|
![]() |
#1 |
![]() Vekil Turgut Dibek "bilim ayakları"na yatarak Allah'ın yokluğu hülyalarında gezerken MEB'e bir de soru önergesi gönderiyor.
İşte CHP'nin istediği eğitim şekli: ![]()
![]() Konu Duygu'Seli~ tarafından (05-08-2009 Saat 02:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Resim çıkmıyor
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Tamam, halloldu kardeş..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() ben bunu samanyolunda da duymuştum. bu adamın haberi vardı. Sormak lazım acaba dünyayı kendisi mi yaratmış acaba haşa ? bir de okumuş insanlar olacaklar. yazık ki ne yazık
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Hiç şaşırmadım böyle insanlar var ama benim zoruma giden mslmanım deyip namazını hiç kaçırmayıpda bu sözleri eden adama oy vermekle kalmayıp fanatiklik yapanlar.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Atatürk'ün bu ülkeyi kurdugu kesin değil ve ya Atatürk diye birinin oldugu kesin değil deseydi bütün "aydın"lar ayağa kalkardı ama...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() böyle zavallıra değer verip haberlerini yapmak bile yanlış bence,chp nin şanlı(!) tarihinde hep böyle açıklamalar cumhuriyet tarihi boyunca yapılmıştır,kitapları okullarımızdaki kütüphanelerde bulunan chp eski vekili reşat nuri güntekin'in bile tövbe haşa Allah'ı inkar eden sözleri var,en son önder sav dı yeni kahraman(!) turgut demek ki
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Ne ahmak adamlar varya birde bunlar belli bir konumda görev yapıyor cok garip
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|