Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |
Anketimiz: Çevre kirliliğiyle mücadele ediyormusunuz ? | |||
Evet(Örnek) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
9 | 100.00% |
Hayır(neden) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Katılımcı sayısı: 9. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor |
![]() |
![]() |
#1 |
![]() yorumlarınızı bekliyorum.
Ben mücadele ediyorum. .Örneğin :gıda paketlerini çöpe atıyorum. ya siz ?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() pilleri, cam, kağıt vs. gibi katı atıkları ilgili konteynerlara atmaya çalışıyorum ...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() çöpleri çantamda biriktiriyorum
![]() ![]() çünkü Ankara da çöp kutusu bulmak bir mucizee ![]() şaka bir yana çok dikkat ettiğim söylenemez |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben dikkat ediyorum :-*
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ben bu işin okulunu okudum bi de :D :D
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() tabiat için çevre kirliliğini önlemek çok önemli dengenin bozulması insanları çok kötü şekilde etkileyibilir.O yüzden herkesin dikkat etmesini temenni ediyorum elinizden geldiği kadar.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Ben ağaç dikiyorum her pazara gittiğim zaman tohum alırım...ve birde geleceke inşallah siyasetçi olursam bununla ilgili bi planım var
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Evet mücadele etmeye çalışıyorum.Fakat bazen yolda yürürken elimdeki çöpü atacak çöplük bulamıyorum.Bu durum insanı zorluyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Evet Allaha şükür dikkat ediyorum, ve çevreyi kirletenleri de uyarıyorum, öyle insanları görünce yüreği "cız" ediyor çok üzülüyorum. Mesela: yerlere asla çöp atmam, atanları uyarırım, hatta çöp atmaya giderken de komşuların kapılarındaki çöpleri de toplaya toplaya giderim
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() her insan haftada bi ağaç dikse .. ohooo
|
|
![]() |
![]() |
![]() |