AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.



Cevapla
Seçenekler
 
Alt 01-25-2010, 23:01   #1
Kullanıcı Adı
Ömer Bekir
Standart CHP'nin En Eski Üyesi AK Partili Oldu..
Ailecek CHP'li olan İstanbul Teknik Üniversitesi mezunu yüksek mühendis Erturan, AK Parti İzmir İl Başkanı Ömür Kabak'a iki sayfalık duygusal bir mektup yazdı. Mektubunda, felçli olduğu için il başkanlığına gidemediğini ifade eden Erturan, partiye kayıt formuyla birlikte Kabak'ı Karşıyaka'daki evine davet etti. Daveti büyük bir onurla karşılayan Kabak da il yönetim kurulu ve ilçe kadınlar kolu üyeleriyle Erturan'ı ziyaret etti.

Hükümetin icraatlarını gördükten sonra vicdan sahibi bir vatandaş olarak, "Bundan böyle AK Partili'yim." dediğini ifade eden Kemal Erturan, ''Sayın Başbakanımız, başta CHP'nin görmezden geldiği ve elini taşın altına koymaktan korktuğu terör sorununa çözüm için yola çıktı. Kangren olan bu sorunu Sayın Erdoğan kucağında bulunca, CHP'liler gibi görmezden gelmedi. Hep aka kara, karaya ak diyen muhalefet liderleri ise çözüme çözümsüzlükle yanıt verdi. 86 yıldır yaşadığım bu güzelim topraklarda artık terör yüzünden bir tek vatan evladının ölmesini istemiyorum.'' şeklinde konuştu. Erturan, bu zamana kadar hiçbir liderde görmediği yürekliliği Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'da gördüğünü ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Kabak ise yılbaşında kendisine ulaşan mektuptan çok etkilendiğini belirtti. Millî birlik ve kardeşlik projesinin özünün Erturan'ın anlattıkları olduğunu söyleyen Ömür Kabak, "Bundan önceki hükümetler bu sorunu halının altına süpürmeyi tercih etti, ama Başbakanımız ve AK Parti hükümeti, çözme kararlılığıyla yola çıktı. Bu kardeşlik sağlanınca, ülkemizin önünde hiçbir engel kalmayacak." dedi.

Konuşmaların ardından çiçeği burnunda AK Partili Erturan, Başbakan Erdoğan'a yazdığı mektubu Kabak'a teslim etti.

(CİHAN)

 

Ömer Bekir isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-25-2010, 23:22   #2
Kullanıcı Adı
EpiVaTeS
Standart
Ne mutlu...=)
EpiVaTeS isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 01-26-2010, 01:07   #3
Kullanıcı Adı
fatih güneş
Standart
aklın yolu bir(akparti)
fatih güneş isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.



Bulut Sunucu Hosting ve Alan adı
çarşamba pasta çarşamba bilgisayar tamircisi