![]() |
#1 |
![]() Bir adam... Gasp suçlusu. Tanınmış bir gazeteciyi katleden tetikçi.
Sonra Papa suikastçısı. Önce İtalya’da sonra Türkiye’de toplam 30 yıl hapiste kalıyor. Bir dediği diğerini tutmuyor. Dengesiz. Devamlı yalan söylüyor. Sürekli uyduruk senaryolarla tüm dünyanın ilgisini üzerine çekiyor. Cinayet ve süikastlerinin arkasındaki kişileri söylemiyor. Daha doğrusu kendisi bilmiyor ki söyleyebilsin. Ama kendisini devamlı bir gizem perdesi altına saklamada bunu kullanıyor. Arada sırada tutarsız deli saçması denecek laflar ediyor. Kendisini mehdi, mesih ilan ediyor. Hapiste kaldığı uzun yıllar boyunca bir tek satır bir şey yazmıyor. Yazamıyor. Çıkmaya yakın hatıralarını yazacağını söylüyor. Ve de İncil’i yeniden yazacağını iddia ediyor. Ve de o gün geliyor. Hapis cezası bitiyor ve 18 Ocak 2009 tarihinde tahliye oluyor. Peşinde bir medya ordusu. 24 saat kaldığı lüks otelin önünde nöbet tutuyor. Kişilik bozukluğu teşhisi defalarca konulmuş bu adam, sanki çok önemli bir dünya lideri imiş gibi ilgi altında, mercek altında. Tüm televizyonlar birkaç haftadır onun hakkında saatler süren programlar düzenliyorlar. Ankara’da tahliye olduğu günün gecesi tüm televizyonlar kaldığı otelin önünden canlı yayın yapıyorlar. Flash TV gece haberlerinde haber müdürü spikerliğinde Ağca’nın kaldığı otelin camından onlara el sallayıp sallamayacağını konu ediyor. Adam zaten tescilli ruh hastasıyken medyanın ilgisi onu delirtiyor.. Şimdi de zır deli yapmak için çabalıyor. O raporlu .......... Fakat ya onu kahraman yapanlar... ?
![]() Konu SSS tarafından (02-02-2010 Saat 04:51 ) değiştirilmiştir.. Sebep: bir düzeltme |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Gülüyorum buna ya...
hele o peşindekilere katıla katıla gülüyorum... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() onu takip edenler ondan daha kötü durumdalar galiba
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() İyi yazılmış..
İşte bu sebeplerden daha fazla kendisini göğe çıkarmamak adına yorum da bulunup diğerleriyle aynı kefeye girmek istemiyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
mehmet ali ağca |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|