AK Gençliğin Buluşma Noktası

Stil
Seçenekler

Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 06-27-2011, 03:58   #1
Kullanıcı Adı
cartman
Standart Bidon ile oy kullandığım için benden intikam alıyorlar
Cuma namazında tweet atan Samanyolu spikeri Dipnot.tv'ye konuştu

Seçim günü elinde bidonla ve göbeğini kaşıyarak oy kullanan Asım Yıldırım, bu kez cuma namazı sırasında camiden attığı tweet ile gündeme geldi.

Cuma namazına giden spiker, hocanın vaazı uzayınca cep telefonundan Twitter'a girdi. Hocanın vaazına 10 dakika dayanamayan STV spikeri şikayetini böyle dile getirdi:

Yıldırım bidon eylemi için, halka 'bidon kafalı' diyenleri protesto etmek amacıyla oy kullanmaya 'bidonla' gittiğini söylemişti. Yıldırım, halkı cahil görenlere tepki amacıyla böyle bir yola başvurduğunu açıklamıştı.

Bu sıradışı eylem sonrası kanal yönetimi, Yıldırım'ın programını yayından kaldırmıştı.

Dipnot.tv'ye konu ile ilgli açıkalamalarda bulunan Yıldırım, namaz kılmayı bilmeyen insanların yazdıkları haberlerle ahlaksız bir suçlama ile karşı karşıya kaldığını ifade etti

Camiden tweet atarak yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyen Asım Yıldırım'ın açıklamaları;

"Bidon kafalı diyen zihniyeti eleştirdiğim için yapılan ahlaksız bir suçlama ile karşı karşıyayım.

Namaz kılmayı bilmeyen, hayatında hiç cuma namazı kılmayan insanların yazmış olduğu haberler nedeniyle beni tanımayan insanlara farklı şekilde aktarılıyorum. Bunu bilerek yapıyorlar.

Ben namazda tweet falan atmadım. Namaz kılanlar bilirler ki cuma namazında ezan okunduktan sonra ilk sünnete geçilen süreçte insanlar namaza hazırlanırlar, yanındaki saf durduğu kişilerle düzeni kurmak için konuşurlar. O an tahmini bir kaç dakikadan ibarettir. Ancak hoca o an içerisinde 15 dakika kadar birşeyler anlattı. Komikde bir adamdı. Bende o ana tepki olarak bir tweet attım. Namazda falan değildim. Ya namazda olsam imam nasıl hikaye anlatsın.

Bu yayınların yapılma sebebi belli aslında. Seçim günü attığım tweet birilerinin zoruna gitmiş sanırım. Millete bidon kafalı, göbeğini kaşıyana adam diyenleri kızdırınca üzerime yüklenmeye başladılar. Bana şöhret meraklısı, yeni Ahmet Hakan dediler. Ben ne Ahmet Hakan'ım ne de şöhret meraklısıyım. Ben 19 senedir bu işin içerisinde yer alan Asım Yıldırım'ım...

Kendi içerisindeki pislikleri bana yüklemeye çalışıyorlar. Bidon kafalı diye halkı küçümseyen zihniyeti eleştirdiğim için beni suçluyorlar. Ama ben bu milletin bir ferdi olduğum için gurur duyuyorum.

Böyle bir davranışa ahlaksızlık demek en uygun ifadededir."

cartman isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)