tüm vatandaşlara teşekkür etti. Yüzde yüz üzerinden yapılan değerlendirmede Balıkesirlilerin yüzde yüzlük (yüzde 99,99) bir mutabakat ile terörle mücadele kapsamında idam cezasının geriye getirilerek yasalaşmasını istediği bildirildi. BBP İl Başkanı Zekai Çakır, noter tarafından tespit edilen referandum sonuçlarını BBP Genel Başkanlığına bildirdiklerini, oyların ve imzaların TBMM'ye sunulmak üzere kargo ile Ankara'ya göndereceklerini belirtti.


F5 Haber
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-16-2012, 08:24   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazıl
Standart
Necip Fazıl isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-19-2012, 13:50   #4
Kullanıcı Adı
ak sevda
Standart
her çeşit terör için idam geri gelmeli
toplumda öyleleri vardır ki onlardan biri idam edilmiş olsa idi geri kalanlar her gün rezillik yapmazdı
ak sevda isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




boşanma avukatı webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım