AK Gençliğin Buluşma Noktası
Dış Gündem Dış Gündem ile ilgili tüm konuları burada paylaşıyoruz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 06-20-2009, 16:23   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Çeçen -Kukla- Lideri Kadirov'un iğrenç yüzü -- İzle



Rusya Devlet Başkanı Viladimir Putin'in desteğiyle Çeçenistan Devlet Başkanlığını yürüten Ramazan Kadirov'un bir yandan Çeçen direnişçileri ile hanımlarına işkence yaparken öbür yandan düzenlediği alem gecelerinde içki içip kadınlara sarkıntılık yaptığı ortaya çıktı.

KADİROV'UN İĞRENÇ YÜZÜ - VİDEO

Yıllarca Çeçen özgürlükçüleriyle baş edemeyen Rusya'nın direnişi kırmak için ürettiği işbirlikçi Ramazan Kadirov'un, bir yandan Çeçen Mücahitlerine iğrenç işkenceler yaparken öbür yandan içkili dansözlü geceler düzenleyerek günü gün ettiği ortaya çıktı.

Çeçen halkının Rus baskısına karşı direnmesini engellemek için halk arasında sürekli İslami söylemler kullanarak sempati toplamaya çalışan Ramazan Kadirov, düzenlediği dansözlü içkili toplantılarda bir yandan içki içip yandan kadınlara sarkıntılık yaparken çekilmiş görüntüleri ile mücahitlerin ailelerine yaptığı işkence görüntülerinin ortaya çıkması Kadirov'un gerçek yüzünü gözler önüne seriyor.

ÖNCE İŞKENCE SONRA EĞLENCE

Ramazan Kadirov dağlarda Rusya'ya karşı özgürlük mücadelesi veren direnişçileri yıldırmak için mücahitlerin ailelerine korkunç işkenceler yapıyor. Görüntülerde, Çeçen mücahitlerin teslim olması için ailelerine işkence yapan, kadınları döven Kadirov'un adamları işbirliğine yanaşmayan Çeçenleri ise en acımasız işkencelere tabi tutuyor. Görüntülerde bir Çeçen mücahidin hanımını sorgulayan Kadirov'un adamları, kadına küfürlü hakaretler yağdırırken yanlarına çağırarak yüzünü tokatlıyorlar. Başka bir görüntüde ise Kadirov'un ele geçirdiği bir Çeçen Mücahidi, yaş bir sopayla dövdüğü görülüyor.

DEMET DEMET PARA SAÇIP İÇKİ İÇİYOR

Rusya'ya karşı Çeçen direnişini kırmak için her türlü insanlık dışı yöntemlere başvuran Ramazan Kadirov, Ruslardan aldığı paralarla da sürekli gece alemleri düzenliyor. Video görüntülerinde serseriler gibi içip nara atan Kadirov, bir yandan da yanındaki kadınlara sarkıntılık etmekten geri durmuyor. Özellikle Çeçen halkı arasında dindar bir kişiliğe sahip olduğunu ve Çeçenistan'da İslamı hakim kılmak isteği şeklinde söylemler yayan Kadirov' Rusya'dan getirdiği şarkıcı ve dansözle içki içerken tekbir getirmesi ise ahlaksızlığın doruk noktasında olduğunu gözler önüne seriyor.

/ VAKİT

 

