![]() |
#1 |
![]() Ben seni bir okyanusun derinliğinde buldum da sevdim
Parlak bir inciydin benim için Paha biçilmez bir inci Ben seni soğuk ve yağmurlu bir günde Seni düşünürken gülüşündeki sicaklığın içime dolup da Beni sardığı bir anda sevdim Seni sadece selvi boyun,siyah saçların yada kara gözlerin Güzel bir yüzün var diye değil Fikirlerinle,konuşmandaki güzelliğin ve benim o kor halde yanan yüreğimle sevdim Ben seni derinden ve hissederek sevdim Her kalp atışımda vücudumun dört bir köşesine yayıldığını Beni sardıgını her nefes alışımda cigerlerime isledigini bilerek sevdim Seni kış gecelerinin o soğuk yatağında birlikte uyuyup beni ısıttığın Yaz sicağinda uyuyamayıp sıkıntılarım oldugun Ve rüyalarımda bulustugumuz gecelerde sevdim Seni ellerinden tutup kanımın kaynadığı Kalbimin yerinden firlayacağını hissettiğim anlarda O ıslak dudaklarınla beni sevdigini söyleyeceğin anları düsünerek sevdim Ben seni o sensiz anlardaki boş ve değersiz geçen dakikalarda Kayıp zamanlarımızda,seni arayıp bulamadığım Çaresizlik içinde oldugum,içki sofralarini dost bildiğim anlarda sevdim Sen ne kadar uzak olsan da, Aramızdaki kilometreler nasıl çoksa Bende seni o kadar yoğun ve o denli çok sevdim Seni kalbimde yanan ateşin ile Zihnimde olusan hayallerin o ay parçası çehrenle Bana derinden bakan o gözlerindeki ışıltıyı göreceğim anları beklerken Kalbimin yanıp tutuştugu anlarda Gelip o bu atesi alevlendirerek Bana sarılarak beni sevdiğini söyleyeceğin anları düşünerek sevdim Korkuyorum! Hakkettigin mutluluğu sana verememekten korkuyorum. Seni beni sevdiğinden fazla sevememekten korkuyorum. Senin sevgine layık olduktan sonra başkaları tarafından o sevgiyi kaybetmekten korkuyorum. Seni kazandım derken kaybetmekten korkuyorum. Aramızdaki maneviyat haricindeki uçurumlardan korkuyorum. Senin kalbini daha fazla kırmaktan korkuyorum. O temiz ve masum göz yaşlarını daha fazla akıtmaktan korkuyorum. Evet korkuyorum; Seni kaybetmekten, seni daha fazla üzmekten Sana kendimi ifade edememekten korkuyorum. Yada yanlış anlaşılmaktan korkuyorum. Uçurumun kenarında yalnız kalmaktan korkuyorum. Dostluguna doyamadan ulu orta yalnız kalmaktan korkuyorum. Yüregimdeki o ince sızının bir gün çoğalmasından ve beni sarmasından korkuyorum. Sevgi denen güzelliginin bir gün beni terk etmesinden korkuyorum. Dostlugun ölüp yerine nefretin yeşermesinden korkuyorum. Korkuyorum evet; Seni kaybetmekten ve seni daha fazla üzmekten Bir çiçek misali ne ellemeye nede koparmaya kıyamiyorum uzaktan seyrediyorum çünkü; Seni daha fazla incitmekten korkuyorum. Ömründe yasadığın mutlulugu huzuru sana yaşatamamaktan korkuyorum. Sana kalbimden fazlasını verememekten korkuyorum. Sonunda sana gözyaşından baska bir şey bırakamamaktan korkuyorum. Seni sevmekten degil; Dostlugunu suistimal etmekten, Seni kaybetmekten ve değerini bilememekten ve Yüce Rabbime hesap verememekten korkuyorum. Belki de çok fazla korkuyorum ÇÜNKÜ; BEN İLK DEFA SEVİYORUM
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sen ne kadar uzak olsan da,
Aramizdaki kilometreler nasil çoksa Bende seni o kadar yogun ve o denli çok sevdim ÇÜNKÜ BEN İLK DEFA SEVİYORUM :'( :'( çok güzeldiii gülüm yüreğine sağlık!!!!! ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Güzel bir yüzün var diye degil
Fikirlerinle,konusmandaki güzelligin ve benim o kor halde yanan yüregimle sevdim Ben seni derinden ve hissederek sevdim harika bir şiir yüreğine sağlık canım :-* devamını bekleriz : ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Bos ve anlamsız bir hayatı yaşarken ansızın karşılaşır insan sevgiyle . Artık baharlar başka güzeldir,çiçekler daha bir canlı ağaçlar daha bir yeşildir,gitmiştir artık kasvetli bulutlar kalkmıştır gözdeki sararmış solmuş perde ! Sular can verirken hayata ,can suyumuzu alırız sevgilinin sözlerinden yavaş yavaş ! Artık iyice alışmışızdır daha önce bilmediğimiz ve aklımıza geldiğimizde nasıl yaşadıgımıza şaşırdığımız günlerde hiç tatmadığımız güzelliklere ! Tam doymuşken sevgiye aklımıza gelir her nimet zıttıyla bilinir sözü elimizdeki bardak düşer,gözlerimizde ki ışık söner , tüm güzel sözler düğümlenir bogazda ve kalp artık sendeleyerek atar.Bunun tek sebebi sadece hayatımıza anlam yükleyen sevginin yokluğunun düşüncesi ise sevgilinin yokluğu nelere gebedir ? Bunu İlahi aşk'a endekslemek ise başka güzeldir . RABBİM cümlemize Yaşatsın !
Aşk korkuya peçe , Korku Aşk'a perde. ALLAH(c.c)'tan nasıl korkmaz, İnsan O (c.c)'nu severde ! Payalaşım için Teşekkürler ( +1 ) ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
çok teşekkürler okuduğunuz ve yorum yaptığınız için :-[ |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() ilk defa sevenlerin şiiri olsa gerek çok güzel bir şiir paylaşımın için teşekkürler+1
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() okuyan gözlerinize sağlık teşekkürler :-[
|
|
![]() |
![]() |
![]() |