![]() |
#1 |
![]() Beklemek, umutsuzca, yarınsızca,
Ve uzananı sonsuzluklara… Beklemek… Zamanı beklemek… Beklemek bazen candan seveni, Beklemek sevdiğini zannedeni, Umutsuzca, yarınsızca beklemek... Bazen bir selam, Tatlı bir kelam… Belki de hiç gelmeyecek, Postacıyı beklemek… Beynimde çarpışan dalgaların, Dinmesini beklemek... Ayağıma vurulmuş prangaların, Çözülmesini, Kalbimdeki sık vuruşların, Dinmesini, Beni “sevdim” diyenin, Gelmesini, dönmesini beklemek… Beklemek ömür sonuna, Beklemek onun yoluna, Çıldırasıya uzayan zamanlarda, Bastırmak içerideki haykırışları, Anlayabilmek içimdeki yakarışları, Durdurabilmek akan yaşları, Silebilmek... Canlanan hatıraları… Toprağın beklediği gibi, Beklemek… Yağmur damlalarını, Çatlayan cildini tamir için, Toprak gibi beklemek… Her şeyin aslına rücu edeceği, Bağrına girip, ilelebet Ta haşre kadar yatmaya gideceği, Cansız bedenimi, Korumak adına çürütmek, Beni kendine çevirmek için, Beklediği gibi, Beklemek… Toprak gibi beklemek… Eceli beklemek… Köşe başında pusuya yatıp Ecel gibi beklemek… Necati ŞİMŞEK
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() emeğine sağlı kardeş güzel olmuş
|
|
![]() |