![]() |
#21 |
![]() ULTRA ZOR YEMEKLER
Kıymali Bamya Konserve türlüye benziyor ama içine daha önceden kavrulmuş kıyma konulmalı. Kıyma kavurmak çok zor ve zahmetli bir iş. Bu yüzden makarna pişirmeyi öneriyorum. :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() PÜF NOKTALARI
1-) Yemekleri daima tencerenin içinden yiyin. Böylelikle tabak kirletmemiş olursunuz. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() 2-) Asla sade pilav yapmayın. Domatesli pilav yaptığınızda altını tuttursanız bile renginden anlaşılmaz.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() 3-) Mutlaka soğanlı bir yemek yapacaksanız asla soğana dokunmayın. özellikle rendelediğinizde elleriniz çok kötü kokuyor.
Bunun yerine soğana ekmek tahtasıyla beş altı kez vurmayı deneyin, aynı işi görür ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() 4-) Patates kızartacaksanız soyduğunuz patatesleri asla yıkamayın. Kızgın yağa attığınızda çok kötü patlıyorlar
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() 5-)Yemekler asla kendi başlarına hareket etmezler.
şayet geçen ay yaptığınız tavuk kendi kendine kımıldamaya başladıysa kurtlanmış demektir. Sakın yemeyin. :-X |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() 6-) Karpuz tabağa koyulmaması gereken bir meyvedir.
ikiye ayırıp ortasından kaşıkla yiyebilirsiniz.Tencere kapağı en mükemmel tabaktır. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() 7-)Buzdolabının sebzelik olarak adlandırılan kısmı yemeyi düşünmediğiniz şeylerin saklanması için
idealdir. Bu bölüme konan şeyler nasıl olsa bir süre sonra unutulur. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|