![]() |
#1 |
![]() CHP'li aday, Davutoğlu için destek istedi
CHP Konya 6. sıra milletvekili adayı Durmuş Ali Karamut, Akören ilçesine bağlı Çatören köyünde gerçekleştirilen şenlikte, övgüler yağdırdığı Dışişleri Bakanı ve AK Parti Konya 1. sıra milletvekili adayı Ahmet Davutoğlu için seçimlerde destek istedi. Çatören'de gerçekleştirilen bir şenlikte konuşan Karamut, Konya'nın Türkiye için çok önemli bir şehir olduğunu söyledi. Türkiye'nin de kritik bir süreçten geçtiğini ifade eden Karamut, ''Dış politikadaki gelişmeler çok önemli, birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Dışişleri Bakanı da Konyalı. Kendisiyle iftihar ediyoruz, onur duyuyoruz'' dedi. Konyalılar'dan Bakan Davutoğlu'na destek vermelerini isteyen Karamut, şunları kaydetti: ''Bakan Davutoğlu, konuşmalarında normalleşme sürecinden, tarihten ve Konya'nın başkent oluşundan bahsediyor. Ben de bu sözlerin hepsine katılıyorum. Konya'da 1.350.000 seçmen var. Ben sizden rica ediyorum. Lütfen her biriniz bir mum olarak, sayın Davutoğlu'nun ateşini sürekli yanar halde tutun ki dış politikada Türkiye zaafa uğramasın.'' Zaman 16.05.2011
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Davutoğlu'nun etkisini görüyorsun abi, Chp'li si bile destekliyor.
Ak parti kurmaylarının farkı işde, Gürsel Tekin'e neden kimse destek istemiyor ![]() Dertlere Derman Akparti.. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Komşular ile sıfır sorun için Müslümanca ve adaletlice uğraşmıştır...Allah razı olsun... Lakin komşularımız fitne-i duheyma ile sorunları ülkemizi tehdit eder hale gelmiştir...! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() benim övdüğüm birisine halk oy vermez diyemi düşünüyor ?
yoksa gerekenden fazla oy davutoğluna gitsinde alt sıralardan vekil olma ihtimalim artsın diyemi düşünüyor ? |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
22 Temmuz 2007 Genel Seçiminde Konya 16 milletvekili (AK Parti 13, MHP 2, CHP 1) çıkarmış. 12 Haziran 2011 Genel Seçiminde Konya'nın milletvekili sayısı 14'e düşmüş. CHP, 12 Haziran 2011 Genel Seçiminde Konya'dan milletvekili çıkaramayabilir. CHP'nin Konya 6. sıra adayı Durmuş Ali Karamut'un, Ahmet Davutoğlu'nu destekleyen o sözlerinde samimi olduğunu tahmin ediyorum. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|