AK Gençliğin Buluşma Noktası
Siyaset Siyaset haberleri bu bölümde paylaşıyoruz.



Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 12-22-2007, 13:33   #1
Kullanıcı Adı
Meftun
Standart CHP'nin AK Parti'den bayram ricası: Yüzde 47 oy aldığınızı artık söylemeyin



Siyasetin bayram geleneği olan ikinci gün buluşmaları ilginç diyaloglara sahne oluyor. Dün gerçekleştirilen Kurban Bayramı ziyaretlerine CHP'nin AK Parti'ye yaptığı rica damgasını vurdu: "Yüzde 47 oy aldığınızı artık söylemeyin." AK Parti ise buna karşılık CHP'den 'korku siyaseti'ni bırakmasını istedi.


Kurban Bayramı'nın ikinci gününde partiler arasında karşılıklı bayramlaşma ziyaretleri yapıldı. En ilginç bayramlaşma CHP Genel Merkezi'nde yaşandı. CHP'de misafirleri, Genel Başkan Yardımcısı Cevdet Selvi, Ankara Milletvekili Nesrin Baytok ve MYK Üyesi Sinan Yerlikaya ağırladı. Cevdet Selvi, Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli ve Zeynep Karahan Uslu'dan oluşan AK Parti heyetini kabulünde, 2008 bütçesi, kayıt dışı ekonomi ve işsizlik konularında hükümeti eleştirdi. Parlamento çalışmalarında AK Partili milletvekillerinin sık sık muhalefete "Yüzde 47 oy aldık, ne konuşuyorsunuz?" dediğini savunan Selvi, bunun rahatsız edici olduğunu vurguladı. Selvi, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın da ilk günden bu yana muhalefet partilerini suçladığını ifade etti. CHP olarak önerisi olmayan bir eleştiri getirmediklerini öne süren Selvi, yolsuzluk ve yoksulluğun önüne geçilmesi için dokunulmazlıkların kaldırılmasını istedi. Selvi, AK Parti milletvekillerinin 'yüzde 47 söylemi'ne ise son vermeleri ricasında bulundu. Selvi'nin ricasına cevap AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gedikli'den geldi. Yüzde 47 oy oranını üstünlük olarak görmediklerini belirten Gedikli, "Siz de korku siyaseti yapmayı bırakın." dedi. Gedikli, aldıkları oy konusunda mütevazı davrandıklarını vurgularken, Başbakan'ın, geçmişi suçlamadığını anlattı: "Biz enkaz edebiyatı yapmıyoruz. Sadece geçmişteki rakamlarla günümüzdeki rakamları kıyaslıyoruz." Selvi'nin ekonomideki gelişmelere ilişkin eleştirilerine de cevap veren Gedikli, kayıt dışı ekonominin 30 yıldır sürdüğünü, AK Parti döneminde ise bu konuda bir azalma yaşandığını aktardı. Türkiye İstatistik Kurumu'nun verilerine göre işsizlik oranlarının düştüğüne dikkat çeken Gedikli, yatırımların teşvik edilmesi konusunda yeni bir çalışma içinde olduklarını açıkladı. CHP'li Selvi, işsizlik ve yoksulluk hakkında konuşurken AK Partili Zeynep Karahan Uslu'ya, "Zeynep Hanım, Allah sizi inandırsın." diye seslenince, Uslu, "Ben size de inanırım." karşılığını verdi.

CHP ile MHP arasındaki bayramlaşmada, TSK'nın Kandil operasyonu konuşuldu. MHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Şefkatli, TSK'nın operasyonunun Türk halkını rahatlattığını belirtirken, sonuçlarının düşündürücü olduğunu ileri sürdü. PKK'ya lojistik anlamda büyük darbe vurulduğunun kesin olduğunu belirten Şefkatli, "Millet bu bayrama psikolojik anlamda mutlu girdi. Çok güzel bir ülkemiz var. Bunun kıymetini bilelim." dedi. CHP'yi Hür Parti, DSP, Saadet Partisi, BBP, SHP, İP ve Anavatan heyetleri de ziyaret etti.

