![]() |
#1 |
![]() arkadaşlar bu konu bir çok kez gündeme geldi ama bi çağrıda ben yapıyorum...başbakanımızın cagrısına ragmen halen posta ve hürriyet tirajları zirvede..bu konuda biraz duyarlı olalım ve artık lütfen POSTA,HÜRRİYET,MİLLİYET,RADİKAL,FANATİK,VATAN gazetelerini almayalım KANAL D VE STAR TELEVİZYONLARINIDA İZLEMEYELİM..D SMARTI ASLA ALMAYALIM...
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() zaman geçiyo ama kardeş..bişeylerin yerini oturmasını bekleyene kadar doğan grubu kim bilir kaç kişinin daha kanına girecek..sırf arka sayfa güzelleri için,haydar dümenin salakça yazıları için o gazeteleri alanlar var..tekrar tekrar haykırıyorum.sesimin ulaştığı kaç kişi varsa DOĞAN GRUBUNU LÜTFEN ARTIK ALMASIN....
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Sadece doğan grubuna değil, yalan yazan tüm medyaya, İslama saldıran tüm medyaya, müslümana saldıran tüm medyaya boykut uygulanmalı.
AKPye saldırıyorlar diye değil inanclara saldırıyorlar, yalan yazıyorlar diye. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Güzel bir konu aslında hepimiizn daha dikkatli davranması lazım..! neden hala bizi sırtımızdan vurmaya çalışan insanlara destek oluyoruz..?
Biraz daha dikkat erkadaşlar...! Konu için teşekkür ederiz cihan ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Herşey kendimizde başlar kendimizde biter. Sen almıyorsan o mal boykot ediliyordur... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|