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 06-20-2009, 19:40   #2
Kullanıcı Adı
Ertuğrul ÖZGÜL
Standart
Allah belasını versin adi adam...
Az şehid kanı dökülmedi o topraklar içim....
Ertuğrul ÖZGÜL isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 12:38   #3
Kullanıcı Adı
Terennüm
Arrow Bir Kadirov portresi.
Halkın çoğunluğunun yoksullukla mücadele ettiği ülkede Rus yanlısı Çeçen lider Ramazan Kadirov 35’inci yaş gününde Grozni’de yüzbinlerce dolar harcadı. Dünyaca ünlü şarkıcılar ve Hollywood yıldızları milyonlarca dolar karşılığında çarşamba gecesi daha önce Rus uçakları tarafından bombalanan Çeçenistan’ın başkenti Grozni’ye gitti. Ancak, 5 Ekim 1976 doğumlu olan Kadirov, yıldızların doğum günü için geldiğine ilişkin iddiaları yalanlayarak, yapılan bu kutlamaların Rusya hükümeti tarafından ödendiğini ve Çeçenistan’ın başkenti Grozni’nin kuruluşunun 193. yıldönümünün kutlandığını söyledi.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Putin’in Adamı Çeçenistan Cumhurbaşkanı Ramazan Kadirov
Daha önce doğum günü nedeniyle Çeçenistan’da kutlama yapılmasını yasakladığına ve kendisine hediye alacak hükümet yetkililerinin de görevine son verileceği uyarısında bulunduğuna ilişkin haberler yapılan Kadirov, doğum gününe ilişkin haberlere çok kızdı. Kadirov, “Benim doğum günümde herhangi bir tören ya da kutlama düzenlenmesi söz konusu değil. Zaten ben doğum günü çerçevesinde kutlama yapılmasını yasakladım” dedi.

İslam ve Özgürlük Savaşçısı Kadirov !
OSCAR ÖDÜLLÜ KONUK
Çeçenistan’da bir alışveriş merkezinin açılışına katılacağı söylenen Oscar ödüllü yıldız Hilary Swank, geçen salı günü Türkiye üzerinden Çeçenistan’a uçmuştu. Yine Belçikalı ünlü aktör Jean-Claude Van Damme’ın dışında, ünlü İngiliz keman virtüözü Vanessa Mae’nin önceki gece 500 bin dolar karşılığında konser verdiği de belirtildi. Kadirov parayı nereden bulduğu sorusunu, “Allah bize veriyor. Bilmiyorum bir yerlerden geliyor işte” diye yanıtladı. Kadirov, etkinlikler sırasında içinde dev alışveriş merkezleri, hotel ve konferans merkezinin de yer aldığı 3 gökdelenin açılışını da yaptı.

Kadirov, Dövüşcü Aktör Jean Claude van Damme ve Oscar’lı Hilary Swank
Oscar’lı Hilary Swank, Jean Claude van Damme ve dünyaca ünlü keman sanatçısı Vanessa Mae’li doğum günü kutlamalarından bazı notlar şöyle:
  • Vanessa Mae’in sahneye çıkması için 320 bin Pound (915 bin TL) ödendi.
  • Kadirov doğum gününü ‘Ulusal Öğretmenler Günü’ ve ‘Çeçen Gençlik Günü’ ilan etti.
  • Memurların kutlamalara katılmaları için resmi tatil ilan edildi ve katılamayanların işlerine son verileceği uyarısı yapıldı.
  • Kutlamalar, Kadirov’un 3 kez “Allahüekber” diyerek açtığı ülkenin ilk büyük konut ve yaşam alanı projesi ‘Grozny City’nin bir gökdeleninde yapıldı.
  • 1990’lı yıllardaki iki savaşla yerle bir olan Grozni’de yükselen bazıları 45 katlı gökdelenler, parkları, havuzları, çim ve çiçekleriyle yeni bir görüntü veriyor.
  • Grozny City’ye giden bütün yollar güvenlik güçlerince kapatıldı, civarda yaşayanlar evlerine haftalar öncesinde dağıtılan izin belgeleriyle girebildi.
  • Doğum günü partisine Hollywood yıldızları Kevin Costner, Hilary Swank ve Kadirov’un “Dostum” dediği Jean Claude van Damme katıldı. Van Damme sahnede, “Seni seviyorum Kadirov” derken, Hilary Swank “İki gündür kentteyim. İnsanlar çok mutlu” dedi.
  • Ünlü Taylandlı keman sanatçısı Vanessa Mae bir konser verdi. Yerel medya, Kadirov yönetiminin, ünlü davetlilerine gayet cömert davrandığını öne sürdü. Buna göre Mae’nin 500 bin dolar aldığı öne sürülüyor. Hollywood yıldızlarının ne aldığı ise bilinmiyor.
  • Ünlü pop yıldızı Shakira da partide konser verecekti. Ama insan hakları örgütlerinin baskısı Shakira’nın vazgeçmesine yol açtı.
  • Gece boyunca havai fişeklerin patlatıldığı doğum günü kutlaması Çeçen televizyonu tarafından naklen yayınlandı.
  • Kadirov, doğum günü öncesinde kendisine hediye verilmesini yasakladı. Hatta, “Bana hediye vermeye kalkan derhal işinden atılacak” diye gözdağı verdi.
  • Lüks arabalarla ve safkan yarış atlarıyla görüntülenen Kadirov, iki savaş sonrasında ülkenin iyiye gittiğine dair görüntü vermeye çalışıyor.
  • Maradona’yı Çeçenistan’da ünlüler maçına çıkmaya çağıran Kadirov, eski Hollandalı futbolcu Ruud Gullit’i Çeçen Terek futbol takımının başına getirdi. Daha sonra gece kulüplerinden çıkmayan Gullit’in işine son verdi.
  • Bu tür şaalı doğum günleri, eski Sovyet Cumhuriyetleri’nin yıllanmış liderleri için sıradan. Kazak Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev de, doğum gününe şarkıcı Sting’i davet etmişti.