AK Parti'de deprem konuşuldu

AK Parti Genel Merkezi'ndeki bayramlaşmada daha çok Ankara'da meydana gelen deprem konuşuldu. AK Parti'de misafirleri Genel Başkan Yardımcısı Haluk İpek, Ankara milletvekilleri Faruk Koca ve Zeynep Dağı ağırladı. DSP'lilerin ziyaretinde AK Parti'nin yeni genel merkez binası gündeme geldi. DSP'lilerin yeni bina için 'hayırlı olsun' dilekleri üzerine Haluk İpek, daha önce Bülent Ecevit'in koruma müdürlüğünü yapan İzmir Milletvekili Recai Birgün'e "Rahmetli Ecevit böyle bir bina düşünür müydü?" diye sordu. Birgün, "Partiler için büyük bir binaya gerek olmadığına inanırdı, müsriflik olarak bakardı." karşılığını verdi. MHP ve CHP heyetlerinin ziyaretlerinde ise sohbet konusu Bala'daki deprem oldu.


Ankara, Zaman



22 Aralık 2007, Cumartesi

 

Meftun isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 12-22-2007, 13:57   #2
Kullanıcı Adı
CeVHeR
Standart CHP'nin AK Parti'den bayram ricası: Yüzde 47 oy aldığınızı artık söylemeyin
:D :D :D :D
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 13:11   #3
Kullanıcı Adı
oguzdesouza
Standart CHP'nin AK Parti'den bayram ricası: Yüzde 47 oy aldığınızı artık söylemeyin
:D
oguzdesouza isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 13:12   #4
Kullanıcı Adı
mavera
Standart CHP'nin AK Parti'den bayram ricası: Yüzde 47 oy aldığınızı artık söylemeyin
bizimde sizden bir bayram ricamiz var tamam biz yüzde 47 yi söylemeyecegiz bari sizde bir delikanlilik yapip bükemediginiz bilegi öpseniz nasil olacak!
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 13:52   #5
Kullanıcı Adı
ak_mavish
Standart CHP'nin AK Parti'den bayram ricası: Yüzde 47 oy aldığınızı artık söylemeyin
:D :D
  Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 13:57   #6
Kullanıcı Adı
eses
Standart CHP'nin AK Parti'den bayram ricası: Yüzde 47 oy aldığınızı artık söylemeyin
yalnız orda bana göre biraz da haklı olan bir eleştiri var.ecevet iiçn söylenmiş ama mesele o değil.akparti genel merkesi hakikaten çok ihtişamlı ve çok para harcandı.30 trilyon gibi çok yüksek bir bütçe harcandı.bence akparti için bu kadar lüks bir parti binası olmasına gerek yok tu diye düşünüyorum.
eses isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-23-2007, 20:22   #7
Kullanıcı Adı
selahattin_ay
Standart CHP'nin AK Parti'den bayram ricası: Yüzde 47 oy aldığınızı artık söylemeyin
Alıntı:
eses Nickli Üyeden Alıntı
yalnız orda bana göre biraz da haklı olan bir eleştiri var.ecevet iiçn söylenmiş ama mesele o değil.akparti genel merkesi hakikaten çok ihtişamlı ve çok para harcandı.30 trilyon gibi çok yüksek bir bütçe harcandı.bence akparti için bu kadar lüks bir parti binası olmasına gerek yok tu diye düşünüyorum.
gozun yukseklerde ise onemli degil bence
soyle diyeyim hakeden kisinin simarmasi, ukalalik yapmasini anlarim hos gorurum
ama haketmeden bos bos olsa o zaman senin dedigin hakli
ecevit kartala bindi de ne oldu
selahattin_ay isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi