AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Hakkında - AK Parti Bilgileri AK Parti - AK Parti ile ilgili bilinmesi gerekenleri burada paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 08-09-2008, 00:11   #1
Kullanıcı Adı
kanahmet
Standart Bu ne anlama geliyor.
Sor Yayıncılığın "Kürt Soruşturması" isimli kitabından alıntıdır. Alıntı yapılan yerler, AKP Diyarbakır milletvekili İlhan Arslan'ın sözleridir.

"Doğduğum yer olarak KÜRDİSTAN vatanımdır. Halen yaşamakta olduğum yer itibarıyla da Türkiye vatanım durumundadır."

"Müslümanların vatanı neresi ise orayı korumak, orayı kurtarmak ve vatan diye orayı isimlendirmek gerekir. Bu manada TÜRKİYE COĞRAFYASININ MİSAK-I MİLLİ İLE ÇİZİLEN SINIRLARI HİÇBİR ANLAM İFADE ETMEMEKTEDİR."

"Son İslam devletini ve onun müesseselerini ortadan kaldıran ve yegane politikası İslam'a düşmanlık ve onu yok etme esası üzerine kurulan bir zihniyet ve otoriteye karşı tüm isyan ve başkaldırıları ALKIŞLAMAK GEREKİR."
Zulme karşı verdiği mücadele sonunda halkın mazlumiyeti yanında onun yegane koruyucusu ve destekçisi konumuna giren gerilla hareketi ( yani PKK) bölge halkının gözünde muteber bir kişiliğe sahip olmuştur. Mücadelenin ilk günlerinde bir köyden bir köye gece gizlice gidebilen gerilla timleri artık gündüzleri gitme imkanı bulmuştur. Halk, ulusal kurtuluş mücadelesiverdiği kabul edilen PKK hareketi yanında yer almaya başlamıştır."

" Bölgedeki tüm ilave askeri birlikler geri çekilmeli, özel tim ve koruculuk sistemi kaldırılmalıdır."

" Kısa vadede yegane çözümün ve önlemin, TÜRKİYE2NİN TAMAMINA UYGULANACAK YENİ BİR 'EYALET SİSTEMİ' OLDUĞUNU HATIRLATMAK İSTERİM."

Daha neler var kitapta, ben yalnızca en çarpıcılarını seçtim!!!!
RTE nin destekleyen sölerini zaten yazmıştım, hatırlatmaya sanırım gerek yok.
Bu sözleri yazan kişiye cevap veremedim bu konu hakkında bir açıklama yapar mısınız. Sadece bilgi almak istiyorum. AKP karşıtı bir propaganda içinde değilim. Ben de Ak gençliktenim ama merak ediyorum

kanahmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 08-09-2008, 00:50   #2
Kullanıcı Adı
kalyoncu
değerli arkadaşım istanbullu bir akparti gonuldaşıyım yazdığın metni okudum ve çok şaşırdım şok oldum hatta bilen arkadaşlardan daha derin bilgi istiyorum ve kendimde araştırıp yazıcam inşallah
kalyoncu isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-09-2008, 00:51   #3
Kullanıcı Adı
kanahmet
Ben İhsan beye mail gönderdim inşallah cevap gelir.
kanahmet isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-19-2008, 10:31   #4
Kullanıcı Adı
S€SSİZ_CıGLıK
GELMEDI MI CEVAP HALEN

ACABA
S€SSİZ_CıGLıK isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)