AK Gençliğin Buluşma Noktası
AK Parti Milletvekilleri Forumu AK Parti Milletvekilleri hakkında paylaşım bölümümüz.


Cevapla
Stil
Seçenekler
 
Alt 09-15-2011, 03:57   #1
Kullanıcı Adı
hercümerc
Standart Davutoğlu - Kudüs Bizimdir İsrail'in Değil !
YouTube Video
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

 

hercümerc isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 09-15-2011, 04:20   #2
Kullanıcı Adı
Seyyah
Standart
MaşaAllah,
Adam makina gibi konuşuyor,
Allah yardımcıları olsun, büyük işler başarıyorlar, çığırlar açıyorlar.
Farkındamısınız artık ne chp ne mhp halkın gözünde Akpartiye rakip bile olamıyor,
Muhattaplar global anlamda değişti, Türkiye çok gelişti...
Seyyah isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2012, 14:57   #3
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart
Obama'dan İsrail'e destek!

İsrail'in Gazze saldırısının ardından, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ile telefon görüşmesi yapan ABD Başkanı Obama, İsrail'i destekledi.

ABD Başkanı Barack Obama, İsrail'in Gazze saldırısının ardından, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu ve Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ile telefon görüşmeleri yaptı.

Beyaz Saray'dan yapılan açıklamada, ''Bugün, Başkan Obama, Gazze'den İsrail'e düzenlenen roket saldırıları ve Gazze'de artan şiddetle ilgili olarak İsrail Başbakanı Netanyahu ve Mısır Cumhurbaşkanı Mursi ile telefonda görüştü'' ifadesi kullanıldı.

Açıklamaya göre, Obama görüşmelerde, ABD'nin İsrail'in kendini savunma hakkına desteğini yinelerken, Netanyahu'ya, sivil kayıplardan kaçınmak için her türlü çabayı göstermesi çağrısında bulundu.

Beyaz Saray açıklamasında, Obama-Netanyahu görüşmesine ilişkin şu ifadelere yer verildi:

''Başkan Obama, Gazze'den İsrailli sivillere karşı düzenlenen roket saldırıları ışığında ABD'nin İsrail'in kendini savunma hakkına desteğini yineledi. Başkan, Başbakan Netanyahu'ya, sivil kayıplardan kaçınmak için her türlü çabayı göstermesi çağrısında bulundu. İki lider, durumun yatışmasına imkan tanımak için Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırılarına son vermesi gerektiği yönünde ortak görüş ortaya koydu. İki lider, önümüzdeki günlerde aralarındaki yakın teması sürdürme hususunda mutabık kaldı.''

Beyaz Saray açıklamasında, Obama-Mursi görüşmesine ilişkin de şunlar kaydedildi:
''Başkan ayrıca, Mısır'ın bölgesel güvenliğin muhafazasındaki merkezi rolü dikkate alınarak, Mısır Cumhurbaşkanı Mursi ile görüştü. Görüşmede, Başkan Obama, Gazze'den İsrail'e roket ateşini kınadı ve İsrail'in kendini savunma hakkını yineledi. İki lider, durumun mümkün olduğu kadar hızlı şekilde yatışması için çalışmanın önemi üzerinde fikir birliğine vardı ve gelecek günlerde yakın teması sürdürmeyi kararlaştırdı.''

Toner: İsrail'i destekliyoruz

Öte yandan. ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mark Toner, saldırıya ilişkin, ''Hamas ve diğer terörist organizasyonların İsrail halkına karşı giriştiği şiddetin hiçbir mazeret ve gerekçesi yok. İsrail'in kendisini savunma hakkını destekliyoruz'' ifadesini kullandı.

Kanada'dan İsrail'e destek

Kanada Dışişleri Bakanı John Baird, yaptığı yazılı açıklamada, İsrail'in kendini ve halkını terör tehditlerine karşı savunma hakkı olduğunu belirtti.

''Yahudi halkın genellikle terörle mücadelede ön saflarda yer aldığını'' belirten Baird, Kanada'nın Hamas'ı kınadığını, ''İsrail'in bölgenin barış ve güvenliğini tehdit edenlere karşı koyma çabalarına destek verdiğini'' ifade etti.

AA
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2012, 14:58   #4
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart
Batı, katil İsrail'e sahip çıkıyor

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği operasyonlar, dünya gündemine bomba gibi düştü. İsrail'e ilk destek, ABD'den geldi. Mısır Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin çağrısıyla toplanan BM Güvenlik Konseyi toplantısından ise bir sonuç çıkmadı.





ABD'nin BM Daimi Temsilcisi Susan Rice, New York'ta acil olarak toplanan BM Güvenlik Konseyi'nin toplantısında, ''Hamas'ın ve diğer terör örgütlerinin İsrail halkına yönelik başvurduğu şiddetin hiçbir haklı gerekçesi olmadığını'' söyledi.

Mısır, İsrail'in saldırılarının derhal durdurulması çağrısında bulundu. Mısır Cumhurbaşkanlığı, saldırılara karşılık olarak İsrail'deki Büyükelçisi'ni geri çağırdı.

İsrail'e doğrudan destek verdiğini açıklayan diğer ülke de Kanada oldu. Gazze saldırısıyla ilgili İsrail'i desteklediğini açıklayan Kanada, Hamas'ı da kınadıklarını belirtti.

İngiltere, tarafları itidale çağırdı. İngiltere Dışişleri Bakanlığı'nın resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, ''Kimsenin yararına olmayacak bu tehlikeli gerginliğin önlenmesi için tüm taraflara itidal çağrısında bulunmaya devam ediyoruz'' denildi.

Rusya ise , "İsrail ve Filistin arasında meydana gelen olayların kontrol altına alınması için" Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'ne (BMGK) devreye girmesi çağrısında bulundu.

Filistin'in Kahire Büyükelçisi Berekat el-Ferra, Arap liderlerini büyükelçilerini geri çekmeye çağırdı.

İran da, İsrail'in Gazze Şeridi'ne saldırısını kınayarak, uluslararası kuruluşları ve dünya kamuoyunu harekete geçmeye çağırdı. Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ramin Mihmanperest, İsrail'in saldırısını ''devlet terörizmi'' olarak niteledi ve saldırıları şiddetle kınadıklarını söyledi.

Muhalif Suriye Kabileler Konseyi Sözcüsü İsmail el-Halidi, İsrail'in Gazze saldırısını kınayarak, uluslararası toplumdan saldırıyı durdurmak için müdahalede etmesini istedi.

Tunus da, İsrail saldırılarının ''gerekçesi olmadığı'' savundu; bu saldırıların Filistin direniş gruplarının ateşkes kararını uyguladığı bölgede yeni bir patlamaya sebebiyet vereceğine dikkati çekti.

Filistin'in Kahire Büyükelçisi Berekat el-Ferra, Arap liderlerini büyükelçilerini geri çekmeye çağırdı.
AJANSLAR
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 11-15-2012, 15:01   #5
Kullanıcı Adı
MEÇHUL ADAM
Standart
AB VE ABD asla bizim dostumuz değildir.Onlar hep siyonist yahudilerin meenfaatı için çalışırlar.

Kimse kimseyi kandırmasın.Düşmanlarımız gerçek yüzünü gösterirken züğürt tesellisi sözlerine de karnımız toktur..
MEÇHUL ADAM isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı





2007-2023 © Akparti Forum lisanslı bir markadır tüm içerik hakları saklıdır ve izinsiz kopyalanamaz, dağıtılamaz.

Sitemiz bir forum sitesi olduğu için kullanıcılar her türlü görüşlerini önceden onay olmadan anında siteye yazabilmektedir.
5651 sayılı yasaya göre bu yazılardan dolayı doğabilecek her türlü sorumluluk yazan kullanıcılara aittir.
5651 sayılı yasaya göre sitemiz mesajları kontrolle yükümlü olmayıp, şikayetlerinizi ve görüşlerinizi " iletişim " adresinden bize gönderirseniz, gerekli işlemler yapılacaktır.




çarşamba çilingir webmaster blog Pendik Oto Ekspertiz çarşamba pasta