![]() |
#1 |
![]() ![]() istiyorum.... hayır,istemiyorum.... bilmiyorum... ![]() Masamın başında ayaklarımın buz gibi akan dere sularına karıştığını hayal ediyorum.... Oturduğum yerden kalkmak istiyorum..aynı oranda kalkmamayı da istiyorum.... Tıpkı gitmek isteyip ,aynı şiddette gitmek istemeyişim gibi.... Sonra çok çalışmak istiyorum, hem de hiç çalışmak istemiyorum... Çokça okumak istiyorum,dinlemek,öğrenmek...küçüklüğümden yırtılıp büyümeye doğru yol almak istiyorum....Ama sonra nasılsa beynimi ve de hafızamı sabitleyemediğim için okumakta istemiyorum,dinlemekte... Sonra büyümek istiyorum ..ama büyüdükçe korkularımında benle beraber büyüdüğünü öğreniyorum ...Hep merak ederdim,neden yaşlanmaktan korkulduğunu şimdi daha iyi anlıyorum... Ama küçülmeyi de istemiyorum,Aynı şeyleri bir daha yaşamak çok yorucu geliyor gözüme... yeniden konuşmayı,yürümeyi öğren,okula git,sınavları gir,okullarda oku....Kendini kaybetmeme kendini bulma mücadelesi ver....zor işler.... Çok konuşmak istiyorum ,hatta benzeri çokça cümleler kurmak istiyorum....Ama geri dönüpte yazdıklarımı okumak istemiyorum...Sonra beğenmeyeceğim,sil bidaha yaz...zor işler... O yüzden susayım diyorum... Ayakları da çıkar sudan!!! Kalkayım bari,eve gitme vakti.... Alıntı
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|