![]() |
#1 |
![]() “Belge sahte” yaygarası çıkaran malum medyanın çabaları boşa çıktı. Belgenin Albay Dursun Çiçek’e ait olduğunun üç kurum tarafından doğrulanmasının ardından kartel nasıl rol değiştirdi? Genelkurmay Harekât Başkanlığı Bilgi Destek Daire Başkanlığında hazırlandığı belirtilen “İrtica ile Mücadele Eylem Planı”, planda geçen kullanıma hazır medya tarafından “sahte” fırtınası koparılarak yalanlanmaya çalışıldı. Jandarma, Adli Tıp ve Polis teşkilatının kriminal incelemesi sonucu imzanın Albay Dursun Çiçek’e ait olduğunu ortaya çıktı. Belge sahte çıksaydı, sonuç değişir miydi? Belgenin sahte çıkması, geçmişte cunta tarafından hazırlanan darbe planlarını, halkın değerlerine karşı takınılan tutumu silmeye yeter miydi? Tüm bu yaşananlardan sonra Genelkurmay Başkanlığı ne yapmalı? İşte tüm bu soruların cevabı: EDİTÖRÜN YAZISI İÇİN TIKLAYIN!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Doğru kervan yürüyor......
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Ben afkurmuyorum ki ama sen her foruma girdiğinde sağa sola havluyorsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Başk arzun ve isteğin varmıydı
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Sen ne anlatıyosun veya ne anlatmak istiyorsun.Amacın ne...Sen BÜYÜK ÖNDER ATATÜRKÜ bizden çokmu seviyorsun.Hayır tabiki sadece kişiler üzerinden veya arkalarına sığınarak siyaset yapıyorsun...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() sana bu kadar cevap çok bile kapa çeneni atatürkü kimin sevip sevmediği bu ülkenin kalkınıp kalkınmaması için en çok çabalayanlar ortada ve otomatikman kimin sevdiğide.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Sana cevap yok artık.....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Gerçekler acıdır ama senin gibi biriyle gerçekler bulunmaz ki...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() Bak kardeş sabah sabah üslübumu bozmak istemiyorum.Sen ve senin gibilere ayıracak vaktimte yok.Aynı zamanda çok hakaret ve küfür içerikli yorumların var.Edepsizlik yapmanın anlamı yok.Kendine gelsen iyi olucak bence,Anlamadığım taraf bu tür konuşma şekli sana artı anlamda ne kazandırıyor.Son olarak dediğim gibi yardıma ihtiyacın varsa ederiz.Onun haricinde uğraşırım seninle özelden mesaj falan yazmam.kesinlikle korkutmak amacıyla söylemiyorum.Bir şekilde ulaşırım sana...Adresini falan çok rahat bir şekilde bulacağımdan eminim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|