AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 12-14-2007, 18:59   #1
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart Bu hareket büyük alkış alacak (Milletvekilimizden mukemmel bir davranis)
Vekil maaşını biriktirdi, okul yaptırıyor! Milletvekili maaşlarını, tek kuruşuna dokunmadan yıllarca biriktiren 22. Dönem AK Parti milletvekili, bir okul yaptırmak istiyor. Eski vekil 5 yıl boyunca 500 milyarın üstünde para biriktirdi.

Milletvekili maaşlarını, tek kuruşuna dokunmadan yıllarca biriktiren 22. Dönem Eskişehir Milletvekili Fahri Keskin, 22 adet banka defterini Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'e sunarak, bir okul yaptırmak istediğini söyledi.

22. Dönem AK Parti Eskişehir Milletvekili Fahri Keskin, Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik ile doğum yeri Sivrihisar'a bir okul yaptırmak üzere protokol imzaladı.

Keskin, bu sırada milletvekilliği yaptığı dönemde tek kuruşuna dokunmadan biriktirdiği maaşlarının yer aldığı 22 adet banka defterini Bakan Çelik'e sundu. Bu durumun bir ilk olduğunu söyleyen Çelik, Keskin'in davranışının örnek alınması gerektiğini vurguladı.

Kendisi de öğretmen okulu mezunu olan Fahri Keskin, 14 yıl Siirt, Afyon ve Eskişehir'de öğretmenlik yaptığını belirtti.

"Öğretmen okullarına karşı büyük bir sevgim var. Bu okullar Türkiye'nin geri kalmış yörelerine eğitim ordusu yetiştiriyor" diyen Keskin, daha sonra görevinden kendi isteği ile ayrılarak ticarete atıldığını, geçen dönem de milletvekili olarak Meclis'te bulunduğunu aktardı.

Keskin, "Vekillik yaptığım 5 yıl boyunca, kendi imkânlarım ile geçindim, ayakta durdum. Milletvekilliği maaşıma dokunmadım. Hep bu parayla bir hayır işi yapmak aklımdaydı" diye konuştu.

5 yıl boyunca 500 milyarın üstünde para biriktirdiğini söyleyen Keskin, "Milletvekilliği döneminde Sivrihisar'a bir öğretmen lisesi yapıldı. ilk öğrencilerini bu sene aldı. Ancak geçici bir binada hizmet veriyordu. Ben de bu okul için 18 derslikli kalıcı bir bina yaptırmak istedim" dedi.

Keskin, biriktirdiği miktarın okul binasının yapımına yetmemesi durumunda ise bazı gayrimenkullerini satarak gereken parayı tamamlayacağını anlattı.

"Keşke elimizde daha fazla olsaydı, daha büyük okullar, üniversiteler yapsaydık" diyen Keskin, her şeyi devletten beklememek gerektiğini vurguladı.

Keskin şöyle devam etti: "Kuruş kuruş kazanılmış, hak edilmiş bir paradır. Konulacak her takozda, her avuç harçta alın teri var. Helâlı hoş olsun. Bu çocuklarımıza da örnek olsun."

Sabah

selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-14-2007, 19:13   #2
Kullanıcı Adı
fütüvvet
Standart Bu hareket büyük alkış alacak (Milletvekilimizden mukemmel bir davranis)
İşte Tayyip Erdoğana yakışacak bir hareket

onun milletvekili böyle olur..olmalı.

hiçbiri başbakanı geçemez ama ona yakışmkata ellerinde.

ER OĞLU ERLER, YİĞİT OĞLU YİĞİTLER PARAYA, MALA, SERVETE TAMAH ETMEYENLERDİR.
fütüvvet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-14-2007, 19:14   #3
Kullanıcı Adı
Necip Fazil
Tebrik ederim.

VesseLam
Necip Fazil isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-14-2007, 19:18   #4
Kullanıcı Adı
GÜLseven
Çok güzel bir haber.Kendisinin bu duruma öncü olması dileğiyle...
Paylaşım için teşekkürler Selahattin...
GÜLseven isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-14-2007, 19:24   #5
Kullanıcı Adı
Onlybullet34
Helal olsun.Eğitim önemli okul yapmak çok büyük sevap .
Onlybullet34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-14-2007, 19:24   #6
Kullanıcı Adı
Feyza
Helal olsun valla.
:
Feyza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-14-2007, 19:33   #7
Kullanıcı Adı
HuRReM
Tebrik ederim..Allah herkese nasip etsin helal kazançla hayır yapmayı..
Alt 12-14-2007, 22:03   #8
Kullanıcı Adı
loneliness
550 mv limiz var her biri maaşlarının küçük bir oranını %10 -15 gib bu şekilde özel bir fona aktarsalar.... Her ay nerdeyse bir okul yaptırırlar..
Alt 12-14-2007, 22:04   #9
Kullanıcı Adı
EdeB
Helal olsun.
EdeB isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-14-2007, 22:05   #10
Kullanıcı Adı
ümitli_bekleyis
Helal olsun.HErkese de örnek olsunn inşaallah :
ümitli_bekleyis isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)