![]() |
#1 |
![]() Çocuk olarak kalsaydım keşke Acıyı dizimdeki yara zannetseydim Yangınları sadece ocaktaki ateş bilseydim Aşkı annemin sevgisi Sevdayı oyuncaklarıma düşkünlüğüm görseydim Çocuk olarak kalsaydım keşke Siyahı bilmeseydim renk olarak Mavi benim oyun rengim olsaydı Gökyüzündeki bulutlara hüzünle değil Neşeyle bakabilseydim Hayallerim oyunlardan ibaret olsaydı Çocuk olarak kalsaydım keşke Bağıra bağıra ağlasam Kahkahalarla gülebilseydim Yoruluncaya kadar koşsam Uykuya çok çabuk dalabilseydim Çocuk olarak kalsaydım keşke O zaman geceyi tanımaz Ay’la aramda bir sihir olmazdı Yarını düşünmeden yaşasaydım Ölümü ise derin bir uyku bilseydim Çocuk olarak kalsaydım keşke Çıkarın ne demek olduğunu bilmeseydim İki yüzlülüğü duyduğumda iki tane surat demek mi diye sorsaydım Tüm hazinem misketlerim Tek dostum oyuncak bebeğim olsaydı Çocuk olarak kalsaydım keşke Hayata masallardaki pencereden bakabilseydim Büyükler beni tatlı yalanlarla avutsa Mutluluk kağıt helvamdan aldığım bir ısırık olsa Ağladığımda, içi yanan annem olsa hep yanımda Korkuyu yıldırım ve gök gürültüsünde bıraksam Gözlerimdeki çıldırtıcı masumluk hiç yokolmasa Ben hep masum kalabilsem Ben hep mutlu olabilsem Hiç büyümesem hep çocuk kalsam Keşke... Keşke... Çocuk olarak kalsaydım keşke... (Artık, keşkeler anlamsız, zaman geçiyor hızla) Sema Şener
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() evet keşkeler anlamsız :'( güzeldi teşekkürler
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() gerçekten güel bir şiir
paylaşımın için sağol +1 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Rica ederim.Teşekkürler.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() (Artık, keşkeler anlamsız, zaman geçiyor hızla) Eyvallah güzeldi (+) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Çocuk iken hep büyümek büyümek ister insanlar. Ben de öyleydim tabi 8)
Büyüyünce, doğru yaşayamadıklarını düşünüp "keşke" çığlıkları atarar. Keşkeli bir hayat hep geçmişi yaşar ve dolayısıyla en baştan başlamayı ister. Büyümek ve en güzel duyguları tatmak ne güzeldir. En doğru kişiyi sevmek ne güzeldir... Büyümek ve büyümek... Paylaşım için teşekkürler Eda +1 ![]() Kadim sevgiler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Rica ederim Başkanım .
Gölge teşekkür ederim . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |