Delgado'nun Yumrukları
Nobre ve Cisse’nin oyundan alınınca gösterdikleri tepkiye dün Arjantinli yıldızınki eklendi. Delgado, kenara alınınca çimlere tekme savurup, çıkış tünelinin körüğünü yumrukladı.
BEŞİKTAŞ’ın Arjantinli yıldızı Matias Delgado, karşılaşmanın 63. dakikasında oyundan alınıp, yerini 16 yaşındaki Batuhan’a bırakırken, çılgına döndü. Sahayı çimlere tekme savurarak terk eden Delgado, soyunma odasına yöneldi. Sahayı terk ederken tünelin üstündeki körüğü yumruklayan Arjantinli futbolcu kısa süre sonra geri döndü. Çıkış tünelinde ağzından maçı izledi.
Affı olmaz
Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, Delgado ile konuştuğunu, Arjantinli futbolcunun oyundan alınmasına değil, kendi oyununu beğenmediği için tepki gösterdiğini söyledi. Kasımpaşa maçında Nobre ve Cisse’nin oyundan alınırken ki davranışlarına Delgado’nun kinin eklenmesi üzerine de Engin, "Oyuncu kötü oynadıysa reaksiyon gösteriyor. Nobre ve Cisse’ninkini bilmiyorum. Delgado bana ’Kötü oynadığım için tepki gösterdim’ dedi. Bizim olduğumuz yerde başta türlü bir zaafiyetin olması mümkün değil. Burası Beşiktaş Kulübü, böyle bir hareketin cezası büyük olur. Affı da olmaz. Ama bu tip şeyleri fazla büyütmemek lazım" diye konuştu.
|