AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.

Stil
Seçenekler

Alt 05-16-2011, 18:11   #1
Kullanıcı Adı
Cihannur
Standart CHP'li Aday, Davutoğlu İçin Destek İstedi
CHP'li aday, Davutoğlu için destek istedi

CHP Konya 6. sıra milletvekili adayı Durmuş Ali Karamut, Akören ilçesine bağlı Çatören köyünde gerçekleştirilen şenlikte, övgüler yağdırdığı Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Davutoğlu için seçimlerde destek istedi.

Çatören'de gerçekleştirilen bir şenlikte konuşan Karamut, Konya'nın Türkiye için çok önemli bir şehir olduğunu söyledi. Türkiye'nin de kritik bir süreçten geçtiğini ifade eden Karamut, ''Dış politikadaki gelişmeler çok önemli, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Dışişleri Bakanı da Konyalı. Kendisiyle iftihar ediyoruz, onur duyuyoruz'' dedi.

Konyalılar'dan Bakan Davutoğlu'na destek vermelerini isteyen Karamut, şunları kaydetti:

''Bakan Davutoğlu, konuşmalarında normalleşme sürecinden, tarihten ve Konya'nın başkent oluşundan bahsediyor. Ben de bu sözlerin hepsine katılıyorum. Konya'da 1.350.000 seçmen var. Ben sizden rica ediyorum. Lütfen her biriniz bir mum olarak, sayın Davutoğlu'nun ateşini sürekli yanar halde tutun ki dış politikada Türkiye zaafa uğramasın.''

Zaman 16.05.2011

Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 05-16-2011, 20:16   #2
Kullanıcı Adı
Seyyah
Davutoğlu'nun etkisini görüyorsun abi, Chp'li si bile destekliyor.
Ak parti kurmaylarının farkı işde,
Gürsel Tekin'e neden kimse destek istemiyor

Dertlere Derman Akparti..
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 20:22   #3
Kullanıcı Adı
HaArP
Alıntı:
Davutoğlu'nun ateşini sürekli yanar halde tutun ki dış politikada Türkiye zaafa uğramasın
Özünde çok iyi niyetli biri olabilir... Lakin acı gerçekler hakikatleri örtmemelidir... Davutoğlu'nun stratejisi şeytaniler ve avaneleri tarafından parçalanmıştır...

Komşular ile sıfır sorun için Müslümanca ve adaletlice uğraşmıştır...Allah razı olsun... Lakin komşularımız fitne-i duheyma ile sorunları ülkemizi tehdit eder hale gelmiştir...!
HaArP isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 05-16-2011, 20:24   #4
Kullanıcı Adı
İntifada
benim övdüğüm birisine halk oy vermez diyemi düşünüyor ?
yoksa gerekenden fazla oy davutoğluna gitsinde alt sıralardan vekil olma ihtimalim artsın diyemi düşünüyor ?
Alt 05-16-2011, 22:28   #5
Kullanıcı Adı
Cihannur
Alıntı:
Seyyah Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Davutoğlu'nun etkisini görüyorsun abi, Chp'li si bile destekliyor.
Ak parti kurmaylarının farkı işde,
Gürsel Tekin'e neden kimse destek istemiyor

Dertlere Derman Akparti..
Ahmet Davutoğlu çok değerli bir insan. Yüce Allah'tan dilerim ki, AK Parti'nin delegeleri Recep Tayyip Erdoğan'dan sonra AK Parti'nin başına Ahmet Davutoğlu'nu seçerler. Ahmet Davutoğlu Hoca, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan olursa, inanıyorum ki AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan gibi başarılı olacak ve ülkemize ve milletimize çok hizmet edecektir inşaallah.

Alıntı:
AKıncı 34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
benim övdüğüm birisine halk oy vermez diyemi düşünüyor ?
yoksa gerekenden fazla oy davutoğluna gitsinde alt sıralardan vekil olma ihtimalim artsın diyemi düşünüyor ?
22 Temmuz 2007 Genel Seçiminde Konya 16 milletvekili (AK Parti 13, MHP 2, CHP 1) çıkarmış. 12 Haziran 2011 Genel Seçiminde Konya'nın milletvekili sayısı 14'e düşmüş. CHP, 12 Haziran 2011 Genel Seçiminde Konya'dan milletvekili çıkaramayabilir. CHP'nin Konya 6. sıra adayı Durmuş Ali Karamut'un, Ahmet Davutoğlu'nu destekleyen o sözlerinde samimi olduğunu tahmin ediyorum.
Cihannur isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)