![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar Ben Ak parti Üsküdar Gençlik kollarına üye oldum ama şimdiye kadar ne ben onları aradım ne onlar beni aradı
belediye seçimlerinden önce ak parti gençlik kollarının aktivitelerine yardımcı olmak istiyorum ama ne yapmam lazım bilmiyorum ak partinin bürosuna gidip ben geldim yardım etmek istiyorum mu dicem hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sewinirim
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Üye olduğun gençlik kollarına git,eğer kimse yoksa uyuyorlarsa belediyeye git :-*
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
DURMAK YOK YOLA DEVAM!! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Konu açılmışken bende buradan soriyim yaşım tutmuyo gençlik kollarına girmeye ama bende bi şekilde yardımcı olmak istiyorum izmir bornova da oturuyorum daha hiç bir organizasyona falan rast gelmedim ama ;) yardımcı olursanız sevinirim :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Bende ilk başlarda senin gibiyidim ve aynen bu soruyu soruyordum kendi kendime..Eğer imkanın varsa mahalle teşkilatınıza git onlar sana her türlü yardımcı olurlar ama baktın mahalle teşkilatından habersizsin bulamıyosun o zaman ilçe teşkilatına git ve ben çalışmalara katılmak istiyorum dersen sana yardımcı olurlar.. |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sen merkeze git onlar sana anlatır :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|