|
![]() |
#1 |
![]() hoca:Hanımefendi sürücü koltuğuna geçermisiniz
duygu:Yok cok korkarım. ben arka koltukta otursam hem bakarak daha iyi öğreninirim ben hoca:nasıl yaa ------------------------------------------------------------------------------------------ hoca:Evet güzel bir şekilde arabayı kaldırdınız. Şimdi vitesi 2'ye geçirelim duygu:Hocam ne gerek var 1. vitestede gidiyor araba hem hız yapmayı sevmem ben hoca:hönkk ------------------------------------------------------------------------------------------ duygu:araba giderken kafasını camdan dışarıya cıkartır)pisst pisst hoca:ne yapıyorsunuz!!!! duygu:kediyi ezmemek için kovalıyorum hocam hoca:arabanın kornası ne işe yarıyor peki? duygu:ama ben unutum onu ------------------------------------------------------------------------------------------ duygu:Araba gidiyorrrr....AaAaAa... hoca:sakin olun bayan! ellerinizle gözlerinizi kapatmayın direksiyonu tutun duygu:aAaAaAaAaAaAaA ------------------------------------------------------------------------------------------ sınav zamanı -------------- duygu: ben bu arabaya binmem. Siz bana bu arabada öğretmemiştiniz!! hoca: ama ikisi aynı araba sadece renkleri farklı duygu:banane binmem ben bu arabaya ------------------------------------------------------------------------------------------ komisyon görevlisi:Hanımefendi ne işle meşgülsünüz? duygu:araba hareket halinde iken ellerini direksiyondan ceker arkasına döner)bla bla bla
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() >
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() duygu:araba giderken kafasını camdan dışarıya cıkartır)pisst pisst
hoca:ne yapıyorsunuz!!!! duygu:kediyi ezmemek için kovalıyorum hocam hoca:arabanın kornası ne işe yarıyor peki? duygu:ama ben unutum onu ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() duygu:Araba gidiyorrrr....AaAaAa...
hoca:sakin olun bayan! ellerinizle gözlerinizi kapatmayın direksiyonu tutun duygu:aAaAaAaAaAaAaA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
- Artı veririm bak , hadi bin ... dese Bak duygu nasıl tıpış tıpış oturur, adamı fizana bile götürür :D Teşekkürler paylaştığınız için ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
![]() Helal olsun duyguya ehliyeti almış mı? almamış mı? siz ona bakın ;)
![]() Ehliyetin hayırlı olsun Duygu :D :D :D |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() :
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
![]() hepsi güzeli emeğine sağlık kardeş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Pşşşşştttt yapmayın böle ben geçen gün gördüm süper araba kullanıyor :D :D
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |