AK Gençliğin Buluşma Noktası
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 05-30-2009, 04:17   #1
Kullanıcı Adı
FarukARSLAN.
Standart Coşkun’u ‘askere alınma korkusu” sardı

Çürük’ten çürüğe ilginç dayanışma örneği

AH COŞKUN'UN "MİDE-DALAK" OPERASYONLARIYLA İLGİLİ DETAYLI HABER İÇİN TIKLAYINIZ

KOMANDO OLACAKKEN, RAPORA ÇÜRÜK KOYDURTMUŞ

"ÇÜRÜK HERGELE"Yİ GENELKURMAY'A SORDUK

Hürriyet gazetesinin ‘mide-dalak’ operasyonundan çürüğe çıkarak askere gitmediği ortaya çıkan yazarı Ahmet Hakan Coşkun, bugünkü köşesinden Ergenekon’a fahri avukatlık yapan ve aynı zamanda çürük olduğu bahanesiyle askere gitmeyen YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu’yla ilginç bir dayanışma örneği gösterdi.

ÖNCE BAŞBUĞ’A SONRA EMİNAĞAOĞLU’NA SELAM GÖNDERDİ

Askere gitmemek için yaptırdığı ‘mide-dalak’ operasyonunun ortaya çıkmasıyla askere alınacağı korkusu yaşayan Hürriyet yazarı Ahmet Hakan Coşkun’un bu korkusu dünkü satırlarına şöyle yansımıştı: “Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ’u e-muhtıra vererek AK Parti’nin oylarını arttırdığı için eski Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt’a tercih ederim.” Başbuğ’a uzaktan selam göndererek mesaj gönderen A.H. Coşkun, bugünkü yazısında da Ergenekoncularla sıkı işbirliği yapan ve GATA’dan aldığı çürük raporlarıyla askere gitmeyen YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu’na selam gönderdi.

RUŞEN ARACILIĞIYLA EMİNAĞAOĞLU’NUN ERDEMLİ YÖNLERİNİ ÖĞRENMİŞ

“Çürük Eminağaoğlu’ndan GATA tüyosu mu almaya çalışıyor?” sorusunu akıllara getiren yazısında A.H. Coşkun, Eminağaoğlu’nun arkadaşı Ruşen Çakır aracılığıyla “Teşekkürler Ruşen” başlığıyla şu mesajı gönderdi: “Teşekkürler Ruşen: YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu’nu ben de ‘tipik bir Ergenekoncu” sanırdım. “Kemal Kerinçsiz ekolünden biri” der, geçerdim… Onun “yandan medya”da bize tanıtılış biçiminden ben de etkilenmiştim. Fakat…Gelin görün ki…Eminağaoğlu’nun bize gösterilmeyen erdemleri varmış. Ruşen Çakır, dünkü Vatan’da gayet açık bir şekilde yazmış. Hırant’ı haksız yere “Türklüğe hakaret etti” diye mahkum eden yargı kararına karşı en esaslı direniş ondan gelmiş. “Burada hakaret yok” demiş. “Yapmayın, etmeyin” demiş. Tutumundan da hiç taviz vermemiş. Teşekkürler Ruşen Çakır…Bir haksızlığa karşı çıktığın için Eminağaoğlu ile ilgili bir yanlış algıyı düzelttiğin için…Medyada “vicdan hissi”nin hala kaybolmadığını gösterdiğin için…”

/ HABERVAKTİM

FarukARSLAN. isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)