Eğlence Düşkünü Kadirov Kadınların Üzerine Paralar Saçıyor
Türkler Özel Uçakla Gitti
Kadirov’un doğum gününe Türkiye’den de davetli grubu katıldı. Binaları inşa eden Ankara merkezli Penta İnşaat’ın yetkilisi Hikmet Çamalan, “Grozny’den 60 bin dolara kiralanan bir özel uçak, bir belediye başkanı, 8-10 milletvekili ve gazetecileri Çeçenistan’a götürdü. Gelenler resmi olarak katılmadılar. Katılımlar kişiseldi” dedi. Kadirov, babası Ahmet Kadirov için Grozni’de Sultanahmet Camisi’ne benzer bir caminin yapılmasını istemişti. 4 minareli Hacı Ahmet Kadirov Camisi’ni Ankara merkezli Bora İnşaat yapmıştı.
(Hürriyet, Ekim 2011)

Yırtıcı Hayvan Düşkünü Ramzan Kadyrov – 2006


Savaşçı Pozu Veren Kadirov

Kadirov Son Model Lüks Araçlara Sahip

Putin 1 milyon dolar vererek Mike Tyson’ u Kadirov’ un ayağına getirmişti – 2005


Kadirov, Suudi yetkililerin misafiri olarak Kabe ziyaretinde – 2010
Umarız Kadirov Tüm Günahlarını Silip Süpürmüştür !
Terennüm isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 21:32   #4
Kullanıcı Adı
Ahmet Yasin
Standart
Alıntı:
Terennüm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İslam ve Özgürlük Savaşçısı Kadirov !
Bu adamı islam ve özgürlük savaşcısı olarak göstermeniz islam ve özgürlük savaşcısı olanlara hakaret olur.
Ahmet Yasin isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 21:45   #5
Kullanıcı Adı
İntifada
Standart
tam yezid tam...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 22:32   #6
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart
O. Çocuğu...
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 22:35   #7
Kullanıcı Adı
Hüdaverdi
Standart
Kabeye girmiş birde çok yazık.
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 23:08   #8
Kullanıcı Adı
TYH
Standart
gawatar
  Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 23:11   #9
Kullanıcı Adı
BeldeiTAYYIBe
Standart
Insan suretinde insan olamayan mahluk...
BeldeiTAYYIBe isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 10-11-2011, 23:39   #10
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
bumu özgürlük savaşçısı...
doğum günü züppesi desek daha doğru olur...
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim
ramazan kadirov, rus kuklası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog çarşamba pasta

çarşamba koltuk yıkama çarşamba webtasarım