![]() |
#1 |
![]() Katliamlariyla meshur Israil donanmasina 2004 yilinin temmuz ayindan itibaren kar’ini kaynak olarak aktaran Coca Cola, Filistin ve dunyanin dort bir yerinde elinin erdigi muslumanlarin kanini icerken, kanini icemedigi Muslumanlarin kaninida “alkol ve kokain” ile zehirliyor
Butun dunyada en cok tuketilen icecek olan Coca Cola'nin gizlenen formulu, Amerika’da Mark Pendergrand adli gazetecinin Coca-Cola'nin Kutuphanesi'nde yaptigi dort senelik arastirma neticesinde ortaya cikti. Amerikada 1993 yilinin mart ayinda piyasaya cikan kitabinda Cola'nin formulunde kokain ve alkolun bulundugunu belirtti. Formulde yer alan kokain maddesinin yer alip almadigi konusunda cevap vermekten kacinan Cola ureticileri, alkolun var oldugunu ise inkar etmediler. alıntıdır
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() allaha şükür hiç bizaman cococola içmedm içmemde..........içenlerede karşıyım
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() kaynak alabilir miyiz..acikcasi bana hic ama hic inandirici gelmedi..
evet cola sagliga zararlidir evet icindeki kafein nedeniyle bagimlilik yapar ama icinde uyusturucu ve alkol var demek biraz abarti.. eger uyusturucudan kasit kafein, alkolden kasit etil alkol ise bu sadece colada yok cogu ürende var buna cola turka da dahil.. birde su gizlenen formul olayini cok abarttilar..cola nin az cok neylerden olustugu bellidir ama coca cola bu olayi efsanelestirip yapamayacagi reklami yapti.. arkadaslar bilmiyorum daha önce reklamla alakali bir iste calisaniniz varmi az cok alanima girdigi icin söyleyim bu tür anti propaganda amacli yazilar öyle ters tepki vermeyebiliyor aksine o sirketin pozitif reklamini yapabiliyor.. saygilarimla.. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
![]() Alıntı:
bu tür haberler he daim yalanlanmis ve mahkeme karariyla tazminata mahkum edilmistir..su anda cola nin en fazla tüketildigi ülkelere bakarsak müslüman ülkelerde tüketiliyor..böyle karalamayla onlarla mücadele etmek yerine, daha iyisini yapip piyasaya sürmek nasil olur.. su anda coca cola türkiyede pazarin yarisindan fazlasinin hakimi, son yillarda cola turka bu hakimiyeti kirmaya basladi bencede yapilmasi gereken budur, yani kalitelisini yapacaksin ve onu halka sunacaksin.. birisi bana izah etsin hem müslüman düsmani deriz bu firmalara hemde en fazla müslüman cografyasinda tüketilir..bu tezat neden kaynaklaniyor acaba bu konuda cok samimi olmadigimizdan kaynaklaniyor olmasin ;) |
|||
![]() |
![]() |
#6 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |||
![]() Alıntı:
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||||
![]() Alıntı:
samimi degiliz bu cok asikar, lafa geldiginde mangalda kül birakmayan bizler, icraate geldigi zaman bir seferlikten ne olacak canim, benlemi bitecek, her koyun kendi bacagindan asilir gibi söylemlerde bulunuyor.. ben yillardir ayni muhabbetleri dinlerim, mailim hep bu tür protesto mailleriyle dolar tasar ama daha elle tutulur hic birsey görmedim aksine bu tür seylerin bir propaganda araci oldugunu analiz ettim.. bizler hep birilerini amerikanci olmakla suclariz ama hic kendimize bakmayiz..hep birseylerle kendimizi avuturuz yok bilmem suraya su kadar zarar verdik, yok iste hakaret karikatürünü cizen adam yanginda öldü gibi efsanevi olaylarla kendimizi kandiririz.. kusura bakmayin bu tür maillere karsi tepkim hep ayni cünkü tek elden ciktigina inandigim, amaci bilinclendirmek olan ama cogu zaman ters tepen bu mail ve yazilardan artik bana "gina" geldi!.. |
|||||
![]() |
![]() |
#9 | ||||
![]() Alıntı:
demek ki onlarin üstünlügünü kabullenmisizki onlarla ayni kulvarda mücadele etmek yerine nasil celme takariz diye ugrasiyoruz.. bin dereden su getiriyoruz..yok icine fare düstü diyoruz olmuyoruz, ters ceviriyor bakin mekke yok diyoruz olmuyor, alkol var diyoruz yemiyor, uyusturucu var diyoruz yemiyor, haram diye fetva yayinlatiyoruz olmuyorda olmuyor.. neden olmuyor biliyor musun yukarida da dedigim gibi samimi degiliz..sen yap kaliteli mali, sür piyasaya kiymetini kimse bilmezse halik bilir güzel..;) ama böyle her daim bu sirketlerin ismini agza alarak resmen onlarin reklamini yapiyoruzda farkinda degilsiniz..;) |
|||||
![]() |
![]() |
#10 |
![]() farkındız ama millet anlamıyo zaten islami olmayan bi kuruluşun malını yemek nekadar doğru....onlar için haram helal yokki bizim içinmi dikkat edecekler.....onlar müslümanları zehirlemek için ellerinden geleni yapıyolar.....ve bizde bizim için önemli olan ramaz ayında bile en başa koyuyoruz...uyansın artık halk...islami kuruluşlara dönüş yapsın ozaman ben rahat kalbim rahat
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|