![]() |
#1 |
![]() Türkiye'de ve Avrupa'da üst üste darbeler yiyen Beşiktaş, İnönü'de Denizli'yi ağırlıyor. Her maçta sahaya çıkardığı değişik kadrolarla taraftarın büyük tepkisini çeken teknik direktör Mustafa Denizli'nin bu akşam ne yapacağı merak konusu!..
![]() ![]() Beşiktaşlılar bugün İnönü'yü dolduracak, 75'e kadar takımlarını destekleyecek. Ancak son 15 dakika skor ne olursa olsun, Başkan Yıldırım Demirören ve teknik direktör Denizli istifaya davet edilecek. Transfer döneminde harcanan paralar ve üst üste kaybedilen puanlar... Ligden sonra Şampiyonlar Ligi’nde de şansını zora sokan Beşiktaş’ta sabrı taşan Beşiktaşlı taraftarlar önce Kayserispor maçında yönetimi istifaya davet etmiş, Moskova dönüşünde de Başkan Yıldırım Demirören’e yumurtalı saldırıda bulunmuştu. Daha Sabiha Gökçen Havalimanı’ndaki saldırının yankıları dinmeden, Siyah-Beyazlı taraftarlar yeni bir protesto gösterisine hazırlanıyor. Bugünkü Denizlispor karşılaşmasında, Beşiktaşlı taraftarların hedefinde Yıldırım Demirören olacak. Başkanlık koltuğuna oturduğu günden bu yana açıklamaları ve politikaları tartışma konusu olan Yıldırım Demirören, bugünkü Denizlispor maçında da istifaya davet edilecek. Hoca da hedefte Takımlarına zarar vermemek için ilginç bir yol izlemeyi planlayan Siyah-Beyazlı taraftarlar, maç öncesinde ve 75. dakikaya kadar olağan bir şekilde oyuncularını destekleyecek. Ancak son 15 dakikada tüm destek, yerini protestoya bırakacak. Başkan Yıldırım Demirören’in yanı sıra, yaptığı oyuncu tercihleriyle tartışılan Mustafa Denizli’nin de istifası istenecek. Moralsiz olan futbolcuların da bugünkü karşılaşma öncesinde tepkiden çok çekindikleri kaydedildi.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Problemi tek Mustafa Denizli olarak görmemek lazım bence problem yönetimden kaynaklanıyor eğer başarısız bir yönetici varsa gitsin kardeşim ben bildim bileli tam 5 senedir Beşiktaş taraftarı Yıldırım Demirören'i kovuyor ama adam inat etmiş illaki gitmem diyor nasıl olsa benim param var diyor ama para ile olmuyor bu işler Yıldırım efendi ne diyelim ALLAH kurtarsın
![]() Bizim sahalarda görmek istediğimiz Beşiktaş bu değil tabi ki Mustafa Denizli'nin de hataları var Avrupada Fenerbahçe'ye sıfır çektirdi şimdide aynısını Beşiktaş'ta tekrarlamak istiyor eğer sende başarısızsan işi ehline bırakacaksın Mustafa Efendi '' Adam gibi adam Ertuğrul Sağlam sen çok yaşa emi '' ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Siyah'ı Yaşıyoruz.. Beyaz'ı Arıyoruz..
Yıldırım Demirören YEEETTTEEERRR Yıldırım Demirören YEEEETTEERRRR Sevinmek İçin Sevmedik İçine Edin Demedik :.( |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Gölge sonuna kadar katılıyorum... Mustafa Denizli'den önce yıllardır istenmeyen bir Yıldırım Demirören var ... o malesef herşeye kulak tıkayıp inatla devam ediyor.. ama sonuç malesef başarısızlık..
Denizli zaten bırakmak istiyordu... Şampiyonluk sevdasına bıraktırmadılar o da olursa olur gibisinden devam etti.. sonuç başarısızlık... bence biranevvel ..Yıldırım Demirören.. Mustafa Denizli... ve artık miladını doldurmuş Rüştü gitsin gitsin gitsinnnnn ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Yıldırım demirören'e çözüm önerisi;
sayın başkan.. radikal kararlar almanızın zamanı geldi.. görevinizin başında oldugunuzu hissettirin.. bu takım için yaptılarınızdan ve iyi niyetinizden şüphe etmiyorum ancak dönüp bi kendinize bakın.. beşiktaş transfer hazırlığı mı yaptı.. hayır hocayı ayarlamaya çalıştı.. hazırlıksız transferler ve hazır olmayan bi hoca ile bu mayıs ayı gelmez.. Giresun Üni BJK olarak inanıyoruz ki artık sizin de birşeyler yapmanızın vakti geldi.. elinizdeki seçeneklerden birincisi istifa ikincisi hoca değişikliği.. hoca değiştirmeniz şimdi doğru olmaz çünkü ocak ayında başkan kalacagınız belli değil.. biz inanıyoruz yeniden seçileceginize ama hoca değişikligi etik değil şu anda.. hoca yerine hocanın kafa yapısını değiştirmeye çalışsanız ya da kovup kısa vadeli yani ocak ayına kadar başka biri takımın başında olsa.. o kadar aday var ki.. A2 takım teknik adamı Sergen Yalçın.. Mehmet Ekşi... Tayfun Havutçu.. hatta ibrahim üzülmez.. denizlispor maçında ya kötü gidişata dur denmeli ya da radikal kararlar alınmalı.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Takım kötü sonuçlar aldığında kulüp başkanlarını istifaya davet edenleri anlamıyorum. Kardeşim sonuçların başkanla ne alakası var ? Teknik direktörün istediği tüm oyuncuları almasımıdır suçu ? Yoksa kale önünde gol atmasını beceremeyen oyuncularınmıdır suç ! Biraz dikkatli düşünün. Gene hakemlerde etkiliyebiliyore sonucu. Kaleciye ve teknik direktöre kızmakta haklılar, onlara istifa edin gidin diyebilirler ama başkanların bir suçu yok kardeşim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() kardeşim szn adnan polat adam gibi yönetim kurulu sundu ama demirören baştan aşağı hatalı.. yine de istifa etmeyecek..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|