AK Gençliğin Buluşma Noktası
Organizasyonlar ve Kampanyalar Organizasyonlarımız ve Kampanyalarımız.

Stil
Seçenekler

Alt 06-03-2008, 04:19   #1
Kullanıcı Adı
muhardinho
Standart Belediye Seçimleri
Arkadaşlar Ben Ak parti Üsküdar Gençlik kollarına üye oldum ama şimdiye kadar ne ben onları aradım ne onlar beni aradı
belediye seçimlerinden önce ak parti gençlik kollarının aktivitelerine yardımcı olmak istiyorum ama ne yapmam lazım bilmiyorum ak partinin bürosuna gidip ben geldim yardım etmek istiyorum mu dicem hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sewinirim

muhardinho isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-03-2008, 04:24   #2
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Üye olduğun gençlik kollarına git,eğer kimse yoksa uyuyorlarsa belediyeye git :-*
Alt 06-03-2008, 10:49   #3
Kullanıcı Adı
akgenclik56
Alıntı:
muhardinho Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Ben Ak parti Üsküdar Gençlik kollarına üye oldum ama şimdiye kadar ne ben onları aradım ne onlar beni aradı
belediye seçimlerinden önce ak parti gençlik kollarının aktivitelerine yardımcı olmak istiyorum ama ne yapmam lazım bilmiyorum ak partinin bürosuna gidip ben geldim yardım etmek istiyorum mu dicem hiç bilmiyorum yardımcı olursanız sewinirim
evet kimse aramıyorsa siz gidin ve ben yardım etmek içn geldim deyin.takdir kazanırsınız.akgenclikğin siz gibi gençlere ihtiyacı var :-*
DURMAK YOK YOLA DEVAM!!
akgenclik56 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 17:01   #4
Kullanıcı Adı
AdnnSmr
Konu açılmışken bende buradan soriyim yaşım tutmuyo gençlik kollarına girmeye ama bende bi şekilde yardımcı olmak istiyorum izmir bornova da oturuyorum daha hiç bir organizasyona falan rast gelmedim ama ;) yardımcı olursanız sevinirim :-*
AdnnSmr isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 06-03-2008, 17:05   #5
Kullanıcı Adı
ENGİNEER
Alıntı:
muhardinho Nickli Üyeden Alıntı
ama ne yapmam lazım bilmiyorum ak partinin bürosuna gidip ben geldim yardım etmek istiyorum mu dicem
Kardeş bu cümle süperdi yaa (((((((:

Bende ilk başlarda senin gibiyidim ve aynen bu soruyu soruyordum kendi kendime..Eğer imkanın varsa mahalle teşkilatınıza git onlar sana her türlü yardımcı olurlar ama baktın mahalle teşkilatından habersizsin bulamıyosun o zaman ilçe teşkilatına git ve ben çalışmalara katılmak istiyorum dersen sana yardımcı olurlar..
Alt 06-04-2008, 11:00   #6
Kullanıcı Adı
ayşe_58
sen merkeze git onlar sana anlatır :D
ayşe_58 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)